GetTheLaughFlow
8,7
55 reviews

Schrijf review

Je bent nog niet ingelogd
Klik hier om in te loggen of registreer je na het schrijven van de review.
De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Wanneer heb je de meetingdienst gebruikt?
Geef je waardering (10 is de hoogste score)
Beschrijf hieronder je ervaring: Geef een aanvullende toelichting op je score van de meetingdienst

Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Waarom moet ik me registreren? MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Meetinglocaties moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na verzenden van het formulier ontvang je direct een mail met een link ter bevestiging van je registratie.

   Toon telefoonnummer
  Open website

Categorieën
Entertainment , Activiteiten

Meetingdienst informatie
GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Francis van den Broek Score : 9
Fort 38
1 review  
Meetingdatum : 13-11-2018
Aantal keer nuttig : 0
 
Wat een talent!
Bij Bente heb Ik heb een lachworkshop gevolgd, wat kan zij mensen aan elkaar verbinden met lachen! ik heb me nooit zo op m'n gemak gevoeld bij vreemden. Ongedwongen, puur en vol energie ging ik naar huis! Een ervaring die staat, ik zeg dikke aanrader!
 
Reactie locatie
He Francis, wat leuk, dank je wel voor je review!
Laatst gewijzigd op : 06-12-2019 12:19
Jolanda Golstein Score : 10
NS
1 review  
Meetingdatum : 11-11-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Ontzettend gelachen en teamdoel behaald
Ons team moet een Team worden.
Naast veel andere initiatieven afgesloten met deze workshop. Het was de kers op de taart. Wat verbind beter of meer dan gek doen met elkaar en samen lachen tot je niet meer kan om daarna lekker ontspannen na te praten. Doel behaald!
 
Reactie locatie
Hoi Jolanda, bedankt voor je enthousiaste reactie!
Laatst gewijzigd op : 02-12-2019 18:37
Faisa Klepper Score : 10
Arbounie
1 review  
Meetingdatum : 15-11-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop met Bente
Met Arbounie en MKBasics.nl werd er in het kader van de week van de werkstress op de Vrolijke Vrijdag 15-10-2019 een officiële lachworkshop georganiseerd.

Een groep collega's verwelkomden Bente Adriaens die ochtend, vol verwachting.
Nadat zij ons had uitgelegd wat de bedoeling is van de workshop en ons nog enthousiaster had gemaakt door te vermelden dat je door veel (en goed) lachen een heuse sixpack kan creëren, gingen wij onder haar bezielende leiding aan de slag.
Schouders los schudden en daarna vanuit je tenen lachen, roepen, na-apen, echoputje spelen en rondrennen.
Het is dus niet alleen maar lachen maar het is deze workshop ook een echte work-out!

Enne zelfs nu nog mimen we bij het koffie apparaat 'ik ben geweldig, jij bent....."

Hulde voor Bente, het was meer dan geslaagd!

 
Reactie locatie
Beste Faisa, Bedankt voor je review en je complimenten!
Laatst gewijzigd op : 02-12-2019 18:37
Kitty van Laar Score : 9
Moxy Amsterdam
1 review  
Meetingdatum : 11-09-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
 
Reactie locatie
Dank voor je score Kitty :)
Laatst gewijzigd op : 27-09-2019 16:05
Marieke Boeijen Score : 8
VGZ
1 review  
Meetingdatum : 13-09-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
erg leuke mopperworkshop gehad
Wij hadden 2 workshops voor ons team geregeld. Een mopperworkshop en een improvisatieworkshop. Met name de mopperworkshop was echt heel erg leuk. Veel gelachen. Lekker origineel. NIemand wist wat die moest verwachten en dat het zo leuk zou zijn.
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je reactie Marieke. Was leuk met jullie te werken!
Laatst gewijzigd op : 27-09-2019 16:06
Astrid van Ee Score : 7
Gemeente Putten
1 review  
Meetingdatum : 16-09-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Opening gemeentehuis
De meningen waren nog al verdeeld. Er waren er die het geweldig leuk vonden, maar ook een aantal die er niet mee om konden gaan.
 
Reactie locatie
Hoi Astrid, Ja dat is herkenbaar, voor vele is lachen beetje spannend, dus doen dan liever niet mee. Helemaal niet als we met bijna 100 personen zijn. Maar de sfeer zat er goed in! Leuk om te zien!
Laatst gewijzigd op : 27-09-2019 16:06
Linda Kailola Score : 8
Assum Delft Advocaten
1 review  
Meetingdatum : 21-06-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Serieuze advocaten?
Een lachworkshop als kantooractiviteit. Ik kon de reacties al horen... Maarrrr, we hebben het ontzettend leuk gehad. Zelfs met ons kleine groepje (8 man) was het heel geslaagd en hebben we veel gelachen. GetTheLaughFlow heeft ons goed kunnen "begeleiden". Je komt er dan achter dat collega's zelfs heel aanstekelijk kunnen lachten :). Kortom: wij zijn geweldig!
 
Reactie locatie
Jullie waren zeker geweldig! Heerlijke gelachen, dankjewel voor de review!
Laatst gewijzigd op : 25-06-2019 09:44
Dominique van West Score : 9
ABN Amro
1 review  
Meetingdatum : 18-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopperworkshop
We hebben op een luchtige manier met zijn allen lekker lopen mopperen en daarbij veel gelachen. De workshop kan op elke locatie, dus ook lekker buiten in het zonnetje. Iedereen van mijn team vond het een geslaagde activiteit. Fijn dat er op het eind geen "zware moraal" achter de workshop zat.
 
Reactie locatie
Dank je wel Dominique voor je reactie! Het was zeker lekker in het zonnetje, niets te mopperen ;)
Laatst gewijzigd op : 26-04-2019 12:16
Roeland van der Put Score : 10
Fysio Domstad
1 review  
Meetingdatum : 05-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop
Hoi Bente,

Dank voor de superworkshop!!! Iedereen vond het super gaaf.
Was een mooie kroon op ons 5-jarig bestaan en we hebben gelachen als een malle!!!
Knap hoe je dit zo doet!

Dank van het hele Fysiodomstad team!
 
Reactie locatie
Dank je voor je review! Het was zeker lachen :) Groetjes Bente
Laatst gewijzigd op : 15-04-2019 09:52
Saskia Engelen Score : 10
Hochtief
1 review  
Meetingdatum : 08-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Energizer
Dankjewel voor de geweldig lachsessie Bente! Wij hebben genoten van dit fijne intermezzo tijdens onze serieuze teamdag.

 
Reactie locatie
Super Saskia! Dank voor de review
Laatst gewijzigd op : 16-04-2019 12:59