• Dutch
  • English
Congrescentrum Bouw & Infra Park
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,1
9,2
9,1
9,2
Reviewscore
9,1
Reviews 108
Aanvraag


Ceintuurbaan 2 -20
3847 LG, Harderwijk Toon ligging )
In het congrescentrum op het Bouw & Infra Park Park vind je alles voor een geslaagde vergadering, congres, seminar, presentatie of meerdaagse training. Van een meeting voor twee personen tot evenementen van 2000 personen.

Het conferentiehotel beschikt over zes vergaderzalen en 29 hotelkamers, een grand café voor ontbijt, lunch en diner en een terras.

In het industrieel uitziende congrescentrum in het naastgelegen gebouw 20 vindt u naast zes vergaderzalen, ook een auditorium, een foyer en een evenementenhal. Een grote, hoge ruimte uitstekend geschikt voor beurzen, productpresentaties of teambuilding.

De uitgestrekte buitenterreinen en de pleinen zijn te gebruiken voor allerlei evenementen die de ruimte nodig hebben.
Type:
Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Industriële locatie, Kantoor, Buitenlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
08:00 - 17:00
Gesloten
Binnen deze tijden is de afdeling Reserveringen telefonisch bereikbaar, bijeenkomsten kunnen uiteraard buiten deze tijden plaatsvinden.
Sociale media:
Catering:
Bouw & Infra Park heeft een duurzame samenwerking met inbusiness-cateraar: PDX Services. Onze catering kenmerkt zich vooral door maatwerk, van lunchpakketten tot borrelgarnituur en van bbq tot Hollands buffet. Altijd met verse, eerlijke producten van lokale leveranciers.
Parkeermogelijkheden:
Parkeren kan op de ruime algemene parkeerplaats. Ruim 700 gratis parkeerplaatsen zijn hier beschikbaar. Ook zijn er 6 laadpalen voor elektrische auto's.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 21 58 29 108
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 21 58 29 108
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - 8,9 9,2 9,3 9,2
Gemiddelde score zaal - 8,9 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde score eten en drinken - 9,0 9,2 9,2 9,2
Gemiddelde score boeking - 9,0 9,2 9,0 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,0 9,2 9,2 9.1
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,1
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Andre De Jong
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  26-10-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Icare ledendag

Reactie locatie
Datum reactie: 30-10-2017 10:11

Beste André,
Bedankt voor de mooie cijfers en graag tot een volgende keer.
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 30-10-2017 10:11
profiel foto
Arthur Lak
Politie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  28-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 09-10-2017 09:18

Beste Arthur,
Bedankt voor de mooie cijfers!
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 09-10-2017 09:18
profiel foto
Herbert ten Zijthoff
Hilti Nederland BV
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  04-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte combinatie theorie en praktijk mogelijkheden
Door voldoende meetingrooms en de mogelijkheid om ook praktijk sessies uit te voeren is dit een ideale locatie

Reactie locatie
Datum reactie: 27-09-2017 09:12

Beste Herbert, altijd leuk als jullie er zijn! Bedankt voor je mooie review. Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 27-09-2017 09:12
profiel foto
Remco Visser
BpfBOUW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  26-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

BpfBOUW collectieve voorlichtingsbijeenkomst
Heel mooie locatie. Goed koffie en de lunch was uitstekend. Zaal voorzien van de laatste snufje. Prettige ontvangst. Hartelijke dank.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-10-2017 09:30

Beste Remco,
Bedankt voor de mooie complimenten! Graag tot ziens!
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 02-10-2017 09:30
profiel foto
Sandra Wisse
Van Dijk Makelaardij
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 10
Meetingdatum:  04-09-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Top!
Een fantastische balans in prijs/kwaliteit verhouding, zeer vriendelijke bediening, ontzettend behulpzaam en meedenkend, buitengewoon lekker gegeten!! Keurige en brandschone ruime kamers, ik verblijf veel in hotels maar dit is echt een aanrader en springt er met kop en schouders bovenuit. Veel succes in de zaken en zeker nog een keer tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Sandra En Roel Wisse
Van Dijk Makelaardij
06-23238557

P.s mijn zoon Roel zit hier voor de komende vier jaar, jullie zullen hem vast nog wel eens aan de bar zien denk ik ;-).

Reactie locatie
Datum reactie: 11-09-2017 09:33

Beste Sandra en Roel, wat een mooie complimenten! Dank je wel! Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 11-09-2017 09:33
profiel foto
. .
FNV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  28-08-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Mooie locatie, goed verzorgd
Wij hadden een tweedaagse incl overnachting. Mooie locatie, personeel is eflexibel.
Eten was super verzorgd. (Indisch eten) dank jullie wel.

Reactie locatie
Datum reactie: 31-08-2017 09:56

Goedemorgen, bedankt voor de mooie cijfers en de review. We geven het compliment ook door aan de kok! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 31-08-2017 09:56
profiel foto
Hannelore Bosch
Veluvine Nunspeet Beheer
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  12-07-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0


Vorige week 2 dagen een kleine brainstormsessie gehad in Gebouw 20.
We kregen direct een warm ontvangst, zelfs al bij de slagboom. Daarnaast een prettige vergaderzaal waarbij vooral de techniek prima in orde is met het draadloze clickshare systeem.
De volgende ochtend stond onze zaal klaar in de speciale opstelling die we de dag ervoor hadden gebruikt. Zelf hadden we het de avond ervoor alles netjes teruggezet in oorspronkelijke opstelling. Dat is meedenken en oog hebben voor detail, erg prezierig!
De catering was goed verzorgd, van goede koffie/thee tot heerlijke lunch met meer dan genoeg variatie.

Aanrader, hier komen we zeker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-08-2017 08:46

Beste Hannelore, bedankt voor je uitgebreide review en de mooie cijfers. En uiteraard zien we je graag een volgende keer op onze locatie! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-08-2017 08:46
profiel foto
Bianca Cuperus
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  10-07-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Heel attent en persoonlijk
Zo fijn dat er altijd persoonlijke hulp is bij het opstarten van de presentatie tot dat alles goed werkt. Zelf met het warme weer waren de zalen heerlijk koel door goede airco. Het clickshare systeem waarmee je wireless de beamer en geluid kunt aansluiten werkt goed. Geen gedoe met kabels of een programma downloaden op je pc.

