GetTheLaughFlow
8,8
61 reviews

Schrijf review

Je bent nog niet ingelogd
Klik hier om in te loggen of registreer je na het schrijven van de review.
De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Wanneer heb je de meetingdienst gebruikt?
Geef je waardering (10 is de hoogste score)
Beschrijf hieronder je ervaring: Geef een aanvullende toelichting op je score van de meetingdienst

Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Waarom moet ik me registreren? MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Meetinglocaties moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na verzenden van het formulier ontvang je direct een mail met een link ter bevestiging van je registratie.

   Toon telefoonnummer
  Open website

Categorieën
Entertainment , Activiteiten

Meetingdienst informatie
GetTheLaughFlow organiseert voor jou een workshop met een lach, van 20 minuten tot een dagdeel. Van een lachworkshop, quiz over humor, mopperworkshop (met een knipoog ;)), tot improvisatietheater. De kern van ons aanbod is dat je met humor en speelsheid verbinding zoekt met elkaar. Perfect voor een teambuildingsdag, heidag, congres, beurs, vergadering en zo voort!

Voor al onze workshops geldt
- Versterkt teambuilding
- Geeft energie
- Vergroot creativiteit
- Verbetert communicatie

Samen lachen werkt verbindend en energiek. Met zijn allen even de stap uit de comfortzone zetten, maakt dat je samen een mooie ervaring kan delen. Tijdens de lachworkshop leren we de deelnemers te lachen zonder reden. Want dat kan, is lekker en gezond, en verhoogd de productiviteit op de werkvloer!

Samen mopperen kan best lekker zijn. Het doel van deze workshop is om frustraties en irritaties de wereld uit te helpen en deze om te zetten naar iets positiefs. We gebruiken ook hier de lach als instrument!

Samen improviseren brengt hilarische momenten met zich mee. Het vergroot de creativiteit en stimuleert samenwerken en accepteren zoals dingen komen.

Naast een lach zonder reden bieden we ook de quiz over humor aan. We testen de kennis van de deelnemers en je strijd voor de overwinning, maar bovenal gaat het om de lol en gezelligheid!
Wij verzorgen de workshop op locatie of we kunnen een leuke locatie voor jullie organiseren.

Mirjam Schoorl Score : 9
Waterschap Noorderzijlvest
1 review  
Meetingdatum : 16-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
mopperworkshop HR team
heel erg geslaagd!
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Mirjam!
Laatst gewijzigd op : 31-12-2020 13:34
Tavi Vromans Score : 10
1 review  
Meetingdatum : 15-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopper- en lachworkshop online
Als teamuitje hebben wij deze workshop gedaan en het was echt ontzettend leuk. Door het enthousiasme van Bente werd iedereen aangespoord om fanatiek mee te doen en daardoor hebben we heel veel lol gehad en veel en hard gelachen. Erg leuk om op een andere manier in contact te zijn met collega's.
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Tavi! Was super leuk om met jullie de lachen en mopperen! De energie zat er goed in :)
Laatst gewijzigd op : 17-12-2020 11:07
Eveline Muntjewerf Score : 9
Company Nanny
1 review  
Meetingdatum : 16-12-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Heerlijk gelachen
De lachworkshop was precies wat wij vandaag nodig hadden. Even een nieuwe energizer, even uit je comfortzone, even vergeten dat je achter een beeldscherm zit en gewoon even lekker lachen. Lachen om jezelf, lachen om elkaar. De workshop wordt ontzettend leuk gegeven en heel toegankelijk. Erg leuk, en absoluut aan te raden.
 
Reactie locatie
Nog geen reactie ontvangen.
Laatst gewijzigd op : 22-12-2020 10:00
Miranda van Vliet Score : 8
Am Pharma
1 review  
Meetingdatum : 29-10-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
workshop Get the Laugh flow
Dit was een hele geslaagde workshop. Vanaf het begin af aan weet Bente de sfeer er in te brengen door haar open communicatie. Heel knap in een virtuele omgeving! Haar Engels is overigens uitstekend en zij laat het bloed stromen. We hebben enorm gelachen met en om elkaar! Echt een aanrader!
 
Reactie locatie
Dank je wel voor je review Miranda!
Laatst gewijzigd op : 15-12-2020 10:31
Ninke van Loon Score : 8
Gemeente Eindhoven
1 review  
Meetingdatum : 09-07-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Mopper workshop
De mopper workshop was een luchtige en een verbindende manier om een management dag af te sluiten. Ondanks de oefeningen die je ook uit je comfortzone halen ontstond er onderling een fijne energie,
 
Reactie locatie
Bedankt voor je Review Ninke!
Laatst gewijzigd op : 16-09-2020 08:59
Ine Speleers Score : 9
Pasquasy
1 review  
Meetingdatum : 17-01-2020
Aantal keer nuttig : 0
 
Leuke teambuildingactiviteit om het ijs te breken!
Met een groep van 30 personen een activiteit zoeken waar iedereen zich in kan vinden is zeer moeilijk.
Maar deze lachworkshop was ideaal! Iedereen even buiten zijn comfortzone en gewoon even helemaal los.
Het ijs was meteen gebroken en iedereen was meteen goed gezind voor het verdere verloop van de dag.
Bente, de instructeur van onze lachworkshop, was heel erg aangenaam en spontaan.
Wij raden deze workshop zeker aan!
 
Reactie locatie
Super Ine, lachen kan zo heerlijk zijn om los te komen! En het blijkt online ook gewoon te werken!
Dank je wel voor je review! Vrolijke groetjes, Bente
Laatst gewijzigd op : 18-05-2020 11:24
Francis van den Broek Score : 9
Fort 38
1 review  
Meetingdatum : 13-11-2018
Aantal keer nuttig : 0
 
Wat een talent!
Bij Bente heb Ik heb een lachworkshop gevolgd, wat kan zij mensen aan elkaar verbinden met lachen! ik heb me nooit zo op m'n gemak gevoeld bij vreemden. Ongedwongen, puur en vol energie ging ik naar huis! Een ervaring die staat, ik zeg dikke aanrader!
 
Reactie locatie
He Francis, wat leuk, dank je wel voor je review!
Laatst gewijzigd op : 06-12-2019 12:19
Jolanda Golstein Score : 10
NS
1 review  
Meetingdatum : 11-11-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Ontzettend gelachen en teamdoel behaald
Ons team moet een Team worden.
Naast veel andere initiatieven afgesloten met deze workshop. Het was de kers op de taart. Wat verbind beter of meer dan gek doen met elkaar en samen lachen tot je niet meer kan om daarna lekker ontspannen na te praten. Doel behaald!
 
Reactie locatie
Hoi Jolanda, bedankt voor je enthousiaste reactie!
Laatst gewijzigd op : 02-12-2019 18:37
Faisa Klepper Score : 10
Arbounie
1 review  
Meetingdatum : 15-11-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
Lachworkshop met Bente
Met Arbounie en MKBasics.nl werd er in het kader van de week van de werkstress op de Vrolijke Vrijdag 15-10-2019 een officiële lachworkshop georganiseerd.

Een groep collega's verwelkomden Bente Adriaens die ochtend, vol verwachting.
Nadat zij ons had uitgelegd wat de bedoeling is van de workshop en ons nog enthousiaster had gemaakt door te vermelden dat je door veel (en goed) lachen een heuse sixpack kan creëren, gingen wij onder haar bezielende leiding aan de slag.
Schouders los schudden en daarna vanuit je tenen lachen, roepen, na-apen, echoputje spelen en rondrennen.
Het is dus niet alleen maar lachen maar het is deze workshop ook een echte work-out!

Enne zelfs nu nog mimen we bij het koffie apparaat 'ik ben geweldig, jij bent....."

Hulde voor Bente, het was meer dan geslaagd!

 
Reactie locatie
Beste Faisa, Bedankt voor je review en je complimenten!
Laatst gewijzigd op : 02-12-2019 18:37
Kitty van Laar Score : 9
Moxy Amsterdam
1 review  
Meetingdatum : 11-09-2019
Aantal keer nuttig : 0
 
 
Reactie locatie
Dank voor je score Kitty :)
Laatst gewijzigd op : 27-09-2019 16:05