Villa Oldenhoff
Schrijf review
Boeking
Locatie
Zaal
Catering
9,1
9,5
9,4
9,6
Reviewscore
9,4
Reviews 28
Aanvraag


Voetangelweg 9
1391 HJ, Abcoude Toon ligging )
Deze sfeervolle Meetables locatie genaamd Villa Oldenhoff, gelegen midden in de groene polder aan de rivier Holendrecht tussen Abcoude en Ouderkerk a/d Amstel, kan met recht een buitengewone vergaderlocatie worden genoemd.

Villa Oldenhoff staat synoniem voor rust, ruimte, luxe en comfort. Proeven van het boerenleven. De villa combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen.

Ruimtes: er zijn 2 sfeervol ingerichte vergaderruimtes van 2-12p en van 13-40p. De grote, stoere keukens van Villa Oldenhoff doen dienst als ontvangstruimte, waar je persoonlijk wordt verwelkomd met een heerlijk kopje koffie. Comfortabele stoelen en houten tafels vormen de basis voor de vergaderruimtes. Er zijn diverse opstellingen mogelijk.

De lunches en/of diners worden ter plekke vers bereidt en verzorgd in de bijbehorende keukens. Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij Villa Oldenhoff. Verder zijn er diverse extra mogelijkheden voor ontspanning zoals een kookworkshop, varen, wandelen, fietsen, coachen met paarden of een speciaal event zoals valkenieren, boogschieten of schermen.

Overnachten: Villa Oldenhoff heeft 9 B&B kamers. Ideaal dus om een vergadering te combineren met een overnachting.

Villa Oldenhoff maakt onderdeel uit van Meetables, de specialist voor buitengewoon vergaderen in Amsterdam en omgeving, Utrecht en ’t Gooi.
Type:
Buitenlocatie
Geschikt voor:
Brainstorm, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Workshop
Sociale media:
Catering:
Culinaire verwennerij staat hoog in het vaandel bij Villa Oldenhoff.

Al vanaf het begin werkt men samen met Simon de Winter van Xiom Food & Events die met zijn team dagelijks de heerlijkste lunches en/of diners bereidt.

Bij mooi weer zijn de tuin, de patio of het grote terras niet alleen een heerlijke plek om te lunchen, borrelen of dineren, maar kan er ook in de buitenlucht worden vergaderd.

Ontspannen na een lange vergadering? De twee keukens lenen zich ook uitstekend voor het geven van een kookworkshop (tot max 12p).
Parkeermogelijkheden:
Parkeren is gratis bij Villa Oldenhoff en mocht het nodig zijn dan kunnen in overleg ook gasten opgehaald worden van station Abcoude.
Kwalificaties:
Zie je geen panorama foto? Klik dan hier voor de nieuwste versie van Adobe Flash.
2014 2015 2016 2017 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 13 3 5 28
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 13 3 5 28
           
Geregistreerde reviews          
Gemiddelde score locatie 9,7 9,7 9,7 9,3 9,5
Gemiddelde score zaal 9,7 9,5 9,7 9,1 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 10,0 9,7 9,3 9,4 9,6
Gemiddelde score boeking 9,5 9,3 9,3 9,0 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,7 9,6 9,5 9,2 9.4
Weging 25% 50% 75% 100%  
           
Quick Reviews          
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - - -
Weging 2.5% 5% 7.5% 10%  
           
Actuele gemiddelde score 9,4
           
           
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Bekijk de reviews over deze locatie op:
Sorteer op: 
profiel foto
Lilian Arissen
GOODLIFE
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  29-06-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Vergaderarrangement tot in de puntjes verzorgd
Afgelopen donderdag waren wij te gast bij Villa Oldenhoff. Wat een feest. Een zeer prettige vergaderzaal, van alle comfort voorzien.
Lunch uitstekend verzorgd.
In de middag hadden wij een workshop 'Spiegelen met Paarden'. Ook een aanrader!
Het geheel werd afgesloten met een BBQ.
Alles was top geregeld! Vriendelijke mensen en een hele prettige en sfeervolle locatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 05-07-2017 09:18

Beste Lilian,

Dat wij voor een GoodLife ervaring hebben mogen zorgen die gewaardeerd wordt met een 10 op alle fronten, daar zijn wij super blij mee en heel trots op. Leuk om te horen dat het spiegelen met paarden, verzorgd door Carina goed is bevallen. Wij werken vaker met haar.
Hartelijk dank voor dit prachtige review, mede namens Villa Oldenhoff. We zijn jullie graag weer van dienst bij een volgende gelegenheid.

Met vriendelijke groet,

Jacintha Ruppert
Team Meetables

Laatst gewijzigd op: 05-07-2017 09:18
profiel foto
Ylonka Bark
Sanquin Plasma BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  22-03-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte locatie voor de juiste mindset
Met ons managementteam hebben we vergaderd en gewerkt aan teambuilding bij Villa Oldenhoff. Het was op deze locatie niet moeilijk om in de juiste stemming te komen. Mede door de huiselijke sfeer hebben we goede stappen kunnen zetten. De catering (heerlijke lunch en goede koffie) was fantastisch en erg gezellig aan een lange landelijke lunchtafel. We hebben op korte termijn moeten boeken maar ook dat was geen enkel probleem. Ook alle materialen en apparatuur was prima in orde en aanwezig. Ik kan niet anders dan deze locatie een dikke 10 geven!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-04-2017 11:14

Beste Ylonka,
Hartelijk dank voor dit fantastische review, daar zal Villa Oldenhoff blij mee zijn. Fijn te horen dat het zo geslaagd was en graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 02-04-2017 11:14
profiel foto
Rieke Vlek
Inspirators Factory
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 8 8 9
Meetingdatum:  07-02-2017
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0
Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 1

Inspirerende vergaderlocatie
Geweldig evenement kunnen organiseren met een grote groep directeuren op deze locatie. Betrokken en zeer professioneel ontvangen. Met betrokken en zeer vriendelijke medewerkers. Mooie middag beleefd in een inspirerende omgeving. De gasten werden netjes ontvangen en begeleid naar een parkeerplek. De hapjes en de drankjes waren voortreffelijk! Warme aanbeveling voor deze vergaderlocatie.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-02-2017 08:32

Beste Rieke,
Dank je wel voor je review en mooie commentaar. Daar zal de locatie blij mee zijn. Nogmaals fijn te horen dat alles naar wens was en graag tot een volgende gelegenheid! Hartelijke groet, ook namens Villa Oldenhoff Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 08-02-2017 08:32
profiel foto
Bart Hufen
BrandNewGame
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
7 9 8 9
Meetingdatum:  26-01-2017
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Uitstekende locatie met geweldig eten in het weiland
We hebben hier een tweedaagse training / workshop / inspiratie sessies gedaan met acht man, inclusief overnachting. De kamers zijn geweldig mooi en prettig en allemaal anders (geen eenheidsworst). Het eten (ontbijt, lunch & diner genoten) is werkelijk subliem - en ik ben een kritisch eter. Zonder menu vooraf - dat wel - waren we toch enorm blij verrast door alle lekkers. Wellicht hadden we wel vijf gangen verwacht bij het diner - of op zijn minst vier. Vooral omdat de lunch zo overweldigend was. Maar ik kan deze locatie ronduit 100% aanbevelen!

Reactie locatie
Datum reactie: 02-02-2017 10:43

Beste Bart,
Hartelijk dank voor je mooie review en enthousiaste toelichting. Fijn te horen dat alles naar wens is geweest en we zijn jullie graag voor een volgende gelegenheid weer van dienst. Hartelijke groet, Meetables - Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 02-02-2017 10:43
profiel foto
Sandra van Musscher
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  12-01-2017
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Offsite International Sales Team
Als iets goed is, ga je er heen terug. Wederom een uitstekende verzorging gehad bij Oldenhoff en de locatie is gewoon top! De landelijke omgeving onthaast en inspireert.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-01-2017 14:24

Beste Sandra,
Hartelijk dank voor het mooie review voor Villa Oldenhoff. Wij zijn andersom heel blij met jullie als klant en zien jullie graag weer terug voor een volgende gelegenheid. Hartelijke groet, Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 18-01-2017 14:24
profiel foto
LInda van den Bosch
Emesa Holdings BV
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 9
Meetingdatum:  10-11-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie
Wow wat een toplocatie! Het begint eigenlijk al met het ritje naar Villa Oldenhoff toe, het is eigenlijk heel dicht bij de snelweg, maar langs het water en de weilanden brengt het je snel in een rustige landelijke omgeving, fantastisch! De vergaderruimtes zijn prachtig ingericht en de keuken is ook heerlijk om te zitten. Af en toe kijkt er een nieuwsgierig paard bij je naar binnen, maar verder zie je geen mens. Alles en dan bedoel ik ook echt alles is tot in de puntjes verzorgd en eigenlijk is alles ook mogelijk. Wat een heerlijk plekje, hier gaan we zeker terug komen!

Reactie locatie
Datum reactie: 11-11-2016 10:53

Beste Linda,
Wat ontzettend leuk dat je een review hebt gegeven en wat voor één. Fijn te horen dat jullie zo genoten hebben en we zijn jullie graag een volgende keer weer van dienst. Hartelijke groet, mede namens Han & Suzanne van Blokland van Villa Oldenhoff.
Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 11-11-2016 10:53
profiel foto
Sandra van Musscher
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  12-10-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  1

International Sales Meeting - 2 dagen
Er is niets dat beter had kunnen zijn! Alles top, dus twijfel niet, boek deze locatie!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-10-2016 14:29

Beste Sandra,
Wat een prachtige score en wat fijn dat alles weer helemaal naar wens was. Wij zijn andersom natuurlijk heel blij met zo een mooi bedrijf als jullie en kijken er naar uit weer een mooie bijeenkomst voor jullie te mogen verzorgen.
Hartelijke groet,
Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 18-10-2016 14:30
profiel foto
Laura de Haas
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  04-02-2016
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Kick Off Meeting 2 dagen
Fantastische locatie, centraal gelegen maar toch landelijk. Duidelijk oog voor detail, super gastvrij, geweldige catering en ontbijt. Ruime en lichte zaal en de kamers zijn zo mooi. Echt een aanrader voor kleine groepen!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 08-02-2016 11:34
profiel foto
Anrie Remus
XL Catlin
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
8 9 9 9
Meetingdatum:  27-11-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

workshop met klanten
Goed voorwerk door meetables. Locatie bezoeken alvorens een beslissing te nemen was geen probleem. Zowel bij voorbezoek als bij de workshop prima ontvangst, waarbij duidelijk het gevoel werd gegeven er te zijn om het ons en onze gasten naar de zin te maken. Zelfs compliment over de goede stoelen ontvangen! Voorzieningen in de zaal voor presentatie stonden bedrijfsklaar gereed. Zeer smakelijke lunch met net even een ander tintje dan "zomaar" een broodje. Als we weer een workshop organiseren met andere gasten is Villa Oldenhoff een locatie bovenaan onze lijst.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-11-2015 17:42
profiel foto
Sophie Wagenaar
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  11-11-2015
Soort meeting:  Training
Aantal keer nuttig:  0

Villa Oldenhoff altijd geweldig!
Veel dank voor het wederom verzorgen van onze training. Jullie plek, service en eten is telkens weer méér dan geweldig!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 26-11-2015 08:51
profiel foto
astrid de winter
Sanoma
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  28-04-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Brainstormen midden tussen de weilanden
Wat een prachtige locatie om samen met je team even volledig af te sluiten van standaard werkomgeving. Op deze rustige en inspirerende locatie zijn de beste ideeën ontstaan. En dan niet te vergeten de overheerlijke lunch. We waren allemaal onder de indruk en komen zeker nog heel vaak terug!

Reactie locatie
Datum reactie: 18-11-2015 15:05

Beste Astrid,
Dank je wel voor dit fantastische review! Daar zijn wij allemaal superblij mee en ook heel trots op natuurlijk. Dit is waar we het met zijn allen voor doen! Dank je wel en graag tot een volgende keer dan. Hartelijke groet, ook namens Simon en Villa Oldenhoff,
Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 18-11-2015 15:05
profiel foto
Karin Bloemen
Accenture
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  16-11-2015
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0

Speciale Bijeenkomst
Alles klopt ! Bijzonder mooie locatie: sfeervol, persoonlijk, gastvrij, prachtig landelijke, puur, warm, overheerlijk eten. We hebben helaas niet van de prachtige tuin kunnen genieten (in november is het te koud !).
Een aanrader ! Bedankt Jose voor jullie gastvrijheid en uitstekende verzorging en graag tot een volgende keer...

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 17-11-2015 14:02
profiel foto
Jan Bollen
Loket.nl
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 9 10
Meetingdatum:  12-11-2015
Soort meeting:  Presentatie
Aantal keer nuttig:  0
Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 1 Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 2

Landelijk in de randstad
Wat kan de randstad je verrassen. Villa Oldenhoff ligt in de randstad. Je waant je echter midden in een groene polder. Wat heerlijk om in deze rust en schitterende omgeving een presentatie te mogen verzorgen voor je relaties. Mede door jullie is deze middag geslaagd. Bedankt voor jullie gastvrijheid en uitstekende verzorging.

Reactie locatie
Datum reactie: 12-11-2015 21:37

Beste heer Bollen,
Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn om te lezen dat alles zo naar wens is geweest. Villa Oldenhoff zal hier erg blij mee zijn. Dank u wel en graag tot een volgende gelegenheid. Hartelijke groet, Jacintha Ruppert - Meetables.

Laatst gewijzigd op: 12-11-2015 21:37
profiel foto
Kishen Rasiah
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 9
Meetingdatum:  10-11-2015
Soort meeting:  Brainstorm
Aantal keer nuttig:  0

Perfecte, mooie en bijzondere locatie
Heb regelmatig mogen komen op Villa Oldenhoff en elke keer kreeg ik weer een goed gevoel. Je kan hier lekker in alle rust, comfort en gemak tot elkaar en jezelf komen. Je wordt door iedereen die er werkt tip top verzorgd. Ga zo door!

Reactie locatie
Datum reactie: 12-11-2015 13:09

Beste Kishen,
Dank je wel voor je mooie review voor Villa Oldenhoff. We hebben jullie graag te gast en zijn blij dat jullie onze locaties en deze keer met name Villa Oldenhoff weten te waarderen! Hartelijke groet, Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 12-11-2015 13:09
profiel foto
Petra Versteegen
AMI Consultancy
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  07-09-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Top!!
Bijzonder mooie locatie: sfeervol, persoonlijk, gastvrij, prachtig landelijke ligging en rust, puur, warm, top verzorging, overheerlijk eten.
Je voelt en proeft dat er met hart en ziel wordt gewerkt aan de zaak en aan het tot dienst zijn van de gasten.
Als gast, hoop je dat zich snel weer een nieuwe gelegenheid tot bezoek zal voordoen.

Reactie locatie
Datum reactie: 08-09-2015 14:05

Beste Petra,
Dank je wel voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad en alles naar wens is verlopen. Wij hopen dan ook van harte dat er zich weer een nieuwe gelegenheid voordoet dat we jullie van dienst mogen zijn.
Hartelijke groet
Jacintha Ruppert
namens Villa Oldenhoff en Meetables

Laatst gewijzigd op: 08-09-2015 14:05
profiel foto
Sigrid Janssen
KPMG Accountants N.V.
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  19-08-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Fantastisch
Mooie zaal, diner erg goed, flexibiliteit erg groot, goed bereikbaar en goed parkeren met één woord fantastisch!

Reactie locatie
Datum reactie: 20-08-2015 18:33

Beste Sigrid,
Wat fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad en wat een mooie score. Daar zijn wij en met name natuurlijk Villa Oldenhoff heel blij mee. Dank je wel en graag tot een volgende keer! Hartelijke groet, Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 20-08-2015 18:33
profiel foto
Hidde Kuijpers
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  20-06-2015
Soort meeting:  Coaching
Aantal keer nuttig:  0

Geweldig
Villa Oldenhoff is de beste plek ter wereld ome coachen. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een goede sfeer en ontspanning. Natuur, rust, en een geweldige service van Han en Suzanne. Han en Suzanne hartelijk dank voor alles

Reactie locatie
Datum reactie: 20-06-2015 11:35

Beste Hidde,
Hartelijk dank voor deze ontzettend mooie review voor Villa Oldenhoff. Daar zullen Han en Suzanne blij mee zijn. Ze zijn al goed op weg op deze manier om de meetingreview publieksprijs 2015 binnen te slepen. Deze review zal daar zeker aan bijdragen. Met vriendelijke groet, Jacintha Ruppert Meetables

Laatst gewijzigd op: 20-06-2015 11:35
profiel foto
Dawn Foods
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 9 9 9
Meetingdatum:  17-06-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

Toplocatie
Villa Oldenhoff is een Toplocatie. Tegen de randstad en toch zo mooi in het groen. Goede service en catering. Kortom dé lokatie voor de perfecte meeting.

Reactie locatie
Datum reactie: 18-06-2015 14:08

Beste Maya,
Dank je wel voor je mooie review en fijn dat jullie weer te gast waren bij Villa Oldenhoff. Harteljke groet, Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 18-06-2015 14:08
profiel foto
Arlene Bosman
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  23-03-2015
Soort meeting:  Workshop
Aantal keer nuttig:  0

Het eten is een feestje!
We zijn 2 dagen te gast geweest bij Villa Oldenhoff. Prachtige, centraal gelegen lokatie met zeer gastvrije eigenaren. We komen graag terug.
De hotelkamers zijn heel smaakvol en comfortabel en het eten is absoluut fantastisch.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-04-2015 14:28

Beste Arlene,
Dank je wel voor deze mooie review, daar zal Villa Oldenhoff blij mee zijn. Graag tot een volgende keer. Jacintha Ruppert - Meetables

Laatst gewijzigd op: 20-04-2015 14:28
profiel foto
Esther de Koe
ABN AMRO
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  03-04-2015
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0

Super
Het was een genot om hier mijn vergadering en conferentie te boeken. Via Meetables geboekt. Altijd goede terugkoppeling en duidelijkheid. De locatie is heel goed, de ambiance, de zaal, de mensen en de catering. Ik zou niet weten wat ik nog kon verbeteren, daarom een 10.

Reactie locatie
Datum reactie: 20-04-2015 14:26

Beste Esther,
Bij deze nog even een bedankje via meetingreview zelf voor deze prachtige score, waar wij natuurlijk heel blij mee zijn. Fijn dat jullie er waren en graag tot een volgende keer. Mvg Jacintha Ruppert

Laatst gewijzigd op: 20-04-2015 14:26
profiel foto
Mieke Veldhuis
Bugaboo International
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  26-01-2015
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

geweldig!
Wat een heerlijke locatie! alles klopt; de omgeving, de inrichting, de lunch en de aandacht voor details. echt TOP!

Reactie locatie
Datum reactie: 28-01-2015 09:46

Goedemorgen Mieke,
Hartelijk dank voor je leuke review ook namens de eigenaren Han en Suzanne van Blokland. Wat een compliment. Je kunt overigens ook het boekingstraject zelf beoordelen, zodat Meetables ook feed back krijgt op de service die in het voortraject is verleend. Hartelijke groet, Jacintha Ruppert / Meetables.

Laatst gewijzigd op: 28-01-2015 09:46
profiel foto
Frederica Doorn
Thuiszorg Cordaan
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  14-03-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

inspirerende ruimte en omgrving
Wat een ongelofelijke verrassing was dat aankomen bij Villa Oldenhoff, wat een mooie plek, zo vlakbij en toch lekker rustig in de polder. En wat een gastvrij ontvangst door Han en Suzan, de gastheer en zijn vrouw, dat is nu wat je noemt gastvrijheid. Met alle vriendelijke egards en dan later op de dag nog tijd maken om ons nog een complete rondleiding te geven, daar moet je maar zin in hebben, maar geen probleem hoor, gewoon doen! En dan die fraaie ruimte, zo licht, zo ingericht dat je je er vertrouwd door voelt en met dat uitzicht, met recht een inspirerende plek die niet weinig bijdroeg aan ons resultaat van de dag. Hulde en tot een volgende keer (zeker).

Namens het Team Transmurale Revilidatiezorg Cordaan

Frederiek Doorn

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 31-12-2014 19:39
profiel foto
Maudy de Roos
2 reviews
Boeking Locatie Zaal Catering
10 10 10 10
Meetingdatum:  11-12-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0

Fantastische locatie
Villa Oldenhoff is een fantastische locatie geweest voor onze evaluatie met 18 man, met aansluitend diner. De ruimtes zijn zeer sfeervol en van alle gemakken voorzien, de ontvangst en bediening was super en het diner even zo.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 16-12-2014 13:38
profiel foto
Mathilde Van Beek
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 10 10
Meetingdatum:  31-10-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0

top locatie
Met een groep van zo'n 20 personen een dagvullend vergaderprogramma doorlopen bij Villa Oldenhof. Bijzonder goede persoonlijke begroeting bij binnenkomst. Flexibiliteit t.a.v. inrichting zaal en ontzettend goede catering. De blik naar buiten (weilanden/paarden/koeien) is een genot!

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 24-11-2014 12:55
profiel foto
CSerra
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
9 10 9 10
Meetingdatum:  07-05-2014
Soort meeting:  Netwerk bijeenkomst
Aantal keer nuttig:  0
Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 1 Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 2 Villa Oldenhoff, Abcoude - MeetingReview - Review foto 3

Exceptional and inspiring meeting location
Villa Oldenhoff warmly received us with an international team of ten people. We stayed in the Villa, had a meeting in one of the conference rooms and the host organized a fantastic dinner on the premises. Here is some feedback from my team members: "'At this time the "home made" dinner in the Villa was the highlight. Especially, it gave us the opportunity to communicate in a relaxed way. All the senses were touched and it was a good way to combine eating, talking, being together." "Thank you very much for choosing this lovely hotel. Gorgeous place ! The people in Villa Oldenhoff are so hospitable." "The diner at the Villa provided an opportunity for informal discussion that is always value added at an event like this" "Excellent choice !"

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 21-05-2014 11:49
profiel foto
Maurits
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 9 10
Meetingdatum:  15-04-2014
Soort meeting:  Conferentie & congres
Aantal keer nuttig:  0


Geweldige locatie midden in een mooie polder, goede gastheer, maar vooral een voortreffelijke catering.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:51
profiel foto
Nandie May
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 10 10 10
Meetingdatum:  31-03-2014
Soort meeting:  Overig
Aantal keer nuttig:  0


Veel complimenten gekregen van de collega's en genodigden van de meeting van 31 maart(middag en avond).Een hele fijne omgeving die rust uitstraalt dicht bij Amsterdam en toch heel landelijk. En genoten van een heerlijk diner dat voor ons werd klaargemaakt in de keuken op de locatie. Graag tot een volgende keer!Nandie May

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:51
profiel foto
hpkannegieter
1 review
Boeking Locatie Zaal Catering
- 9 10 10
Meetingdatum:  24-03-2014
Soort meeting:  Vergadering
Aantal keer nuttig:  0


Mooie, rustige landelijke locatie. Mooie ruimte voorzien van alles wat je nodig hebt, tot en met een piano aan toe (er is altijd wel iemand die een paar noten speelt). In de koffiepauze even langs de paarden van de op het terrain gelegen manege. Goede cappuccino, nog betere lunch! Aanrader dus.

Reactie locatie
Datum reactie: 

Nog geen reactie ontvangen.

Laatst gewijzigd op: 30-04-2014 16:51
Om een review als 'nuttig' te markeren dien je ingelogd te zijn of je eerst te registreren als reviewer. Na het voltooien van je registratie kan je direct inloggen.
Klik hier om in te loggen met je Facebook, LinkedIn of MeetingReview account.
Klik hier om verder te gaan met het schrijven van de review en registreer na het schrijven van de review.
Geef hier een een beschrijving van de juiste gegevens van deze locatie. MeetingReview zal gegevens na verificatie bij de betreffende locatie aanpassen.
Type de code van het plaatje over ter controle