Deze locatie is echt een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-07-2017 11:45

Hallo Bianca, dank je wel voor je mooie cijfers en uitgebreide review! Tot een volgende keer! Groeten, Karlien

Laatst gewijzigd op: 11-07-2017 11:45
profiel foto
Leyla Serinci
Kadaster
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  08-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Bij de vorige revieuw is er iets niet goed gegaan. Ik heb een 5 gegeven voor de catering maar dat moest een 10 zijn!!!!
Mijn excuses

Reactie locatie
Datum reactie: 19-06-2017 09:42

Beste Leyla,
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om dit bericht opnieuw te maken. Mijn collega Henny zei al dat er iets mis was gegaan met het invoeren. Dank je wel en een fijne dag!
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 19-06-2017 09:42
profiel foto
Bernardo Overgoor
Topcon Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  10-06-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Topcon demodag
Was weer perfect!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-06-2017 09:37

Beste Bernardo,
Bedankt voor je komst en de mooie cijfers! Graag tot een volgende keer.
Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 13-06-2017 09:37
profiel foto
Leyla Serinci
Kadaster
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 5
Meetingdatum:  29-05-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Communicatie kadaster

Reactie locatie
Datum reactie: 13-06-2017 09:36

Beste Leyla, bedankt voor je mooie cijfers voor locatie en zaal. Kun je misschien aangeven waarom je de catering een 5 geeft? Alvast bedankt en een fijne dag! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 13-06-2017 09:36
profiel foto
Joan Andreas
Liandon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 8 10
Meetingdatum:  01-06-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Hele goede service
Het is altijd een genot om te vergaderen in het congres centrum. vandaag zaal Gouda. Het personeel is altijd aardig en je krijgt een glimlach bij het betreden van het centrum. Lunch tot in de puntjes verzorgt. Super

Reactie locatie
Datum reactie: 07-06-2017 10:19

Beste Joan, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-06-2017 10:19
profiel foto
Richard Boons
Avantage training en advies
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  29-05-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

SUPER
Ik ga deze locatie zeker aanbevelen en vaker gebruiken, zeer vriendelijke mensen, mooie locatie en prima geoutilleerde zalen. Bereikbaarheid: super. Naar mijn mening debeste locatie van midden Nedeland

Reactie locatie
Datum reactie: 02-06-2017 12:34

Beste Richard, wat een mooie complimenten en cijfers! Ik heb ze intern doorgestuurd naar alle collega's. Graag tot een volgende keer.
Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 02-06-2017 12:34
profiel foto
M Everts
Regio Noord-Veluwe
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  08-05-2017
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Ondertekening samenwerkingscontract Veluwse gemeenten
Bedankt voor wederom een plezierig verblijf voor een regionale bijeenkomst van de gemeenten op de Noord-Veluwe en FoodValley. Alles goed voor mekaar: van meedenken vooraf tot een hartelijk ontvangst en heerlijk hapje.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-05-2017 14:33

Beste heer, mevrouw Everts,
Bedankt voor de mooie review! Succes met de verdere ontwikkeling van FoodValley!
Met vriendelijke groet,
Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 09-05-2017 14:33
profiel foto
Hiltje Begieneman
HB Management Support
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  26-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Optimale gastvrijheid
Super gastvrije ontvangst op het Bouw & Infrapark.
Al onze deelnemers zijn zeer verrast over de veelzijdigheid van deze prachtige locatie.
Het feit dat Bouw & Infra Park aan de autobaan ligt, is absoluut een pre.

Al bij aanmelding aan de poort weet de portier gelijk wie de NVD is en waar ik moet zijn, echt top.
Linda onze gastvrouw heeft ons allerhartelijkst ontvangen en is zeer betrokken.
Ze vraagt direct of de zaalopstelling naar wens is en of er dingen ontbreken. Alles is tiptop in orde.
Ook de catering is prima geregeld. En de koffie perfect.
Geen wonder dus dat Bouw & Infra Park is uitgeroepen tot beste evenementenlocatie van 2016.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-05-2017 08:58

Beste Hiltje,
Bedankt voor je mooie review! We zien jullie uiteraard graag nog eens terug.
Groeten, Karlien

Laatst gewijzigd op: 01-05-2017 08:58
profiel foto
Saskia Hoogkamer
Corpuls Benelux BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  21-04-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2017 13:59

Beste Saskia, bedankt voor de mooie cijfers en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 25-04-2017 13:59
profiel foto
NIenke van Deuveren
2Organice Event & Weddingplanner
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  06-04-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Fijne locatie met goede catering
Wij hebben met een groep van 70 personen op deze dag gebruik gemaakt van verschillende zalen in het Conferentiehotel en alle zalen waren volgens afspraak ingericht. Alle faciliteiten waren aanwezig, heerlijke verse koffie uit de machines en ook de lunch was zeer goed verzorgd met verse producten.
Een aantal gasten hebben gebruik gemaakt van een hotelovernachting in hetzelfde complex voorafgaand aan de bijeenkomst en zij waren positief over de hotelkamers, de bedden en het ontbijt!
Kortom een fijne locatie voor het organiseren van een evenement met prettige mensen om vooraf en op de dag zelf mee samen te werken!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-04-2017 10:00

Beste Nienke, bedankt voor je uitgebreide review. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 19-04-2017 10:00
profiel foto
C. de Kievid
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Alles was top geregeld!

Reactie locatie
Datum reactie: 12-04-2017 11:20

Beste heer, mevrouw, bedankt voor de mooie cijfers! Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 12-04-2017 11:20
profiel foto
Marco Van den Berg
Politie Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 - 10
Meetingdatum:  10-04-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Super lief personeel niks is hun te gek en alles word snel en goed geregeld verder het eten helemaal te gek ontbijt en avond eten

Reactie locatie
Datum reactie: 18-04-2017 09:30

Beste Marco,
Bedankt voor de mooie woorden! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 18-04-2017 09:30
profiel foto
Annemarie De Beun
Bpf bouw
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 7 8
Meetingdatum:  04-04-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Bouw vo
Prima, lekkere lunch en versnaperingen

Reactie locatie
Datum reactie: 10-04-2017 09:32

Beste Annemarie, bedankt voor de mooie cijfers en fijn dat jullie de lunch en versnaperingen waarderen. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-04-2017 09:32
profiel foto
Alien Bosma-Venema
NBG hondensport
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  01-04-2017
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

NBG gebruiks hondensportverenigingen
Het was top, iedereen zeer tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-04-2017 09:31

Beste Alien, leuk dat jullie er waren en bedankt voor de mooie cijfers! Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-04-2017 09:31
profiel foto
Wendy Van Hierden
Bouwend Nederland Regio Oost
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  16-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrij

Reactie locatie
Datum reactie: 20-03-2017 09:56

Beste Wendy, bedankt voor de mooie cijfers! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 20-03-2017 09:56
profiel foto
Mees Van der Sluys
VolkerRail
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 9 8
Meetingdatum:  13-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekend
Prima locatie. Inspirerend en rustgevend.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-03-2017 10:55

Beste Mees, bedankt voor je mooie review! Graag tot ziens! Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 16-03-2017 10:55
profiel foto
Peter Oversteegen
Sportieve evenementen Peter Oversteegen vof
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  08-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Volandis
Ondanks meerdere afspraak wisselingen van onze kant hielden jullie het overzicht. Fijn om s ochtends nog even samen de puntjes op de i te zetten samen. Goed proffesionele bezetting ,organisatie en gezellige sfeer. Bedankt en tot de volgende keer.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-03-2017 09:46

Beste Peter, dank voor de mooie complimenten. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 13-03-2017 09:46
profiel foto
Willem Dijkstra
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  08-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Teamoverleg Liander
Uitstekende service. Excursie zeer informatief. Gastvrij, zeer behulpzaam om onze vergadering tot een succes te maken.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-03-2017 09:46

Beste Willem, bedankt voor je mooie review! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 13-03-2017 09:46
profiel foto
Mark Kamphuis
Liander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
5 10 10 10
Meetingdatum:  20-02-2017
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Kennissessie
Prima locatie met zeer goede voorzieningen.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-03-2017 10:57

Beste Mark, bedankt voor je mooie review. Kun je aangeven waar de 5 voor de boeking vandaan komt? Is deze rechtstreeks bij ons gedaan of via een intermediair? Wie weet kunnen we hier wat mee. Bedankt alvast. Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 06-03-2017 10:57
profiel foto
Rien Van de Laar
Drie17bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  14-02-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Praktijkdag veilig werken
Toppy

We komen graag terug

Reactie locatie
Datum reactie: 06-03-2017 10:55

Beste Rien, dank voor je mooie cijfers! We zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 06-03-2017 10:55
profiel foto
Adri Drijver
Strukton
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  14-02-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Strukton Winterschool 2017 Veiligheidsdagen
Vandaag de 12e scholingsdag van de Strukton Winterschool 2017 Veiligheidsdagen en weer een hartelijk welkom op het Bouw & Infrapark. De contacten zijn heel plezierig en de B&I medewerkers willen het je echt naar de zin maken. Vandaag lag er in elk instructielokaal op de tafels een rood chocoladehartje klaar in het kader van Valentijnsdag. Zeer attent en zeer gewaardeerd. De kleine nuances. Top. Ik verheug mij op de volgende 5 scholingsdagen.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-02-2017 14:05

Beste Adri, dank voor je mooie woorden! Wij zien ook uit naar jullie komst de komende periode. Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 17-02-2017 14:05
profiel foto
Wolter Bonnema
Reinders-wessemius
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 7 9
Meetingdatum:  13-02-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 16-02-2017 10:00

Beste Wolter, bedankt voor de mooie cijfers! Wellicht tot ziens.
Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 16-02-2017 10:00
profiel foto
Lonneke Janzen
Concreet Onderwijsproducten
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 10
Meetingdatum:  14-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

DIrectie-assistent
Prima locatie voor een vergadering. Mooie zaal, audiovisuele hulpmiddelen zijn goed. Catering is top! Persoonlijke benadering door medewerkers van B&I is prettig en ze zijn zeer behulpzaam.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2016 09:39

Hallo Lonneke, dank je wel voor deze mooie woorden! Groet, Karlien

Laatst gewijzigd op: 15-12-2016 09:39
profiel foto
Berny Bal
Strukton Rail
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  14-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Veiligheidsdag Strukton Rail
Top locatie, gastvrij.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2016 09:39

Beste Berny, dank je wel voor deze review. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 15-12-2016 09:39
profiel foto
Gonny Borsboom
Casa Lusitana
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  13-12-2016
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Mijn complimenten!!!
Ik heb het afgelopen jaar met heel veel plezier bijna wekelijks overnacht in t hotel. Dit ivm mijn werkzaamheden als trainer/coach op Soma college. Er was veel mogelijk. Om 21 uur eten in het hotel. Geen probleem! Heerlijke salades gegeten. Kamers goed!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2016 09:38

Beste Gonny, fijn dat je toch een beetje 'thuis' hebt gevoeld in ons conferentiehotel. Dank voor de mooie cijfers!
Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 15-12-2016 09:38
profiel foto
Mario Verzijlberg
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  01-12-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Liander
Goed verzorgt en netjes.
Michiel als tip Alliander gaat steeds meer elektrisch rijden het zou een idee kunnen zijn iets meer snelladers te hebben voor de auto.

Verder uiterst te vreden over de verzorging.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2016 09:37

Beste Mario, dank voor je review en je tip. Ik kan je vertellen dat wij dit ook al hebben gesignaleerd en dat het op de agenda staat. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 15-12-2016 09:37
profiel foto
Rudi Van Rooij
Ante group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  25-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Klantbindend

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Shosha lissauer
ICSadviseurs.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  16-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training
Alles was keurig verzorgd en vooral ook op tijd. Locatie is ook goed bereikbaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 21-11-2016 10:41

Beste Shosha, dank voor je mooie review! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 21-11-2016 10:41
profiel foto
Willem Dissel
Kennet Smit
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  28-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 21-11-2016 10:40

Beste Willem, dank voor de mooie cijfers, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 21-11-2016 10:40
profiel foto
Popko Muller
Parkinson Vereniging
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  02-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Service
Uitstekende locatie. Ziet er uitstekend uit. Is absoluut een aanrader

Reactie locatie
Datum reactie: 21-11-2016 10:40

Beste Popko, dank voor de mooie cijfers! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 21-11-2016 10:40
profiel foto
Harold Geurts
Bouwend Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 10 9
Meetingdatum:  21-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Goede faciliteiten, mooie kamer,

Reactie locatie
Datum reactie: 21-11-2016 10:39

Beste Harold, dank voor de mooie cijfers en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 21-11-2016 10:39
profiel foto
Rene The
Jansdal
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 5 8
Meetingdatum:  28-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 01-11-2016 11:20

Beste René, dank voor je mooie cijfers! Wil je de 5 voor de zaal toelichten? Wellicht kunnen we iets verbeteren. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 01-11-2016 11:20
profiel foto
Jaap Duin
Great communicators
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  07-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Outstanding
Perfecte service als vanouds

Reactie locatie
Datum reactie: 01-11-2016 11:19

Dag Jaap, dank voor je review! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 01-11-2016 11:19
profiel foto
Mark Kamphuis
Liander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
5 10 10 10
Meetingdatum:  05-10-2016
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Kennissessie
Prima locatie met zeer goede voorzieningen.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2016 10:27

Dag Mark, dank voor je review. De 5 voor boeking nemen we op met het boekingsbureau waar de reservering gemaakt is. Graag tot een volgende keer. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-10-2016 10:27
profiel foto
Bernardo Overgoor
Topconsokkia Nederland
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  01-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Directeur
Zoals elke keer weer perfect geregeld.
Altijd weer een plezier om hier te zijn.
Ook onze gasten zijn allemaal uiterst tevreden.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2016 10:24

Dag Bernardo, ook altijd een plezier om jullie over de vloer te hebben. Tot de volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-10-2016 10:24
profiel foto
Carola van Goozen
Omron Electronics B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  12-09-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Event in de warmste week van september
In de warmste week van september hebben wij twee dagen tijdens een evenement voor onze klanten mogen genieten van de ultieme gastvrijheid en vriendelijkheid die Bouw Infra Park heeft te bieden. Tijdens deze extreme hitte werden extra wensen snel en moeiteloos door de medewerkers van het congrescentrum en de catering opgepakt. De continue monitoring en verzorging zijn absoluut van grote klasse en zit bij de medewerkers in de kleine details. In één woord: TOP!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-09-2016 09:44

Beste Carla, Dank voor je uitgebreide review en fijn dat jullie een geslaagd evenement hebben gehad op onze locatie. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-09-2016 09:44
profiel foto
Jaap Duin
Finext
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 9
Meetingdatum:  21-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Zeer gastvrij
Altijd een plezier hier te zijn. Extreem gastvrij en prettige locatie

Reactie locatie
Datum reactie: 26-09-2016 09:42

Beste Jaap, leuk dat jullie er weer waren en dank voor je review! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-09-2016 09:42
profiel foto
Arno Kijzerwaard
Leica Geosystems B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  22-08-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Leica Geosystems roadshow
Perfect verzorgd. Hartelijke ontvangst. Bedankt voor het mede mogelijk maken van een zeer succesvolle Leica Geosystems Roadshow 2016!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-09-2016 09:41

Beste Arno,
Dank voor je mooie review! En heel graag gedaan. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-09-2016 09:41
profiel foto
John De Weerd
Van der Heide Opleidingen & Inspecties
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  08-09-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Workshop Excelleren kun je niet aleen
Zoals gewend ook vandaag weer gastvrij ontvangen en geholpen.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-09-2016 09:41

Beste John, leuk dat jullie er weer waren en dank voor je mooie cijfers en review! Tot de volgende keer. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-09-2016 09:41
profiel foto
Theus Van den Broek
Antea group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 10 10
Meetingdatum:  08-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Effectief communiceren
Altijd heel welkom gevoel. Alles prima verzorgd . Het eten etc heerlijk.dus in een woord:super

Reactie locatie
Datum reactie: 12-09-2016 09:48

Beste Theus, dank voor je mooie review. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 12-09-2016 09:48
profiel foto
Erik Pommeren
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  07-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

IV/OIV overleg
Ondanks de laate reservering was alles toch nog goed geregeld

Reactie locatie
Datum reactie: 12-09-2016 09:48

Beste Erik, dank voor je review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 12-09-2016 09:48
profiel foto
Monique Smit
Alliander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  30-08-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super locatie
Meer dan prettige vergaderlocatie en catering altijd super verzorgd! Boven verwachting

Reactie locatie
Datum reactie: 12-09-2016 09:47

Beste Monique, dank voor je review en nogmaals gefeliciteerd met je prijs :-) Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 12-09-2016 09:47
profiel foto
Mechteld Bottenberg
De Corporatie Academie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  27-06-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Voorbesprekingen met Henny van de Pol gehad. Ze denkt heel goed mee. Weet zich goed in de klant te verplaatsen. Op de dag zelf verliep alles heel soepel. Vriendelijk personeel. En natuurlijk heerlijk in een ontspannen sfeer gegeten.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 11:33

Beste Mechteld, dank je wel voor je complimenten. Ik zal Henny dit ook laten lezen. Groeten, Karlien

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 11:33
profiel foto
Joke Lagerweij
Bikeurope bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-05-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Trek 25 jarig jubileum
Voor ons 25 jarig jubileum hadden we een bbq op maat en een gezellige bijeenkomst voor personeel en partners en kinderen.
Iedereen vond het geweldig. Lekker ongedwongen. De catering (eten en drinken) was weer goed verzorgd door Via5.
B&I had de zaal in de juiste sfeer gebracht met leuke aankleding van de bouwput.

Het weer was ook goed, en onder het genot van een hapje en drankje hebben we een reuze gezellige middag/avond gehad.

Bedankt voor de goede verzorging, maar dat zijn we wel gewend van jullie!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 11:35

Dag Joke, dank je wel! Fijn dat jullie een gezellige bbq hebben gehad en dat het zonnetje scheen (Dat maakt altijd alles nog een beetje feestelijker ;). Groet, Karlien

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 11:35
profiel foto
Pascal De Jong
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  21-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie

Zoals iedere keer uitstekend verzorgd. Zeer tevreden over totaalpakket. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en de vergaderruimtes zijn tevens uitstekend. Locatie ligt centraal en goed bereikbaar via de snelweg of de Veluwe.

Reactie locatie
Datum reactie: 04-07-2016 11:33

Beste Pascal, dank je wel voor de mooie review! Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 04-07-2016 11:33
profiel foto
Violet Wattenberg
Liandon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-06-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Masterclass Ruimtelijke Ordening & Milieu (2)
Prima

Reactie locatie
Datum reactie: 29-06-2016 10:08

Beste Violet, dank je wel voor de mooie cijfers. Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 29-06-2016 10:08
profiel foto
Rob Schmidt
Antea Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  21-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training risicogestuurd handelen Antea Group
Dit was voor ons de eerste keer dat we hier deze training hebben gegeven. Het is prima verlopen mede dankzij de locatie en service. De volgende training wordt al gereserveerd voor oktober. Tot dan. Rob Schmidt

Ps boekingsproces gaat via Antea organisatie

Reactie locatie
Datum reactie: 29-06-2016 10:07

Beste Rob, dank je wel en tot ziens in oktober! Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 29-06-2016 10:07
profiel foto
Patrick Buysse
Projectburo PB
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 5
Meetingdatum:  27-05-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


Zeer positieve ervaring

Reactie locatie
Datum reactie: 30-05-2016 14:31

Beste Patrick, goed om te lezen dat je een positieve ervaring hebt opgedaan. We zijn erg benieuwd, waarom de catering een lager cijfer krijgt. Dan nemen we dat mee in de evaluatie van het evenement. Alvast bedankt en groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 30-05-2016 14:31
profiel foto
Johan Swaans
Schuuring
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  10-05-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshop housing en hosting (KPN-schuuring)
Goede accommodatie en verzorging van de middag

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2016 19:20

Beste Johan, dank voor de mooie review. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-05-2016 19:20
profiel foto
Karolien Van tilburg
Crow
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 10 8 10
Meetingdatum:  09-05-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Strategiemiddag dlp
Nette ontvangst, erg persoonlijk, lunch was heerlijk. Complimenten en bedankt!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2016 19:20

Dag Karolien, dat was een drukte van belang tijdens jullie strategiemiddag vandaag! Heel graag gedaan. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-05-2016 19:20
profiel foto
Dianne Bleeker
Bleeker training & advies
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  10-05-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Psychologie van het schade procees
Wat een fraaie locatie, vriendelijke ontvangst en super lunch.
Kortom nu geen punten van verbetering te noemen.
Ga zo door!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2016 19:19

Dag Dianne, Fijn dat het weer goed verzorgd was. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-05-2016 19:19
profiel foto
Elles Van Loo
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
6 8 8 7
Meetingdatum:  09-05-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Programma Vectoriseren
Communicatie wat betreft selfservice koffie of op de zaal mag duidelijker, is niet doogekomen . Verder behulpzaamheid op locatie is super alsook de koffie uit de automaat. We komen zeker terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2016 19:18

Dag Elles, dank voor de feedback over de koffie en voor de mooie review. Graag tot ziens! Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-05-2016 19:18
profiel foto
Gerrit Smelt
Liander Meetbedrijf
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  03-05-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergaderen in Harderwijk
Omdat onze meetspecialisten landelijk werken is Harderwijk een prima plek om het werkoverleg te plannen. De mannen voelen zich goed thuis op deze locatie en de verzorging is geweldig.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-05-2016 19:18

Beste Gerrit, bedankt voor de mooie review! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-05-2016 19:18
profiel foto
Jan Aalders
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  20-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Mooie locatie met flexibele medewerkers
De locatie is in alle opzichten al helemaal prima. Door een foutieve boeking (vanuit mijn kant als klant) is er razendsnel een zaal geregeld en zijn er geen extra kosten bijgekomen. Heel flexibel dus! En dat merk je ook in de benadering van het personeel. Een echte aanrader dus als vergaderlocatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-04-2016 10:49

Beste Jan, foutje kan gebeuren, gelukkig dat er nog een zaal vrij was en dat jullie toch nog konden vergaderen. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-04-2016 10:49
profiel foto
John De Weerd
Van der Heide Opleidingen & Inspecties
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-04-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Workshop Excelleren kun je niet alleen
Was weer super geregeld. We mochten zelfs de camera gebruiken en hebben mooie foto's kunnen maken.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-04-2016 10:48

Beste John, fijn dat jullie er weer waren en dat de foto's goed gelukt zijn. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-04-2016 10:48
profiel foto
Jaap Duin
Great communicators
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 9
Meetingdatum:  20-04-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Professioneel en goed
Perfecte ontvangst. Schone zaal. Duidelijke techniek. Kortom: een genot om in te werken.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-04-2016 10:47

Beste Jaap. Dank voor de complimenten! Graag tot ziens. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 26-04-2016 10:47
profiel foto
Herman Krabbenbos
Liander mtv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 9
Meetingdatum:  06-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Liander MTV
Prettige ruimte en goed geanticipeerd door het personeel op de vraag van ons.

Fijn om terug te komen bij Bouw en Infra.
Ik voel me altijd weer geholpen alsof ik de eerste keer kom.

Gr Remko Bakker

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:46

Beste Herman en Remko, wederom bedankt! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:46
profiel foto
Bernardo Overgoor
Topconsokkia Nederland
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  02-04-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Topcon demodag
Perfecte locatie, faciliteiten op orde, catering goed, medewerkers B&I park denken met je mee en zijn gastvrij, geweldige koffie!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:43

Beste Bernardo,
Dank voor je review! Kom je snel weer koffie drinken? Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:43
profiel foto
Remko Bakker
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 9
Meetingdatum:  31-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Liander MTV
Prettige ruimte en goed geanticipeerd door het personeel op de vraag van ons.

Fijn om terug te komen bij Bouw en Infra.
Ik voel me altijd weer geholpen alsof ik de eerste keer kom.

Gr Remko Bakker

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:44

Beste Remko, goed om te lezen. Bedankt! Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:44
profiel foto
Henk Tulner
AWVN
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  22-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Tulner
Top faciliteiten, vriendelijke en op servicegerichte dames

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:43

Beste Henk,dank voor de compimenten. Ik geef het door aan mijn collega's! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:43
profiel foto
Dianne Bleeker
Bleeker training & advies
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  21-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige locatie
Ook vandaag weer een geweldige dag gehad. Een training waarbij de cursisten actief be zig zijn geweest, zonder tafels in de ruimte. Zeer goede lunch en ontzettend aardig personnel , ga zo door Bouw & infra

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:42

Beste Dianne, bedankt voor weer een mooie review. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:42
profiel foto
Albert Bergers
UWV
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-03-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

UWV Sectorspecialisten
Bedankt voor de geweldige dag en ontvangst!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 09:42

Beste Albert, heel graag gedaan en graag tot ziens! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 09:42
profiel foto
Jan Timmer
Vitens
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  18-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Picket training
Alles wederom tot in de puntjes geregeld.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-03-2016 10:07

Beste Jan, Bedankt voor het compliment, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-03-2016 10:07
profiel foto
Sicco Dijkstra
Schuuring fiber4all
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 8
Meetingdatum:  16-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Nieuwscafe fiber4all
Alles wederom tot in de puntjes geregeld. Internetverbinding in de zaal prima, barrel en diner prima verzorgd.. Complimented!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-03-2016 10:07

Beste Sicco, bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-03-2016 10:07
profiel foto
John De Weerd
Van der Heide Opleidingen & Inspecties
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  16-03-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Workshop " Excelleren kun je niet alleen"
Service is, zoals bij ons bekend, perfect. Bedankt!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-03-2016 10:06

Beste John, leuk dat jullie er weer waren! Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-03-2016 10:06
profiel foto
Jeroen Kapers
BNI Harderwijk
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  10-03-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

BNI top ontbijt
Sinds kort zitten we bij het bouw en infra park voor ons netwerkontbijt. Ontbijt is top en ook de bereikbaarheid is top! Leuke medewerkers! Zeer tevreden.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-03-2016 10:06

Beste Jeroen, bedankt voor je review. Hopelijk een mooie start van een duurzame samenwerking. Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-03-2016 10:06
profiel foto
Hans Kampman
RAV Hollands midden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 - 9
Meetingdatum:  10-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Ambac
Goed simpel lekkere ontbijt, fijn bed iets te warme kamer

Nice.....

Reactie locatie
Datum reactie: 14-03-2016 14:39

Beste Hans, dank voor je feedback. En graag tot een volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-03-2016 14:39
profiel foto
Albert Bergers
UWV
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  08-03-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

UWV Sectorspecialisten
Bedankt voor de geweldige dag en ontvangst!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-03-2016 14:38

Beste Albert, heel graag gedaan! Met vriendelijke groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-03-2016 14:38
profiel foto
Laura Gerrits
Bouwend Nederland
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  09-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prettige locatie voor onze cursus
Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij het Bouw en Infrapark. De dames van het reserveringsbureau zijn behulpzaam en vriendelijk. Op de locatie zelf is het ontvangst zeer vriendelijk, ondanks het vroege tijdstip. Bij vragen staan ze voor je klaar met glimlach.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 09-03-2016 11:39
profiel foto
Joyce Egelman
Crux creaties
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  08-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Professionaliteit en persoonlijkheid
Altijd een groot plezier om hier te mogen werken. Fijne zaal, heerlijke lunch en altijd vriendelijke meedenkend personeel.

Reactie locatie
Datum reactie: 14-03-2016 14:38

Beste Joyce, bedankt voor je mooie review. Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 14-03-2016 14:38
profiel foto
Nicole Heezen
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  24-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Wij komen hier regelmatig en tot op heden is alles goed!
Goed en verzorgd!

Reactie locatie
Datum reactie: 29-02-2016 11:42

Beste Nicole,
Bedankt voor je mooie review. Graag tot de volgende keer! Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 29-02-2016 11:42
profiel foto
Wim van Oosterhout
Kadaster
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-02-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Opleiding landmeten,kadaster
Fantastische accommodatie met vriendelijk gastvrij personeel

Reactie locatie
Datum reactie: 15-02-2016 10:37

Beste Wim, bedankt voor de mooie complimenten! Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 15-02-2016 10:37
profiel foto
Monique Smit
Alliander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

Kwartaalbijeenkomst
Geweldige ontvangst, super gastvrij en meer dan goed geregeld. Heerlijke locatie en zorgzaam richting mij als klant

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-02-2016 09:31
profiel foto
Nicole Krabbenborg
Kindergarden Nederland BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  10-02-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  1

Last minute succes
We hadden last minute en locatie nodig. Wat een service, snelheid en meedenken! Complimenten. We komen zeker terug! Veel dank.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-02-2016 10:37

Beste Nicole, dank voor de complimenten! Groeten, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 15-02-2016 10:59
profiel foto
Marian Braaakensiek
Antea Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  10-02-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Effectief communiceren Antea Group
Was weer prima in orde!

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 19:57

Fijn dat alles in orde was, Marian. Tot de volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 19:57
profiel foto
Laura Gerrits
Bouwend Nederland
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  09-02-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prettige locatie voor onze cursus
Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij het Bouw en Infrapark. De dames van het reserveringsbureau zijn behulpzaam en vriendelijk. Op de locatie zelf is het ontvangst zeer vriendelijk, ondanks het vroege tijdstip. Bij vragen staan ze voor je klaar met glimlach.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 19:58

Bedankt Lia, de complimenten zijn overgebracht. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 19:58
profiel foto
John Simons
Canyon Management
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 - 9
Meetingdatum:  10-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vriendelijke oase als vertrouwde basis
Regelmatig benut ik de faciliteiten van het infrapark voor overnachting en diner om de tijd in de file te minimaliseren. Het is een buitengewoon vriendelijke en klantgerichte omgeving. Het eten is altijd geweldig en met zorg bereid. Ken niet veel restaurants waar de kok aan tafel komt vragen hoe het smaakte.
Ook de receptie is altijd even vriendelijk en geeft me het gevoel welkom te zijn.
Samengevat: het congrescentrum van het infrapark is een vriendelijke oase in hectische tijden.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 19:58

Beste John, dank voor de mooie review, ook namens Erik (de kok). Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 19:58
profiel foto
Roland Wiersma
Liander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  10-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Een mooi vriendelijke locatie. Een aanrader om je vergadering te organiseren.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 19:57

Dank je wel voor je review, Roland! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 19:57
profiel foto
Rogier Soetens
Elkedagleukekunst.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  04-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Rust...
Heerlijk unieke locatie in het land. Er heerst rust op het park, vergaderzalen zijn altijd netjes en schoon en de lunch was weer voortreffelijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2016 19:56

Dank je wel, Rogier! Ik zal de complimenten ook overbrengen aan de kok. Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 10-02-2016 19:56
profiel foto
Fatiha Belhadj
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  15-01-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Congrescentrum Bouw & Infra Park, Harderwijk - MeetingReview - Review foto 4


Wij organiseren al jaren cursussen bij Bouw & Infra Park en zijn zeer tevreden! De service is precies zoals die moet zijn, zeer klantgericht, vriendelijke personeel, meedenkend, flexibel, erg behulpzaam en de catering is ook super! Alles is tot in de puntjes perfect geregeld! Kortom wij maken graag gebruik van de faciliteiten van Bouw en Infra Park en zullen dat ook zeker blijven doen en dat zegt genoeg!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-01-2016 17:09

Beste Fatiha, dank voor je mooie compliment. Altijd goed zo'n pluim! Tot snel, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 18-01-2016 17:09
profiel foto
Thomas van Hintum
Liandon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 9
Meetingdatum:  05-10-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Goed verzorgd
Goede faciliteiten in de zalen.
Prima koffie en thee, lunch en diner.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 23-11-2015 12:15
profiel foto
A.A. Beekman
NCOI
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  19-11-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  1

Een echte Herzberg factor
Voor meerdere bedrijven, door heel Nederland, geef ik trainingen, workshops en lezingen. Zoals Herzberg in zijn theorie aangeeft zijn sommige factoren echt noodzakelijk, ook voor het slagen van een bijeenkomst. De onderscheidende factor is in dit geval de gastvrijheid en flexibiliteit van het team. Dit start al bij de ontvangst door Wilma en Dominique, gastvrij en steeds bezig en in staat om aan onze vragen invulling te geven. Ook Erik (de kok) en zijn team, hebben het niet makkelijk. Wensen worden, binnen de geboden mogelijkheden, op een leuke manier opgelost. Het succes van een training, workshop of lezing heeft natuurlijk te maken met de kwaliteit van de inhoud. Zonder een locatie met een gastvrij ingesteld team wordt het echter niets. Bedankt voor jullie niet aflatende inzet om de bijeenkomsten te laten slagen.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-11-2015 09:42

Namens mijn collega's Wilma & Dominique, hartelijk dank voor het uitgebreide compliment en de mooie vergelijking met Herzberg. Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 20-11-2015 09:42
profiel foto
Hans Janssen
Liander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  13-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Conferentie
Wij organiseren 2 maal per jaar een bijeenkomst en houden deze in Harderwijk bij Bouw en Infrapark. Uitstekende zaal, parkeerruimte volop, en optimale service, koffie drank en gebak. Altijd in de puntjes door zeer betrokken medewerkers. De bijbehorende overnachting geeft gewoon een thuisgevoel, men kent jou en is prettig aanwezig.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 10:11

Beste Hans, bedankt voor je review en graag tot de volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 10:11
profiel foto
Hans Janssen
Liander
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  18-11-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Persoonlijk
Deze locatie is uitstekend gelegen aan de A28 en heeft goede vergaderzalen. Kern is dat men persoonlijke aandacht geeft aan de klanten en hun bezoekers. Herkenning en een flexibele opstelling. Aansluitend kan je onder het genot van een gebrachte kop koffie of thee doorwerken en eventueel genieten van een lunchbuffet.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-11-2015 14:29
profiel foto
Anne Fokke de Vries
Bouwend Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

ONTZORGER & GASTHEER
Door de bereikbaarheid, locatie mogelijkheden en de facilitaire ondersteuning kiezen wij voor het Bouw & Infra Park voor de netwerkbijeenkomst van de KAM INFRA betrokkenen in Nederland.
Hiernaast is de verzorging door de cateraar flexibel en van een goede prijs kwaliteitverhouding.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 10:12

Beste Anne-Fokke, het was een mooi event afgelopen 3 november! Bedankt voor jullie komst en de mooie review. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 10:12
profiel foto
Camiel de Wert
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 6 8 9
Meetingdatum:  14-01-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Erg goed en vriendelijke geholpen.
Het is alweer een tijd geleden maar ik ben destijds erg goed geholpen. De coördinator van het conferentiecentrum, mevrouw Kluinhaar, heeft zelfs een stuk voor me geprint dat ik was vergeten mee te brengen. Erg vriendelijk!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 09-11-2015 11:57
profiel foto
Ingrid Muller
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  27-10-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

cursussen Antea Group Academy NL
Al jaren geven wij onze interne twee- en driedaagse cursussen bij B&I en altijd tot volle tevredenheid. Goede vergaderruimtes, voldoende kamers in het hotel, smaakvolle catering en niet te vergeten de eveneens smaakvolle koffie. Wat zeker ook een vermelding waard is, is de zéér klantvriendelijke ondersteuning

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 10:11

Beste Ingrid, al jaren mogen we jullie ontvangen! Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 10:11
profiel foto
nic van mulken
NIC.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  01-09-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Gewoon goed
Fijne locatie; kwalitatief prima, zeer behulpzaam en vriendelijke personeel.
Zonder onnodige franje, gewoon goed!

Nicoline van Mulken

Reactie locatie
Datum reactie: 22-10-2015 20:10

Beste Nic, dank voor je mooie review! Graag tot een volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-10-2015 20:10
profiel foto
Hans Soeter
Elhaso int
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  14-10-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Goede ervaringen
Komen hier al 10 jaar . Altijd prima ontvangst
Goede begeleiding en verzorging. Zeer klantvriendelijk ingesteld.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-10-2015 20:10

Beste Hans, dank voor je review! En dank voor je komst al 10 jaar. Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-10-2015 20:10
profiel foto
Rick Molenaar
Eventresult
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 9
Meetingdatum:  06-07-2015
Soort meeting:  Flexwerken
Aantal keer nuttig:  0

Flexwerk tijdens IT cursus
Goed kunnen werken.
Vergeten om eigen stroom mee te nemen voor m'n laptop, op de locatie was dit aanwezig waardoor ik toch door kon werken.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-10-2015 20:09

Beste Rick, dank voor je review! En reservestekkers hebben we in overvloed, je bent de enige niet ;)
Graag tot ziens, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 22-10-2015 20:09
profiel foto
Marius Peters
Graafschap College
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 9
Meetingdatum:  29-06-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Infra opleidingen van het Graafschap College voor Alliander.
Voor Alliander verzorgen wij diverse opleidingen in de infratechniek. Hiervoor maken we structureel gebruik van het conferentiecentrum van het Bouw & Infrapark. Wij zijn erg tevreden over de centrale ligging, warme ontvangst, uitstekende catering en behulpzame medewerkers. Ze denken gewoon even mee met de docent over de gewenste zaalindeling, ontvangst van onze gasten, even een kopie maken en dat soort zaken. Ook voor het afnemen van assessments is er een goed ingerichte kleinere ruimte. Een fijne accommodatie waar we graag terugkomen!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-07-2015 09:30

Beste Marius, bedankt voor de mooie review, graag tot een volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 02-07-2015 09:30
profiel foto
Dianne Bleeker
Bleeker training & advies
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  17-06-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Sinds een paar jaar maak ik regelmatig gebruik van deze locatie voor mijn trainingen. Alle medewerkers ontzorgen mij als trainer: ik weet dat de zaal altijd tiptop klaar staat, mocht er iets zijn met de techniek wordt het geregeld, de cursisten worden gastvrij ontvangen, de lunch is altijd perfect, heerlijke koffie, dit is echt heel prettig werken. Hartelijk dank aan alle medewerkers van B & I !!

Reactie locatie
Datum reactie: 30-06-2015 16:35

Beste Dianne, bedankt voor je review en de complimenten! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 30-06-2015 16:35
profiel foto
Chris Meijerink
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  04-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Fijne locatie en vriendelijke en behulpzame mensen
Fijne locatie. We waren met veel meer mensen dan in eerste instantie opgegeven, maar er werd gewoon een grotere zaal klaar gemaakt, geen probleem! Verder vriendelijk personeel, en een goede, uitgebreide lunch en met lekker weer schitterend buiten zitten. Zeer tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 08-06-2015 12:04

Beste Chris,
Bedankt voor je review! Fijn dat jullie zo'n goede bijeenkomst hebben gehad en dat er een grotere opkomst was dan gepland. En op ons terras is het inderdaad heerlijk! Graag tot ziens!
Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 08-06-2015 12:04
profiel foto
Herbert ten Zijthoff
Hilti Nederland BV
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  12-05-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Mooie unieke locatie waar alles mogelijk is
Wij, Hilti Nederland BV, komen hier al meer dan 5 jaar om onze salesforce te trainen met de nieuwste ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Een team van 160 man. Hier is alles wat wij zoeken; Goede vergaderruimtes, grote praktijklocatie, hotel, catering, zeer goede ondersteuning waarbij niets teveel gevraagd is. Oftewel, een echte toplocatie midden in het land die ook nog eens goed bereikbaar is

Reactie locatie
Datum reactie: 18-05-2015 09:50

Beste Herbert, dank voor je mooie review! We ontvangen jullie salesforce altijd graag, we zien je vast binnenkort weer in Harderwijk. Groet, ook namens Bas, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 18-05-2015 09:50
profiel foto
Floris de Monchy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  12-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Topservice
De mensen van BouwInfra hebben gastvrijheid en service in de genen zitten. Wilma is een topgastvrouw waar je als trainer echt op kunt bouwen en die je bij allerlei kleine vraagjes direct en supergoed helpt. Voeg daarbij de ruime zalen, de uitstekende catering en de mooie omgeving en je hebt een locatie waarvan je er in Nederland niet veel hebt. Zuinig op zijn en niet aan iedereen doorvertellen, want voor je het weet zitten ze vol! :)

Reactie locatie
Datum reactie: 16-03-2015 12:54

Beste Floris, namens Wilma hartelijk dank voor de mooie review van onze locatie. En als we vol zitten hoor je ons niet klagen ;)

Laatst gewijzigd op: 16-03-2015 12:54
profiel foto
Vivian Prins
ICOACHYOU
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  07-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Congrescentrum Bouw & Infra Park, Harderwijk - MeetingReview - Review foto 1 Congrescentrum Bouw & Infra Park, Harderwijk - MeetingReview - Review foto 2

Toppunt van Service en Klantgerichtheid
Met een team van 50 personen een teambuilding met allerlei opdrachten. Bas van der Wal heeft ons als begeleiders enorm goed geholpen met de voorbereiding en ook weer met het opruimen/afbreken. Daarnaast was er geen moeite te veel. Absolute aanrader! Wil je compleet ontzorgd worden én de garantie van een toplocatie voor een betaalbare prijs? Dan is Bouw & Infra Park DE locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-03-2015 09:16

Beste Vivian, namens Bas: hartelijk dank voor je mooie review en uiteraard graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 09-03-2015 09:16
profiel foto
Elly Overeem-den Harder
BKH
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  05-03-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Lunchbijeenkomst Bedrijvenkring Harderwijk
Hiermee kom je nog eens voor de dag! Wat een toplocatie! Mijn complimenten en bedankt voor de fantastische service.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-03-2015 09:14

Beste Elly, dank voor je complimenten!

Laatst gewijzigd op: 09-03-2015 09:14
profiel foto
Ruben Sluiter
Alliander
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  05-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Hier is men nog gastvrij
Wij vergaderen en trainen regelmatig in gebouw 60 (het conferentiecentrum/hotel). De locatie is prima; centraal gelegen, goed uitgerust qua apparatuur en zeer comfortabel. Wat deze locatie het meest bijzonder maakt is de gastvrouw. Zij geeft je nog echt het gevoel dat je welkom bent. Bij haar ben je als klant nog echt koning.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-03-2015 09:13

Beste Ruben, namens mijn collega Wilma hartelijk dank voor je review! Graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 09-03-2015 09:13
profiel foto
Bernardo Overgoor
Topconsokkia Nederland
3 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  04-03-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
Congrescentrum Bouw & Infra Park, Harderwijk - MeetingReview - Review foto 1

Workshops/trainingen en vergaderen
Wij gebruiken deze fantastische locatie in Harderwijk erg regelmatig. Centraal in het land, goede faciliteiten, insprirerende omgeving met altijd leuke persoonlijke begeleiding en grote flexibiliteit. Meest aansprekend: de geweldige koffiemachine in het conferentiecentrum (zo veel koffie pakken als je wilt met altijd aanwezige lekkere koekjes of snacks)

Reactie locatie
Datum reactie: 04-03-2015 10:09

Dank je wel, Bernardo! Graag tot de volgende keer! Groet, Karlien Lodewijk

Laatst gewijzigd op: 04-03-2015 10:09
profiel foto
Esther Esselbrugge
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  19-02-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
Congrescentrum Bouw & Infra Park, Harderwijk - MeetingReview - Review foto 1

Moderne, gemoedelijke en prettige accommodatie!
Voor de talent-training van een groep van ± 10 personen had onze opdrachtgever de Heerenkamer van het hotel op het Bouw&InfraPark gereserveerd. Wat een persoonlijke en warme ontvangst stond ons te wachten. De gastvrouw ging niet eerder weg dan dat we volledig geïnstalleerd waren en dat was heel prettig - gaf een ontspannen start. We zaten in een fijne ruimte - geen overlast van anderen en genoten van een heerlijke lunch. Een echte aanrader voor wie in alle rust centraal in Nederland bij elkaar wil komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-02-2015 11:28

Beste Esther, goed om te lezen dat de training zo goed is verlopen en dank voor je review. Graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 20-02-2015 11:28
profiel foto
Ted van 't Hek
Gebr. van 't Hek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  11-02-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  1

Gastvrijheid met een hoofdletter G
Onze bijeenkomst met ca. 40 personen is erg goed verlopen, mede door de flexibiliteit en gastvrijheid van onze gastvrouw. Ook de catering tijdens en na afloop van de bijeenkomst was tot in de puntjes verzorgd (en lekker). Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 12-02-2015 15:20

Beste Ted, dank voor het plaatsen van deze review! Hier doen we het voor met ons hele team. Graag tot ziens!

Laatst gewijzigd op: 20-02-2015 11:44
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle