Sir Isaac (by A Solution)
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,7
8,9
9,2
9,9
Reviewscore
9,4
Reviews 17
Aanvraag


Newtonlaan 51
3584 BP, Utrecht Toon ligging )
Telefoonnummer en link naar de website niet beschikbaar
Sir Isaac is een locatie waar uw gasten ontvangen worden op een wijze die ervoor zorgt dat zij zich direct thuis voelen.

Gasten worden ontvangen met heerlijke Buscaglione koffie. Ons keukenteam begint ’s morgens al direct met het bakken van iets lekkers voor bij de koffie. Wij hebben dagelijks wisselende lekkernijen en de geur hiervan komt u bij binnenkomst al tegemoet. De open keuken geeft u en uw gasten verder een blik op de (voor)bereidingen voor de lunch die dagelijks met verse producten bereid wordt. Ook een borrel met hapjes of diner behoren tot de mogelijkheden.

U heeft de beschikking over een zaal met een maximum capaciteit van 80 personen met daarin alle benodigde faciliteiten zoals beamer met presentatiescherm, geluidsinstallatie met diverse microfoons, whiteboard en flip-over. Wanneer u uw presentatie al van tevoren heeft toegestuurd, zullen wij deze vooraf al testen voor met name eventuele audio- en/of videobestanden zodat u er geen omkijken meer naar heeft. En als u aankomt staat alles voor u klaar. Zo kunt u ontspannen aan de bijeenkomst beginnen.
Type:
Congres- & vergaderlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
U heeft altijd exclusief gebruik van onze locatie.
Catering:
Men wordt ontvangen met heerlijke Buscaglione koffie. Ons keukenteam begint ’s morgens al direct met het bakken van iets lekkers voor bij de koffie. Wij hebben dagelijks wisselende lekkernijen en de geur hiervan komt u bij binnenkomst al tegemoet.

De open keuken geeft u en uw gasten verder een blik op de (voor)bereidingen voor de lunch die dagelijks met verse producten bereid wordt. Ook een borrel met hapjes of diner behoren tot de mogelijkheden.

Vanzelfsprekend houden wij rekening met mogelijke dieetwensen en/of allergieën.
Parkeermogelijkheden:
Ons parkeerterrein is afgesloten met een slagboom en alleen toegankelijk voor bezoekers.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 17 0 17
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 17 0 17
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - - 8,9 - 8,9
Gemiddelde score zaal - - 9,2 - 9,2
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,9 - 9,9
Gemiddelde score boeking - - 9,7 - 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,4 - 9.4
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,4
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Thom Bolhaar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige ervaring met goede gastvrijheid
In de pauzes van onze training was de gastvrijheid en de catering een hele fijne ervaring.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
H. Bakker
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  22-12-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Wat een verwennerij!
De ervaring op deze locatie is meer dan wenselijk geweest, de zelfgemaakte koekjes en broodjes, salades en soepen zijn zeer smaakvol en mooi gepresenteerd. De hele dag voelt gemoedelijk en onbezorgd, helemaal niet of ik op lesdag was.
Een volgende keer ga ik hier weer heen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Martijn Hassink
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  15-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

We komen zeker weer terug!
Locatie ligt heel goed bereikbaar aan de rand van Rijnsweerd, makkelijk via P&R te komen ook.
Zaal had hele ruime opstelling voor onze training en lichtval was heel prettig op het scherm.
Eten was meer dan wenselijk en mooi gepresenteerd en zeer smakelijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
D Timmermans
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Superlocatie met topcatering!
Van boeking tot eind evaluatie; perfect geregeld. Locatie is goed bereikbaar, genoeg (gratis) parkeergelegenheid. De ontvangst (met de geur van zelfgebakken koekjes) heel hartelijk. De zaal heeft alles wat een goede zaal moet hebben en even een printklusje tussendoor bleek geen probleem. De klant is hier echt koning en dat merk je aan alles. De catering is niet te evenaren en maakt echt het verschil. Alles wordt zelf gemaakt en het is echt anders dan de standaard catering bij andere locaties. Ook dieetwensen zijn geen probleem. Zeer verrassend allemaal. Wij komen zeker terug want nu willen wij niet anders meer.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Kris Neirynck
Ruimte helpt
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  12-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Aangename omgeving met geweldige catering
Als je op zoek bent naar een vergader/trainings/les locatie die zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken is dan is Sir Isaac( by a Solution) een aanrader.
De ruimtes zijn aangenaam en zeer stijlvol ingericht met natuurlijke materialen.
Het is er niet druk, of drukte valt niet op. Het secretariaat is goed te bereiken en reageert vlot op verzoeken.
Maar bovenal is de catering geweldig verzorgd met uitsluitend zelfgemaakte producten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Margreet Teelken
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  11-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

prettig lokatie met fantastisch eten
Mooi lokatie met echt heerlijk en gezond eten, nog nooit zo goed meegemaakt!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Marijn Sweijs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 7 8 10
Meetingdatum:  03-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


De catering maakte de cursus helemaal af. Zo verwend! En ieder hapje weer uniek. Kijk nu al uit naar de volgende keer!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-12-2016 08:58

Beste Marijn,

Dank voor je mooi review. We zien je natuurlijk een volgende keer graag weer terug!

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 08-12-2016 08:58
profiel foto
C.C.E. Prick
Praktijk voor Psychotherapie Prick
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 10
Meetingdatum:  06-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Dit is aandacht
Een training van vier dagen op deze locatie en ik verlangde na de eerste keer al om terug te komen.
Dat komt met name door het gevoel dat ik er toe doe hier. Er is aandacht voor alles, van de mooie waterflessen met verse munt op tafel, die ook weer aangevuld worden, tot de begroeting en de lach van de gastheer en gastvrouw. De aandacht voor de sanitaire voorzieningen, de meer dan goede catering. Het is schoon en er wordt geluisterd naar de wensen die er zijn.
Wat mij betreft een locatie die ik meer dan van harte aanbeveel!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-12-2016 08:44

Beste Carla,

Dank je wel voor deze mooie review. We doen ons best om iedereen zich bij ons thuis te laten voelen en jouw review betekent dat we daar goed in slagen. Tot een volgende keer.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 07-12-2016 08:44
profiel foto
Ilonka Behr
Leaf
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 10
Meetingdatum:  03-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Nog nooit zo n goede catering gehad, alles vers en ter plekke bereid.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Els Nelissen
NVvH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  11-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie, ondersteuning en keuken.
Een tien met een griffel geef ik deze organisatie op alle gebied!

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 16:38

Beste Els,

Dank voor dit grote compliment!

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 16:38
profiel foto
Anja Bon
Praktijk voor individu en relatie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  10-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

EFT studiedagen
Prettige, goed bereikbare locatie. Catering is meer dan uitstekend. Alles zelf en ter plekke gemaakt op topniveau. Heerlijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 16:39

Beste Anja,

Super dat je ons zo hoog waardeert!
We hopen je snel weer een keer te mogen begroeten.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 16:39
profiel foto
Lucia van der Sluijs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 10 10
Meetingdatum:  10-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekend!
We werden bijzonder hartelijk ontvangen, met erg goede koffie. De catering was bijzonder goed! Apart, gevarieerd en erg lekker.
De zaal was prima geschikt voor ons doel, de techniek deed het zonder haperen alles prima in orde.
Maar vooral de hartelijke verzorging, was erg fijn.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 16:40

Beste Lucia,

Dank je wel voor deze mooie review. We doen ons best om iedereen zich bij ons thuis te laten voelen en dit soort reviews betekenen dat we daar goed in slagen. Tot een volgende keer.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 16:40
profiel foto
Marjon Bodegraven
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 10
Meetingdatum:  08-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrijheid zoals je dat nergens anders tegenkomt
Een enorme gastvrije ontvangst. De locatie ademt een hele warme sfeer uit. De catering is perfect verzorgd. Het leuke is ook dat er een open keuken is en je alle voorbereidingen kunt zien.
De zaal is licht en ruim opgesteld met goede projectiemogelijkheden.
De mensen zijn heel hartelijk en je voelt je echt welkom. Geen moeite is teveel.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-10-2016 09:08

Beste Marjon,

Wat een mooie review!
We hopen je snel weer een keer te mogen verwelkomen.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 10-10-2016 09:08
profiel foto
Judith de Graaf
EFT nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  10-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Professionele én huiselijke ontvangst en organisatie
Verzorgde en goed bereikbare locatie. Zoals gewoonlijk was de organisatie top, werden eventuele problemen ondervangen voordat ze zich konden voordoen, en was het eten een feestje. Heel lekker, gezond en verrassend.
Het bereiden van het eten in de open keuken geeft een huiselijke sfeer. In de pauze van de training de geur van versgebakken broodjes.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-10-2016 08:15

Beste Judith,

Hartelijk dank voor je positieve review en de goede cijfers!
We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 05-10-2016 08:15
profiel foto
Pieter Dingemanse
Eft Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  03-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Inmiddels heb ik herhaaldelijk geboekt bij deze locatie. Zowel voor een vergadering als een training met 20 tot 50 personen. Mijn bevindingen.. service en intunen op wat ik nodig heb is top. Het eten is uitstekend verzorgd, alles altijd zelf en terplekke klaargemaakt. Uit deelnemersevaluaties hierop altijd een zeer hoge tot maximale score. Bereikbaarheid met auto zeer goed. Centraal gelegen in Utrecht naast de snelweg. Met ov redelijk tot goed. Conclusie... ik blijf komen. Pieter

Reactie locatie
Datum reactie: 05-10-2016 08:16

Beste Pieter,

Hartelijk dank voor je positieve review en de goede cijfers!
We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 05-10-2016 08:16
profiel foto
Joost Mertens
Psygids
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  24-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte Training locatie psychotherapie
Ik heb meerdere trainingen meegemaakt bij deze locatie. De locatie is goed bereikbaar.
Na binnenkomst wordt je prettig ontvangen met uitstekende koffie / thee met toebehoren. Alles zelfgemaakt en goede (uitstekende) kwaliteit. De lunch is geweldig.
De zaal is prettig en overzichtelijk, ruim opgezet, goede stoelen. Ook de audiovisuele middelen zijn state of the art. Enige minpunt is dat de zaal langwerpig is, zodat je als spreker bewust moet zijn om je aandacht van links naar rechts te geven; voor de deelnemers is het weer een voordeel, omdat je door de kleine afstand meteen betrokken bent.
Al met al toplocatie, met waanzinnig goede prijs/kwaliteit verhouding.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2016 21:30

Beste Joost,

Hartelijk dank voor je positieve review en de goede cijfers!
We hopen je snel weer te mogen ontvangen.
Ter informatie, de zaal is ook zowel in een breedte opstelling als in een lengte opstelling mogelijk. Als je de volgende keer de zaal in een andere opstelling wilt, laat dit dan gerust weten. Dan passen wij de opstelling voor je aan. Geen enkel probleem.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 03-10-2016 21:30
profiel foto
Dienie van Wijngaarden
aVineas (training in opdracht van NVvH)
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 10 10
Meetingdatum:  03-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

uitstekende lokatie voor groepstrainingen
Sir Isaac (A Solution) is een uitstekende lokatie voor het geven van trainingen (workshops) of als vergaderlokatie. De ruimtes zijn comfortabel en ruim. De catering prima gevarieerd en erg lekker.
De grote ruimte wordt netjes klaargezet, afgestemd op de groep. Eventueel media gebruik staat klaar en als er vragen zijn, dan is directe hulp voorhanden. Als groep heb je het rijk alleen, dus werken in subgroepen is heel goed mogelijk. De sfeer eromheen is rustig en zeer goed verzorgd, verwennerij bijna. Kortom: prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-10-2016 21:31

Beste Dienie,

Hartelijk dank voor je positieve review en de goede cijfers!
We hopen je snel weer te mogen ontvangen.

Team Sir Isaac

Laatst gewijzigd op: 03-10-2016 21:31
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle