FlexLounge
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,4
9,4
9,1
9,1
Reviewscore
9,2
Reviews 32
Aanvraag


Lylantse Plein 1
2908 LH, Capelle aan den IJssel Toon ligging )
FlexLounge is de plek om te flexwerken en te vergaderen. Wij hebben de beschikking over een 5 tal vergaderzalen voor 2 tot 70 personen en 30 flexplekken. 2 minuten van de rijksweg A20 en gratis parkeren.
2 zalen hebben een eigen buitenruimte. Ook hebben wij de beschikking over een sfeervolle ruimte waar u kunt lunchen.
Type:
Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Partycentrum, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
08:30 - 22:00
08:30 - 22:00
08:30 - 22:00
08:30 - 22:00
08:30 - 22:00
Gesloten
Gesloten
Zaterdag en zondag zijn wij op afspraak ook gewoon geopend
Sociale media:
Catering:
Onbeperkt koffie en thee voor een dagdeel € 5,-.
Lunch en dinner kan a la cart en/of middels een buffet.Uitgebreid Lunch buffet vanaf € 7,50 per persoon. Dinnerbuffet vanaf € 12,50 per persoon.
Parkeermogelijkheden:
Wij hebben voor de deur een groot gratis parkeerterrein voor 100 auto's.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 29 0 1 32
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 29 0 1 32
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie - 9,4 - 9,0 9,4
Gemiddelde score zaal - 9,1 - 9,0 9,1
Gemiddelde score eten en drinken - 9,1 - 8,0 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,4 - 9,0 9,4
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,3 - 8,8 9.3
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,2
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Rien Gluvers
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  14-06-2017
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Toppie
Goed bereikbaar gratis parkeren.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-06-2017 09:59
profiel foto
Eric de Wijs
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  15-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie
Wij hebben een prima vergadering gehad. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het was voor ons de eerste keer op deze locatie maar we komt hier graag weer terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-12-2015 10:43

Beste Eric,

Fijn dat jullie het zo goed er waren hebben en we zien jullie graag weer terug

Laatst gewijzigd op: 18-12-2015 10:43
profiel foto
Sander Visser
Van Wijnen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  08-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Goede meeting gehad
Een mooie en toegankelijke locatie. De catering is goed en er werd meegedacht. Zeer positief ervaren.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-12-2015 09:29

Beste Sander,

Fijn dat jullie het zo positief ervaren hebben.
We zien jullie graag een volgende keer weer terug.

Laatst gewijzigd op: 18-12-2015 09:29
profiel foto
Tony Rodrigues
ISW
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  15-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Mooie zaak en zeer flexibele instelling. Wij waren enige extra's vergeten te boeken maar werd gelijk voor ons opgelost. Ligging ideaal naast de rijksweg en gratis parkeren is ook fijn.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-12-2015 09:30

Beste Tony,

Probleempjes zijn er om gelijk opgelost te worden. Goed om te horen dat jullie het zo goed ervaren hebben.

Laatst gewijzigd op: 18-12-2015 09:30
profiel foto
Mirjam Schuiling
Starpark
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  14-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte bijeenkomst
Vergadering geboekt bij Flexlounge. Vriendelijk personeel en alles was prima geregeld . Ook fijn is de grote gratis parkeerplaats voor de deur.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-12-2015 08:35
profiel foto
Oznur Ozdemir
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 10
Meetingdatum:  14-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Vca training
Vca training gevolgd bij Flexlounge. Prima locatie, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Lunch was ook heerlijk

Reactie locatie
Datum reactie: 18-12-2015 10:43

Jullie waren een gezellige groep zien jullie graag weer terug.

Laatst gewijzigd op: 18-12-2015 10:43
profiel foto
Jim Lee
Its Traffic Services BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  14-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Training personeel
Vca cursus gegeven aan personeel. Alles was prima geregeld en ook het lunchbuffet was perfect.
We komen graag nog eens terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 15-12-2015 09:40

Dank voor de mooie review. We zien jullie groep graag een volgende keer terug.

Laatst gewijzigd op: 15-12-2015 09:40
profiel foto
Rien de Jong
Edelstate makelaardij
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergadering
Alles perfect geregeld en georganiseerd. Lunch buffet was heerlijk. Eigenaren uitermate vriendelijk en behulpzaam.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 10-12-2015 10:03
profiel foto
Frank Swanen
CTC bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Goede bijeenkomst met perfecte begeleiding en verzorging
Ben op veel plaatsen geweest maar deze locatie is onvergelijkbaar. Persoonlijke benadering en optimale dienstverlening. Catering qua smaak / assortiment / prijs: voorbeeld voor anderen. AANRADER.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 14:09

Beste Frsnk,

Hartelijk dank voor je mooie woorden. Goed om te horen dat we gewaardeerd worden.

Laatst gewijzigd op: 11-12-2015 14:09
profiel foto
Farzaana Poese
Koflexwerk
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 8 7
Meetingdatum:  13-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Personeelsbijeenkomst
Heel goed bereikbaar, heel vriendelijk en lekker eten.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 10-12-2015 09:38
profiel foto
Frans Bouwmeester
PARHELIA B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie, plaats om terug te komen!
Prima locatie met voldoende gratis parkeerplaatsen. Goede voorzieningen, WiFi, vast internet en vergaderruimtes. Uitstekende catering, met vlotte en correcte bediening.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 14:09

Beste Frans,

Bedankt voor de mooie recensie.

Laatst gewijzigd op: 11-12-2015 14:09
profiel foto
Frank de Jong
Computertraining.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 10
Meetingdatum:  09-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Computertraining
Wij gebruiken regelmatig de zalen bij Flexlounge voor onze computertrainingen. Alles staat elke keer klaar zoals afgesproken en ook wijzigingen op het laatste moment worden gelijk opgelost.
Prima te bereiken en parkeren ook gratis. Dit is een groot pluspunt voor onze cursisten.
Lunch is ook heerlijk en prima verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:22

Beste Frank,

Fijn dat we zo gewaardeerd worden en bedankt voor je mooie woorden.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:22
profiel foto
Ferrie Damhuis
PBL-Coaching & Training
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 9
Meetingdatum:  08-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prachtige locatie voor trainingen
Flexlounge biedt qua bereikbaarheid, zalen, inrichting én verzorging de perfécte locatie voor trainingen.
Daarnaast is de vriendelijkheid, inzet en hulpvaardigheid van de beheerders een éxtra plus om deze locatie regelmatig te kiezen!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:22

Beset Ferrie,

We doen het met alle plezier maar fijn om te horen dat we gewaardeerd worden.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:22
profiel foto
Hans van Dijk
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  08-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Excel training
Prettige locatie,
Flexibele instelling met reserveren en annuleren
Aardige beheerders
Goed bereikbaar en gratis parkeren
Al met al een prima locatie voor het geven van een training.
Hans van dijk
HTTP://www.vandijkcomputeropleidingen.nl

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:24

Beste Hans,

Goed om te horen dat ook onze terugkerende gasten ons zo waarderen. Het feit dat je steeds terug komt is al een hele mooie waardering voor ons.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:24
profiel foto
Paul Van Laarhoven
Inspectie SZW
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
8 7 7 8
Meetingdatum:  08-12-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Fijne locatie en perfecte ontvangst!
De Flexlounge kenmerkt zich door een warme ontvangst in een praktische omgeving. Men stelt zich zeer flexibel op om in de wensen van de gast te voorzien. De catering is zeer goed verzorgd.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:24

Beste Paul,

Goed om jullie elke keer weer te hebben en fijn dat wat we doen ook zo gewaardeerd wordt.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:24
profiel foto
Frank Moller
Reramex bv
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  02-12-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Wist niet wat me te wachten stond maar allemaal prima geregeld veel parkeerplek ....Gratis....fijne afspraken die ook perfect worden nagekomen vond vier tienen ook goed maar moest toch enig verschil maken .Komen zeker terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 11-12-2015 14:11

Beste Frank,

Hartelijk dank voor de mooie woorden. We zien je graag terug komen.

Laatst gewijzigd op: 11-12-2015 14:11
profiel foto
Patrick Jordens
DMCC Nederland BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  01-12-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Fijn vergaderen
Met regelmaat vergadert onze organisatie bij de Flexlounge. Naast dat het altijd goed is, is de bedrijfsleiding ook altijd vriendelijk en voel je je thuis.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:26

Beste Patrick,

Dank voor de mooie woorden. Fijn dat jullie elke keer weer terug komen bij ons.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:26
profiel foto
Steven Tacq
Mr. Tacq
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  04-11-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie. Een aanrader
Mooie locatie, dicht bij de snelweg, gratis parkeren, vriendelijke staf en goede service. Een aanrader

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:26

Beste Steven,

Je koffietraining werd door iedereen zeer gewaardeerd. Was erg leuk dat je er was.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:26
profiel foto
Danielle ter Haar
Silentum Mindfulness
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  08-11-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0
FlexLounge, Capelle aan den IJssel - MeetingReview - Review foto 1

Gastvrij ontvangen in de Flex lounge
Het was voor ons de eerste keer dat wij, Silentum Mindfulness, gebruik maakten van een zaal bij Flex lounge Capelle aan den IJssel.
Speciaal voor ons gingen ze open op zondag en de ontvangst was heel gastvrij.

De zaal was goed geschikt voor onze stilte dag met 10 mensen, een onderdeel van de mindfulness training.

We hebben (in stilte) genoten van een prima verzorgd lunchbuffet. Tijdens het boeken werden alle vragen beantwoord en ben ik zelf nog even langs gegaan om de puntjes op de i te zetten.

Daar werd tijd voor gemaakt en een kopje thee bij geschonken. Ik ga in de toekomst zeker vaker gebruik maken van deze zaal en de diensten van Cora en Tjeerd.

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2015 12:28

Beste Danielle,

Ook wij vonden het erg leuk dat je je training bij ons hebt gegeven. Was een leuke ervaring om iedereen zo in "stilte" voorbij te zien komen.

Laatst gewijzigd op: 09-12-2015 12:28
profiel foto
Vincent Zwaneveld
Goedkopehypotheek.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  04-11-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Top
Servicegericht, vriendelijk personeel en super locatie

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 13-11-2015 10:19
profiel foto
Patrick Schriel
Patrick Schriel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  29-10-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Goede trainingsruimte voor een vriendelijke prijs!
De FlexLounge is één van mijn favoriete plekken om een training te geven. Goede zalen, vriendelijke mensen die met je meedenken, op een locatie die goed te bereiken is, en dat ook nog voor een vriendelijke prijs.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 11-11-2015 20:51
profiel foto
F ten Brink
Ferrymen Fotografie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Top werken in de Flexlounge
Wij zijn met ons team regelmatig in eenvan de zalen van de Flexlounge. Naast dat de Flexlounge zeer professioneel- en modern zalen aanbod heeft en een fantastische catering is de directe ligging aan de afslag van de A20 voor ons een groot voordeel. Oh ja, Gratis parkeren voor de deur.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 11-11-2015 17:06
profiel foto
Sheik Bandhoe
The Project Management Network
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  06-10-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergadering meerdere deelnemers
We hebben met genoegen vergaderd in de luxe boardroom bij FlexLounge in Cappelle. Niet alleen de faciliteiten zijn meer dan goed, de service van Tjeerd en collega zijn uitstekend! Alles is mogelijk en men is zeer behulpzaam. Mijn zakenpartner en ik hebben deze locatie als favoriete uitvalsbasis bestempeld bij vergaderingen in de Randstad, waar we onze gasten fatsoenlijk kunnen ontvangen.
Niet onbelangrijk: voldoende gratis parkeergelegenheid dicht bij de snelweg.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 10-11-2015 15:05
profiel foto
Kishen Rambhadjan
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 9 9
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Goede vergaderzaal
Wij huren in het gebouw een kleine kamer. Vaak hebben wij echter de behoefte aan een vergaderzaal. Alles is altijd perfect geregeld en de lunch is meer als uitstekend. FlexLounge stelt zich altijd zeer Flex( ibel) op als we op het laatste moment een zaal nodig hebben.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 10-11-2015 13:53
profiel foto
Francis Tomassen
66Controls
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  02-09-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie
Dit een prima locatie. Makkelijk te boeken, prima ruimtes met beamer en laptop mogelijkheden ook om klanten te ontvangen. Er werken zeer vriendelijke mensen, super koffiehoek en heerlijke lunch. Al met al dus een perfecte plaats voor een vergadering.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-11-2015 09:41

Beste Francis,

Dank voor de mooie review. Fijn om te horen dat alles goed is gegaan en zo gewaardeerd wordt.

Laatst gewijzigd op: 10-11-2015 09:41
profiel foto
Chantal Bossers
Eneco
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  02-09-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Aanrader!!!
Gratis parkeren voor de deur, mooie zalen, goede apparatuur, vriendelijk personeel en niet duur!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 02-09-2015 14:07
profiel foto
Jesse Heijtmeijer
computertraining.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  27-08-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Super geregeld
Van begin tot eind is dit een top plaats. Makkelijk te boeken, goede ruime ruimte voor de vergadering. Met beamer en goede laptop mogelijkheden. Daarbij komt dat er vriendelijke mensen werken. Al met al dus een perfecte plaats voor een vergadering.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 31-08-2015 17:26
profiel foto
Rob de melker
Allesonline
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  20-08-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergadering met mijn klant van AllesOnline
Super gereld ik had Ad Hoc een vergaderzaal nodig, was zo geregeld mooie zaal met ook beamer mogelijkheden. Prima om een klant te ontvangen !

Reactie locatie
Datum reactie: 31-08-2015 14:58

Beste Rob,

Dank voor de mooie review. Wij proberen altijd , ook al is het kort van te voren, de juiste oplossing te vinden voor onze gasten. Flexibiliteit staat altijd hoog in ons vaandel.

Gr.

Tjeerd

Laatst gewijzigd op: 31-08-2015 14:58
profiel foto
Isabel Hagendoorn
Make-A-Wish Nederland
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  23-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Fijne en goed bereikbare vergaderlocatie, met goede service
Ik werk graag bij de Flexlounge, zowel individueel als flexwerker als tijdens een vergadering met mijn mede-vrijwilligers.

Je word er altijd vriendelijk ontvangen, de catering is goed en betaalbaar.

Ook fijn dat de Flexlounge dichtbij een knooppunt van snelwegen ligt en je er volop gratis parkeerruimte hebt. Echt een prima uitvalsbasis!

Reactie locatie
Datum reactie: 25-08-2015 09:19

Beste Isabel,

Dank voor je mooie woorden. Fijn dat we zo gewaardeerd worden.

Gr.

Tjeerd

Laatst gewijzigd op: 25-08-2015 09:19
profiel foto
Bas Kroeske
BMC Implementatie B.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 8 9
Meetingdatum:  08-07-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte flexlocatie!
De reservering van de flexlocatie was door een fout aan onze zijde op een verkeerde datum gesteld. De aanwezige medewerkers van Flexlounge Capelle zijn hier snel en flexibel mee omgesprongen waardoor onze vergadering als nog door kon gaan. Het is een erg prettige locatie met een uitstekende service!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 08-07-2015 14:05
profiel foto
Zaken in Balans
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 10
Meetingdatum:  26-09-2013
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
FlexLounge, Capelle aan den IJssel - MeetingReview - Review foto 1


Boeken gaat eenvoudig en no nonsens. Alle vragen worden netjes beantwoord en er wordt enorm meegedacht. Alles is bespreekbaar. De avond verliep vlekkeloos en de sfeer was heel erg goed. Geen verrassingen op de factuur en zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:49
profiel foto
Rien Gluvers
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 10 9
Meetingdatum:  24-09-2013
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1


Voor een bijeenkomst met groepje belangrijke prospects deze goed verzorgde vergaderruimte geboekt. Ontvangst door de exploitant was informeel maar uiterst gastvrij en klantvriendelijk. Lunch en drankjes netjes verzorgd en een prima prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader. Zal deze ruimte beslist vaker gebruiken.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:49
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle