Stayokay Amsterdam Zeeburg
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,3
9,0
8,9
8,9
Reviewscore
9,0
Reviews 51
Aanvraag


Timorplein 21
1094 CC, Amsterdam Toon ligging )
Wat dacht je van eens een totaal andere locatie? Een echt hostel, voorheen wel bekend als jeugdherberg. 's nachts hebben wij 500 logés, die in de ochtend vertrekken voor al het moois wat Amsterdam te bieden heeft! Wat blijft er over? Een prachtig gebouw met een twist en een hele grote glimlach! Geen conferentiecentrum, maar een echte mengelmoes van functies! Dat is nou Stayokay Amsterdam Zeeburg!

Een studiedag voor vierhonderd onderwijzers, een vergadering voor achttien personen, een conferentie van een week voor zestig medici, een beurs, een medewerkersfeest of een VvE-bijeenkomst: dit kan allemaal bij Stayokay Amsterdam Zeeburg!

Zeven zalen, allemaal voorzien van daglicht, bieden ons de mogelijkheid om kleine en grote evenementen te realiseren!

Daarnaast verzorgen wij met plezier diverse maaltijden, snacks, activiteiten en natuurlijk ook overnachtingen!
Naast de locatie en de juiste faciliteiten delen wij graag onze ervaring en kennis om ook uw evenement tot een succes te maken!

In de prachtige en 'booming' Indische Buurt in Amsterdam Oost staat er sinds 1912 een magistraal gebouw op het Timorplein, waar in 2007 Stayokay Amsterdam Zeeburg haar deuren opende!

Net buiten het centrum, perfect te bereiken met het openbaar vervoer of met de fiets en genoeg mogelijkheden om even naar buiten te gaan en je ogen de kost te geven aan de schoonheid van de buurt.

Het hostel bevindt zich vijf minuten vanaf het NS-station Amsterdam Muiderpoort en heeft een uitstekende verbinding met het Centraal Station, Amstel Station en met alle delen van Amsterdam door de vele bussen en trams!

Parkeren kan rondom het hostel of voordeliger bij de Park & Ride.
Type:
Bar, Buurthuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Partycentrum, Restaurant
Geschikt voor:
Brainstorm, Coaching, Conventie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop
Openingstijden
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
00:00 - 23:59
Sociale media:
Catering:
Naast ontbijten, lunchen en dineren kunnen wij een overheerlijk Walking Diner verzorgen met een Grand Dessert toe!

Liever een Aziatisch buffet? Mediterraans? Wij maken het met liefde voor jullie klaar!

Of liever wat lekkers voor bij de borrel na een lange dag vergaderen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!
Parkeermogelijkheden:
Het hostel bevindt zich vijf minuten vanaf het NS-station Amsterdam Muiderpoort en heeft een uitstekende verbinding met het Centraal Station, Amstel Station en met alle delen van Amsterdam door de vele bussen en trams!

Parkeren kan rondom het hostel voor 14,- per dag of voordeliger bij de Park & Ride.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 25 18 3 51
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 4 25 18 3 51
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 8,8 9,1 8,9 9,7 9,0
Gemiddelde score zaal 8,8 9,2 8,5 9,0 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,9 8,7 9,5 8,9
Gemiddelde score boeking 9,5 9,4 9,4 8,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,8 9,1 8,9 9,1 9.0
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,0
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Jeroen Jonker
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  15-06-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prijs/kwaliteit is uitstekend!
Zeer goed geregeld. Fijne communicatie met Yasmin. Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Reactie locatie
Datum reactie: 17-07-2017 16:59

Beste Jeroen,

Hartelijk bedankt voor deze onwijs mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!

Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 17-07-2017 16:59
profiel foto
Youssra Sami
Woonstichting de Key
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  03-04-2017
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Goed geregeld !
Week van te voren gereserveerd, eigenlijk te laat maar toch uitstekend geholpen, bedankt Yasmin !

Collega's hebben het als goed geregeld ervaren en geven jullie 5 sterren !

Voor mij was het de eerste keer via Stayokay, vriendelijke en duidelijke toelichting gehad over gang van zaken, wij komen zeker terug.

Reactie locatie
Datum reactie: 27-04-2017 08:23

Beste Youssra,

Hartelijk bedankt voor deze onwijs mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!
Het was een fijne samenwerking!

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 27-04-2017 08:23
profiel foto
Hendrine de Jong
Ondernemingsraad Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
6 10 8 10
Meetingdatum:  09-03-2017
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prima locatie
Goede prijs - kwaliteit verhouding en een prima vergaderlocatie

Reactie locatie
Datum reactie: 27-04-2017 08:22

Beste Hendrine,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!
Het was onwijs leuk om jullie meeting te mogen hosten.

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 27-04-2017 08:22
profiel foto
Tamara Streng
Cordaan
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  08-12-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Een flexibele op 'samen' gerichte aanpak
Het was heel prettig afstemmen met alle betrokkenen. Er werd actief meegedacht en alles was geregeld zoals afgesproken.
Wanneer het anders liep, verliep de communicatie soepel.

Reactie locatie
Datum reactie: 03-01-2017 17:26

Beste Tamara,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!
Het was onwijs leuk om jullie event te mogen hosten.

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 03-01-2017 17:26
profiel foto
Marten Gorter
Huurdersvereniging Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 8
Meetingdatum:  28-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Goede ruimtes en alles in goed overleg gegaan!

Reactie locatie
Datum reactie: 16-12-2016 12:07

Beste Marten,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!
Tot volgende week!

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 16-12-2016 12:07
profiel foto
anne schoon
Vereniging Akropolis Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  27-11-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0

Alles verliep gestroomlijnd.
Alle afspraken zijn 100% nagekomen.
Wanneer ik een vraag had werd die adequaat beantwoord of ik werd doorverwezen naar een deskundige collega.
Kortom: Stayokay kan ik van harte aanbevelen voor vergaderingen, presentaties e.d.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-12-2016 12:07

Beste Anne,

Bedankt voor je mooie complimenten! Jullie zijn uiteraard nogmaals van harte welkom bij Stayokay Zeeburg.

Tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 16-12-2016 12:07
profiel foto
B. Mastenbroek
Stichting Philadelphia Zorg
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  05-09-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

fleximbele en meedenkende partner voor events
Deskundig en vriendelijk team denkt mee over de ideale invulling van uw vergadering of event. Mocht het even anders lopen dan is het team in staat mee te denken en oplossingen aan te dragen en te verzorgen.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-12-2016 12:09

Beste mevrouw Mastenbroek,

Heel erg bedantk voor de mooie review! Ik zal de complimenten doorgeven aan het team. Wij hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen bij Stayokay Zeeburg!

Met vriendelijke groet,
Yasmin Hussein

Laatst gewijzigd op: 16-12-2016 12:09
profiel foto
Lilian Fiolet
European Association of Zoos and Aquaria
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 8 10
Meetingdatum:  21-07-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Welcoming and professional

Reactie locatie
Datum reactie: 16-12-2016 12:10

Beste Lilian,

Bedankt voor je mooie score! Uiteraard van harte welkom om nogmaal te vergaderen bij Stayokay Zeeburg.
We organiseren met plezier jullie vergadering.

Met vriendelijke groeten,
Yasmin

Laatst gewijzigd op: 16-12-2016 12:10
profiel foto
Mandy Phoa
Mei An coaching training & inspiratie
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 - 10
Meetingdatum:  20-05-2016
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Professioneel, welkom, vriendelijk en precies wat ik wilde v
Enorm positief verrast over de service, locatie en horeca van Stayokay Amsterdam Zeeburg. De locatie was uitstekend voor de workshop 'Op de man af', maar zal ook zeker aansluiten bij mijn andere trainingen. Alles aanwezig, ruime trainingsruimtes, goede catering, fijne sfeer en veel mogelijkheden. Dit smaakt naar meer! Daarnaast een hele professionele organisatie met zeer gemotiveerde en vriendelijke medewerkers. Bedankt

Reactie locatie
Datum reactie: 21-06-2016 08:44

Beste Mandy,

Een beetje een late reactie, maar desalniettemin niet minder gemeend: bedankt voor de complimenten en het gebruik maken van onze locatie! Uiteraard ben je van harte welkom in de toekomst!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 21-06-2016 08:44
profiel foto
N. de Jager
VVE de Loswal
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 - 6
Meetingdatum:  23-03-2016
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte vergaderlocatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-05-2016 09:33
profiel foto
M. Wagener
Metis Montessori College
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 - 8
Meetingdatum:  11-04-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Het was een goede ervaring
We werden goed ontvangen en de ruimte was praktisch ingericht. De communicatie was goed. Bedankt.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-05-2016 08:55
profiel foto
Anneke Ribberink
VOF de Kunde
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 - 6
Meetingdatum:  31-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Netjes, warme uitstraling, meedenkend en goed georganiseerd.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-05-2016 09:33
profiel foto
Kelly Stofmeel
Travel Active
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  04-04-2016
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0


Geweldig ontvangen door de medewerkers van StayOkay Zeeburg. Het hostel sluit fantastisch aan bij onze doelgroep Backpackers e.d dus we komen hier graag nogmaals terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 04-04-2016 10:31

Beste Kelly,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en jullie zijn natuurlijk nogmaals van harte welkom!
Zet hem op in Venray!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 04-04-2016 10:31
profiel foto
Miriam Mühl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 10
Meetingdatum:  22-03-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 23-03-2016 11:20

Beste Miriam,

Hartelijk bedankt voor je bezoek en je mooie beoordeling!
We hopen je hier nog vaak te mogen verwelkomen voor de studiedag.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 23-03-2016 11:20
profiel foto
Simone De Vries
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  14-03-2016
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Werksessie Visie OR
We zijn bijzonder te spreken zijn over de organisatie, de hulp en de catering.
Het heeft bijgedragen tot een geslaagde Werksessie.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-03-2016 20:33
profiel foto
Simone van den Hil
Simone van den Hil coaching & training
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 9
Meetingdatum:  09-03-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prettig, professioneel en ontspannen
Vaak worden trainingen die ik geef op deze lokatie gegeven. Dat bevalt prima! Servicegericht professioneel personeel, altijd bereikbaar voor vragen en wensen. De lokatie is goed bereikbaar. De ruimtes prettig, hoog, licht.
De catering erg goed verzorgd zowel in de ruimte als tijdens de lunch. Als ik vragen heb wordt ik gewoon altijd goed geholpen. De sfeer in Stayokay heeft ook wel iets, een vakantie sfeer, soms heel druk dan weer rustig. Daardoor een ontspannen uitstraling. Ik kom er graag.

Reactie locatie
Datum reactie: 10-03-2016 08:04

Beste Simone,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en fijn dat het bevalt! Het bevalt ons ook in ieder geval!
Tot de zesde?

Met vriendelijke groeten,

Joost

Laatst gewijzigd op: 10-03-2016 08:04
profiel foto
Ellen van Diemen
Marco Carriere Event
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 8
Meetingdatum:  17-02-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

MarCo Carrière Event 2016
Met mijn commissie hebben we het MarCo Carriere Event georganiseerd bij StayOkay Zeeburg. Vorig jaar was het hier ook en dit is ons goed bevallen. Goed bereikbare maar vooral mooie locatie, mooie entree. Zalen waren ruim genoeg maar overzichtelijk en waren snel om te bouwen tot verschillende indelingen. Hierbij werden we de hele dag door ontzettend goed geholpen door het personeel. Catering was prima, luxe borrelhapjes bij de borrel. Gezellige knusse borrelruimte. Locatie was overzichtelijk en verschilllende workshops konden goed gescheiden worden maar bleven makkelijk vindbaar. Ruime toiletruimtes. /heel tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 01-03-2016 09:05

Beste Ellen,

Ook via hier nogmaals hartelijk dank voor jullie bezoek en het wederom kiezen voor onze locatie!
Het verliep allemaal erg soepel inderdaad en dat lag ook grotendeels aan jullie: ook mijn complimenten aan jullie dus!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 01-03-2016 09:05
profiel foto
Leontien Kuip
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  18-02-2016
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Stay Okay Zeeburg, een betaalbare, klantvriendelijke locatie
Stay Okay Zeeburg is een centrale plek in Amsterdam waar ze servicegericht zijn. We hebben gebruik gemaakt van verschillende ruimtes en van de apparatuur. Als we vragen hadden, werden die meteen aangepakt. Ook is de sfeer ontspannen. Ze zijn ook betaalbaarder dan veel andere locaties in Amsterdam.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-02-2016 10:54

Beste Leontien,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en wederom het voor ons kiezen voor de studiedag!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 25-02-2016 10:54
profiel foto
Nora Verbauwen
GGD Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 8 7
Meetingdatum:  12-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Jaarseminar
Locatie was werkelijk uitmuntend; zaal was heel goed; catering was prima maar mag van mij iets meer keuze hebben. De ontvangst was top met heerlijke koekjes.
Het boekingsproces was klasse; contact was heel plezierig, vriendelijk en klantgericht.

1 tip: Mocht er ooit verbouwd moeten worden dan kunnen de toiletten wellicht iets dichter bij de zalen komen te staan

Reactie locatie
Datum reactie: 24-02-2016 07:31

Beste Nora,

Hartelijk dank voor jullie bezoek en je review!
Fijn om te lezen dat het naar wens was en bedankt voor de tip.

Hopelijk tot een volgende keer,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 24-02-2016 07:31
profiel foto
E Marra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 7 10
Meetingdatum:  12-02-2016
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 23-02-2016 16:27

Beste meneer/mevrouw Marra,

Bedankt voor deze goede review en de tien voor de catering!
Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 23-02-2016 16:27
profiel foto
Marjan Heijkamp
Climate-KIC
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 8 9 8
Meetingdatum:  10-02-2016
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Geweldige service
We kozen de locatie omdat we onze deelnemers heel voordelig overnachtingen in Amsterdam wilden aanbieden. Dat is gelukt! Maar de gastvrijheid, het gemak om aantallen aan te passen, de bereidwilligheid om de zaal "even" om te bouwen en de vriendelijkheid van het personeel, was opvallend. De uit Amsterdam-afkomstige trainer vroeg zich af of hij wel in Amsterdam was. Ja het kan! Topservice Joost en team!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-02-2016 13:55

Beste Marjan,

Je review brengt een glimlach op mijn gezicht en ik ga het zeker hier delen met het team!
Heel erg bedankt (alweer ;) ) voor jullie bezoek en veel succes met de verdere selectie van de studenten!

Tot ziens,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 19-02-2016 13:55
profiel foto
Laura Smith
AZG
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  24-12-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


The room was perfect for the training and the location is very convenient for the center and easy to get to from bus, train and tram links. We were also very happy with the accommodation and the catering provided. Above all the customer service was fantastic - the staff were all consistently friendly, courteous and extremely helpful giving 110% to help with our many questions etc. Aside from the good facilities of the venue itself, that great customer service really made it a pleasure to hold the course at the StayOkay.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-12-2015 10:32

Dear Laura,

Thank you so much for this review and your stay in our hostel!
It was a pleasure to host you!

Kind regards and a merry Christmas,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 25-12-2015 10:32
profiel foto
Janet Hofstra
Hogeschool van Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  05-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Stayokay Amsterdam Zeeburg, Amsterdam - MeetingReview - Review foto 1

HBO-ICT Onderwijsconferentie
Mede dankzij de inzet van Joost Mallo en zijn collega's was de HBO-ICT Onderwijsconferentie goed geslaagd. Verschillende collega’s vonden de Stayokay Zeeburg en Studio K goede en gezellige locaties.
Ook de koffie, thee, lunch en het diner waren goed.

Reactie locatie
Datum reactie: 24-12-2015 15:28

Beste Janet,

Bedankt voor je review en natuurlijk jullie bezoek!
Het was inderdaad een gezellige dag!

Hele fijne feestdagen en wellicht tot volgend jaar,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 24-12-2015 15:28
profiel foto
Sophie Pennington de Jongh
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  26-11-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 04-12-2015 10:47
profiel foto
Marlies Koorman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  23-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

zo'n fijne locatie
Ik maak, als organisatie adviseur, al een aantal jaren gebruik van de vergaderzalen. Deze zijn goed ingericht, prettig, licht, schoon en van alle gemakken voorzien. De koffie, thee en versnaperingen staan altijd op tijd klaar en in geruime mate.

Heel belangrijk is de gastvrije ontvangst door het personeel. Altijd aandachtig, vriendelijk en flexibel als er (op het laatste moment) iets veranderd met worden. Niet altijd eenvoudig omdat er tegelijkertijd aan de balie mensen in- en uitchecken. Welkom heten en voelen wordt hier werkelijk beleefd.

Met de groep gebruik maken van het buffet is nooit een probleem. Sterker nog als het nodig wordt er speciaal voor ons (tegen een zeer schappelijke) prijs erg lekker gekookt.

Reactie locatie
Datum reactie: 25-11-2015 10:44

Hallo Marlies,

Wat een mooie en fijne review! Heel erg bedankt en natuurlijk ook voor de bezoeken!
Wij zien elkaar in februari weer!

Hartelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 25-11-2015 10:44
profiel foto
Marianna Tsirelson
Foundation Max van der Stoel
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 9 7
Meetingdatum:  21-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

StayOkay Zeeburg
Wij organiseren al jaren bijeenkomsten in Stayokay Zeeburg. De samenwerking verloopt altijd heel soepel en de mensen van Stayokay zijn altijd heel behulpzaam. De zalen zien er goed uit en meestal staat alles al klaar (zaalopstelling, koffie/thee etc.). Wat heel fijn is is dat de techniek (beamer, laptop) altijd goed werkt. De medewerkers op de dag zelf zijn meestal heel flexibel, als je bijvoorbeeld op het laatste moment nog gebruik wilt maken van het café dan is dit geen probleem.

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2015 10:56

Beste Marianna,

Dank je wel voor je review!
Jullie zijn al jaren een graag geziene gast, dus laten we lekker zo door gaan!

Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 24-11-2015 10:56
profiel foto
Anneke Schepers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  17-11-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

UItstekend verzorgd
De locatie is erg geschikt voor een plenaire bijeenkomst met veel workshops. Zoveel mogelijkheden om naast een grote zaal ook kleinere ruimtes te gebruiken zie je niet zoveel. Het personeel was zeer behulpzaam en adequaat. Prima geregeld allemaal!

Reactie locatie
Datum reactie: 24-11-2015 09:39

Beste Anneke,

Bedankt voor deze mooie review en fijn om te horen dat jullie tevreden zijn.
We zien jullie uiteraard graag weer terug.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 24-11-2015 09:39
profiel foto
Tom Stallinga
HvA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 10 9
Meetingdatum:  06-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Geweldig
De mensen vanuit StayOkay Zeeburg zijn nog beter dan de locatie zelf en die is al fantastisch! Enorm gastvrij, snelle respons, fijne flexibiliteit kortom geweldig! Dit is voor ons DE top locatie van Amsterdam en ver daarbuiten! StayOkay team bedankt!

Reactie locatie
Datum reactie: 19-11-2015 07:18

Beste Tom,

Hartelijk bedankt voor deze zeer positieve review!
Makes my day (en het is pas 7:18!). Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Joost

Laatst gewijzigd op: 19-11-2015 07:18
profiel foto
Ralf Endstra
De Alliantie VvE-Diensten
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 10
Meetingdatum:  11-11-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

VvE Vergadering
Ideale vergaderlocatie voor VvE vergaderingen.

Reactie locatie
Datum reactie: 17-11-2015 10:05

Beste Ralf,

Hartelijk dank voor je review!
Tot een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,

Joost

Laatst gewijzigd op: 17-11-2015 10:05
profiel foto
Nicky van der Weijden
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-11-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Stayokay Amsterdam Zeeburg, Amsterdam - MeetingReview - Review foto 1

Top locatie, mooie ruimte, super service en catering
Gisterenavond hebben wij in Java 1/2 een inspiratie avond georganiseerd. Dit was een perfecte ruimte voor deze sessie. Ruim, mooi aangekleed en erg fijn licht. De service was erg prettig, alles was opgesteld naar onze wens en de catering stond ieder moment voor ons klaar. Zeker een plek om terug te komen!

Nicky
Our PowerHouse

Reactie locatie
Datum reactie: 04-11-2015 12:46

Beste Nicky,

Hartelijk bedankt voor jullie bezoek en fijn dat jullie zo een prettige avond hebben gehad!
Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 04-11-2015 14:07
profiel foto
Karin van Heeringen
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  06-10-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Goede en snelle service
Het is fijn vergaderen bij het Stay Okay in Zeeburg. De ruimten zijn prettig en licht en de lunches zijn altijd heerlijk. Betrokken en zorgzame medewerkers, prima service!

Reactie locatie
Datum reactie: 14-10-2015 14:51

Beste Karin,

Hartelijk bedankt voor jullie bezoek en deze mooie review!
Je weet ons te vinden bij een volgende bijeenkomst.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 14-10-2015 14:51
profiel foto
G Magnolfi
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 8 8 7
Meetingdatum:  01-10-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Top, super flexibel en vriendelijk
Team is super flexibel, snel, behulpzaam, meedenkend, en aardig.

Reactie locatie
Datum reactie: 07-10-2015 07:36

Hartelijk bedankt voor je positieve review, daar worden wij blij van!
Tot een volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 07-10-2015 07:36
profiel foto
Jan Paddenburg
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 9
Meetingdatum:  01-10-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Inspiratie dag gezond gewocht
Top verzorgd door Stay Okay. Lokatie prima. Dienstverlenende houding van het personeel is echt top.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-10-2015 10:30

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor deze review en voor de prettige samenwerking.
Graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 06-10-2015 10:30
profiel foto
Karen den Hertog
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  01-10-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 06-10-2015 09:56

Beste Karen,

Hartelijk dank voor de vier tienen!
Daar doen wij het voor.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 06-10-2015 09:56
profiel foto
Antoinette Landzaat
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 -
Meetingdatum:  01-10-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Heel gastvrij en flexibel
Ik kan alleen maar positief zijn over de samenwerking met Stayokay. De organisatie was erg flexibel gedurende het hele traject. Al onze wensen waren mogelijk en er werd goed meegedacht. Op- en afbouw op de dag zelf voor de verschillende sessies was goed geregeld. Ook toen we tekort hadden aan lunch door onze zelf ingehuurde catering is Stayokay heel behulpzaam ingesprongen om onze (300) gasten alsnog van lunch te voorzien.

Reactie locatie
Datum reactie: 06-10-2015 09:55

Beste Antoinette,

Hartelijk dank voor deze mooie review!
Ook wij kijken met plezier terug op deze dag!

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 06-10-2015 09:55
profiel foto
Antje van Amsterdam
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  01-10-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

professionele toplocatie met goede faciliteiten
Mede dankzij de samenwerking met Stayokay hadden wij als gemeente Amsterdam een succesvolle inspiratiedag voor zo'n 300 professionals. Stayokay denkt goed mee, is flexibel en ontzettend oplossingsgericht. Afspraken werden nagekomen, (mail)contact was altijd snel, en de medewerkers waren allemaal heel vriendelijk, hardwerkend en professioneel.
Zelden (of eigenlijk nog nooit) zo fijn samengewerkt met een externe locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 06-10-2015 09:56

Beste antje,

Jullie natuurlijk ook hartelijk bedankt voor het bezoek en het grote compliment!
Het was een zeer prettige samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 06-10-2015 09:56
profiel foto
Paula Weiland
Gemeente Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  15-09-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Hele goede service!
Wij hebben onlangs vanuit de gemeente Amsterdam een bijeenkomst georganiseerd bij de Stayokay Zeeburg. We zijn erg tevreden en enthousiast over de goede samenwerking. Alles was mogelijk en er werd goed meegedacht. Ook de catering was top geregeld. Alles bij elkaar zijn we erg tevreden en voor volgende bijeenkomsten houden we Stayokay Zeeburg zeker in gedachten.

Reactie locatie
Datum reactie: 16-09-2015 16:32

Beste Paula,

Heel erg bedankt voor deze review en de leuke dag!
Meer dan welkom de volgende keer!

Tot dan,

Joost

Laatst gewijzigd op: 16-09-2015 16:32
profiel foto
Francien Huizing
Artsen zonder Grenzen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 8 8 8
Meetingdatum:  08-09-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

helemaal tevreden!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 15-09-2015 10:34
profiel foto
Karen van Vliet
Dialoggroep
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 7 8
Meetingdatum:  09-07-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 14-07-2015 09:43
profiel foto
Petra de Jongh
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  01-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Stayokay Amsterdam Zeeburg
Een goede no nonsense locatie voor het houden van een externe vergadering. Het is betaalbaar, veel ruimte in het restaurant om kleine groepsopdrachten uit te voeren met prima lunch. De walking diner is ook aan te raden!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 02-06-2015 15:53
profiel foto
Helga Peters
VvE van het gebouw Loswal
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  19-05-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

ALV
Wij houden onze jaarlijkse ALV op deze locatie.
Wat wij prettig vinden is dat op gestelde vragen snel en op een persoonlijke manier wordt gereageerd. Ook denken ze met je mee en zijn op de hoogte van eventuele geboekte zaken van het jaar ervoor.
Ook de 19de stond alles klaar bij aankomst in een fris ogende zaal, kortom de service was weer perfect.
Tot volgend jaar.

Reactie locatie
Datum reactie: 01-06-2015 10:45

Tot volgend jaar, Helga en hartelijk bedankt voor je review!

Laatst gewijzigd op: 01-06-2015 10:45
profiel foto
Malène Duijst
Clientenbelang Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  28-05-2015
Soort meeting:  Feest
Aantal keer nuttig:  0
Stayokay Amsterdam Zeeburg, Amsterdam - MeetingReview - Review foto 1

De score is een 10 omdat alles op rolletjes is verlopen.
Wij hebben onze vrijwilligersmiddag gevierd bij Stay Okay in Amsterdam Oost en ze krijgen een 10 van ons omdat alles op rolletjes is verlopen. Omdat wij een aantal vrijwilligers hebben met een rolstoel zijn wij extra positief omdat de locatie toegankelijk is voor hen en er een goed toilet is voor de mensen met een beperking. Wij zijn bijna vaste klant aan het worden.

Reactie locatie
Datum reactie: 29-05-2015 10:30

Beste Malène,

Jullie ook hartelijk bedankt, ook voor deze tien!
Ik heb alle goede verhalen gehoord en inderdaad: al bijna een vaste gast! Wij vinden het leuk!

Met hartelijke groeten,

Joost Mallo

Laatst gewijzigd op: 29-05-2015 10:30
profiel foto
Petra Mars
Steunpunt Wonen
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 8 9
Meetingdatum:  28-08-2018
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Stayokay Amsterdam Zeeburg, Amsterdam - MeetingReview - Review foto 1

prima geregelde Seminar over Social Media van ASW
Voor de 3e keer hielden wij dit Seminar bij Stayokay omdat de locatie en de zalen erg goed zijn. De verzorging was dit keer perfect geregeld.
Het fijne van Stayokay is dat er met alles wordt meegedacht, zodat wij ons op het Seminar en de workshops zelf konden concentreren

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2015 09:58
profiel foto
Margreet Swart
GGD Amsterdam
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 7 7 7
Meetingdatum:  10-03-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

zeer goede kwaliteit en prijsverhouding
Op de offerte aanvraag, offerte, vervolgvragen en overige informatie werd snel en duidelijk gereageerd. Op zich goed bereikbaar maar wel met een overstap in het openbaar vervoer dus niet heel centraal.
Zeker een locatie waar we vaken een zaal gaan boeken.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-03-2015 10:08
profiel foto
Emmelie Both
Choice
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 9
Meetingdatum:  21-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte trainings/vergader locatie
We hebben met onze organisatie meermaals bij Stayokay Zeeburg een vergader/trainingsweekend gehouden. De service is altijd uitstekend, evenals de locatie en faciliteiten. Heel prettig is ook het persoonlijke contact bij het boeken van de locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-03-2015 09:59
profiel foto
Aart Jan Huizing
OOG
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  20-03-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Prettige locatie.
Prettige locatie voor de studiedag van onze adviseurs. Ruime vergaderzaal. Prima lunch.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-03-2015 09:58
profiel foto
Léon Beckx
Diversity Joy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 8 9 8
Meetingdatum:  08-02-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0
Stayokay Amsterdam Zeeburg, Amsterdam - MeetingReview - Review foto 1


Een mooie, professioneel ingerichte zaal. Erg handig als je gasten ook in de Stayokay verblijven.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 18-02-2015 14:26
profiel foto
Joke Rood
Wordt Vervolgd
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 8
Meetingdatum:  27-11-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

European playback theatre gathering
Vanaf 23/1/2013 tot aan 30/11/2014 zijn we bezig geweest met de voorbereidingen van een Preconference, een Gathering en een postconference in de Stayokay. Een bijeenkomt van uiteindelijk een week met 300 gasten uit 30 landen gedurende 3 dagen. Ik ben zeer tevreden over de medewerking in de voorbereiding van Joost Mallo en zijn crew en gedurende de dagen zelf was de gastvrijheid fantastisch. Jullie hebben ongelooflijk goed bijgedragen aan het succes van onze bijeenkomst, waarvoor heel hartelijk dank!

Reactie locatie
Datum reactie: 09-12-2014 09:28

Heel graag gedaan, Joke! Het was ons een genoegen!

Laatst gewijzigd op: 09-12-2014 09:28
profiel foto
Bolier
HvA
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 8
Meetingdatum:  20-11-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

netwerkbijeenkomst
Prettige toegankelijke locatie. Erg gescshikt voor laagdrempelige bijeenkomsten of vergaderingen

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 28-11-2014 11:49
profiel foto
hendra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 9 9 9
Meetingdatum:  21-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

VVE vergadering
uitstekende accomodatie voor VVE vergaderingen in de Indische buurt.
Ontvangst is hartelijk. De kwaliteit van de vergaderruimte is prima, evenals de aanwezige koffie en thee.
Voor kleine VVE´s is de relatief lage huurprijs extra aantrekkelijk.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 29-10-2014 15:25
profiel foto
Sanne de Bos
Mgr. Bekkersschool
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 8
Meetingdatum:  04-09-2014
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0


Wij kijken als team terug op een goede training op deze locatie.

Het is fijn werken in het gebouw. De inrichting, de lichtinval, de rust in het trainingslokaal en het gezellige rumoer in het hart van het gebouw waar allemaal verschillende mensen samenkomen zijn reden om zeker terug te komen.
Door het team van medewerkers zijn we uitstekend geholpen en te woord gestaan.
Bij het organiseren van een volgende training komen wij hier zeker terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 13-09-2014 10:02
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle