• Dutch
  • English
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,6
9,5
9,5
9,3
Reviewscore
9,5
Reviews 27
Reserveer nu!


Huizermaatweg 31
1273 NA, Huizen Toon ligging )
OpMaat is gevestigd in Business Centrum Huizen en beschikt over een sfeervolle en multifunctionele vergaderzaal, twee vergaderruimtes en een inspirerende flexwerkruimte die naar wens per dagdeel, dag of week kunnen worden gehuurd.

OpMaat is een plek waar alles in het teken staat van gastvrijheid, full-service dienstverlening en flexibiliteit. Dat geldt voor zowel de flexwerkplekken als voor de vergaderzalen die overigens ook voor trainings- en andere doeleinden kunnen worden ingezet. In de vergaderruimte, de 'Business Lounge' is een trendy, zakelijke maar ook huiselijke omgeving gecreëerd. En natuurlijk is deze ruimte voorzien van de allernieuwste media- en telecommunicatietechnieken. Daarnaast zijn er twee frisse en inspirerende ruimtes, Nelson Mandela Lounge en Steve Jobs Lounge, die geschikt zijn tot respectievelijk 6 en 12 personen.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Buitenlocatie, Partycentrum
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 23:30
08:00 - 23:30
08:00 - 23:30
08:00 - 23:30
08:00 - 23:30
09:00 - 18:00
09:00 - 18:00
Naast deze openingstijden is er in overleg veel mogelijk.
Sociale media:
Catering:
Opmaat staat voor extreme flexibiliteit. Dat betekent dus ook dat de cateringmogelijkheden zeer uitgebreid zijn. Neem gerust contact op om deze mogelijkheden te bespreken.
Parkeermogelijkheden:
Rondom het pand en in de directe omgeving zijn volop gratis parkeerplaatsen beschikbaar.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 9 14 4 27
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 9 14 4 27
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - 9,0 9,6 10,0 9,5
Gemiddelde score zaal - 9,0 9,6 9,8 9,5
Gemiddelde score eten en drinken - 9,1 9,4 9,7 9,3
Gemiddelde score boeking - 9,3 9,7 10,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,1 9,6 9,9 9.5
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,5
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Daan Elliott
Student Company WIJ.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  14-04-2017
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Flexwerken bij Opmaat Vergaderen
Mijn mede-student en ik hebben vrijdag gebruik gemaakt van de flexwerkplekken bij Opmaat Vergaderen. De inrichting is professioneel en de werksfeer is uitstekend. Onder het genot van een gratis kopje koffie konden wij hier ongestoord aan schoolopdrachten werken. Een aanrader voor menig student!!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 20-04-2017 09:59
profiel foto
Charlotte Tupang
Vrijwilligerscentrale Huizen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 9
Meetingdatum:  20-02-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle locatie en aanwinst voor zakelijk Huizen
De locatie leent zich uitstekend voor een zakelijke bijeenkomst binnen een informele setting. De ruimte is modern en sfeervol ingericht. De tafelopstelling kun je eindeloos variëren. Iedere presentatie/bijeenkomst krijgt daardoor een ander karakter.
Rob is als gastheer erg prettig, goed bereikbaar, flexibel en denkt graag met je mee. De koffie is heerlijk en de service is prima.
OpMaat Vergaderen is wat bij betreft een ideale locatie voor een vergadering van ieder formaat en een prachtige aanwinst voor de gemeente Huizen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-02-2017 09:59
profiel foto
Walter Colijn
Walter Colijn Travel Counsellor Huizen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 -
Meetingdatum:  13-02-2017
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 1

Flexibel werken buiten de deur voor deze reisadviseur
Normaliter heb ik een thuiswerkplek en deel ik het kantoor met mijn vrouw. Op bepaalde dagen heeft zij veel telefonische afspraken waardoor het voor mij bij Rob in de Inspiration Lounge een ideale uitvalsbasis is om rustig aan offertes te kunnen werken. Goede stoel, in hoogte verstelbaar bureau, stroomaansluiting, supersnel wifi en...koffie.

Daarnaast is het ontmoeten van andere ondernemers ook een dikke pré, die hun vakantie zo aan mij kunnen doorgeven. Klaar...terwijl zij werken.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-02-2017 11:33

Goed om te horen dat je zo tevreden bent Walter. Het is ook altijd gezellig je te ontmoeten en te zien wat voor mooie reizen je voor mensen organiseert. Hopelijk tot snel weer. Bedankt voor je mooie review.

Laatst gewijzigd op: 14-02-2017 11:33
profiel foto
Danny Bakker
Fortune Coffee
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  02-02-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle vergaderruimte
Ik heb hier gezeten met een netwerk bijeenkomst. De ruimte is mooi en sfeervol ingericht. Vriendelijk personeel en de catering was super geregeld. Het voelde erg fijn om hier een bijeenkomst bij te wonen.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-02-2017 11:32

Fijn om te horen Danny, en leuk dat je erbij was. Bedankt voor de lovende woorden.

Laatst gewijzigd op: 14-02-2017 11:32
profiel foto
Rick Sluyter
Stikon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  30-12-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige locatie
OpMaat bleek een geweldige locatie voor de presentatie van onze plannen voor 2017. Rob is een super gastheer en de lunch was voortreffelijk. We komen zeker een keer terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-01-2017 14:05

Beste Rick,

Wat goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Ook voor ons was het fijn jullie te mogen ontvangen. Bedankt voor de mooie review.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 05-01-2017 14:05
profiel foto
Anna-Marie Schram
Welke Professionals / Schakel Verzuim
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-12-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrije locatie
De ruimte is modern en harmonieus ingericht en er is volop daglicht. De tafelopstelling kun je variabel opstellen.. Net hoe je het zelf wil.
Audiovisuele apparatuur wordt zonder probleem op verzoek geïnstalleerd. De catering kun je naar eigen zeggen invullen.
"Dus kortom een toplocatie om onze klanten/opdrachtgevers te ontvangen".

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2016 17:05

Beste Anna-Marie,

Super bedankt voor de mooie review. Het hoge service-niveau is onze belangrijkste USP. Dan is het altijd fijn dit bevestigd te krijgen van onze gasten/gebruikers. Het was voor ons een feestje om jullie wederom te mogen ontvangen en jullie te helpen een mooie klantenbijeenkomst te organiseren.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 09-12-2016 17:05
profiel foto
André van der Vlerk
Retteketekst
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  09-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Op en top gastheerschap
Mijn review kan kort en krachtig zijn: prachtige ruimte met professionele uitstraling. Daarbij is Rob geknipt voor het vak van gastheer en regelneef. Denkt met je mee en is erg flexibel; bij hem is niets onmogelijk. Koffie is heerlijk en de lunch prima verzorgd!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-11-2016 16:43

Beste André en Cindy,

Super bedankt voor de mooie review en complimenten. Daar doen we het voor natuurlijk. Andersom was het erg leuk jullie 'in huis' te hebben.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 18-11-2016 16:43
profiel foto
Regina Bruins
Vrijwilligerscentrale Huizen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  06-10-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Jeugd Veilig Actief
ik heb deze ruimte de afgelopen maand tijdens vier heel verschillende gelegenheden beleefd: de workshop Goede Zaken - business lunch - pensioenafscheid van een collega - en tot slot - gisteren - de presentatie (doe-avond) Jeugd Veilig Actief i.s.m. gemeente.
En dat is nu precies de kracht van OpMaat Vergaderen: alles kan: statafels in het midden of aan de kant, carré -vorm, al dan niet met tafels daarbij. Of juist weinig tafels en veel loopruimte zoals bij de receptie voor collega Manja. De vorm van de ruimte en het gekozen meubilair versterken het concept. Verder ben ik erg enthousiast over het meedenken van Rob; zoals toen je bij Manja vroeg; "zijn er veel oudere mensen bij, dan hou ik daar rekening mee". Ook catering etc. prima. en ook hier; aandacht voor de kleine items die de dingen mooier maken. Kortom; niets dan lof. En daar komt natuurlijk ook bij dat ik het maatschappelijk betrokken ondernemerschap dat jullie uitdragen heel erg waardeer. Op die manier kunnen wij een paar maal per jaar non-profit organisaties met kleine beurs en vrijwilligers laten kennis maken met een fijne workshopruimte. Ik ben er van overtuigd dat een goede ruimte echt bijdraagt aan het succes en de bedoeling van een bijeenkomst. Die ruimte heb ik wat ons betreft gevonden.

p.s. voor 3 van de 4 een 10, en dat is echt gemeend. de 9 voor de zaal heeft alleen maar te maken met troubles soms met geluid of filmpje.

groet van regina

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 12:38

Beste Regina,

Super bedankt voor je geweldige review. Ik ben blij dat de flexibiliteit waarvoor we staan zo gewaardeerd wordt. Wat betreft de 'troubles met filmpjes etc' moet ik zeggen dat we regelmatig afhankelijk zijn van het aangeleverde materiaal, zoals een powerpoint presentatie. Desondanks blijf ik altijd bezig om de dienstverlening te verbeteren. Zo ben ik direct in de mogelijkheden van powerpoint gedoken en de oplossing voor het starten van filmpjes gevonden. Een volgende keer is een aanpassing dus snel gedaan en zal de beleving nog een beetje beter zijn. ;-)

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 12:38
profiel foto
Jan van Galen
Jvgpro.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  30-09-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Gewelidige locatie voor kleinschalige bijeenkomsten
Fantastische ruimte! Gezellig, stijlvol en makkelikl bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Beste Jan,

Wat een fantastisch mooie en leuke review. Was een erg leuk pensionada-feestje. Leuk om je te hebben ontmoet. Ik nodig je graag nog eens uit voor een kop koffie en om de mogelijkheden die we te bieden hebben te bespreken. Mocht je zin en tijd hebben; maandag 3 oktober is er een (gritis) inloopkoffie van 9 - 11 uur. Geweldige gelegenheid ook om te netwerken.

Hartelijke groet en nogmaals bedankt,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 30-09-2016 21:34
profiel foto
Johan Sponselee
BRAINBOX
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  26-05-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Mooi, ruimtelijk, licht, sfeervol
Prima locatie voor ons bedrijfsevent UW BEDRIJF DRAAIT DOOR

Reactie locatie
Datum reactie: 28-05-2016 12:56

Beste Johan,

Wat een mooie review. Hartelijk bedankt daarvoor. Het was ook echt een super mooi evenement en fantastisch concept dat jullie aanbieden met 'UW BEDRIJF DRAAIT DOOR'. Fijn dat ik daar met OpMaat vergaderen deel van uit mocht maken.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 28-05-2016 12:56
profiel foto
Johan Sponselee
BRAINBOX
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  26-05-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Mooi, ruimtelijk, licht, sfeervol
Prima locatie voor ons bedrijfsevent UW BEDRIJF DRAAIT DOOR

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-05-2016 17:14
profiel foto
Buck Jüch
5D Invest BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

vergadering met 4 personen
Gastvrij ontvangen en persoonlijk verzorgd. Ideaal voor een rustige vergadering.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2016 22:46

Beste Buck,

Hartelijk bedankt voor de mooie review. Uiteraard heb ik dat graag gedaan en hoop ik jullie in de nabije toekomst weer te mogen ontvangen.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 25-04-2016 22:46
profiel foto
Joyce van Galen
Fortune Coffee
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  08-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Kwaliteitskring
Erg gastvrije ontvangst en hulp bij het regelen van de audiovisuele middelen

Reactie locatie
Datum reactie: 08-04-2016 14:30

Beste Joyce,

Dat heb ik uiteraard graag gedaan. Was leuk jullie bijeenkomst van enthousiaste ondernemers in huis te hebben.

Super bedankt voor de mooie review.

Hartelijke groet en fijn weekend,

Rob

Laatst gewijzigd op: 08-04-2016 14:30
profiel foto
Wim Koenders
Conclusive
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  06-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


perfect qua boeking en goede bevestiging via mail, goede locatie met voldoende parkeergelegenheid, onze contactpersoon rob dacht goed mee (we hadden een probleem met aansluiten laptop) en heeft ervoor gezorgd dat we ondanks ontbrekende uitgang op onze laptop toch via het centrale tv scherm konden presenteren. Onze klant was een half uur te vroeg maar we konden toch al gebruik maken van de ruimte zonder meerkosten. Flexibel. Goede prijs/kwaliteitverhouding, ruimte is volledig vernieuwd waarbij o.a. aandacht is geschonken aan akoestiek. locatie centraal gelegen in nederland

Reactie locatie
Datum reactie: 08-04-2016 14:28

Beste Wim en Hans,

Wat een mooie review en cijfers. Hartelijk bedankt daarvoor. Het was fijn jullie van dienst te zijn en hoop dat jullie bijeenkomst leidt tot een mooie opdracht voor jullie.

Succes en tot snel.

Hartelijke groet en fijn weekend,

Rob

Laatst gewijzigd op: 08-04-2016 14:28
profiel foto
Marcel van Unen
WerkZaak
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  06-04-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Optimale service bij ondernemersbijeenkomst
Op dinsdag 5 april heb ik met WerkZaak de ruimte van opmaat geboekt. Dit is zeker aan te raden. want het is niet alleen de ruimte (warm, aantrekkelijk, goede accoustiek) maar ook de optimale service van de gastheer (Rob) waardoor ik de volgende keer weer ga boeken bij Opmaat. bijvoorbeeld: de presentator was haar laptop vergeten, Rob had er zo een andere laptop paraat. De tijd die ik had afgesproken werd niet gehaald, het liep uit, vanwege de goede sfeer: geen enkel probleem, met een grap en respect werd de avond (later dan gepland) beëindigd. De broodjes waren warm en super lekker. De sfeer was goed, waardoor de boodschap van de presentator heel goed overkwam. Top dus!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-04-2016 14:25

Beste Marcel,

Super bedankt voor de mooie review en dito cijfers. Flexibiliteit en verregaande service staan hoog in het vaandel. Altijd fijn om te horen dat dat ook zo wordt ervaren door gebruikers.

Fijn weekend en hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 08-04-2016 14:25
profiel foto
Marlous Verbeek
Gemeente Huizen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  25-01-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergaderen bij OpMaat
Bijzonder prettige en toegankelijke vergaderlocatie; goed bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid en een mooi ingerichte ruimte met Rob Reeuwijk als perfecte gastheer !

Reactie locatie
Datum reactie: 08-02-2016 16:33

Beste Marlous,

Ik ga er bijna van blozen, "perfecte gastheer". Erg fijn om te horen. Mijn doel is het blij maken van mensen. Vergaderen is al niet de favoriete bezigheid van veel mensen, maar als ik dat aangenamer kan maken, en wanneer mensen met een tevreden gevoel de locatie verlaten is dat geslaagd in mijn ogen. Hartelijk bedankt voor je mooie woorden en dito cijfers.

Fijn ook dat jullie tevredenheid aanleiding is geweest om 3 nieuwe reserveringen te maken.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 08-02-2016 16:33
profiel foto
Peter ter Beek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  12-01-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  1

Toplocatie met uitstekende service
Met een groep collega's intensief vergaderd / gebrainstormd. De locatie ziet er prachtig uit en ademt zowel een zakelijke als ook een gemoedelijke sfeer uit. Bij binnenkomst word je vriendelijk verwelkomd en staat het eerste kopje (goede!) koffie binnen no-time voor je te dampen. Aansluiten van de laptop op het grote en heldere TV-scherm is een peulenschil (gesjouw met beamers en schermen behoort tot de verleden tijd, want alles is inclusief). Tijdens de vergadering worden we regelmatig van koffie/thee/water voorzien. Tussen de middag krijgen we een lekkere, uitgebreide, maar vooral originele, lunch geserveerd met o.a. meerdere soorten (biologisch) brood en idem kaas. Ook zijn er salades, rucola e.d. en diverse drankjes. De ruimte is groot genoeg om in kleine groepjes apart te brainstormen om daarna weer plenair verder te gaan. Rob Reeuwijk is een zeer servicegerichte gastheer en maakt het een ieder naar de zin. Een absolute aanrader voor iedereen die niet meer in een bedompt achterafzaaltje met zelf meegebrachte spullen aan wil modderen. Peter ter Beek, directeur LIFT OFF Business- en Kredietcoaching

Reactie locatie
Datum reactie: 14-01-2016 12:50

Beste Peter,

Ook voor mij was het fijn jullie in huis te hebben. Ik ben van mening dat de kwaliteit van de ruimte, de faciliteiten maar zéker de service een positieve bijdrage levert aan bijeenkomsten. En daar ga ik dus ook voor; dat mensen met een positief gevoel over de hele dag naar huis gaan. Fijn om te lezen dat dat gelukt is uiteraard. Hartelijk bedankt voor je mooie woorden en cijfers.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:50
profiel foto
Alex Goûtier
BROC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  11-01-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

Rob regelt het, vakkundig en met goed gastheerschap.
Onze vergaderdag is efficiënt verlopen, mede dank zij de voorzieningen zoals het grote 65 inch Ultra HD 4K scherm en snel internet. Daarnaast zorgde de landlunch met fijne broodsoorten, kaas en vleeswaren voor een mooi rustmoment. Met een mooi glas wijn sloten wij de vergaderdag af. Dank je wel Rob voor je gastvrijheid.
BROC Branchevereniging ondernemerscoaches.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-01-2016 18:07

Beste Alex,

Wat een mooie review. Bedankt ook voor de mooie complimenten bij jullie vertrek. Daar doe ik het uiteraard voor, mijn gasten het zo goed mogelijk naar de zin maken. En het is fijn als dat bevestigd wordt. Ook voor mij was het fijn jullie 'in huis' te hebben. Graag tot een volgende keer.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:37
profiel foto
Ingrid Smit
Art 2 Advance
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  1

Wat een geweldige plek voor trainingen en workshops
OpMaat heeft een geweldige ruimte voor trainingen en workshops, van alle (technische) gemakken voorzien en heel stijlvol ingericht. De ruimte kan op allerlei manieren ingericht worden en dat is super. De koffie is geweldig en vooral de persoonlijke aandacht is geweldig. Het is echt een 'op maat' arrangement. Voor mij als trainer is het geweldig als de persoonlijke aandacht en het ontvangst van de gasten/deelnemers goed geregeld is en dat ik ontzorgd wordt bij alle vragen die ik heb. Helemaal top!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 15:57

Beste Ingrid,

Ik word bijna verlegen van al die mooie 'veren'. Bedankt voor je mooie review en cijfers. Ik hoop je snel weer te mogen ontvangen.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:37
profiel foto
Annet Schram
FRAS trainng
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  1
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 1

Perfecte trainingslocatie!
Tijdens een geweldige avond heb ik een powerworkshop mogen verzorgen voor 45 personen. Wat ik super vind aan deze locatie is de combinatie van de allernieuwste technieken en een moderne zeer aangenaam aanvoelende ruimte met een top service en gastvrijheid van de gastheer Rob Reeuwijk. Zeer goed bereikbaar, ook met OV.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 15:53

Beste Annet,

Fijn dat het je zo goed bevallen is dat je deze super mooie review hebt geplaatst. Ik ben hier echt super blij mee. We zijn ook erg blij met je reservering voor 14 januari voor jouw training 3 dimensionaal verkopen. Hij staat in de agenda: http://www.opmaatvergaderen.nl/agenda/3-dimensionaal-verkopen/

Tot dan, en hopelijk eerder.

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:37
profiel foto
Ine Wijsbeek
Icing on the Cake
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  1


Ik kan geen enkel negatief punt bedenken.
Voldoende parkeergelegenheid
Prettige ontvangst
De ruimte heeft een intieme sfeer zonder klein te zijn en biedt verschillende mogelijkheden
Alle benodigde apparatuur aanwezig
Catering uitstekend
Zeker een aanrader voor een evenement, presentatie, workshop, feestje of gewoon als (flex)werkplek.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 01:59

Beste Ine,

Super bedankt voor je mooie review en cijfers. Wederom alleen maar tienen... WOW

Hartelijke groet,

Rob

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:37
profiel foto
drs. Henny de Munnik RBB LL.M.
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  04-11-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  1
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 1 OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 2

Bij Rob is het top.
Hou dit vast en het succes komt vanzelf......

Reactie locatie
Datum reactie: 07-11-2015 13:48

Beste Henny,

Wow, allemaal tienen! En je mooie aanmoedigende bericht erbij. Daar word ik echt blij van. Dank je wel.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:38
profiel foto
Jacky Lagendijk
Erasmus MC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  29-10-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  2

Super training kunnen verzorgen bij OpMaat vergaderen
Op 29-10-2015 hebben wij een tweetal scholingen kunnen verzorgen bij OpMaat vergaderen. Zowel het boeken van de locatie als het overleg voorafgaand verliepen super goed.
Het is een erg mooie locatie en de catering was goed georganiseerd.
uitzonderlijk goed is de persoonlijke tint en service die gegeven wordt.

Absoluut een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-11-2015 12:40

Beste Jacky,

Wow, dank voor je super mooie review en complimenten. Ook wij vonden het geweldig om jullie 'over de vloer' te hebben. Hoop jullie snel weer te mogen ontvangen.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 14-01-2016 12:38
profiel foto
Danielle van Deutekom
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 9
Meetingdatum:  05-10-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Inloopkoffie
Net open en gelijk al beschikbaar als ruimte voor onze inloopkoffie. Super!
Geweldige zaal voor verschillende doeleinden.
Wij wensen OpMaat heel veel succes en de volgende keer komen we zeker terug.

De Gooische Business Club

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2015 13:45

Beste Danielle,

Hartelijk bedankt voor je mooie en positieve review. Ook voor ons was het een groot genoegen jullie 'in huis' te hebben. Tot 2 november voor de volgende inloopkoffie van De Gooische Business Club.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk
OpMaat vergaderen

Laatst gewijzigd op: 12-10-2015 13:45
profiel foto
Farina Drupsteen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 8 8
Meetingdatum:  03-09-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 1 OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 2

Mailchimp workshop
Donderdag 3 september hebben wij gebruik gemaakt van een ruimte bij OpMaat. We hadden alle faciliteiten ter beschikking. Van tv, internet tot koffie en thee. We werden geholpen met het installeren van eigen apparatuur op tv en werden onze deelnemers goed ontvangen. Echt een aanrader op goede locatie met genoeg gratis parkeerruimte.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-09-2015 23:55

Baste Farina,

Super bedankt voor je mooie review en mooie cijfers. Ook wij vonden het fijn om je te mogen ontvangen voor je workshop Mailchimp. Hopelijk tot snel weer.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 09-09-2015 23:55
profiel foto
Hans v.d. Brink
The History Store
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  23-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Heerlijke rustige werkplek
Ik was al een tijdje op zoek naar een goede en betaalbare plek om zo af en toe eens een bespreking te houden. Die heb ik gevonden in OpMaat Vergadercentrum. Het is er heerlijk rustig met een ondanks de warmte prettig werkbare temperatuur.
Rob is een perfecte gastheer die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Het nabellen heb ik ook als prettig ervaren.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-09-2015 23:53

Hartelijk dank voor je mooie review Hans, en bedankt ook voor je persoonlijke compliment. Geweldig leuk ook dat we je binnenkort weer kunnen verwelkomen voor je workshop "verhalen vangen" op 2 oktober.

Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 09-09-2015 23:53
profiel foto
Laura Elsman
E-See Video
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  24-06-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  1
OpMaat vergaderen flexwerken trainen netwerken, Huizen - MeetingReview - Review foto 1

Succesvolle ruimte voor onze workshop
Vanmorgen hebben mijn collega en ik een Videoworkshop 'Hoe maak ik een Powerpitch?' voor ondernemende vrouwen gehouden in het Op Maat Vergadercentrum in Huizen. Dit centrum is net nieuw en er wordt hard gewerkt om er een toplocatie voor vergaderen, trainen en (flex)werken in het Gooi van te maken.

Tijdens onze workshop hebben wij uiterste focus nodig om geconcentreerd teksten te schrijven en een proefpitch voor de camera op te nemen. Hierbij moet zo min mogelijk omgevingsgeluid aanwezig zijn om ons werk goed te kunnen doen.

De trainingsruimte van Opmaat Vergaderen, Trainen en Flexwerken biedt ons de rust en ruimte die we nodig hebben. Ook is het personeel zeer behulpzaam en gastvrij, is er een snelle wifi-verbinding en goed verzorgde koffie. Ook belangrijk vind ik een stijlvolle entree en keurig toilet en keuken.

Wat dat betreft is het Opmaat Vergadercentrum nu al geslaagd. Veel succes in de toekomst!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Hartelijk bedankt voor de mooie review Laura. Ook voor ons was het erg plezierig om jullie 'in huis' te hebben. Graag tot een volgende keer en nogmaals bedankt.
Hartelijke groet,

Rob Reeuwijk

Laatst gewijzigd op: 25-06-2015 00:31
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle