GetTheLaughFlow
8,7
67 reviews

Schrijf review

Je bent nog niet ingelogd
Klik hier om in te loggen of registreer je na het schrijven van de review.
De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Wanneer heb je de meetingdienst gebruikt?
Geef je waardering (10 is de hoogste score)
Beschrijf hieronder je ervaring: Geef een aanvullende toelichting op je score van de meetingdienst

Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Waarom moet ik me registreren? MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Meetinglocaties moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na verzenden van het formulier ontvang je direct een mail met een link ter bevestiging van je registratie.

   Toon telefoonnummer
  Open website

Categorieën
Entertainment , Activiteiten

Meetingdienst informatie
GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Sophie Kamman Score : 10
FlowBuro MBO College Zuid
1 review  
Meetingdatum : 01-04-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
Lach en Mopper workshop tijdens studiedag
Wij hebben voor een studiedag GetTheLaughFlow ingeschakeld om een aantal workshops te geven aan docenten. Vanuit de deelnemers horen we heel veel positieve geluiden en iedereen deed super enthousiast mee. Ook verliep de communicatie en het contact heel soepel. Zeker een aanrader!
 
Reactie locatie
Dank voor je review Sophie! Super om te horen dat de reacties goed zijn op de workshops!
Laatst gewijzigd op : 14-04-2021 11:32
Lyda van der Plas - Hoek Score : 7
Zilverenkruis
1 review  
Meetingdatum : 18-03-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop
Els heeft voor ons een "lachworkshop" verzorgd. Ze deed dit erg leuk en wist ons op een leuke manier aan het lachen te maken. Ook de oefeningen waren erg leuk en grappig. Leuk ook om te zien, dat mijn collega's allemaal actief meededen. Het werkte aanstekelijk op onze lach. Zeker een aanrader als je eens lekker willen lachen met elkaar.
 
Reactie locatie
Bedankt Lyda voor de review. Leuk om te lezen!
Laatst gewijzigd op : 13-04-2021 19:45
Maarten Baar Score : 8
Gilde Opleidingen
1 review  
Meetingdatum : 25-03-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
Zowel studenten als docenten van onze opleiding Entertainment & Events van Gilde Opleidingen in Venlo hebben genoten van deze vrolijke, toegankelijke lachworkshop. Er is wat afgelachen! Dank jullie wel!
 
Reactie locatie
Fijn om te lezen Maarten, dank je wel!
Laatst gewijzigd op : 29-03-2021 19:56
Frederieke Berendsen Score : 9
Huisartsenposten Oost-Brabant
1 review  
Meetingdatum : 16-03-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
lach-energizer met collega's
Bente kwam ons online opfrissen met een superleuke energizer. We waren er allemaal aan toe na een zeer intensieve werkperiode. We hebben ons laten verrassen en zijn de dag ontspannen begonnen. 'Even wat anders', 'relativerend', 'dit zouden we vaker moeten doen!' waren de reacties. We wisten ineens even niet meer welke agendapunten ook alweer zo ontzettend belangrijk waren :) Dankjewel, Bente!!
 
Reactie locatie
Wat leuk om te lezen, dank je wel!
Laatst gewijzigd op : 17-03-2021 16:23
Danai Fuengshunut Score : 8
Willem de Kooning Academy
1 review  
Meetingdatum : 09-03-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
You are Fantastic
Very good, very exciting, very well done
 
Reactie locatie
Thanks for your comment Danai!
Laatst gewijzigd op : 16-03-2021 07:35
Martijn Berkhuizen Score : 9
Ministerie van Justitie en Veiligheid
1 review  
Meetingdatum : 12-01-2021
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopperworkshop
Een zeer interactieve en vernieuwende online workshop! Was erg leuk om als team zo een andere kijk op mopperen te krijgen en te leren hoe je het juist positief kan maken! Dank je wel, Bente.
 
Reactie locatie
Hoi Martijn, Dank je wel voor je reactie! Het was erg leuk om met jullie met het mopperen aan de slag te gaan :) Groet, Bente
Laatst gewijzigd op : 27-01-2021 15:33
Mirjam Schoorl Score : 9
Waterschap Noorderzijlvest
1 review  
Meetingdatum : 16-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
mopperworkshop HR team
heel erg geslaagd!
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Mirjam!
Laatst gewijzigd op : 31-12-2020 13:34
Tavi Vromans Score : 10
1 review  
Meetingdatum : 15-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopper- en lachworkshop online
Als teamuitje hebben wij deze workshop gedaan en het was echt ontzettend leuk. Door het enthousiasme van Bente werd iedereen aangespoord om fanatiek mee te doen en daardoor hebben we heel veel lol gehad en veel en hard gelachen. Erg leuk om op een andere manier in contact te zijn met collega's.
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Tavi! Was super leuk om met jullie de lachen en mopperen! De energie zat er goed in :)
Laatst gewijzigd op : 17-12-2020 11:07
Eveline Muntjewerf Score : 9
Company Nanny
1 review  
Meetingdatum : 16-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Heerlijk gelachen
De lachworkshop was precies wat wij vandaag nodig hadden. Even een nieuwe energizer, even uit je comfortzone, even vergeten dat je achter een beeldscherm zit en gewoon even lekker lachen. Lachen om jezelf, lachen om elkaar. De workshop wordt ontzettend leuk gegeven en heel toegankelijk. Erg leuk, en absoluut aan te raden.
 
Reactie locatie
Nog geen reactie ontvangen.
Laatst gewijzigd op : 22-12-2020 10:00
Miranda van Vliet Score : 8
Am Pharma
1 review  
Meetingdatum : 29-10-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
workshop Get the Laugh flow
Dit was een hele geslaagde workshop. Vanaf het begin af aan weet Bente de sfeer er in te brengen door haar open communicatie. Heel knap in een virtuele omgeving! Haar Engels is overigens uitstekend en zij laat het bloed stromen. We hebben enorm gelachen met en om elkaar! Echt een aanrader!
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Miranda!
Laatst gewijzigd op : 15-12-2020 10:31