Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg

Schrijf review
Reviewscore
8,4
Reviews: 253Meeting in een voormalig missiehuis en klooster
Verscholen in het groen van de Utrechtse Heuvelrug maar op nog geen 5 minuten rijden van de afslag Soesterberg A28 vindt u Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel. Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'mooi verhaal' maakt van uw bijeenkomst een bijzondere belevenis.

Beleef wereldse gastvrijheid
In de loop der jaren en na verschillende 'bewoners' is er ook iets onveranderd gebleven. Het conferentiehotel is een ontmoetingsplaats waar iedere wereldburger al vanaf 1924 welkom is, ongeacht afkomst, denkwijze of religie. Die wereldse gastvrijheid stroomt door de aderen van de medewerkers en proeft u letterlijk door de wereldse gerechten die in onze eigen keuken worden bereid.

Meerdaagse bijeenkomsten en (buiten) breakout rooms
Wij beschikken over 3 congresruimtes (200 pers plenair) 22 vergaderruimtes en diverse gespreksruimtes. Bij mooi weer kan ook onze tuin met creatieve zitjes en hoekjes dienen als 'buiten breakout'. Daarnaast bieden we overnachtingsmogelijkheid in ons ***hotel met 131 comfortabele kamers.

Aanvullende arrangementen

Rondom en op onze locatie is voldoende 'groen' voor actieve buitenactiviteiten. Daarnaast bieden we zakelijke arrangementen met Park Vliegbasis Soesterberg, het Nationaal Militair Museum en Spa Soesterberg die allen op loop- en/of fietsafstand vanuit onze locatie bereikbaar zijn. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

TIP: Doe de wereldspelen!
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over een uniek eigen teambuildingsprogramma waarbij u kennismaakt met de verschillende werelddelen via sportieve of recreatieve activiteiten (op maat samen te stellen).

Aantal zalen 28
Basisprijs (4 u/10 p) € 190,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type:

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor:

Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is in principe het hele jaar 24/7 open.


Ontbijt -
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,3 beoordeeld

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over een internationale keuken wat aansluit bij de 'wereldse gastvrijheid'. In het restaurant 'proeflokaal de wereld' wordt een wisselend driegangenmenu geserveerd maar voor groepen zijn er aantrekkelijke arrangementen mogelijk.

Culinaire wereldreis
Verras uw gasten bijvoorbeeld met een informeel 'walking dinner' met een bijpassend 'werelds wijnarrangement'. Via de verschillende gerechten nemen wij u mee op een 'culinaire wereldreis'. 

High Wine
Wilt u uw bijeenkomst 'feestelijk' afsluiten met een borrel en met wat hapjes dan biedt De High Wine uitkomst. De High Wine is een proeverij in informele setting waarbij naast een glas prosecco en huiswijn, heerlijke wereldse hapjes worden uitgeserveerd. Denk bijvoorbeeld aan: Canapé met gemarineerde zalm en bietenkaviaar; gegrilde inktvis met luttel gem, romatomaatje en kervelolie; dungesneden kalfmuis met wakame op wasabicracker; marsalakip in pannenkoekje met kousenband en aardappel (roti kip) en een afsluitend petit dessert.

Buitenkeuken
In de zomer maar ook in de winter richten we in onze prachtige tuin grenzend aan het bosgebied een buitenkeuken in voor groepen vanaf 25 personen. Een heerlijke informele frisse afsluiting na een lange vergader- of trainingsdag.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Viola VZW
 Viola VZW
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-11-2017

ik kom al jaren naar het KdK voor mijn opleiding NRT. Ondertussen zijn een aantal collega's mij gevolgd. Het onthaal is zowel professioneel als persoonlijk, de catering is meer dan "in orde" .
Ik kom zeker terug :-)

 Bluedesk CRM
 Bleudesk CRM
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  21-09-2017

Ik wilde nog even zeggen dat de dag goed is verlopen. Onze klanten waren zeer te spreken over de locatie.

 VUMC
 VUMC
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  22-09-2017

Namens de organisatie wil ik jullie hartelijk bedanken, het was erg fijn bij jullie dit weekend. Ik ving van de deelnemers op dat ze de locatie geweldig vonden, het eten lekker en de organisatie goed, en dat vond ik zelf ook. Ook fijn dat zoiets als een Djembe-workshop gewoon kan. De medewerkers achter de balie wil ik nog even speciaal noemen, erg gastvrij, gaven het idee dat niets teveel gevraagd was. Tot een volgende keer,

 TA Academie
 TA Academie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-06-2017

Beste medewerkers van Kontakt der Kontinenten,

Gisteren heb ik afscheid genomen van de TA academie en toen ik wegreed besefte ik dat de plek die jullie hebben geboden voor mij waardevol is geworden.
Ik wil jullie daarom bedanken voor het faciliteren van de opleiding qua locatie, lunch, thee en koffie.
Bedankt voor jullie gastvrijheid, inzet, vriendelijkheid en professionaliteit. Ik heb het steeds weer prettig gevonden om bij Kontakt der Kontinenten te zijn en kom vast nog eens weer.

 IW Company
 IW Company
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  29-05-2017

Gisteren was ik als trainer te gast bij jullie voor het MT van Laar & Berg. Ik MOET even kwijt dat ik zeer onder de indruk was van jullie medewerkers, stuk voor stuk!! Zo vriendelijk, gastvrij, behulpzaam, aardig, netjes, correct, snel en ga zo maar door. Allemaal superlatieven! Ik kom op heel wat locaties als trainer, maar deze is verreweg de aller-allerbeste. Knap hoe jullie dat doen! Een top selectie van de medewerkers door waarschijnlijk dan ook een top management! Echt super! hartelijke groet, Inge Wijffels

 Sweco
 Sweco
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-02-2017

Mijn ervaring bij Kontakt vorige week (10 feb) was dus echt heel leuk en goed. In de bar kregen de diner/aanschuivers de kaart al te zien om een keuze te maken, mijn tas werd mij gebracht toen ik bleef hangen bij de bekenden die ik tegenkwam en bij het serveren van het eten wisten ze mijn naam! (van het invullen van het menu, denk ik ). Het eten was trouwens in een zaaltje ipv het restaurant wegens een andere bijeenkomst in het restaurant. Dat was hartstikke leuk, een privé-kamer! Daarna nog gezellig een drankje in de bar: topavond!

  Het Nederlandse Rode Kruis
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-01-2017

Een uitstekende locatie voor uw (meerdaagse) overleg, waar u een warm welkom kunt verwachten met uitstekende voorzieningen van vergaderruimte tot lunch en diner tot en met prima hotelkamers

 NVLKNF
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-01-2017

Een vergaderlocatie die niet standaard is, goed verzorgd en op een mooie locatie

 
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-02-2017

Plezierige conferentieomgeving, vriendelijk personeel,goede prijs / kwaliteitverhouding

 VluchtelingenWerk Nederland
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-02-2017

Prachtige locatie met een goede sfeer.

 Network meeting
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  09-02-2017

De flexibiliteit van Ehab en Aymen was super! De receptie was in het algemeen ook erg behulpzaam en de zalen zelf waren top. Het eten was erg lekker alleen de lunch had iets diverser gemogen.

 
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-02-2017

Zeer mooie locatie in alle rust kunnen overleggen. Zeer gastvrije en behulpzame medewerkers.
In alle rust en ruimte goed kunnen overleggen, uitstekend ondersteund door gastvrouwen en gastheren.

  2016 2017 2018 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 72 41 1 253
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 72 41 1 253
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 10,0 8,9
Gemiddelde score zaal 7,8 7,6 - 7,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,4 8,5 10,0 8,3
Gemiddelde score boeking 8,8 8,6 8,0 8,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,5 8,4 9,3 8.4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,4
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie