Vergaderlocatie De Interval
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,2
9,2
9,0
9,2
Reviewscore
9,2
Reviews 33
Aanvraag


Oudelandsedijk 12
3257 KE, Ooltgensplaat Toon ligging )
Op een half uur rijden van Rotterdam ligt op het mooie eiland Goeree Overflakkee, de landelijke vergaderlocatie De Interval.
De locatie die zich uitstekend leent voor vergaderingen, heisessies, brainstormbijeenkomsten of trainingen eventueel in combinatie met een buitenactiviteit.

De sfeervol omgebouwde koeienstal staat geheel tot uw beschikking. Deze bestaat uit een vergaderruimte van 32m2(met houtkachel) en is van alle gemakken voorzien. In de gezellige aangrenzende keuken zal uw lunch geserveerd worden.
Rondom de locatie is een grote tuin aangelegd en vanaf het overdekte terras heeft u een geweldig uitzicht.

In de locatie heeft u o.a. de beschikking over een beamer, een brainstormboard, gratis wifi en een flipover.
Al vroeg in het jaar kunt u buiten zitten op het terras onder de overkapping.
De vuurplaats is een aanrader om de dag met uw groep af te sluiten of gezamenlijk te eten.
Een grote cirkel met comfortabele zitplaatsen waar u nog lekker kunt nagenieten bij een gezellig vuur.
Type:
Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Vergadering, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
08:00 - 18:00
Gesloten
Gesloten
Sociale media:
Catering:
Met biologische streekproducten
In uw arrangement is altijd de koffie, thee & water inbegrepen.
Parkeermogelijkheden:
Gratis parkeren op eigen terrein
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 23 7 2 33
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 23 7 2 33
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,0 9,4 9,0 8,5 9,2
Gemiddelde score zaal 9,0 9,1 8,9 8,5 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,4 8,7 9,0 9,2
Gemiddelde score boeking 8,0 9,4 9,4 8,5 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,3 9,0 8,6 9.1
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,2
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Jiska Meijboom
Alphatron Marine BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  27-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Als service team binnen de Scheepvaart is elke dag vooral hectisch. Het was nodig onze koppen bij elkaar te steken om de toekomstplannen met elkaar te bespreken. Voor ons vooral van belang om een meeting in te plannen waar wij ongestoord onze ideeën konden delen en te sparren met elkaar.

Bij aankomst stond de koffie, thee en lekkere muffins al klaar!
Een goed begin om de meeting te starten.
Na 4 uur lang aan één stuk door vergaderd te hebben, konden wij aan tafel schuiven in de ruimte ernaast (keuken) en genieten van een heerlijke lunch en uitzicht.

Door de rustgevende locatie en het huiselijke gevoel wat de Interval geeft is dit zeker een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-03-2017 09:25

Heel erg bedankt voor de review en tot de volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 30-03-2017 09:25
profiel foto
bert van tilburg
EMO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  19-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

hele mooie locatie
vrijdag de 13de zijn we bij de interval wezen vergaderen met 4 man brainstormen over het aankomende jaar, hele mooie locatie lekker rustig en landelijk gelegen in de oude koeienstal is een schitterde vergader locatie gemaakt met uit zicht op de paardenstal waar 3 mooie paarden lopen. de lunch was heerlijk en super goed verzorgd met zelf gemaakte producten wat het helemaal af maakte.

Reactie locatie
Datum reactie: 23-01-2017 08:44

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 23-01-2017 08:44
profiel foto
Hendrik Müller
Carosem GmbH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  20-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

Internal Management Meeting
We had an internal Management Meeting at De Interval with an international Team. It was a very nice place to be and everything we needed was present. The host was very friendly and the most important for us was the were on our own. So noone from outside was able to disturb us. This is the perfect place for internal Meetings or Trainings. if you want to be in a quite atmosphere and think outside of the box. The Environment is very quite. Parking places are enough available.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Bram van Druten
rabobank het haringvliet
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  24-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 25-10-2016 19:59
profiel foto
Giselle Van't Ende
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 7
Meetingdatum:  26-06-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Lach Workshop
Locatie is prachtig en ideaal voor een Lach Workshop! Hartelijk ontvangst, en vrij gebruik van thee en koffie tijdens de hele middag. Hoewel met heel veel zorg bereid vielen de ''Polder Tapas' helaas niet in de smaak van de groep, een tikje te ''anders'' qua ingrediënten en samenstelling, volgende keer gewoon een bitter garnituur, voor de rest alles prima!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-06-2016 16:34
profiel foto
GGO
Gemeente Goeree-Overflakkee
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  14-06-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  1

Teambuilding Juridsiche Zaken gemeente Goeree-Overflakkee
Op dinsdag 14 juni 2016 hebben wij, Juridische Zaken van de gemeente Goeree-Overflakkee, genoten van poldertapas en daarna getracht een pijl in de roos te schieten (boogschieten). Omdat er een grote kans op regen was had Anneke voor ons een partytent neergezet zodat we droog konden eten. Het boogschieten werd zeer vakkundig begeleid, we kregen zeer goede tips. Helaas lukte het ons toch niet allemaal om de pijl daar te krijgen waar hij hoorde te landen. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde middag! Op de website staan nog meer opties, dus wie weet komen we nog een keer langs bij De Interval.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2016 17:10

Dank je wel voor je mooie review!

Laatst gewijzigd op: 20-06-2016 18:32
profiel foto
Bart Waasdorp
MRDH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  09-06-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  1

Teambuilding (10 deelnemers)
De locatie is makkelijk te vinden en goed bereikbaar, vlak bij het hoofdwegennet, maar tegelijkertijd rustig gelegen. Vanuit Den Haag/het Westland is het minder dan een uur rijden.
De gastvrouw van de locatie heeft goed voor ons gezorgd. We hadden een zonnige dag en konden het grootste deel van de tijd buiten zitten. Hier werden een parasol en later op de dag een watertap met citroen/munt/komkommer aangedragen. Naast enige vriendelijk zwaaiende passanten op de fiets en op de tractor, hadden we alleen wat vogels, paarden en natuurlijk aardappels in beeld.
De catering was prima met zeer lekkere tart en cake'jes bij de koffie, een prettige lunch en bij het diner een uitstekende hamburger van de locale slager.

Een goede locatie om even een dagje eruit te zijn.
, met ondersteuning voor het binnen en buiten een fantastsiche

Reactie locatie
Datum reactie: 10-06-2016 17:42

Bedankt Bart Waasdorp voor de uitgebreide en mooie review!

Laatst gewijzigd op: 10-06-2016 17:42
profiel foto
E. van Verseveld
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  20-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

Dé setting om los te komen van de dagelijkse routine!
Wij zochten een sfeer voor onze teamvergadering die zou uitnodigen tot informaliteit en elkaar op een andere manier leren zien. Daarnaast zochten we een acommodatie die geschikt zou zijn voor teambuilingsactivteiten zo nodig in een natuurlijke omgeving. Dit is allemaal gelukt. Anneke straalt zowel professionaliteit en inlevendheid uit. Ze denkt mee en doet er alles aan om ieder op zijn plek te laten zijn. Een absolute aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 28-04-2016 16:01
profiel foto
Olga van Diem
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  21-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1

Lentearrangement bij De Interval: puur genieten!
De lente van 2016 kon niet beter beginnen... Ons team kreeg een vergaderarrangement in haar schoot geworpen precies op het moment dat we het hard konden gebruiken. Op deze prachtige locatie waan je je letterlijk in een oase van rust. Na een hartelijke ontvangst startten we gezamenlijk met een overheerlijk ontbijt, dat Anneke duidelijk met de grootste zorg en liefde had bereid: verse producten, gezellige aankleding en zelfs kleine kaartjes met diverse inspirerende teksten erop.
De vergaderruimte ademt natuur, niet alleen door het hout maar zeker ook met het bijzondere zicht op de paarden direct aan de andere kant van het raam. Er bleek niet alleen een overheerlijke, machtige taart klaar te staan als tussendoortje, maar zelfs de lunchpakketjes stonden klaar om mee te nemen toen we met ons team nog even de omgeving gingen verkennen.
Hoe mooi zou De Interval zijn als alles nog meer in bloei staat? Als we gebruik maken van die prachtige kampvuurkuil in de tuin? Grote kans dat de tijd het ons zal leren, want deze locatie staat absoluut op ons lijstje voor als we nog eens een vergadering buiten de deur willen organiseren!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-04-2016 08:55

Olga, enorm bedankt voor je uitgebreide en mooie review! Tot ziens in De Interval!

Laatst gewijzigd op: 08-04-2016 08:55
profiel foto
Ilya Tiebout
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 3

Rust, connectie en paarden!
Wat een heerlijke dag hebben we met het team gehad! Alles klopte, de hartelijke ontvangst door Anneke, de locatie in de rust om heerlijk te ontspannen, de vergaderruimte, de uitgebreide catering..met prachtig weer als bonus. Na een coaching mbv Anneke's paarden kregen we nog een verwennerij tijdens het vuur maken.. echt top. Fijn om in de hectiek van alle dag weer eens de verbinding met elkaar te zoeken en te vinden op deze bijzondere locatie.
We komen graag terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-01-2016 17:57

Bedankt voor je mooie review!

Laatst gewijzigd op: 07-01-2016 17:57
profiel foto
Arie Heerschap
Continuitas
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  25-09-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie en mens,
De Interval is een prachtig gelegen, landelijke locatie. Met zorg ingericht en gespitst op het bieden van faciliteiten die je voor een teamtraining of vergadering zoekt. Wij waren in klein gezelschap en hebben in alle rust een vergadering kunnen houden.
De ontvangst en verzorging door Anneke is top! Niet alleen is zij zelf een 'mensen'-mens, zij weet wat ook nodig is om groepen te inspireren. Ik vond het als een warm bad en kom er zeker weer terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-11-2015 09:35

Heel erg bedankt voor dit mooie compliment en hopelijk tot ziens in De Interval!
Met landelijke groet,
Anneke

Laatst gewijzigd op: 04-11-2015 09:35
profiel foto
Richard van der Steen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  26-09-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 07-10-2015 21:44
profiel foto
brenda van gijtenbeek
pepsico
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  24-09-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

inspirerend rustgevend leuke gastvrouw bijzonder

Reactie locatie
Datum reactie: 24-09-2015 16:28

Bedankt voor je review, Brenda!

Laatst gewijzigd op: 24-09-2015 16:28
profiel foto
Ilonka van de Wiel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 8
Meetingdatum:  09-06-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  1
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 3 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 4

Sfeervolle unieke locatie, prachtig gelegen!
De mooie locatie, gecombineerd met de gastvrijheid en creativiteit van Anneke (en Michel) zorgden voor een onvergetelijk teamuitje van onze afdeling. Hout hakken, vuur maken, koken boven het vuur en afsluitend rond het kampvuur diepgaande gesprekken voeren...... Heel leuk om je collega's op deze manier mee te maken!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-08-2015 09:41

Bedankt Ilonka voor het plaatsen van je review. Het was inderdaad een leuke dag met zeer enthousiaste mensen.

Laatst gewijzigd op: 05-08-2015 09:41
profiel foto
Esther Dalberger
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  26-05-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 3 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 4

Anders dan anders
Vanaf het eerste contact erg prettig. Had iets informeels en tegelijk zeer zorgvuldig. Lokatie en ligging erg mooi. Tijdens onze teamdag bleek het meer dan een lokatie. Zonder aan te dringen werd er meegedacht en meegedaan. Het maakte de dag top. De verzorging was uitstekend. Anneke bedankt, we'll be back.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 08-07-2015 09:23
profiel foto
Liesbeth Roos
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 -
Meetingdatum:  21-05-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie, zeer vriendelijk ontvangst
Prachtige locatie en zeer vriendelijke ontvangst. Ik voelde me direct helemaal thuis. Een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 08-07-2015 08:20
profiel foto
Rien van den Heuvel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

Rustig vergaderen bij De Interval
Genoten van deze locatie. Prima ontvangst en service. Meedenken en ruimte bieden aan alle mogelijkheden van de locatie. Daar hebben we van genoten. Goed verzorgde lunch.
Kortom; wij zijn zeer tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-07-2015 12:00

Bedankt Rien voor de mooie review. Tot ziens in De Interval!
Met landelijke groet,
Anneke van Doorn

Laatst gewijzigd op: 01-07-2015 12:00
profiel foto
Frans de Vos
La Fontaine
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-06-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie waarbij je optimaal ontzorgd wordt
Op 4 juni hebben wij een netwerk / relatie avond laten verzorgen door Anneke van Doorn van de Interval. Een unieke locatie, omgeven door rust en weilanden en een tuin die uitstraalt waar Anneke voor staat. Ongedwongen, alles kan, gevoel van welkome en warmte. Voor ons en onze relaties was het een top avond die in het teken stond van verbinden, delen en vermenigvuldigen. De eerste succes waren in de twee volgende weken al volop zichtbaar.
Dank je wel Anneke (en partner) voor deze fantastische avond !

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 22-06-2015 09:27
profiel foto
wil van der Kwaak
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 - 9
Meetingdatum:  26-05-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 3 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 4

Geweldige dag!
Als vast team uit de zorg waren we elkaar door bezuinigingen en bureaucratie een beetje aan het kwijtraken. Er begon hierdoor onderlinge verdeeldheid te onstaan. Iets wat we niet wilden maar toch gebeurde. We hebben toen een teamdag georganiseerd bjj "de interval" waarin gezelligheid, lol maar ook samenwerking de hoofdrol moest spelen . Hulde aan Anneke !! De spellen, de lunch, de borrel, de hapjes, de locatie, het weer ...... ALLES WAS TOP !!! We hebben het heel erg naar ons zin gehad en voelden ons verwend. Het was een heeflijke dag en gingen als een hechter team naar huis . Een echte aanrader !! Anneke bedankt !!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 17:24
profiel foto
René Janssen
Performance Company
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  1

Interval geeft een Natuurlijke Rust voor juiste Focus
Prima bijeenkomst gehad op prachtige locatie. De Interval zorgt ervoor dat je op een natuurlijk manier afstand neemt en vanuit rust tot nieuwe inzichten en keuzes komt. De persoonlijke aandacht maakt dat je je meteen thuis voelt. En de catering? Die moet je proeven.

Reactie locatie
Datum reactie: 29-05-2015 08:48

Hallo René, bedankt voor je review. Mooi te lezen dat De Interval heeft bijgedragen aan jullie dag!

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 08:49
profiel foto
Mayke Heitling
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Beleving
Bij aankomst werd ik al blij van de natuurlijke omgeving, mooie ruimte en een zeer hartelijk en warm ontvangst. Naast het lekkere en gezonde eten hangt er ook een prettige en fijne energie. Ga het vooral zelf ook beleven!
Geniet ze..

Hartelijke groet, Mayke

Reactie locatie
Datum reactie: 21-05-2015 20:01

Hallo Mayke,
Bedankt voor je review!
Met landelijke groet,
Anneke

Laatst gewijzigd op: 21-05-2015 20:01
profiel foto
Marco de Boer
ASML
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 7 8 9
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Vernieuwing
De Interval is geplaatst in een heel mooi stukje Nederland ver van alle drukte. Hierdoor heerst er al meteen een andere sfeer. Je hebt je werk en je zorgen achter je gelaten en je kan met iets nieuws beginnen.
De zaal prikkelt de creativiteit en de catering is heerlijk en gezond. Aan het einde van de dag voel je jezelf een beter mens.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-05-2015 20:01

Hallo Marco,
Flakkee is zeker een prachtig stukje Zuid-Holland. Bedankt voor je review!
Groeten Anneke

Laatst gewijzigd op: 21-05-2015 20:01
profiel foto
Janne Schutte
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  1
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2

Warm
Ik voelde me direct thuis op de Interval! De geur van stro en aarde, de warmte van de kachel en het hartelijke ontvangst droegen hier aan bij. Maar vooral Anneke, die de dag aftrapte met haar persoonlijke verhaal, zorgde ervoor dat er direct een open en ongedwongen sfeer ontstond. Een perfecte start voor een open sessie met als doel kennis maken en creatieve ideeën ontwikkelen.
Verder word je verwend met de meest heerlijke hapjes en drankjes, zeer verzorgd. Anneke, bedankt!

Hartelijke groeten,
Janne Schutte

Reactie locatie
Datum reactie: 20-05-2015 17:07

Hallo Janne,
Heel erg bedankt voor je mooie review en ik hoop je weer 's te ontmoeten in De Interval. Met landelijke groet, Anneke

Laatst gewijzigd op: 20-05-2015 17:07
profiel foto
Jeanette Boef-Bussem
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  23-04-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Mooie landelijke en rustige vergaderlocatie!
De locatie ligt in mooie, landelijke omgeving. Bij aankomst geeft dit meteen al een fijn en ontspannen gevoel. Ook binnenin de locatie wordt je geïnspireerd door de landelijke sfeer. De ruimte grenst direct aan een dierenverblijf, die door het raampje met je "meedoen". Heel leuk! Deze locatie zou ik zeker aanraden.

Groetjes,
Jeanette

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2015 14:36

Hallo Jeanette,
Bedankt voor je review!!
Groeten,
Anneke

Laatst gewijzigd op: 28-04-2015 14:36
profiel foto
La Fontaine Trainingen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  23-04-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Totale beleveing
Ik ken de locatie al vanuit een andere hoedanigheid, maar nu voor het eerst de locatie 'ervaren'. Het gebruik van de ruimte, de catering, de sfeer....niet verassend voor mij... maar wel heerlijk te ervaren dat deze locatie dit biedt wat er nodig is voor een groep.
In dit geval een brainstormgroep waar ik zelf deelgenoot van was.
Alles klopte!

Helemaal top An!

Ik kijk er naar uit om in juni zelf een avond in deze locatie te organiseren.

Jolanda van der Steen
La Fontaine Training, Coaching & Consultancy

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 24-04-2015 12:30
profiel foto
Brenda Bussem
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  24-04-2015
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle locatie
Unieke locatie gelegen in een landelijke rustige omgeving. Ontvangst met een persoonlijke touch. Catering en vergaderzaal volledig uitgerust en sfeervol ingericht.
zeer de moeite waard om te boeken!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-04-2015 10:55

Beste Brenda,
Heel erg bedankt voor het plaatsen van de review!

Laatst gewijzigd op: 24-04-2015 10:55
profiel foto
Ed van Dort
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  20-04-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0
Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 1 Vergaderlocatie De Interval, Ooltgensplaat - MeetingReview - Review foto 2

Toplocatie om in alle rust met het team te brainstormen
Met onze stichting DutchGalgoLobby wilden wij brainstormen over onze strategie voor de komende vijf jaar. Een van onze bestuurleden kende deze locatie en zodoende kwamen we hier terecht.

Echt een verademing als je hier aankomt. Alles straalt rust uit en wij kwamen ook precies in het goede seizoen zodat de bollenvelden in volle bloei stonden. Veel landelijker dan dit kun je het niet krijgen. Op een onbewaakt ogenblik kunnen de paarden door de openslaande deuren vanuit de stal op je tafel kijken!

De zaal is voor 10 personen zeker ruim genoeg en van alle gemakken voorzien. Alleen bij het echte brainstormen hadden we een beetje ruimtegebrek om de traditionele flip-over sheets op te hangen.

Gastvrouw Anneke had alles perfect voor elkaar, van koffie tot fris en heerlijk hapjes waaronder een perfecte brandnetelpesto.

Kortom; deze locatie is van harte aan te bevelen als je je zorgeloos en geconcentreerd, met een niet te groot team, op je werk wilt kunnen focussen.

Ed van Dort
Stichting DutchGalgoLobby

Reactie locatie
Datum reactie: 21-04-2015 09:28

Beste Ed,
Heel erg bedankt voor de review!
Hebben jullie wel de drie magneetstrips voor de flipovervellen gevonden op de houten wand?
Ik hoop je weer te ontmoeten in De Interval!
Met landelijke groet,
Anneke van Doorn

Laatst gewijzigd op: 21-04-2015 09:28
profiel foto
Edith Hagens-vd Zande
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  17-03-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Rust
Met ons management team hebben we in alle rust en voorzien van alle faciliteiten kunnen vergaderen bij de Interval. Tussen de agendapunten door genoten van lekkernijen en de tuin en om af te sluiten een drankje bij het vuur. Het ontbrak ons aan niets!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-03-2015 09:29
profiel foto
Sjoerd Bakker
ICM Opleidingen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 8 10
Meetingdatum:  23-01-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie en super service!
Wat een mooie locatie en zeer geschikt voor outdoor activiteiten. De lunch in de stal en het kampvuur maken het geheel meer dan af!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 04-03-2015 09:38
profiel foto
Gerjan Visscher
Grondverzetbedrijf Visscher BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 9 9
Meetingdatum:  04-02-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Een mooie locatie voor een vergadering. Lekker met je eigen groep. En heerlijk eten, zowel smiddags als 's-avonds. Een aanrader!! Nogmaals bedankt!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 05-02-2015 13:15
profiel foto
Sabine Mastwijk
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  28-01-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Fijne buiten locatie met persoonlijke aandacht!
Het is fijn dat je op deze locatie met alleen je eigen groep werkt. Dat maakt dat spannende thema's makkelijker besproken kunnen worden. Er is veel persoonlijke aandacht van Anneke: warme chocomel buiten, een groot kampvuur om ondanks de kou buiten te kunnen reflecteren op buitenopdrachten. Top! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik kom er graag terug. Hartelijke groet, Sabine Mastwijk, Outing Holland.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-01-2015 12:32
profiel foto
Maris Jacobs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  23-01-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Super fijne locatie!
Wij zijn met 15 personen de hele dag enorm verwend door Anneke. Leuk ontvangst, heerlijke lunch in de oude paardenstallen, warme chocolademelk gedronken bij het kampvuur en als afsluiter een goed diner met een lekker wijntje.
De plek is rustig & mooi zodat er alle aandacht en focus is voor de bijeenkomst. Op het weiland eromheen is veel ruimte om buiten activiteiten te doen.

Echt een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-01-2015 13:16
profiel foto
michelbergman
PerformanceCompany
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  07-12-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Vanuit rust ontwikkelen
Anneke heeft een prachtige plek waar je in alle rust, zowel op als rondom de locatie kan werken aan persoonlijke ontwikkeling. Juist deze locatie (en energie die er door de eigenaar wordt ingelegd) is een fundament om een geslaagde en intense bijeenkomst of training te hebben! Aanrader!
Michel Bergman
Trainer en coach @ Performance Company

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 07-12-2014 21:42
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle