GetTheLaughFlow
8,7
49 reviews

Schrijf review

Je bent nog niet ingelogd
Klik hier om in te loggen of registreer je na het schrijven van de review.
De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Wanneer heb je de meetingdienst gebruikt?
Geef je waardering (10 is de hoogste score)
Beschrijf hieronder je ervaring: Geef een aanvullende toelichting op je score van de meetingdienst

Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Waarom moet ik me registreren? MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Meetinglocaties moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na verzenden van het formulier ontvang je direct een mail met een link ter bevestiging van je registratie.

   Toon telefoonnummer
  Open website

Categorieën
Entertainment , Activiteiten

Meetingdienst informatie
GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Linda Kailola Score : 8
Assum Delft Advocaten
1 review  
Meetingdatum : 21-06-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Serieuze advocaten?
Een lachworkshop als kantooractiviteit. Ik kon de reacties al horen... Maarrrr, we hebben het ontzettend leuk gehad. Zelfs met ons kleine groepje (8 man) was het heel geslaagd en hebben we veel gelachen. GetTheLaughFlow heeft ons goed kunnen "begeleiden". Je komt er dan achter dat collega's zelfs heel aanstekelijk kunnen lachten :). Kortom: wij zijn geweldig!
 
Reactie locatie
Jullie waren zeker geweldig! Heerlijke gelachen, dankjewel voor de review!
Laatst gewijzigd op : 25-06-2019 09:44
Dominique van West Score : 9
ABN Amro
1 review  
Meetingdatum : 18-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopperworkshop
We hebben op een luchtige manier met zijn allen lekker lopen mopperen en daarbij veel gelachen. De workshop kan op elke locatie, dus ook lekker buiten in het zonnetje. Iedereen van mijn team vond het een geslaagde activiteit. Fijn dat er op het eind geen "zware moraal" achter de workshop zat.
 
Reactie locatie
Dank je wel Dominique voor je reactie! Het was zeker lekker in het zonnetje, niets te mopperen ;)
Laatst gewijzigd op : 26-04-2019 12:16
Roeland van der Put Score : 10
Fysio Domstad
1 review  
Meetingdatum : 05-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop
Hoi Bente,

Dank voor de superworkshop!!! Iedereen vond het super gaaf.
Was een mooie kroon op ons 5-jarig bestaan en we hebben gelachen als een malle!!!
Knap hoe je dit zo doet!

Dank van het hele Fysiodomstad team!
 
Reactie locatie
Dank je voor je review! Het was zeker lachen :) Groetjes Bente
Laatst gewijzigd op : 15-04-2019 09:52
Saskia Engelen Score : 10
Hochtief
1 review  
Meetingdatum : 08-04-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Energizer
Dankjewel voor de geweldig lachsessie Bente! Wij hebben genoten van dit fijne intermezzo tijdens onze serieuze teamdag.

 
Reactie locatie
Super Saskia! Dank voor de review
Laatst gewijzigd op : 16-04-2019 12:59
Janine Versteeg Score : 8
BNI
1 review  
Meetingdatum : 22-03-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Netwerkbijeenkomst
Bente weet op een bijzonder natuurlijke en prettige manier mensen in beweging te brengen. We hebben met veel plezier de mopperworkshop gedaan! Het was echt hilarisch.
 
Reactie locatie
Hoi Janine, Bedankt voor je review!
Laatst gewijzigd op : 27-03-2019 15:07
Saskia Koemans Score : 9
Deventer Ziekenhuis
1 review  
Meetingdatum : 22-03-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
lachworkshop
Zeer geslaagde en energieke teamactiviteit! Bij deze workshop ontdek je de positieve energie van met elkaar lachen. Wauw! Het effect is groter dan je verwacht.
 
Reactie locatie
Dank je wel Saskia voor de review! Jullie zaten er heerlijk in!
Laatst gewijzigd op : 25-03-2019 14:20
Corrie van de Water Score : 9
Cohesie
1 review  
Meetingdatum : 19-03-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Cohesie POH-dag 2019
Het was een super leuke workshop. Een geweldige ontspannende onderbreking tijdens deze dag voor onze praktijkondersteuners. Echt afschakelen!! Martine deed het heel leuk.
Bedankt!
 
Reactie locatie
Leuk om te horen Corrie! Dank je wel voor je review!
Laatst gewijzigd op : 22-03-2019 17:33
Marjolein Keltjens Score : 8
EuRail
1 review  
Meetingdatum : 14-01-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Goede energie
De lachenergiser van Bente gaf goede energie en veel plezier. Het zorgde voor een uitgelaten sfeer wat goed aansloot bij ons event om elkaar beter te leren kennen. Het is wel belangrijk een ruime zaal te kiezen met hoge plafonds, de energiser was wat luid doordat we een ruimte hadden met een laag plafond. Echt een aanrader als je mensen wil verbinden!
 
Reactie locatie
Hoi Marjolein, er was zeker een leuke sfeer! De ruimte waar jullie waren was wat klein en daarom heel luid, het is altijd fijn bij de lachworkshops en energizers, om genoeg ruimte te hebben. Maar ondanks dat dat, zat er een goede flow in de groep! Groetjes, Bente
Laatst gewijzigd op : 28-01-2019 10:45
Wilma Lepoutre Score : 9
Bernhoven
1 review  
Meetingdatum : 31-10-2018
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop bij onze teambuilding
Het was een enorm succes
 
Reactie locatie
Dank voor je review Wilma!
Laatst gewijzigd op : 28-01-2019 10:45
Amanda van Starrenburg Score : n.v.t.
UWV
1 review  
Meetingdatum : 29-10-2018
Aantal keer nuttig : 0
 
Dank je wel voor de workshop. Een leuke opwarmer aan het begin van onze bijeenkomst, hierdoor stond iedereen open voor de rest van het programma.
 
Reactie locatie
Graag gedaan Amanda!
Laatst gewijzigd op : 28-01-2019 10:45