• Dutch
  • English
Cars Jeans Stadion
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
8,9
9,1
8,7
8,6
Reviewscore
8,9
Reviews 36
Aanvraag


Haags Kwartier 55
2491 BM, Den Haag Toon ligging )
Het Cars Jeans Stadion, 348 dagen per seizoen een evenementenlocatie!

Het Cars Jeans Stadion is 17 dagen per seizoen gereserveerd voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Op de overige dagen is het een evenementenlocatie. En wat voor één! Met een enorme hoeveelheid ruimte, een grote parkeerplaats en een uitstekende bereikbaarheid kan het hospitality team groepen tot zelfs 10.000 mensen bedienen. Als thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag, is het Cars Jeans Stadion berekend op toeloop van grote groepen toeschouwers. Daardoor beschikt het stadion over zeer ruime parkeermogelijkheden. Onze prachtige evenementenlocatie is gelegen in het Forepark. Dit bedrijvenpark ligt aan de Leidschendamse kant van het Prins Clausplein, langs de rijkswegen A4 en A12. Door de centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de uitgebreide openbaar vervoersvoorzieningen is het stadion uitstekend bereikbaar.Ook binnen het stadion is het gebruikersgemak groot doordat alle doorgangen, waaronder de trappen, ruim opgezet zijn. Het pand leent zich daardoor uitstekend voor grote kickoffs tot wel duizenden personen. Ook voor feesten tot 10.000 personen draait het hospitality team zijn hand niet om. Deze feesten kunnen gehouden worden in de buitenring van het stadion.U kunt uw evenement opfleuren door er een voetbaltintje aan te geven. Zo staan de kleedkamers ook open voor verhuur. Of wat dacht u ervan om een presentatie, buffet of vergadering op het veld te houden? Op aanvraag kan dat voor u geregeld worden. De perskamer afhuren? Geen probleem. Ook een sportieve onderbreking in de vorm van een balletje trappen in de catacomben behoort tot de mogelijkheden, evenals een rondleiding door het stadion.

Hospitality & Events Cars Jeans Stadion houdt zich volledig bezig met de organisatie van alle evenementen in het Kyocera Stadion. Ook de catering heeft ADO Den Haag in eigen beheer. Aan de hand van uw wensen kan de catering op maat worden samengesteld om zo het evenement tot een compleet succes te maken. Mocht u dus graag iets willen organiseren in het stadion of meer te weten komen over de mogelijkheden, dan staat er een enthousiast team voor u klaar om u verder te helpen!

Ylona Schenkeveld - Account manager Sales Events
Denice Opmeer - Sales support/ Wedstrijd catering
Type:
Congres- & vergaderlocatie, Buitenlocatie, Studio- & concertlocatie, Sportaccommodatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 20:00
08:00 - 13:00
Gesloten
Het stadion is op zaterdagmiddag en zondag gesloten. Echter kunnen de openingstijden voor evenementen altijd in overleg met Hospitality & Events Cars Jeans Stadion besproken worden.

Op thuis wedstrijddagen van ADO Den Haag zijn evenementen niet mogelijk.
Sociale media:
Parkeermogelijkheden:
Aan de hand van het type evenement met ADO Hospitality & Events nader te bepalen.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 11 12 10 2 36
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 11 12 10 2 36
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 8,9 8,8 9,2 10,0 9,1
Gemiddelde score zaal 8,8 8,6 8,7 9,0 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,2 8,9 9,5 8,6
Gemiddelde score boeking 9,3 8,6 8,9 9,5 8,9
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 8,5 8,9 9,5 8.9
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 8,9
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Marijke de Kort
BOVO Haaglanden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  04-10-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0


Erg fijne en professionele locatie! Wij hebben in het Cars Jeans Stadion voor 450 personen een bijeenkomst georganiseerd waarbij wij van meerdere zalen gebruik hebben gemaakt.

De afstemming vooraf was zeer prettig en er werd goed met ons meegedacht. Ook de ondersteuning op de dag zelf was goed geregeld zoals de techniek, garderobe en catering.
Vanuit veel ruimtes is er uitzicht op het veld wat de locatie extra speciaal maakt.

Kortom, een uitstekende locatie en erg goed verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-11-2017 11:22

Nogmaals dank voor het mooie evenement en de fijne samenwerking!

Laatst gewijzigd op: 08-11-2017 11:22
profiel foto
R. de Vries
Octant
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  13-04-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1

Octant Professionele Pauze 2017
Tot in de puntjes verzorgde locatie. Met name de ondersteuning op de dag zelf maakt het verschil.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-04-2017 15:58

Bedankt! Het was mooie dag met een leuke afsluiter op het veld!

Laatst gewijzigd op: 26-04-2017 15:58
profiel foto
Myanneke Vermeer
Ministerie van VenJ
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  11-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Goed geregeld en zeer fijne communicatie
Wij hadden hier onze teamdag voor een kleine afdeling. Alle communicatie vooraf en tijdens was zeer prettig en de dag is uitstekend verlopen. Alles volgens planning en de locatie zelf is ook erg leuk en inspirerend. aan het einde van de dag hadden we team games op het veld, dat maakte deze dag en locatie extra speciaal. De catering was ook keurig geregeld en niet onbelangrijk ook erg lekker. Ik zou hier zonder twijfel nog een keer een event organiseren.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 11:39

Bedankt voor de mooie cijfers Myanneke. Jullie zijn uiteraard een volgende keer weer van harte welkom.

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 11:39
profiel foto
Rajshree Nandpersad
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  15-09-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

OCW ViP Experience
Wij hebben gebruik gemaakt van het Kyocera Stadion voor ons evenement vanuit de Gemeente Den Haag. Het is een toplocatie om evenementen in te organiseren!

Alles was tot in de puntjes goed verzorgd, van de voorbereidingen tot aan het evenement op de dag zelf. Fijn dat er met ons werd meegedacht en er veel flexibiliteit heerste. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Ons evenement was zeer geslaagd. Heel veel dank aan alle medewerkers van het Kyocera!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-09-2016 12:00

Het was zeker een fantastisch evenement Rajshree! Goed om te horen dat jullie sportieve dag zo leuk is geweest in het Kyocera Stadion.

Laatst gewijzigd op: 22-09-2016 12:00
profiel foto
Richard Biesta
VBO Makelaar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  24-05-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 2

Uitstekende service tijdens presentatie
Voor de lancering van een nieuw product heeft onze organisatie gebruik gemaakt van de faciliteiten van het ADO Den Haag-stadion.

Het voortraject, de begeleiding, klantvriendelijkheid, service en catering hebben wij als uitstekend ervaren.

Vanwege deze zeer positieve ervaring met de locatie is het ADO Den Haag-stadion vanaf nu de vaste uitvalsbasis voor alle evenementen en bijeenkomsten van onze organisatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 31-05-2016 15:57

Bedankt voor deze mooie review Richard!

Vandaag zijn jullie al weer van de partij in het Kyocera Stadion en wij hopen uiteraard nog vele mooie evenementen van jullie bij ons te mogen organiseren!

Laatst gewijzigd op: 31-05-2016 15:57
profiel foto
Thorwald Letzer
After's Cool
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  22-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1


Onze bijeenkomst hebben wij op alle fronten als plezierig en kwalitatief goed ervaren. Communicatie en uitvoeren waren uitstekend! De prijsstelling is prima. Er was constant iemand beschikbaar voor vragen. Kortom een geslaagde ochtend!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-05-2016 10:53

Leuke foto Thorwald! Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is voor jullie.

Laatst gewijzigd op: 11-05-2016 10:53
profiel foto
Roeland Lengers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  21-04-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Locatie, service en afhandeling helemaal prima
Museum geboekt voor bedrijfspresentatie. Tijdens boeken werd al goed meegedacht. Dag zelf liep vlekkeloos, ook al was er laatste moment tóch een wedstrijd tegelijkertijd. Goede service, ongedwongen, prima locatie en vriendelijke mensen.
Voor herhaling vatbaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2016 13:26

Toch leuk dat jullie, door het verplaatsen van de wedstrijd tegen AZ, hier ook nog iets van mee hebben kunnen pikken. Voor ons uiteraard ook voor herhaling vatbaar!

Laatst gewijzigd op: 25-04-2016 13:26
profiel foto
Saskia Kooij
Belastingdienst/ Douane
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  19-04-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle, top locatie
Goede service bij de boeking, werd meegedacht, niets was teveel. De dag zelf goede samenwerking met de operationele manager, techniek, garderobe en catering ook super.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-04-2016 13:11

Wat fijn dat jullie alles zo positief hebben ervaren Saskia. Hopelijk tot ziens in het Kyocera Stadion!

Laatst gewijzigd op: 25-04-2016 13:11
profiel foto
Catharina Jacob
Solid Sense
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  04-04-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Top
Het was een topdag. Heel fijne zaal met informele en professionele uitstraling. En eerst nog even naar het veld via de spelerstunnel maakte het nog leuker. Catering was prima verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-04-2016 10:33

Bedankt voor de mooie beoordeling Catharina!

Laatst gewijzigd op: 08-04-2016 10:33
profiel foto
Astrid Barten
Panta Rhei
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  06-04-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Dank!
Dankzij zeer behulpzaam en gastvrij personeel en een perfect aangestuurde organisatie hebben wij ons 10-jarig bestaan zeer feestelijk kunnen vieren. Van locatie en catering tot hospitality: top geregeld! Onze dank!

Reactie locatie
Datum reactie: 07-04-2016 11:55

Bedankt Astrid! Wij hopen dat alle gasten een unieke beleving hebben gehad in ons stadion. Op naar de volgende 10 jaar Panta Rhei!

Laatst gewijzigd op: 07-04-2016 11:55
profiel foto
Betsy Dijkstra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  24-03-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 2 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 3

Succesvol seminar op prime location!
Omdat wij bijna 'buren' zijn is het Kyocera stadion een logische optie om als event locatie te gebruiken. Het museum is een aanrader! Iedere deelnemer was vol lof over het museum als locatie, de catering, de gastvrijheid en uiteraard het seminar zelf:-). KICK-ICT heeft professionaliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in t vaandel en dat was ook zeker dat wij onze relaties in deze externe locatie hebben gegeven! Onze complimenten en dank! Vooral aan onze gastvrouw van de dag Marjolein.

Reactie locatie
Datum reactie: 30-03-2016 09:56

Wij ontvangen onze buren uiteraard graag weer in het Kyocera Stadion Betsy!

Laatst gewijzigd op: 30-03-2016 09:56
profiel foto
Rinske Smid
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 9
Meetingdatum:  22-03-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Brainstorm
Wij hebben in het Kyocera stadion een brainstormsessie georganiseerd voor 80 man. De boeking verliep erg soepel. Daarnaast zag de locatie en zaal er top uit en waren de medewerkers erg servicegericht. Zeer goede ervaring!

Reactie locatie
Datum reactie: 29-03-2016 11:29

Wij hopen dat dit heeft geleid tot goede ideeën tijdens de brainstormsessie Rinske! Bedankt voor de positieve feedback!

Laatst gewijzigd op: 29-03-2016 11:29
profiel foto
Tomas Beerthuis
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  24-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

3-daagse Conferentie Shell
Shell heeft in het Kyocera Stadion een 3 daagse conferentie georganiseerd. Het team van het Kyocera Stadion heeft op alle vlakke uitstekend werk geleverd. De locatie, de zaal, de catering en het boekingsproces waren vrijwel allemaal perfect geregeld. Het team op de dagen zelf heeft veel werk verzet en zijn ontzettend flexibel geweest naar onze wensen. Uitstekend werk en als evenementenlocatie absoluut aan te bevelen!

Reactie locatie
Datum reactie: 05-01-2016 11:58

Fantastisch om van een bedrijf als Shell zo'n mooie waardering te ontvangen! Bedankt Thomas, we zien jullie graag weer terug in het Kyocera Stadion.

Laatst gewijzigd op: 05-01-2016 11:58
profiel foto
Monique Robben
2Trust B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  18-12-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Bedrijfsfeest
Super feest gehad. Goede catering, toplocatie, leuke rondleiding!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-12-2015 10:07

Bedankt voor deze mooie beoordeling Monique! Wij zien jullie graag terug in het Kyocera Stadion.

Laatst gewijzigd op: 22-12-2015 10:07
profiel foto
Marius Kolff
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  07-11-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Geweldig Feest voor kinderen met een handicap
Op zaterdagavond organiseerde ik voor zo'n 40 kinderen met een handicap, geestelijk en/of lichamelijk, veel in rolstoelen, en de lokatie bleek ook voor hen Zeer geschikt. De gidsen waren uiterst voorkomend. De bediening lief. De organisatie gewoon puik.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-11-2015 09:54

Bedankt voor de mooie woorden Marius. Wij hebben deze partij met liefde gedraaid!

Laatst gewijzigd op: 12-11-2015 09:54
profiel foto
Esther de Vor
DSO Gemeente Den Haag
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 8
Meetingdatum:  10-09-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

geslaagde personeelsuitje
Een groep collega's laten kennismaken met de projecten in dit stadsdeel. De catering door ADO was goed verzorgd en de rondleiding in het stadion door 2 enthousiaste heren was een groot succes.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-09-2015 13:08

Goed om te horen Esther!

Laatst gewijzigd op: 15-09-2015 13:08
profiel foto
Nadine Noorlander
St. Spieren voor Spieren
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  18-08-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Mooi sportieve locatie
Het Kyocera Stadion is een fantastische plek voor een brainstormsessieie.
Een mooie sportieve locatie waar je voldoende inspiratie van krijgt. Wij als stichting hebben een leuke dag gehad en hebben de brainstormsessie afgewisseld met een sportieve activiteit op het veld. Daarnaast hebben wij genoten van een heerlijk ontbijt. Parkeren is overigens ook ideaal voor het Stadion. Zeker een aanrader dus!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-09-2015 15:59

Bedankt voor de mooie woorden Nadine! Fijn dat een mooie stichting als die van jullie een inspirerende dag hebben gehad bij ons in het stadion.

Laatst gewijzigd op: 11-09-2015 15:59
profiel foto
René Broens
Basic-Fit
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 7
Meetingdatum:  12-06-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0


De locatie is prima (goede parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken.
De zaal was prima, in onder opstelling in drieën gedeeld wat makkelijk was alleen bij 1 onderdeel wat lastiger i.v.m. geluidsoverlast van elkaar.
De catering was prima, verbeterpunt is dat hapjes op de bar werden gezet, waardoor mensen aan de bar voldoende hadden, maar mensen in de zaal dit soms niet gezien hadden. Is wel 1 of 2x meer rond gegaan.
boekingsproces is via Tamara gegaan en was prima.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-06-2015 15:57

Bedankt voor de feedback René, daar gaan we mee aan de slag!

Laatst gewijzigd op: 17-06-2015 15:57
profiel foto
Ingeborg de Krom
ABN Amro Bank
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  24-03-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

kwartaalbijeenkomst/presenatie ABN AMRO Bank
Dankzij een warm welkom, flexibele instelling en pro-actieve medewerkers hebben wij een zeer geslaagde bijeenkomst gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Techniek was zeer goed geregeld. Buffet was goed verzorgd en was heerlijk. De avond afgesloten met een rondleiding door het stadion. Is echt een aanrader.
Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst!
Dank voor alles.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-03-2015 13:56

Bedankt Ingeborg! Wij zien jullie graag weer terug in ons stadion!

Laatst gewijzigd op: 26-03-2015 13:56
profiel foto
Danny Plug
NV Haagse Milieu Services
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 7
Meetingdatum:  24-03-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Direct report meeting
Wij hebben onze jaarlijkse Direct report bijeenkomst gehouden in het ADO museum. Deze zaal werd door de aanwezigen erg gewaardeerd! Tevens waren alle namen van de aanwezigen op de LED boarding op het veld te bewonderen wat erg gewaardeerd werd. Al met al een zeer prettige bijeenkomst met een uitstekende service vanuit ADO.

Reactie locatie
Datum reactie: 26-03-2015 09:53

Bedankt voor de positieve reactie Danny!

Laatst gewijzigd op: 26-03-2015 09:53
profiel foto
Inge Kuin
VriendenLoterij
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  18-03-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Meet&Greet winnaars VriendenLoterij
Dankzij het warme onthaal van het team en de selectie van ADO Den Haag van Hospitality & Events Kyocera Stadion hebben onze winnaars een onvergetelijke dag beleefd. Alles was tot in de puntjes verzorgd!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-03-2015 14:55

Goed om weer zoveel winnaars van de Vriendenloterij blij te hebben kunnen maken!

Laatst gewijzigd op: 19-03-2015 14:55
profiel foto
Erik Boon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  10-03-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Inspirerende locatie met uitstekende bediening
Wij hebben een presentatie van ons onderzoek gehouden in het ADO museum. Dit werd door de aanwezigen als zeer inspirerende locatie ervaren, de bediening was prettig en goed verzorgd en de ruimte is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Wij waren zeer tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-03-2015 14:59

Bedankt voor de mooie feedback Erik!

Laatst gewijzigd op: 13-03-2015 14:59
profiel foto
Marnix Pilon
KNVB Expertise
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  22-01-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Kenniscongres Betaald Voebal 2015
Dit jaar werd het Kenniscongres Betaald Voetbal georganiseerd in het Kyocera Stadion van ADO Den Haag. Door de goede organisatie is het congres een groot succes geworden. We zijn erg tevreden over de
locatie, zalen en catering. Al onze wensen konden worden gerealiseerd en de communicatie verliep prettig. Al met al zijn onze verwachtingen overtroffen en kunnen we deze locatie aan iedereen aanraden!

Reactie locatie
Datum reactie: 26-01-2015 11:28

Wij vonden het ook een fantastisch congres Marnix! Bedankt voor de positieve feedback en het vertrouwen dat jullie dit jaar voor het Kyocera Stadion kozen!

Laatst gewijzigd op: 26-01-2015 11:28
profiel foto
Christi den Breems
Joulz
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  06-01-2015
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Nieuwjaarsbijeenkomst Joulz-Stedin 2015
Wij zijn zeer tevreden over de locatie, ruime parkeergelegenheid en door de uitstekende service van Sam en zijn collega's tijdens de bijeenkomst verliep de hele middag perfect.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-01-2015 11:18

Bedankt voor de mooie woorden Christi. Wij hopen jullie volgend jaar wederom te mogen ontvangen!

Laatst gewijzigd op: 20-01-2015 11:18
profiel foto
rogerzinken
Wasco
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  25-11-2014
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0


Locatie die aanspreekt, in combinatie met vakkundig en vriendelijk pesoneel. Helemaal tevreden!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 25-11-2014 15:48
profiel foto
Suzanne
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  06-11-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1

Retailpoort (congres Detailhandel Nederland)
Met een goed gevoel kijken we terug op deze editie van Retailpoort. Met als thema 'Fluiten op het nieuwe speelveld' en als één van de topsprekers Björn Kuipers is het Kyocera Stadion een logische keuze! De service en gastvrijheid die het stadion ons bood hebben eraan bijgedragen dat onze 450 gasten met een goed gevoel naar huis gingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2014 16:11

Bedankt voor deze mooie woorden Suzanne. Wij ontvingen jullie graag het tweede jaar op rij in het stadion. Door een goede organisatie vanuit jullie konden wij het evenement ook geheel naar jullie wens neerzetten!

Laatst gewijzigd op: 24-11-2014 16:11
profiel foto
r. pieters
Stichting Philadelphia Zorg
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 8
Meetingdatum:  29-10-2014
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Dag was groot succes
Prima dag gehad, ondersteuning door mensen op de locatie was super. Alles snel te regelen, niet bang voor wat last minute-wijzigingen. Deelnemers waren ook erg enthousiast, een medewerkersdag in een stadion is sowieso een leuke ervaring.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-11-2014 12:16

Goedemiddag meneer Pieters,

Het was zeker een leuke dag! Voor ons ook een mooi evenement waarbij het veld goed gebruikt werd.
Bedankt!

Laatst gewijzigd op: 06-11-2014 11:19
profiel foto
George Lubeck
OWM Sazas
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  14-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Accountantsbijeenkomst SAZAS
Wij kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst op een bijzondere locatie, met goed georganiseerde begeleiding en een heerlijke lunch. Prima geregeld!

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 14:02

Bedankt voor deze positieve reactie George! Wij ontvangen jullie uiteraard graag weer in het Kyocera Stadion.

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 14:02
profiel foto
Marloes
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 7
Meetingdatum:  08-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Ik ben heel erg tevreden over deze locatie, hele goede service. De enige aanmerking die ik heb, is dat bij de breaks de food kant iets aangepast moet worden. Er lagen alleen koekjes en mijn doelgroep (mannen) hebben altijd veel trek. Dit kan ook komen doordat ik geen arrangement heb genomen.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-10-2014 09:57

Goedemorgen Marloes,

Bedankt voor je goede review en het mooie congres! Dat is zeker iets wat we mee kunnen nemen. Standaard serveren we inderdaad kleine koekjes bij de koffie en op bestelling kan er iets groters geserveerd worden. Catering is in eigen beheer dus mogelijkheden genoeg.
We nemen dit mee voor een volgende keer zodat we de suggestie sowieso zullen doen in de eerste gesprekken.

Laatst gewijzigd op: 15-10-2014 09:57
profiel foto
Sandra
Medisch Centrum Haaglanden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  10-10-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

MCH Feest; afscheid bestuursvoorzitter
Stampotten/desserbuffet in de Brasserie georganiseerd. Kwaliteit eten en service/gastvrijheid uitstekend!

Reactie locatie
Datum reactie: 13-10-2014 14:21

Hi Sandra,
Fijn dat alles zo goed bevallen is en dat 'Het Feestvarken' het zo goed naar zijn zin heeft gehad! Hopelijk tot een volgende keer!

Laatst gewijzigd op: 13-10-2014 14:21
profiel foto
vennik
VCSW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  08-10-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Erg tevreden
Op zeer korte termijn waren wij genoodzaakt om een ruimte te vinden die geschikt was voor onze training en groep grootte. Snelle respons en erg meedenkend en flexible. Binnen enkele uren een op maat offerte die aan alle wensen voldeed. Vervolgens op de locatie was alles geregeld, goed bereikbaar aanspreekpunt en faciliteiten waren goed geregeld. Onze gasten waren ook erg tevreden met het entertainment op het veld tijdens de pauzes. Al met al heft de locatie zeker bijgedragen aan een succesvolle training.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-10-2014 09:32

Bedankt voor de lovende woorden mevrouw Vennik! Wij ontvangen u een volgende keer graag weer.

Laatst gewijzigd op: 10-10-2014 09:32
profiel foto
m.roos
ROC Mondriaan
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  22-09-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Leuke locatie, goed verzorgd
Maandag hebben we met een groep van 100 man een uitstekende dag gehad in de business club en de ooievaar in het Kyocera Stadion. ADO heeft vooraf, maar ook op de dag zelf met ons meegedacht. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-09-2014 13:09

Bedankt voor deze positieve review! Wij kijken ook uit naar de volgende bijeenkomst.

Laatst gewijzigd op: 25-09-2014 13:09
profiel foto
janlobel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 6
Meetingdatum:  21-09-2014
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 06-11-2014 12:46

Goedemiddag meneer Lobel,

Bedankt voor de mooie cijfers!

Laatst gewijzigd op: 06-11-2014 11:16
profiel foto
yvon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  06-09-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  1
Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 2 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 3 Cars Jeans Stadion, Den Haag - MeetingReview - Review foto 4

Super Ceremonie Bruiloft
Wij hebben hier onze ceremonie gehouden en zijn dus echt in het Stadion getrouwd, dit was echt super!! Voorbereidingen met medewerker gingen perfect, meteen antwoord op de mailtjes die ik stuurde en erg ruim en meedenkend. Alles in het stadion was goed geregeld, genoeg personeel, heel aardig en behulpzaam personeel, niets was te veel en "alles" kon!! We hebben echt genoten en dit ook mede dankzij iedereen die zo ontzettend enthousiast was, inclusief personeel.
Dit is echt een aanrader!!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 25-09-2014 13:11

Goed om te horen Yvon, wij doen er alles aan onze gasten tevreden te stellen. Veel geluk met elkaar!

Laatst gewijzigd op: 25-09-2014 13:11
profiel foto
matthew.devette
APM Terminals
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 7
Meetingdatum:  03-09-2014
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  1


- The staff was flexible, willing to assist
- The catering where kind and service minded
- The Ado team delivered what they promissed
- Great venue to have a small/big team event

Reactie locatie
Datum reactie: 25-09-2014 13:12

Thank you Matthew, it was a pleasure to work with APM Terminals. Looking forward to meet APMT again in Het Kyocera Stadion!

Laatst gewijzigd op: 25-09-2014 13:12
profiel foto
Alpha
12 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 7 8 7
Meetingdatum:  17-07-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


aantrekkelijke en inspirerende locatie voor het organiseren van een bijeenkomst met uitzicht op het voetbalveld. Met auto en ov bereikbaar. Catering prima en meedenkende medewerkers. Service is professioneel en adequaat.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:49
Toon meer reviews
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle