Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Schrijf review

De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Je bent nog niet ingelogd
Klik hier om in te loggen of registreer je na het schrijven van de review.
De review is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Wanneer was de bijeenkomst?
Selecteer de soort bijeenkomst uit de lijst
Geef je waardering ten aanzien van de (10 is de hoogste score)
Heb je de meetinglocatie zelf geboekt? Als je de meetinglocatie zelf hebt geboekt willen we je vragen het boekingsproces een score te geven

Beschrijf hieronder je ervaring: Geef een aanvullende toelichting op je score van de locatie, de zaal, het eten & drinken en eventueel het boekingsproces

Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Het registratie formulier is nog niet volledig ingevuld:
De verplichte velden zijn rood gemarkeerd.
Waarom moet ik me registreren? MeetingReview levert onafhankelijke betrouwbare reviews van meetinglocaties. Om die betrouwbaarheid te waarborgen doet MeetingReview een controle op e-mail en IP-adres van de reviewer. Om een review achter te laten moet je een geregistreerde gebruiker zijn. Meetinglocaties moeten er op kunnen vertrouwen dat de reviews betrouwbaar zijn. Registreren kan door onderstaand formulier in te vullen. Na verzenden van het formulier ontvang je direct een mail met een link ter bevestiging van je registratie.

Diezekade 2
5222 AK Den Bosch
   Toon telefoonnummer
  Open website

 Aantal zalen   11
 Minimale capaciteit   500
 Maximale capaciteit   40.000
 Basisprijs (4 u/10 p)   -
 Wifi   Betaald Wifi
 Airconditioning   -
 Parkeermogelijkheden   Betaald parkeren
 Toegang invaliden   Ja
 Receptie aanwezig   -
 Daglicht   -
 Overnachten   Ja
 Tuin   -
 Terras   -
 Ontbijt   Ja
 Lunch   Ja
 Diner   Ja
 Koffie, thee en water   Ja
 Overige dranken   Ja

Locatie informatie
GROOTS EN GASTVRIJ
De Brabanthallen betekent voor velen ook een aangename ontmoeting met het fijne bourgondische leven van Brabant. Op loopafstand van de binnenstad van ’s-Hertogenbosch, de stad die zich kenmerkt door gastvrijheid. Het zal u niet verbazen dat juist deze karaktereigenschap ook bij de Brabanthallen zit ingebakken.

Sfeer en flexibiliteit
Al jaren bewijst de Brabanthallen dat de grootte van een locatie niet ten koste hoeft te gaan van gastvrijheid en een prettige sfeer. Het is zelfs één van de grootste locaties van het land - maar op het moment dat de bezoeker over de drempel stapt, is het vooral de sfeer van het evenement dat hem omhult. De Brabanthallen heeft zes flexibel te koppelen hallen en diverse zalen. Van al die ruimte kan elke vierkante meter op geheel eigen wijze worden aangekleed en ingericht. Die flexibiliteit zorgt ervoor dat een dance-event met vermaarde dj’s hier net zo op zijn plaats is als een internationale beurs, publieksevenement of sportevenement. De ligging van de stad ’s-Hertogenbosch is natuurlijk een groot voordeel: met diverse snelwegen, het openbaar vervoer op loopafstand en diverse hotels in de gezellige binnenstad is het een ideale evenementenlocatie.

Combinatiemogelijkheden te over
In totaal telt de Brabanthallen 44.000 vierkante meter, verdeeld over zes hallen en diverse zalen. Daarmee is de locatie geschikt voor evenementen en bijeenkomsten voor 500 tot 40.000 gasten. En met vier verschillende entrees kunnen er meerdere evenementen ongestoord naast elkaar plaatsvinden. Extra pluspunt is de directe koppeling met het monumentale 1931 Congrescentrum Brabanthallen: evenementen die uit een mix van verschillende programmaonderdelen bestaan, zijn dus geen enkel probleem.

Over Libéma
1931 is onderdeel van Libéma. Libéma is een van de grootste leisure concerns van Nederland. Libéma exploiteert meer dan 20 verschillende vakantieparken, attractieparken en beurs- en evenementlocaties verspreid over Nederland. Libéma is een partner voor organisatoren en werkt samen met hen aan het succes van de beurs, het congres, evenement, bedrijfsuitje of personeelsfeest!

De mooiste tijd beleef je bij Libéma!

Eten & drinken
De gerechten van ’t Genot vindt u terug in alle locaties en attractie- en vakantieparken van Libéma en voor elk evenement kan de organisator zelf vooraf een keuze maken uit de verschillende gerechten en labels van ’t Genot. De horecamanagers van onze locaties zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Een high end 4-gangendiner voor zeshonderd gasten of de horeca tijdens een evenement met meer dan 20.000 personen wordt met evenveel toewijding conceptueel uitgewerkt en gerealiseerd als een intieme borrel tijdens een netwerkbijeenkomst.

Parkeermogelijkheden
Brabanthallen 's-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Daarnaast liggen op het terrein bij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen. Ook beschikt het parkeerterrein over elektrische oplaadpalen.