Bilderberg Europa Hotel Scheveningen
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,0
9,0
9,0
9,1
Reviewscore
9,0
Reviews 72
Aanvraag


Zwolsestraat 2
2587 VJ, Den Haag Toon ligging )
Het Bilderberg Europa Hotel biedt de ideale mix van business en pleasure. Op slechts 198 stappen van het strand en nabij de stad Den Haag kunt u vergaderen in één van de 11 compleet vernieuwde meetingrooms, met de modernste apparatuur. Alle zalen zijn voorzien van het Philips Day Light System waardoor de perfecte en bron van inspiratie gecreëerd wordt. De 'Colour Your Event' mogelijkheid is hierbij extra uniek: de ontvangstruimte en de grootste zaal kunnen in tweeduizend verschillende kleuren worden opgelicht! In SALT Coastal Bistro & Bar kun je dineren door te proeven, eten en delen. Alle gerechten kunnen worden besteld als 'tasting’ (halve porties), normaal of ‘sharing’ (anderhalve portie). Daarnaast kan er voor een Salt-experience gezorgd worden, de gast proeft maar liefst twintig verschillende soorten zout in combinatie met kleine gerechten. Dat is een smaakbeleving die bij Europa Hotel past.
Het Bilderberg Europa Hotel is zeer goed bereikbaar zowel via openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast beschikt het hotel over een prive parkeergarage.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Sociale media:
Catering:
Scheveningen is de inspiratie voor SALT Coastal Bistro & Bar met het zoute zeewater op de achtergrond en de kenmerkende zilte zeelucht van de kust. Het zoute en zilte zijn door het gebruik van bijzondere soorten zout subtiel hier en daar in een aantal gerechten verwerkt. In restaurant SALT is het ontspannen dineren en genieten, door te proeven, eten en delen. Alle voor- en hoofdgerechten zijn als ‘tasting’ (halve portie), normale of ‘sharing’ (anderhalve portie) te bestellen. In de bar of op het terras geniet u van een heerlijke kop koffie, een gin tonic of een cocktail!

Voor een gezonde start van de dag kunt u aanschuiven bij Het Bilderberg ontbijt. Diverse gerechten worden geserveerd, zoals ambachtelijke broodsoorten, biologische zuivel, natuurlijke sappen van diverse soorten fruit en huisgemaakte confituren.

Tot rust komen en nieuwe energie op doen doet u tijdens De Bilderberg Lunch. Deze is afgestemd op uw energiebehoefte; licht verteerbaar, ambachtelijk, vers en lokaal.
Parkeermogelijkheden:
Het Bilderberg Europa Hotel heeft een eigen parkeergarage.
De publieke parkeergarage Scheveningen Bad ligt op slecht 100 meter afstand van het hotel en beschikt over meer dan 2000 plaatsen.
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 50 18 72
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 3 50 18 72
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - 9,0 9,0 9,1 9,0
Gemiddelde score zaal - 8,7 9,0 9,2 9,0
Gemiddelde score eten en drinken - 9,0 9,1 9,1 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,0 9,0 8,9 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 8,9 9,0 9,0 9.0
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,0
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Suzanne van den Langenberg
Cargill
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  25-06-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Met een groep van 50 mensen een tweedaagse meeting georganiseerd bij Bilderberg in Scheveningen, inclusief hotel, vergaderruimte, breaks, lunches, een team event op het strand met dinner. Zeer correct personeel met duidelijke visie mbt klantvriendelijkheid. Snelle opvolging van extra vragen, prima hotelkamer, heerlijk ontbijtbuffet met verse ingredienten, uitgebreid en zeer gevarieerd lunchbuffet, verzorgde breaks en fijne 'break'ruimte met hele dag verse snack / koffie / thee / water tijdens de vergadering, prettige vergaderruimte met moderne faciltieiten. Complimenten aan onze Maitre B, Merlijn - topkerel tijdens het gehele event voor alle vragen en bijkomende wensen en ondersteuning. Het team event en aansluitend dinner op het strand is door alle deelnemers bijzonder gewaardeerd.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-08-2017 10:18

Beste mevrouw Van den Langenberg,

Mede namens Merlijn, hartelijk dank voor uw review na uw verblijf in het Europa Hotel. Fijn om te lezen dat alles voor u en uw gasten naar wens is geweest.

Mevrouw Van den Langenberg, wij kijken er naar uit om u voor een volgend team event weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 16-08-2017 10:18
profiel foto
Edward Verhey
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  29-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Super location, venue and professional & very friendly staf
Many thanks to all the staff members for again two great training days at the Bilderberg Europa hotel. The hotel is perfectly situated close to the beach and boulevard and is the perfect venue for groups of professionals. The meeting rooms are large, clean and equipped with all necessary equipment. And last but for sure not least, the service of the professional staff members is of high quality!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-08-2017 10:13

Dear mr Verhey,

Thank you very much for your review. Great to hear everything was according to your wishes. It was a pleasure welcoming you and your guests in our hotel and we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 16-08-2017 10:13
profiel foto
M. L.
i+solutions
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 9 9
Meetingdatum:  18-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Mooie locatie, goede service
Goed georganiseerd twee-daagse meeting, geode catering en ondersteuning gedurende beide dagen.
Kamers zijn erg netjes en verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-07-2017 17:41

Beste M.L.,

Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw vergadering in het Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat uw tweedaagse meeting goed was georganiseerd met goede catering en voldoende ondersteuning beide dagen. Het is een plezier geweest om u en uw gasten te mogen verwelkomen. Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 10-07-2017 17:41
profiel foto
Julia van Brink
Eurail.com
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  27-06-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Service was écht heel erg goed en maakte het verschil
De medewerkers van het Bilderberg Europa hotel hebben ervoor gezorgd dat ons event een succes was, wat een goede service! Aardige mensen die meedenken, goed schakelen en heel attent zijn. Na ruim tien jaar ervaring in de horeaca ben ik ontzettend kritisch en Bilderberg Hotel heeft aan alle verwachtingen voldaan én overtroffen.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-07-2017 17:55

Beste mevrouw Van Brink,

Hartelijk dank voor de geweldige woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij zijn zeer vereerd te lezen dat uw bijeenkomst een success is geworden, mede door de service in het Europa Hotel. Uiteraard hebben wij de complimenten overgebracht naar de verschillende afdelingen. Het was een plezier om u en uw gasten te Mogen verwelkomen. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 05-07-2017 17:55
profiel foto
Frank Robertson
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  29-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Tutor
The facilities were wonderful. The food and drink and catering were delicious and efficient. The people were outstanding helping to ensure a successful meeting.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-07-2017 17:53

Dear Mr Robertson,

Thank you very much for your nice words about the Bilderberg Europa Hotel!

It was a pleasure welcoming you and your guests for your training. Good to see the catering was delicious and the service was outstanding.

Looking forward to welcome you again in the near future.

Kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 07-07-2017 17:53
profiel foto
Nelleke de Zeeuw
interparking nederland bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  09-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Het was een internationale managers meeting van de Financiële managers uit Europa.
ze waren enthousiast over de locatie en verzorging van alles.
we hebben een goede meeting gehad.
personeel uitermate vriendelijk en behulpzaam

Reactie locatie
Datum reactie: 27-06-2017 08:33

Beste mevrouw De Zeeuw,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat wij hebben kunnen bijdragen aan een succesvolle meeting door middel van de behulpzaamheid van onze medewerkers. Goed te zien dat de Financiële Managers enthousiast zijn over de locatie en de verzorging.

Mevrouw De Zeeuw, wij kijken er naar uit om een vollende bijeenkomst weer voor u te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel.

Laatst gewijzigd op: 27-06-2017 08:33
profiel foto
Liliane van de Wiel-Kok
DLL
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  14-06-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie aan zee
Onze bijeenkomst is meer dan succesvol geweest, een paar kleine dingetjes waar we tegen aan liepen maar die waren zo opgelost door de Maitre B die zeer hulpvaardig was en snel schakelde.
Het weer werkte natuurlijk ook super mee, BBQ bij Beachclub Bliss was super goed geregeld echt een top locatie, windstil en een zonnetje. Ook het diner op de eerste avond in hun eigen bistro was meer dan top.
Hotel is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en indien je tijdig reserveert kun je parkeren op P1 en P2 van het hotel.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2017 15:48

Beste mevrouw Van de Wiel - Kok,

Hartelijk dank voor uw mooie worden over het Bilderberg Europa Hotel naar aanleiding van uw workshop!

Wij hebben u en uw gasten met plezier mogen ontvangen. De complimenten voor onze Maitre B', Merlijn, zullen wij uiteraard aan hem overbrengen.

Mevrouw Van de Wiel - Kok, wij zouden het geweldig vinden om u voor een volgende bijeenkomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 20-06-2017 15:48
profiel foto
Alfred Geitenbeek
Herr
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 9 9
Meetingdatum:  14-06-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Mooie locatie met prima faciliteiten
Goede, klantgerichte aanpak, to-the-point en snel. Al onze vragen zijn prima beantwoord en onze wensen naar volle tevredenheid vervuld. Prettig persoonlijk contact met de managers en het personeel, goede keuken, zodat ook lunch en diner uitstekend waren verzorgd. Het fraaie weer maakte de ligging vlakbij het strand ideaal voor het "informele" deel van onze bijeenkomst, die 2 dagen duurde.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2017 15:46

Beste heer Geitenbeek,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! Wij hebben uw workshop met veel plezier Mogen verzorgen en vinden het fijn te horen dat het persoonlijke contact met onze medewerkers goed is bevallen.

Meneer Geitenbeek, wij kijken er naar uit om u voor een volgende workshop weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 20-06-2017 15:46
profiel foto
Nicole Fakkeldij
IOI Loders Croklaan B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  08-05-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende vergaderlocatie!
Wij verbleven een week in het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen voor een bijeenkomst van onze Global meeting. Alles was perfect verzorgd! De ondersteuning tijdens de bijeenkomst door het team van de Maître B was geweldig. Er wordt goed meegedacht met de wensen van de klant. Speciaal gaat mijn dank uit naar Merlijn, hij is echt een super Maître B! Het ontbijt- en lunchbuffet was ook prima verzorgd in het hotel. Dit hotel is een prima vergaderlocatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-06-2017 10:20

Beste mevrouw Fakkeldij,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden naar aanleiding van de Global meeting in het Bilderberg Europa Hotel! Wij hebben wij met veel plezier uw vergadering mogen verzorgen. Fijn te lezen dat u zeer te spreken bent over de service van onze Maitre 'B. Uw complimenten zullen wij overbrengen aan Merlijn.

Mevrouw Fakkeldij, wij kijken er naar uit om een volgende vergadering weer voor u te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 16-06-2017 10:20
profiel foto
Jacqui Fairbrass
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  16-05-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Leadership training
A superb location and hotel. The attention from conference support staff was excellent and they were extremely flexible with our change of rooming requests. We also had a private dinner for delegates which was extremely well managed and the food excellent. Conference buffet services and refreshments also very good. The room itself was a perfect size for a group of 12, had great adjustable lighting, a good sound system for AV and flip charts. Thank you Bilderberg.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-06-2017 12:06

Dear mrs. Fairbrass,

Thank you very much for your compliments about your training in the Bilderberg Europa Hotel!
Great to read the support during the training and the food has been excellent.

Mrs. Fairbrass, we hope to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 12-06-2017 12:06
profiel foto
Monique van Cooten
Mirror Controls international
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  13-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

alles perfect geregeld!
Wederom bij Bilderberg Europa Hotel Scheveningen een 2 daags arrangement geboekt. Ook deze bijeenkomst was zeer geslaagd! Volledig ingerichte moderne vergaderzaal, incl. persoonlijke service van de Maitre B. Door deze "ontzorging" kunnen alle deelnemers zich volledig focussen op hun event.
Vergaderen, lunch/diner, overnachten, alles onder 1 dak, op een locatie vlakbij het strand, top!

Reactie locatie
Datum reactie: 28-04-2017 16:43

Beste mevrouw Van Cooten,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over de verzorging van uw bijeenkomst in het Europa Hotel!

Wij hebben u en uw gasten met veel plezier Mogen verwelkomen. Fijn dat de "ontzorging" van de Maitre heft geholpen voor de focus van uw gasten.

Mevrouw Van Cooten, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 28-04-2017 16:43
profiel foto
Seema Lala
Allison Transmission Europe B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 10
Meetingdatum:  11-04-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie en uitstekende service
Tweedaagse meeting event gehad in april 2017. Wij zijn erg tevreden over deze locatie. Communicatie en services waren uitstekend en het eten verrukkelijk.
Zeker voor herhaling vatbaar voor ons volgend evenement. Complimenten aan de Maitre B en Jolanda mijn contactpersoon.


Reactie locatie
Datum reactie: 01-05-2017 17:22

Beste mevrouw Lala,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Fijn te lezen dat uw meeting in april uitstekend is verlopen, mede door de communicatie en service van onze Maitre B' en uw contactpersoon. De complimenten hebben wij uiteraard overgebracht.

Mevrouw Lala, wij kijken er naar uit om uw gasten in de toekomst weer te Mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
TEAM Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 01-05-2017 17:22
profiel foto
Petra van Dijk
Aflatoun Internation
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  20-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige service, catering en voorafl van de maitre Merlijn
Wij hebben een training georganiseerd in het Europa Bilderberg, Scheveningen, in de week van 20 tot en met 24 maart.
Het is een team van mensen, die goed weten waar ze mee bezig zijn. Ze zijn hulpvaardig, denken met je mee en halen het beste voor je uit de kast.
Mijn speciale complimenten gaan naar Merlijn. Een fantastische maitre, die 1000% meedenkt met de klant.

Reactie locatie
Datum reactie: 29-03-2017 09:20

Beste mevrouw Van Dijk,

Hartelijk dank voor uw geweldige complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Afgelopen week hebben wij met plezier uw training mogen verzorgen voor u en uw gasten. Wij vinden het fijn te lezen dat service en het team van het Europa Hotel uw training op een geweldige manier hebben verzorgd. De speciale complimeten aan onze Maitre B', Merlijn, zijn uiteraard overgerbacht.

Mevrouw Van Dijk, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen helpen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 29-03-2017 09:20
profiel foto
Corrinne Van Velden
Unilever
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  28-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

F-RDLT Unilever
Naast een goede rondleiding en bespreking, stond deze week alles klaar toen we aankwamen, de gasten konden direct inchecken wat heel prettig was. De zaal, de catering en ondersteuning was geweldig en voordat je iets kon vragen was het al geregeld. Echt super service.
Mooie kamers en adviezen (en regelen van diner locatie. Ik ga dit zeker bij collega`s aanbevelen.

Reactie locatie
Datum reactie: 31-03-2017 16:59

Beste mevrouw Van Velden,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat uw vergadering goed is verlopen en tot in de puntjes was verzorgd. Uw collega's hebben wij met veel plezier mogen ontvangen in het Europa Hotel.

Geweldig dat u uw collega's zult aanbevelen voor de verzorging van vergaderingen in het Europa Hotel.

Mevrouw Van Velden, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 31-03-2017 16:59
profiel foto
Gosia Pastuszak
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 6
Meetingdatum:  22-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 31-03-2017 17:00

Beste mevrouw Pastuszak,

Thank you very much for your review of the Bilderberg Europa Hotel!

We will get in thouch with you in order to hear you total feedback about your training in the hotel.

It would be great to welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 31-03-2017 17:00
profiel foto
Ketevan Sulava
Aflatoun international
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 8
Meetingdatum:  24-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Catering
Lunch and Coffee breaks were organized very well and on time. But dinners could have been served faster.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-03-2017 10:03

Dear Ms Sulava,

Thank you very much for your compliments about the Bilderberg Europa Hotel!

Great to see the service during the meeting, lunch and coffee has been to your standards. We have notified your comment in order of the timings for the dinner and will take this in collabartion for next groups and events.

Miss Sulava, we hope we may welcome you again in the future.

With kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 27-03-2017 10:03
profiel foto
David Jonker
Unleash
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  31-01-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende service
Een week training gegeven. Van maandag tot vrijdag uitstekend verzorgd. Speciaal bedankje voor Merlijn, zijn attentheid, service en creatieve ideeen maken het verschil.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-02-2017 09:07

Beste heer Jonker,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Fijn te lezen dat de verzorging tijdens uw training uitstekend is geweest. Onze Maitre B', Merlijn, heeft met veel plezier uw training mogen verzorgen. De speciale complimenten zijn uiteraard aan Merlijn overgebracht!

Wij verwelkomen u graag weer een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 10-02-2017 09:07
profiel foto
Mirella de Meij
PEAK-IT
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  13-01-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige zaal, prettige communicatie en snelle service
Aan niks een gebrek tijdens ons event in het BIlderberg Europa Hotel. Vanaf vroeg in de ochtend stond onze Maitre B al voor ons klaar. Ook voorafgaand aan het event was de communicatie snel en prettig. Alles werd geregeld en aan al onze wensen is voldaan.

Een aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-01-2017 09:40

Beste mevrouw De Meij,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Afgelopen weken hebben wij met plezier gewerkt aan de voorbereiding van uw bijeenkomst en de uiteindelijke uitvoering afgelopen week. Het was een plezier om deze bijeenkomst voor u te mogen verzorgen.

Wij vinden het fijn te lezen dat de bijeenkomst een succes is geweest en de service van onze Maitre B' een toegevoegde waarde was voor uw bijeenkomst.

Mevrouw De Meij, wij kijken er naar uit om u en uw gasten in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 09:40
profiel foto
Sjoerd van den Dungen
Selecta
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  16-11-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Conference
Alles was top geregeld, met name de persoonlijke maitre die we gedurende deze 2 dagen tot onze beschikking hadden was super! Korte lijnen en alles werd super snel geregeld! Aanrader!!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:16

Geachte heer Van den Dungen,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Met plezier hebben wij u en uw gasten mogen verwelkomen in november voor uw conferentie in het Europa Hotel. Fijn te lezen dat de accommodatie en de service goed is bevallen voor u.

Wij kijken er naar uit om een volgende conferentie weer voor u te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:16
profiel foto
Cesar Pasmans
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  06-08-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Prima avondje!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:15

Geachte heer Pasmans,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling over het Bilderberg Europa Hotel!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:15
profiel foto
Gorvan Dubero
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  07-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Best in Class
This has been the perfect setting for our training events this year; the meeting rooms are newly refurbished and the whole hotel has a cohesive modern feel while still retaining their signature coastal vibe. The location has been great for our participants and facilitators as well, it is located right in the centre of all the action in Scheveningen. However what truly makes this hotel stand out is the staff ; courteous, and accommodating, reliable partners that understand the value in the smaller details. They delight at every interaction, and make everybody feel at home.

I would highly recommend this property for training/corporate meetings.

Keep up the great work!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:12

Dear Mr Dubero,

Thank you very much for your positive feedback of the Europa Hotel!

Over the past period we have always welcomed your guests with a smile for the meetings and trainings. We are looking forward to help you in the future with new meetings and events at the Europa Hotel!

With kind regards,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:12
profiel foto
Marion Evers-van Beuningen
Deloitte
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  03-06-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Bijeenkomst voor oud partners van Deloitte
Betreft een samenzijn van de oud partners met hun spouses. Prima locatie met volop mogelijkheden voor ontpanning, zowel in- als extern.
Wat opvalt is de goede service en gastvrijheid van het personeel; de mooie kamers en de fantastische metamorfose die het hotel heeft ondergaan. Reden waarom we dit jaar voor deze groep opnieuw voor
dit hotel hebben gekozen.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:11

Geachte mevrouw Evers - Van Beuningen,

Namens het gehele team wil ik u danken voor de mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Fijn te lezen dat de service en gastvrijheid van onze medewerkers bij u positief opvalt. Wij hebben met plezier de bijeenkomst voor u en uw oud partners mogen verzorgen.

Mevrouw Evers - Van Beuningen, wij kijken er naar uit om de volgende bijeenkomst weer te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:11
profiel foto
Peter Rietbroek
Rietbroek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 9
Meetingdatum:  24-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:09

Geachte heer Rietbroek,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij kijken er naar uit om een volgende training weer voor u te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:09
profiel foto
Hanna Hulst
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  06-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Personeel gaat altijd voor de 'extra mile'
Fantastische service - personeel gaat altijd voor de 'extra mile'. Stijlvolle uitstraling, geschikt voor professionele meetings en trainingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 19-12-2016 09:08

Geachte mevrouw Hulst,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Fijn te lezen dat u de service en het personeel fantistisch vindt. Wij staan altijd met een lach voor u klaar om uw bijeenkomsten en trainingen te verzorgen.

Mevrouw Hulst, wij kijken er naar uit om een volgende bijeenkomst weer voor u te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 19-12-2016 09:08
profiel foto
Melanie van Tienhoven
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  06-12-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Geweldige service, vriendelijk personeel. Afgelopen 1 1/2 jaar meedere keren voor trainingen hier geweest en alles was iedere keer top! Ga vooral zo door.

Reactie locatie
Datum reactie: 13-12-2016 13:55

Geachte mevrouw Van Tienhoven,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel van de afgelopen jaren.

Wij hebben uw trainingen met plezier mogen verzorgen in het Europa Hotel en kijken er naar uit om ook de volgende trainingen weer te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 13-12-2016 13:55
profiel foto
A. Kruik
Rabobank
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  24-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

vergadering
Hele goede service, lekkere koffie en prettige sfeer. De zalen zijn compleet vernieuwd met zeer prettig lichtsysteem. Personeel zeer vriendelijk. Bereikbaarheid is zowel met OV als met eigen vervoer uitstekend. Onder het hotel bevindt zich een eigen parkeergarage, deze geeft direct toegang tot entrée van het hotel, dus niet naar buiten met dit slechte weer! Kortom aanrader!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-12-2016 10:03

Geachte heer/mevrouw Kruik,

Dank voor de mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Goed om te lezen dat het vernieuwde Europa Hotel als zeer prettig is ervaren voor uw vergadering. Wij hebben met plezier uw vergadering mogen verzorgen.

Wij verwelkomen u graag weer voor een volgende vergadering in het Europa Hotel!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-12-2016 10:03
profiel foto
Port State Control
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 9
Meetingdatum:  04-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte trainingslocatie
Sfeervolle vergaderruimte. Van tevoren besproken wensen en vragen zoals opstelling etc. goed nageleefd. Verder prettige, huiselijke sfeer. Lunches in het restaurant van goede kwaliteit met fijne service.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-12-2016 10:01

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Met veel plezier hebben wij uw training mogen verzorgen. De complimenten over de service en kwaliteit van ons restaurant SALT Coastal Bistro hebben wij overgedragen naar onze medewerkers.

Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-12-2016 10:01
profiel foto
Ruud Meuldijk
Rotterdamsche Waterklerken Vereeniging
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  16-04-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Yearly dinner and party RWV
We had the best dinner ever at the Bilderberg Europe Scheveningen. Exelent food and wine with a service above all expectations. We were with 110 people and most of us stayed over for the night. The rooms are high standard and with latest design furniture and paintings. The next morning a verry good breakfast made us to go in to the swimming pool and sauna. Relaxing the rest of the day in and around the hotel made it a great weekend. Thanking the Bilderberg Europe staff to make this happen. C U again. Best regards Ruud Meuldijk

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 10:01
profiel foto
Rob IJsseldijk
Businesstakeoff.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 10
Meetingdatum:  26-05-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training op bloedhete dag, met heerlijke verkoeling
Businesstakeoff traint haar deelnemers in kleine groepen. Intensief, met pittige werkvormen. Dat is hard werken voor de deelnemers. Belangrijk voor ons is dat een trainingslocatie de juiste faciliteiten biedt voor ontspanning tussen de inspanningen door. Met goede service, uitstekende catering en zeer vriendelijk personeel biedt het Europahotel dat zeker. Top was dat er spontaan ijsjes geserveerd werden in de trainingsruimte. Klein gebaar, maar heerlijk op zo'n zomerse dag!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-12-2016 10:00

Geachte heer IJsseldijk,

Dank voor de geweldige compliementen over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat onze service, catering en het vriendelijke personeel heeft bijgedragen aan een succesvolle training in.

Meneer IJsseldijk, wij verwelkomen u graag weer in het Europa Hotel.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-12-2016 10:00
profiel foto
Denise Bazen
RH Marine Group
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 8
Meetingdatum:  29-08-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Wanneer je contact opneemt om uit te leggen waarvoor je precies een zaal zoekt wordt er erg goed naar alle wensen geluisterd en komt er vervolgens een zeer passend voorstel. De gasten waren zeer te spreken over de vergaderruimte en alle faciliteiten die hierin geboden worden, vooral ook de break out mogelijkheden buiten de vergaderruimte.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-12-2016 09:59

Geachte mevrouw Bazen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Eind augustus/begin september hebben wij met veel plezier uw vergadering mogen verzorgen. Fijn te lezen dat de gasten zeer te spreken waren over de vergaderruimte, faciliteiten en mogelijkheden om in verschillende groepen te werken.

Mevrouw Bazen, wij kijken er naar uit om een volgende vergadering weer voor u te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-12-2016 09:59
profiel foto
M Cadogan
Paris MOU
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 9
Meetingdatum:  12-04-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training met internationale deelnemers
Zaal verrassend, kleuren van ons logo. Catering zeer goed georganiseerd. Ruime keuze.
Service zoals altijd prima.

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:28

Geachte mevrouw Cadogan,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Fijn te lezen dat de verlichting op de Europa Boulevard en Scheveningen zaal voor u een positieve werking heeft om de juiste sfeer en corporate uitstraling te krijgen voor uw bijeenkomst.

Mevrouw Cadogan, wij kijken er naar uit om u weer te mogen verwelkomen in het Bilderberg Europa Hotel!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:28
profiel foto
LS van Meggelen
Monsanto
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 8 9
Meetingdatum:  23-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:27

Geachte mevrouw Van Meggelen,

Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw bijeenkomst in het Bilderberg Europa Hotel!

Wij hebben uw bijeenkomsten altijd met plezier mogen verzorgen en hopen dat wij u en uw gasten snel weer mogen verwelkomen in het Europa Hotel.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:27
profiel foto
Johan Hirdes
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Management meeting

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:26

Geachte heer Hirdes,

Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw bijeenkomst in het Bilderberg Europa Hotel!

Met veel plezier hebben wij uw vergadering mogen verzorgen in het Europa Hotel. Wij kijken er naar uit om een volgende bijeenkomst wederom voor u te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:26
profiel foto
Tjerk Zitman
PECS Conference Organizing Committee
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 8 10
Meetingdatum:  10-10-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:25

Geachte heer Zitman,

Hartelijk dank voor uw review naar aanleiding van uw PECS Conference in het Bilderberg Europa Hotel!

Wij hebben uw conferentie met veel plezier mogen verzorgen om er een succes van te maken.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:25
profiel foto
Dewi van de Wal
Den Haag Topsport
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  27-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Tevreden, professioneel, gastvrij
Zowel vooraf, tijdens als achteraf zijn we door de mensen van het Bilderberg Europa Hotel Den Haag professioneel en gastvrij geholpen. We zijn zeer tevreden over de vergaderfaciliteiten en flexibiliteit van het hotel. We komen zeker nog een keer terug, al was het alleen al voor de heerlijke lunch:)

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:24

Geachte mevrouw Van de Wal,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij hebben uw bijeenkomst met plezier mogen verzorgen. De complimenten over de heerlijke lunch hebben wij overgebracht naar onze Chef.

Mevrouw Van de Wal, wij verwelkomen u en uw gasten graag weer in het Europa Hotel.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:24
profiel foto
Anouk Gideonse
Erasmus MC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  03-11-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Gastvrijheid ten top!
Op zoek naar gastvrijheid en service zoals het bedoeld is? Ik raad Bilderberg Europahotel Scheveningen ten zeerste aan. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, er wordt meegedacht, het voelt als een warme deken. Bilderberg Europahotel heeft vele bijeenkomst al zeer succesvol gemaakt.

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:22

Geachte mevrouw Gideonse,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat u met plezier uw bijeenkomsten verzorgd in het Europa Hotel. Ons team staat altijd voor u en uw gasten klaar om een volgende bijeenkomst wederom een succes te maken.

Mevrouw Gideonse, graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:22
profiel foto
D. Kram
ZZP'er
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 9
Meetingdatum:  17-11-2016
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Coaching sessie
Coaching sessie gehouden voor mijn nieuwe distributeurs. Zeer goede locatie, bereikbaarheid en direct bij het hotel parkeren. De uitstraling is echt geweldig, fris, modern en helemaal van deze tijd.
Catering is geweldig, goede keuken en zeer uitgebreid lunchbuffet. Zaal is zeer aangenaam mede door temperatuur (zelf in te stellen) en het licht. Kortom aanrader en ik kom zeker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:20

Geachte mevrouw Kram,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij vinden het fijn te lezen dat uw coaching sessie een succes is geweest in het Europa Hotel. Wij kijken er naar uit om een volgende sessie weer voor u te mogen verzorgen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:20
profiel foto
D. Santoe
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  21-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Meeting met een vrij gevoel
Een meeting houden in het Bilderberg Europa Hotel Scheveningen is voor ons nu vanzelfsprekend.
Een fijne plek en een geweldige service, waarbij je het gevoel krijgt dat je niet in een zakelijke meeting zit. Vanaf ontvangst tot het eind een fijne en prettige service en er wordt met de klant meegedacht, ook altijd prettig!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2016 09:18

Geachte mevrouw Santoe,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij hebben uw bijeenkomst met plezier mogen verzorgen. De complimenten voor onze service hebben wij uiteraard over gebracht naar het team.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 24-11-2016 09:18
profiel foto
Peet Dingemanse
Xtra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  21-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige locatie voor bedrijfstraining
Alles was eigenlijk perfect, zowel de locatie als de persoonlijke service.Een absolute aanrader!
Het maître B concept werd door iedereen als zeer prettig ervaren niks was teveel gevraagd en was eigenlijk al geregeld voordat we het hadden gevraagd.
Zowel de lunch als het diner was van zeer hoge kwaliteit een echte aanrader voor iedereen.
Wij komen zeker terug!!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 09:16

Beste heer Dingemanse,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel!

Wij hebben uw bijeenkomst met plezier mogen verzorgen in het Europa Hotel. De complimenten over onze Maitre B' hebben wij overgebracht naar de Maitre B' van uw bijeenkomst.

Meneer Dingemanse, wij kijken er naar uit u wederom te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 09:16
profiel foto
M Vroomen
EMC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 7 9 9
Meetingdatum:  21-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Service hoog in het vaandel
Een mooie locatie met alles binnen handbereik bij de vergaderruimte, wat je je maar kunt wensen. De ruimte waar wij mochten vergaderen, was ruim, mooi verlicht en had goed werkende apparatuur ter beschikking. Een leuke bijkomstigheid is de wand die aangepast kan worden naar elke gewenste kleur. Personeel dat écht voor je klaar staat. Een heerlijke koffie- en theetafel met alles er op en er aan. Een prima verzorgde (buffet)lunch, welke ons allen heeft gesmaakt. Conclusie is dat de ervaring leert dat service staat hoog in het vaandel staat bij het Bilderberg Europa Hotel te Scheveningen.

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 09:13

Beste mevrouw Vroomen,

Hartelijk dank voor uw complimenten naar aanleiding van uw bijeenkomst in het Bilderberg Europa Hotel!

Ook deze bijeenkomst hebben wij weer met plezier voor u mogen verzorgen in het vernieuwde Europa Hotel. Fijn om te lezen dat de lichtwand in de Scheveningen zaal van pas is gekomen voor uw bijeenkomst om de juiste sfeer te verkrijgen.

Mevrouw Vroomen, wij zien u graag snel weer terug in het Europa Hotel!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 09:13
profiel foto
Peter van der Zijden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  21-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prima!
Wat een goede locatie voor vergaderingen / trainingen is dit!! Veel beter dan (van de buitenkant) verwacht!! Prima zalen (inderdaad erg mooie verlichting), uitstekende catering en enorm aardig personeel dat altijd bereikbaar en behulpzaam is. Vooral Hanny verdient een pluim! Verder was alles gewoon in orde; projector, geluid, ruime opstelling, ontvangst, etc. Wat betere kleine break-out ruimtes zouden ons helpen, maar ook hier hebben we een aantal tips gekregen en doen we het de volgende keer waarschijnlijk gewoon anders (met één extra ruimte die op te splitsen is). Kortom; Prima!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 09:12

Beste heer Van der Zijden,

Hartelijk dank voor uw mooie review naar aanleiding van uw training in het Bilderberg Europa Hotel. Wij hebben u en uw gasten met plezier een week lang mogen verwelkomen in het vernieuwde Europa Hotel. De persoonlijke complimenten voor Hany hebben wij overgebracht.

Meneer Van der Zijden, graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 09:12
profiel foto
Joy Puor
Xindao BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  20-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

uitstekende vergaderlocatie
Het contact voor reserveringen bij Bilderberg is altijd uitstekend, meetingrooms zijn netjes, prettig qua verlichting, goed ingericht en geschikt voor verschillende type vergaderingen. Onze ervaring bij meerdere meetings is erg positief, de uitgebreide herinrichting zorgt voor een extra plus. Catering is ook goed, met verschillende arrangementen die zelf te customizen zijn.
Kortom, een aanrader voor vergaderingen in Den Haag!

Reactie locatie
Datum reactie: 22-11-2016 09:10

Beste mevrouw Puor,

Namens het gehele team willen wij u hartelijk danken voor de mooie complimenten. Met plezier verzorgen wij uw bijeenkomsten in het Europa Hotel.

Mevrouw Puor, wij kijken er naar uit om u snel weer te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 22-11-2016 09:10
profiel foto
Linda Romein
DTG
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  08-11-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Workshop DTG
Een absolute aanrader. De zalen zijn mooi, ruim en je kunt de verlichting naar wens aanpassen qua kleur en sterkte. Personeel is heel vriendelijk, behulpzaam en heel flexibel. Niets is teveel.
We komen zeker terug als we in de omgeving weer wat organiseren.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-11-2016 16:57

Beste mevrouw Romein,

Namens het gehele team van het Europa Hotel wil ik u danken voor de mooie woorden! Fijn te lezen dat de verlichting in de zalen naar wens is geweest voor uw bijeenkomst en u hiermee de juiste sfeer heeft kunnen bereiken.

Mevrouw Romein, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 15-11-2016 16:57
profiel foto
Roel Eefting
Bureau Zuidema
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  11-11-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Bureau Zuidema training
De service is ongelooflijk goed. De lunch en het diner is perfect. Iets mindere hoeveelheden in het aanbod van de lunch zou mogen.

De zalen bevallen prima. Een goede plek om trainingen te houden.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-11-2016 16:55

Beste heer Eefting,

Hartelijk dank voor uw complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! Onze Maitre B' heeft uw training met plezier verzorgd voor u en de deelnemers van Buareau Zuidema. De terugkoppeling met betrekking tot het aanbod van de lunch nemen wij mee voor de volgende bijeenkomsten die wij verzorgen in het Europa Hotel.

Meneer Eefting, wij hopen dat wij u binnenkort wederom mogen verwelkomen voor een training van Bureau Zuidema.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 15-11-2016 16:55
profiel foto
Evelyn Milders
Monsanto Holland BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  21-06-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Internationale Team Meeting
Met ons internationale team hebben we 3 fantastische meeting-dagen gehad in de vernieuwde zalen van het Bilderberg Europa Hotel. Omdat de locatie zo dicht bij het strand is, hadden we ons team-event op het strand georganiseerd. Maitre B stond voor ons klaar als er wensen waren. De lunch in het Salt restaurant was heerlijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2016 09:12

Beste mevrouw Milders,

Bedankt voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! Onze Maitre B' heeft met veel plezier uw bijeenkomst verzorgd voor u en uw gasten. De complimenten over de lunch in SALT hebben wij overgebracht naar ons keukenteam.

Mevrouw Milders, wij kijken er naar uit om de volgende bijeenkomst te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 11-11-2016 09:12
profiel foto
Nency Don
Lely Holding S.à rl.l
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 9
Meetingdatum:  07-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Een ware belevenis aan zee!
We hebben bij Bilderberg Europa Hotel al diverse vergaderingen, overnachtingen en diners geboekt. Altijd een vriendelijke ontvangst en prima begeleiding. De functionaliteit van de zalen - zeker met het nieuwe licht - zijn prima en alles is aanwezig. Zeer zeker aan te raden!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2016 09:12

Beste mevrouw Don,

Namens het gehele team van het Europa Hotel willen wij u danken voor de mooie complimenten. Wij verzorgen de bijeenkomsten van Lely altijd met veel plezier. Fijn te lezen dat het nieuwe licht van het Philips Daylight System een goede toevoeging is voor de functionaliteit van de zalen.

Mevrouw Don, wij kijken er naar uit om in de toekomst weer te mogen samenwerken!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 11-11-2016 09:12
profiel foto
Petra Keessen
Heineken Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  18-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

zeer opgeknapt na verbouwing
Sinds verbouwing een prachtige nieuwe look & feel. Prettige sfeer en zeer servicegerichtt personeel.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2016 09:07

Beste mevrouw Keessen,

Bedankt voor uw mooie woorden over het vernieuwde Bilderberg Europa Hotel. Wij hebben uw bijeenkomst met plezier mogen verzorgen en hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 11-11-2016 09:07
profiel foto
Henk Groenen
Zamenveste B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  07-05-2016
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 2 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 3 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 4

Het verjaardagsfeest van mijn 70 jarige echtgenote
Na bijzonder goede ervaring bij eerdere feesten en reünies heb ik de feestavond met diner en muziek wederom gehouden in het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Inmiddels was het hotel en de zaal verbouwd zodanig dat het leek alsof de hel avond daglicht bleef. De catering en ontvangst waren fantastisch en een groot aantal van de gasten is ook blijven overnachten.
Sfeer, drank, eten en muziek en dansen waren perfect, maar bovenal zijn wij keer op keer aangenaam verrast door de zeer persoonlijke benadering van de staf en bediening. Een glimlach en vrolijkheid benaderen de welkome ontvangst en brengen ongedwongen plezier bij de gasten.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2016 09:00

Beste heer Groenen,

Hartelijk dank voor de mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! De afgelopen jaren hebben wij u, uw familie en uw vrienden met plezier mogen verwelkomen in het Europa Hotel. Ons team vindt het elke keer fijn om bij te mogen dragen aan uw verjaardagsfeesten. Wij kijken er naar uit om, samen met u, het volgende feest weer tot een succes te maken!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 11-11-2016 09:00
profiel foto
C. Groenewegen
Dummen Orange
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 10 9
Meetingdatum:  06-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Waanzinnige service en goed ingespeeld personeel
Wanneer je een meeting organiseert, kun je deze zonder twijfel hosten bij het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen.
Het vriendelijke personeel is niets te veel. De maître B of een van zijn medewerkers is altijd in de buurt. Last minute wijzigingen in de agenda worden zonder mokken of discussie opgepakt en verwerkt.
Ontbijt, lunch en diner zijn ook allemaal even goed. Voldoende keus. Het Tasting & Sharing wordt ook goed ontvangen door gasten.
Hotelkamers zijn prima. Ruim en van alle gemakken voorzien.

Een top-locatie voor zowel zakelijke als prive doeleinden.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 18:31

Beste mevrouw Groenewegen,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie naar aanleiding van de bijeenkomst die u op 6 en 7 oktober heeft georganiseerd in het Bilderberg Europa Hotel. De complimenten voor onze Matre B en de catering tijdens uw bijeenkomst zijn natuurlijk overgebracht naar het team. Het is heel fijn om te lezen dat ons nieuwe concept "Tasting & Sharing" van SALT Coastal Bistro in de smaak is gevallen bij uw gasten.

Mevrouw Groenewegen, met veel plezier kijken wij er naar uit om ook uw volgende bijeenkomst weer tot een succes te mogen maken!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 18:31
profiel foto
Chantal Kerver
Koppert Biological Systems BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  03-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie met geweldige service
Vanuit het bedrijf waar ik werk hebben we 2 dagen vergaderd bij Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen. Buiten het feit dat het een fijne locatie is met op steenworp afstand het strand zijn vooral de faciliteiten en service fantastisch. Deze dagen hebben we geluncht in het hotel en ook dit was meer dan geweldig verzorgd en smakelijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 18:26

Beste mevrouw Kerver,

Namens het gehele team van het Bilderberg Europa Hotel willen wij u bedanken voor de mooie feedback over het hotel. Wij hebben de complimenten over de lunch uiteraard overgebracht naar onze Chef.

Mevrouw Kerver, wij kijken er naar uit om u ook in de toekomst weer te mogen helpen met het verzorgen van uw bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 18:26
profiel foto
Jaap Bresser
IKT Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 10 8
Meetingdatum:  16-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte locatie, mooie zaal met toptechniek. Het enige....
.... dat misschien anders mag is de houding van het personeel. Deze mensen hebben waarschijnlijk een training gehad en voeren wat ze geleerd hebben wel heel strikt door. Als ik laat blijken dat ik tutoyeren erg op prijs stel, dan blijkt dat de mensen daar moeite mee hebben om in mee te gaan. Gewoon lekker jezelf zijn, dat is altijd fijn. Iets minder beleefd mag wel :-)

Reactie locatie
Datum reactie: 03-11-2016 18:24

Beste Jaap,

Hartelijk dank voor je mooie reactie naar aanleiding van jullie training in het Bilderberg Europa Hotel. Bovenstaande feedback nemen wij uiteraard mee voor de toekomst.

Jaap, wij kijken er naar uit om weer een volgende training voor jullie te mogen verzorgen!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 03-11-2016 18:24
profiel foto
Clarice Teunissen
Koppert Biological Systems
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-04-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Top locatie met top service
Wij doen meerdere bijeenkomsten bij het Europa hotel boeken en elke keer is het weer een verademing om daar te zijn. De vergaderruimten zijn super en ook de hotelkamers en de bar en het restaurant zijn top. De service is daar altijd top, elke keer is het alsof de grond te koud is waar we over lopen. Echt een absolute aanrader!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-11-2016 17:32

Beste mevrouw Teunissen,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! De afgelopen bijeenkomsten hebben wij u en uw gasten met plezier ontvangen. Wij kijken er naar uit om, samen met u, uw bijeenkomsten in de toekomst wederom tot een succes te maken.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 02-11-2016 17:32
profiel foto
Ad Schrama
Bureau zuidema
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  25-10-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Locatie is fijn, dicht bij het stran
Dicht bij het strand, dat is fijn. Parkeren is beperkt.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-10-2016 09:23

Beste heer Schrama,

Hartelijk dank voor uw bevindingen over het Bilderberg Europa Hotel! Fijn te lezen dat onze locatie, de accommodatie en catering naar wens zijn geweest voor u. Het Bilderberg Europa Hotel beschikt zelf over een beperkt aantal parkeerplaatsen, deze kunnen wij vooraf reserveren voor onze gasten. Tevens beschikken wij over een samenwerking met de naastgelegen parkeergarage Scheveningen Bad waar 2000 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Meneer Schrama, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 27-10-2016 09:23
profiel foto
Edzard Berkouwer
Schouten & Nelissen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  10-10-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

3 daagse training
Erg goede plek om 3 dagen met 17 deelnemers te werken en overnachten. Service erg goed, heel alert en flexibel. Liep vanzelf! Ondanks hele grote groep naast ons (150) ongestoord kunnen werken

Reactie locatie
Datum reactie: 12-10-2016 14:07

Beste heer Berkouwer,

Hartelijk dank voor uw mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel. Fijn dat wij u een ongestoorde en fijne plek hebben kunnen bieden voor uw training. Wij hopen dat wij u in de toekomst vaker mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 12-10-2016 14:07
profiel foto
Anita de Zwaan
Academisch Medisch Centrum
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 10 10
Meetingdatum:  08-09-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Sfeervolle locatie voor conferentie
Sfeervolle zaal. Mooie entourage, goede lichtbediening en klimaat goed in te stellen. Catering is uitstekend. Goede ondersteuning. Goede koffie. Diner is restaurant goed verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-10-2016 11:40

Beste mevrouw De Zwaan,

Namens het gehele team van het Bilderberg Europa Hotel wil ik u danken voor uw mooie complimenten. Wij hebben de gasten van het Academisch Medisch Centrum met plezier mogen ontvangen. Onze medewerkers vonden het een voorrecht uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Mevrouw De Zwaan, graag verwelkomen wij u weer in het Bilderberg Europa Hotel!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 10-10-2016 11:40
profiel foto
Ine Hakkens
n.a.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 9
Meetingdatum:  14-09-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Geslaagd event bij het Europa Bilderberg Hotel in Scheveningen op 15 & 16 september 2016!
Het Bilderberg hotel ligt op een goede locatie dicht bij het strand en zeer geschikt om een strandactiviteit aan een meeting te koppelen. Het hotel heeft een een mooie plenaire zaal met een prachtige lichtwand. Deze zaal en vijf andere kleinere zalen liggen aan een centrale ruimte, de Europa Boulevard, wat het geheel compact en overzichtelijk maakt. De sfeer is zeer aangenaam en ideeal voor workshops waarbij meerdere zalen benodigd zijn.
Het personeel is bijzonder vriendelijk, voorkomend, hulpvaardig en flexibel. Het eten is uitstekend!
De hotelkamers zijn aan de kleine kant, maar de bedden zijn goed en de kamers zijn schoon. Ze hebben jammer genoeg geen airco.
Ik kan zeker aanbevelen om hier een event te organiseren.

Ine Hakkens, Management Assistant

Reactie locatie
Datum reactie: 10-10-2016 11:38

Beste mevrouw Hakkens,

Hartelijk dank voor uw mooie reactie naar aanleiding van uw evenement in het Bilderberg Europa Hotel! Uw complimenten over onze medewerkers zullen wij met plezier overdragen, alsmede de complimenten over het eten aan onze Chef kok.

Mevrouw Hakkens, wij kijken er naar uit om u de toekomst wederom met u te mogen samenwerken!

Met vriendelijke groet,
Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 10-10-2016 11:38
profiel foto
Jos Van der Zwan
EY accountants llp
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  01-09-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

EY Induction Assurance 2016
Prima locatie, uitstekende zaal en behulpzaam en zeer vriendelijk personeel.

Reactie locatie
Datum reactie: 02-09-2016 09:06

Beste heer Van der Zwan,

Hartelijk dank voor de mooie complimenten over de zaalaccommodatie van het Bilderberg Europa Hotel! Wij vinden het fijn te lezen dat door middel van de zaal en onze Maitre B' uw training een succes is geweest.

Meneer Van der Zwan, wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 02-09-2016 09:06
profiel foto
Marianne Selten
LEI-Wageningen UR
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 7 8
Meetingdatum:  23-06-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Locatie prima. Heerlijk uitwaaien op het strand na een lange dag vergaderen. Maître fantastisch. Alle vragen werden adequaat beantwoord en opgelost.
Catering erg goed. Heel veel keuze en lekker.
Zaal: cabaret opstelling met te grote tafels. Iets kleinere zou wat meer loopruimte opleveren, was wat krap met 50 personen. Microfoon aan te bevelen. Kwam direct tien we erom vroegen, maar zou standaard erbij moeten zijn. Mensen die zacht praten niet goed te verstaan, zeker in combinatie met airconditioning

Reactie locatie
Datum reactie: 21-07-2016 15:25

Beste mevrouw Selten,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen in het Bilderberg Europa Hotel! Fijn te lezen dat u de service van de Maitre B' en de catering gedurende de dagen als fantatisch heeft ervaren. Voor de opstelling in de zaal zullen wij dit uiteraard meenemen voor de volgende bijeenkomsten. Daarnaast zullen wij adviseren om gebruik te maken van een microfoon bij bijeenkomsten van ongeveer 50 personen, zodat de spreker altijd goed verstaanbaar is.

Mevrouw Selten, wij kijken er naar uit om u en uw gasten snel weer te mogen verwelkomen in het Europa Hotel!

Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 21-07-2016 15:25
profiel foto
Carola Warnders
Ad Nederland bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  08-07-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Kick offerte meeting
Op 7 en 8 jullie hadden wij onze kick of meeting in het bilderberg hotel. De communicatie verliep zowel vooraf als gedurende deze dagen erg soepel. Indien er iets aangepast moest worden was dit mogelijk. De vergaderzalen aan de boulevard zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Echt een aanrader.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-07-2016 12:35

Beste mevrouw Warnders,

Namens het gehele team van het Bilderberg Europa Hotel wil ik u danken voor het delen van uw ervaring! Wij hebben met plezier de gasten mogen ontvangen van ADP Nederland voor uw kick-off meeting. Wij verwelkomen u graag voor een volgende bijeenkomst.

Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 11-07-2016 12:35
profiel foto
Remco Bogaard
Ey
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 5 5
Meetingdatum:  07-07-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 08-07-2016 08:12
profiel foto
Marcel Aldewereld
KBenP
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  22-06-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  1
Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 1 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 2 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 3 Bilderberg Europa Hotel Scheveningen, Den Haag - MeetingReview - Review foto 4

KBenP EMEA Partner Summit 2016
Van 20 tot en met 22 Juni heeft KBenP haar eerste Lucidworks EMEA partner summit georganiseerd aan het Europa Hotel in Scheveningen. Vanaf de voorbereidingen ,welke maanden geleden zijn gestart, tot en met de uiteindelijke oplevering van dit zakelijke evenement is de samenwerking met de betrokken medewerkers van het hotel buitengewoon goed en professioneel geweest. De locatie en geboden meeting en culinaire faciliteiten waren op hoog niveau en werden door het internationale gezelschap zeer op prijs gesteld.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-07-2016 08:59

Beste heer Aldewereld,

Bedankt voor de mooie complimenten over het Bilderberg Europa Hotel! Met plezier hebben wij u geholpen bij de organisatie van uw eerste Lucidworks EMEA parntner summit. Wij kijken er naar uit om u in de toekomst weer te mogen helpen bij het organiseren van uw bijeenkomsten.

Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-07-2016 08:59
profiel foto
Edward Verhey
STECIS
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  04-07-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Continue hoge kwaliteit van vergaderfaciliteiten
Alruim vijf jaar zijn wij drie dagen te gast in het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen met een internationale groep deelnemers aan de door ons georganiseerde training seminars. De faciliteiten en service zijn van top niveau. In aanloop naar de training seminars wordt er proactief meegedacht met wat je aan mogelijke wensen hebt en hierop wordt adequaat op gereageerd. Tijdens de dagen bij het Bilderberg neemt de staf je veel werk en zorgen uit handen. Daarnaast beschikt het hotel over een uitstekende keuken die samen met de zeer vriendelijke bediening ook voor de nodige culinaire ontspannning zorgt. Een aanrader - mooie locatie en prachtig nieuw vormgegeven hotel met uiterst vriendelijke en behulpzame staf.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-07-2016 08:54

Beste heer Verhey,

Hartelijk dank voor het delen van uw mooie ervaringen in het Bilderberg Europa Hotel! Met plezier hebben wij de gasten van STECIS de afgelopen 5 jaar in Europa Hotel mogen verwelkomen. Ons team staat elke bijeenkomst speciaal voor u klaar en kijkt er naar uit om u ook de komende jaren als gast te mogen ontvangen.

Team Bilderberg Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 06-07-2016 08:54
profiel foto
Elly van Leeuwen
KNCV tuberculosefonds
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  24-06-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Country Directors Meeting
Vriendelijk en behulpzaam personeel Prettige samenwerking met Mirjam van Reek en Peter Kraan.
Heerlijk eten!!! Kortom een geslaagd evenement.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-07-2016 10:53

Beste mevrouw Van Leeuwen,

Namens het gehele team van Bilderberg Europa Hotel wil ik u danken voor het delen van uw ervaring!
Het was voor ons geweldig om uw bijeenkomst te mogen verzorgen en uw gasten te mogen verwelkomen. Wij zien u en uw gasten graag weer terug in het Bilderberg Europa Hotel.

Team Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 01-07-2016 10:53
profiel foto
Hanneke Nielsen
Emdr Europese congres
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  20-06-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

EmdrEuropese conference
Goed georganiseerd, vriendelijk en behulpzaam personeel,. Er wordt meegedacht en men is flexibel in het vinden van oplossingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2016 15:33

Beste mevrouw Nielsen,

Namens het team wil ik u hartelijk danken voor het delen van uw ervaring!
Wij vonden het geweldig om u en uw gasten te mogen verwelkomen als hotel- en vergadergast en zien u graag nog een keer terug in het Bilderberg Europa Hotel.

Team Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 20-06-2016 15:33
profiel foto
Eflin Nagtegaal
Athlon
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  09-06-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Bilderberg Scheveningen hospitality in een hoog vaandel!
Een geweldige vernieuwde locatie voor onze bijeenkomst, De zaal was zeer mooi en voorzien van alle moderne snufjes. Het persoonlijke directe contact is zeer prettig! Ze zijn flexibel en meedenkend waardoor wij een zeer geslaagde bijeenkomst hebben gehad. Ontzorging tot in de puntjes. Daarnaast is de totale uitstraling van het hotel, de bar en de kamers zeer goed. Het is een moderne "warme" omgeving . Ik kom zeer zeker nog een keer terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2016 15:31

Beste mevrouw Nagtegaal,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring!
Wij kijken er naar uit om u wederom te mogen verwelkomen in het Bilderberg Europa Hotel.

Team Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 20-06-2016 15:31
profiel foto
Rina Koeners
Ministerie van OCW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  14-06-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Tweedaagse training bij Bilderberg Hotel Scheveningen
Een tweedaagse training met overnachting en vergaderarrangement bij Bilderberg Hotel in Scheveningen iwas een feest, temeer omdat de locatie na een rigoreuze verbouwing een prachtige uitstraling heeft gekregen. De medewerkers doen er alles aan om het allemaal soepeltjes te laten verlopen en ontzorgen hierdoor de organisator. Het ontbijt, lunch en diner bevat veel gezond voedsel, de kamers zijn schoon en netjes ingericht. Het strand is op loopafstand zodat er tussendoor een lekkere strandwandeling gemaakt kan worden. Al met al zeker de moeite waard om hier te verblijven en nog eens terug te komen.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-06-2016 15:03

Beste mevrouw Koeners,

Namens het gehele team wil ik u bedanken voor het delen van uw ervaring!
Wij verwelkomen u graag terug in het Bilderberg Europa Hotel.

Team Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 16-06-2016 15:03
profiel foto
Claudia Dijkstra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  07-06-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte conference locatie
De vergaderlocatie Hotel Bilderberg Europa is zeer goed!
Vanaf het boeken tot de vergaderdag zelf is alles tot in de puntjes geregeld met goede en persoonlijke service.
Iedereen in het proces denkt met je mee om er een geslaagde dag van te maken.
Op de dag zelf zorgt het Maitre B concept ervoor dat je een zorgeloze dag hebt. Je hebt één contactpersoon waar je met alles terecht kan en die last minute nog van alles kan regelen mocht dit nodig zijn. Het eten en drinken is in de puntjes verzorgd, ziet er goed uit en de smaken zijn voortreffelijk.
Ik ben fan geworden van deze locatie welk er ook top uit ziet na de verbouwing!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-06-2016 15:31

Beste mevrouw Dijkstra,

Dank voor uw mooie woorden! Wij vonden het geweldig om u en uw gezelschap als onze vergadergast te mogen verwelkomen en zien u graag bij ons terug.

Team Europa Hotel

Laatst gewijzigd op: 16-06-2016 15:31
profiel foto
David Jonker
WaTwerkt!?
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  11-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Mammoet programma
Gedurende de week heeft het personeel van bilderberg ontzettend hard gewerkt om het ons naar de zin te maken. In het speciaal de bijdrage van Merlijn Dingelmans. Zijn persoonlijke attenties en gastvrijheid hebben absoluut het verschil gemaakt. Een groot compliment.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 12-03-2016 07:10
profiel foto
Marlou Lancee
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  30-05-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0

Een fantastisch verzorgde dag!
Vanwege een verbouwing konden we niet op de brouwerij terecht dit jaar. We kwamen met een gek voorstel binnen; een finale dag van een bierbrouwwedstrijd hosten. De dag bestond uit ontvangst, workshops, een speciale ruimte voor de jury, lunch en uiteraard aansluitend met de uitreiking en een borrel.

Het Bilderberg pakte deze kans met 2 handen aan, ze hebben meegedacht over de decoratie, de mogelijkheden qua dagindeling en ook qua ruimtes. Ze waren flexibel in het aanpassen van bestaande arrangementen en hebben echt nagedacht over de doelgroep die aanwezig zou zijn tijdens deze dag. We hebben een fantastische dag gehad, zonder zorgen en alleen maar genoten van alle lachende mensen.

We hebben een succesvolle finale dag gehad in het Bilderberg. We kunnen het iedereen aanraden om je uitdagingen bij het Bilderberg neer te leggen en je hebt een fantastisch evenement.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 02-06-2015 17:02
profiel foto
Fernande Smit
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 9
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Heel servicegericht!
Het Bilderberg Europa Hotel bevindt zich in Scheveningen. Niet aan zee, maar net achter de boulevard. Voor een meeting is dat niet van belang!

De medewerkers zijn zeer servicegericht, behulpzaam en denken buiten de box. Zowel de dames van de receptie als de medewerker van de zalen, die men hier de Maitre B noemt. Zo hadden wij last minute 10 schrijfblokken A4 nodig, terwijl dit niet van te voren was doorgegeven door onze boekster. Men zorgde ervoor dat er binnen 10 minuten 10 nieuwe schrijfblokken in de zaal waren. Top!

De lunch was heerlijk. Omdat wij met niet zo'n grote groep waren, mochten wij in het intiemere A la Carte restaurant zitten en kregen we een selectie van de Chef op ons bord.

De zaal was ruim en goed verlicht. Op de gang staan goede koffieapparaten.

Na de meeting nog een borrel in de Bar van het Hotel. Dit was een goede afsluiting.

Bij vertrek ontvingen wij nog een vertrektasje met o.a. een flesje water voor onderweg. Zeer attent!

Dit hotel is zeker een aanrader voor meetings en trainingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 14:52
profiel foto
Marja Wolters
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  29-04-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  1

Perfect locatie voor conferentie/vergadering of training
Veel locaties gezien maar deze locatie springt er toch zeker uit. Vanaf moment van boeken tot vertrek professioneel. Leuk detail is dat er continue gezocht wordt naar ' persoonlijke' raakvlakken en oog voor de mens en service. Maitre B concept is echt een aanrader! Daarnaast een echt wow moment mogen ervaren met een knipoog naar ons thema van de training. Kortom, AANRADER!!!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 14:55
profiel foto
Het Notuleercentrum
Het Notuleercentrum
21 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 7 -
Meetingdatum:  30-11-2011
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Goed bereikbaar per ov en auto. Ambiance is wel iets gedateerd. Vriendelijke medewerkers.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:50
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle