9,0
Reviews 81
GEDI
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
28-06-2019
 
Zoals altijd helemaal in orde. Afspraken worden nagekomen. Alles staat gereed en vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Carola Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 10 10 9 10
19-06-2019
 
Arbo Unie regiodag
Al jarenlang goede ervaringen met deze locatie, makkelijk aan te rijden, geen parkeerissues, alle voorzieningen zijn er of worden geregeld. Last minute aanpassingen is nooit een probleem en dat alles in een gemoedelijke omgeving met bijzonder vriendelijk en hulpvaardig personeel. Kortom, een toplocatie!
Kirsten van Giels
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 9
18-06-2019
 
Workshop
Zoals altijd heel goed verzorgd. Zaal netjes en van alle faciliteiten voorzien. Koffie/ thee en versnapering prima. We worden altijd erg gastvrij ontvangen bij de IBN. Prettige vergaderlocatie.
Esther Haans
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 10
16-04-2019
 
gebruiker
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 9 10
22-05-2019
 
examentraining
De locatie is goed bereikbaar, voldoende gratis parkeergelegenheid, gastvrije ontvangst bij receptie en door het horecapersoneel, alles is tip top schoon, geen hinder van andere cursussen of groepen. Uitstekende plek.
betsy.v.d.h
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 8 8
22-05-2019
 
Netjes verzorgd, gastvrij ontvangen. Kom graag terug.
Daisy Huisman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
16-04-2019
 
Goede vergadermogelijkheden
Zaal en service was prima en heel belangrijk....met een glimlach!
diana.v
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
30-05-2019
 
Esther Smit-Wagemans
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
10-05-2019
 
heidag directie Udens College sector havo/vwo
wij kiezen in veel gevallen voor IBN Vergadercentrum omdat wij ons als klant zeer goed behandeld voelen. De boeking verloopt prima. De verzorging van de zaal, het eten/drinken. Er wordt gekozen voor IBN omdat het een rustige locatie is. Wanneer het een studie-/heidag betreft is dit belangrijk voor de concentratie. Vaak gebruiken wij IBN wanneer er sollicitatiegesprekken gevoerd moeten worden waarbij discretie nodig is. Dit loopt dan altijd gesmeerd.
Koos Michilsen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 10 9
22-05-2019
 
Algemene Huurders Bijeenkomst Area woningcorporatie
Review Als hoofd communicatie organiseer ik jaarlijks een zogenaamde Algemene Huurders Bijeenkomst namens de Bewonersraad van woningcorporatie Area. In dat kader heb ik ervaring met meerdere locaties, waaronder Van der Valk Uden-Veghel en de Noordkade in Veghel. Gezien de aantrekkelijke offerte en het feit dat IBN aan al onze wensen en eisen kon en wilde tegemoet komen is de keus dit jaar op IBN gevallen. Voorbesprekingen Zonder op details in te gaan kan ik zeggen dat deze uitermate prettig en professioneel waren. Onze wensen en eisen zijn correct in kaart gebracht en daarop gebaseerd is een voor ons financieel acceptabele offerte uitgebracht. Belangrijk daarbij was, dat wij tot twee dagen voor de bijeenkomst het aantal aangemelde aanwezigen konden veranderen.. Improvisatievermogen Wij hadden met IBN een afspraak gemaakt voor het huren van hun grootste gehoorzaal met een capaciteit van maximaal 140 personen. Toen kort voor de bijeenkomst bleek dat er 170 aanwezigen zouden komen, heeft IBN het restaurant omgebouwd tot een voor de bijeenkomst geschikte ruimte waar ruim 170 personen aan ronde tafels konden zitten. IBN heeft tevens professionele geluids- en presentatieapparatuur gehuurd. laten installeren en gezorgd voor een technische man die de gehele avond aanwezig was. Catering Aan al onze wensen inzake de catering (voor, tijdens en na het programma) is IBN volledig tegemoet gekomen. Daarbij was de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Vriendelijke gastheer Dit is de juiste benaming voor de medewerkers van IBN. Wat ons bijzonder aanspreekt is het feit dat IBN gebruik maakt van dames en heren met afstand tot de arbeidsmarkt. Dit natuurlijk onzer leiding van professioneel. personeel. Samenvattend kan gezegd worden dat mede door het flexibele optreden van IBN en haar bereidheid aan onze wensen tegemoet te komen deze avond bijzonder geslaagd was. Met name onze gasten hebben zich daarover lovend geuit. De volgende zaken droegen bij tot een geslaagde bijeenkomst: 1) Mooie locatie 2) Goed bereikbaar 3) Ruime parkeergelegenheid (ook voor gehandicapten) 4) Grote, schone toiletgroepen (ook voor gehandicapten) 5) Prima voorbesprekingen met snelle terugkoppeling. 6) Passende, aantrekkelijk geprijsde offerte 7) Flexibele opstelling en improvisatievermogen 8) Vriendelijke, snelle bediening (gastvrouwen en gastheren) Wij zullen zeker weer gebruik gaan maken van het IBN vergadercentrum bij toekomstige bijeenkomsten en/of vergaderingen. Koos Michilsen Communicatie Bewonersraad Area EM koos@safedoc.nl Mob 06 19468754
Nicole Rahusen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 8 10
09-04-2019
 
Sociaal innoveren
Op 9 april hebben wij ons congres sociaal innoveren bij IBN op locatie georganiseerd. Vanaf het ontvangst, keurig met parkeerwachters tot het einde was alles tot in de puntjes georganiseerd. In de zaal stond alles klaar en was technische ondersteuning aanwezig. De lunch was een feest voor het oog en smaakte nog beter. Ook de medewerkers waren gastvrij en onze gasten voelden zich dan ook meer dan welkom. Een groot compliment!
Maurice Huisman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 8
12-06-2019
 
Zeer goede vergader-/trainingslocatie
Al jaren maak ik gebruik van het vergadercentrum bij IBN. De ruimtes zijn netjes, het personeel is vriendelijk en meedenkend. De lijnen zijn kort en het is allemaal makkelijk en snel geregeld.
Emiel Hermens
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 8
06-06-2019
 
Hele mooie locatie, overzichtelijk, zakelijk en warme sfeer
Wij hebben onlangs een bedrijftraining gevolgd op deze locatie. En wij zijn allen zeer enthousiast over de locatie, de ontvangst en de begeleiding tijdens onze trainingsdag. Ook de lunch en overige catering was erg goed geregeld.
Hennie Bongers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 10 9
20-05-2019
 
Scholing OR GGZ Oost Brabant
Prima locatie met prima voorzieningen. Service prima met een goed prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heeft dit ook betrekking op de investering van de participatiewet.
I. Martens
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 10 10 10 10
28-05-2019
 
Vergadering bij IBN
Altijd top geregeld, boekingsproces loopt vlot, altijd goede suggesties. Op de dag zelf is de vergaderruimte tip top in orde en alles is aanwezig zoals afgesproken.
Anja Thomasse
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 9 9 8
29-01-2019
 
Ontbijtsessie
Op 29 januari hebben wij een ontbijtsessie bij IBN georganiseerd voor 27 personen. De gasten werden eerst ontvangen in de foyer voor een lekker ontbijt. Alle broodjes stonden keurig klaar, zodat we daarna snel konden starten met de bijeenkomst. Alles was in orde en is goed verlopen. Bedankt voor de goede zorgen!
Jasper de Vries
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 9
15-01-2019
 
Subliem!
We hebben een hele mooie bijeenkomst gehad, die tot in de puntjes was verzorgd. Gedurende het organisatieproces heeft IBN steeds actief met ons meegedacht, waardoor we snel tot een mooie invulling kwamen. Ook tijdens de bijeenkomsten ontbrak het ons aan niets, de service en klantgerichtheid van IBN zijn subliem. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding bij dit bedrijf prima op orde. Wat ons betreft alle lof voor IBN en we komen graag nog eens terug.
René Vermeulen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
14-12-2018
 
Fijne gastvrij ontvangst en betrokenheid van de IBN medewerkers. Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Complimenten!
Ramona Godeke-Marlisa
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 8 8
13-12-2018
 
Prettige, goed verzorgde locatie
Als ons gezelschap groter is dan onze eigen ruimte aan kan, maken we graag gebruik van het IBN Vergadercentrum in Uden. Fijne ruimte en prettige dienstverlening.
Catherine van Gemert
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
13-12-2018
 
Empowerment training
de betrokkenheid en professionaliteit van IBN team is ongelooflijk hoog. We zijn zeer tevreden met IBN. Team reageert snel op aanpassingen en denkt in oplossingen
Kim Claassen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 9
20-11-2018
 
Workshopavond
Prima ruimtes, alleen wat gehorig. Faciliteiten prima op orde, catering ook. Parkeerplek is minder.
Sanne van Deelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
22-11-2018
 
Review Regionaal Asbestcongres - zaal bij IBN
Wij kijken terug op een heel prettig verlopen en goed contact met IBN. De dames van het vergadercentrum waren heel goed bereikbaar, en dachten ook perfect met ons mee. Zoals bijvoorbeeld toen het leek of we het maximum aantal deelnemers zouden overschrijden. Daar werd goed op gereageerd door een iets andere zaalindeling voor te stellen, zodat er toch wat meer personen konden deelnemen. Hierbij puntsgewijs: - Gereseveerde parkeerplekken voor de bezoekers, heel fijn! Zo weet je dat er plaats is voor je. - Goed georganiseerd ontvangst met koffie en een Brabantse lekkernij - Ook fijn was de begeleiding naar de zaal - Technische aspecten werkten allemaal prima, heel belangrijk! - We hadden een verzoek om een aanpassing tijdens het programma, dit werd heel snel en goed opgepakt - Toen er toch nog meer mensen kwamen dan verwacht, werden er snel wat stoelen bij geplaatst, erg fijn - Kostentechnisch ook interessant - De borrel liep na 17.00 uur wat uit. Daar werd niet 'moeilijk' over gedaan. Wij gaan met onze organisatie zeker nog een keer terug, mochten we weer een groot evenement gaan organiseren. Dank voor de organisatie!
Henri van Zandvoort
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 8 8 9
21-11-2018
 
Ingeborg Martens
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
31-10-2018
 
Vergadering bij IBN
3 tot 4 maal per jaar plannen we een bestuurdersbijeenkomst bij IBN. Het boeken gaat altijd prima en de dames van IBN denken altijd goed met je mee over mogelijkheden m.b.t. de zaalopstelling en catering. Ook de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid is prima en tijdens de vergadering is alles prima geregeld.
Mary Vos
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 7 8 8 8
20-11-2018
 
Kim van der Sangen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 10
15-11-2018
 
Perfecte service: behulpzaam, vriendelijk en flexibel
Zeer tevreden over deze locatie. Niet alleen een mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid en goede catering, maar ook een heel plezierige samenwerking met alle medewerkers. Vooraf aan én tijdens het congres.
Loes Rovers-Caspers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 8 8 8 8
14-11-2018
 
Mantelzorgdag op 10 november 2018
Op 10 november hebben we weer de bijeenkomst bij de IBN gehad voor de mantelzorgers. Er waren zo'n 100 mantelzorgers aanwezig. Zij hebben een geweldige middag gehad met een heerlijke lunch en mooi optreden. We hebben ons zeer welkom gevoeld. Complimenten voor jullie.
Tim Welbers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 10
13-11-2018
 
Onze workshop was zeer geslaagd!
Wij hebben een workshop georganiseerd voor onze klanten. De avond was erg goed verzorgd en er was overal aan gedacht. Als wij hulp nodig hadden, dan waren daar ook mensen voor die wisten waar het over ging. De techniek is altijd een spannend punt, maar dat was ook erg goed geregeld. De catering was top. Niemand is iets tekort gekomen. Ook de aankleding was erg leuk en er waren genoeg plekjes om met klanten na te praten over de workshop.
Kitty Lamers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 9
09-10-2018
 
Heerlijke plek aan de rand van Uden
Bij IBN Vergadercentrum staat gastvrijheid hoog in het vaandel. Van parkeerwachter, gastvrouw tot facilitair medewerker, iedereen doet zijn/haar uiterste best om je als gast in de watten te leggen. Top locatie met prima service. Aanrader!
Monique van der Eijk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 9 9
17-10-2018
 
Sanne Vooijs
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 9
11-10-2018
 
Onze 10 daagse training bij IBN was een succes
Mede dankzij de oprecht betrokken medewerkers van IBN was onze training een succes. Onze deelnemers voelden zich welkom en er werd aandacht geschonken aan alle behoeften. Al met al een zeer plezierige ervaring!
Nicole Verhoeven
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 7 8
15-10-2018
 
Prima vergaderlocatie bij IBN
Bij IBN staat gastvrijheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Altijd worden we goed geholpen en ondersteund bij alles wat we nodig hebben. De vergadering liep wat anders waardoor we een half uur eerder wilden lunchen met een grote groep en dit werd geregeld. Echt top! Twee kleine verbeterpuntjes: de latte machiato blijft matig van kwaliteit ook al staat er een nieuw koffie apparaat. In de zaal waar we zaten met veel mensen is de U opstelling erg smal waardoor de mensen elkaar niet zo makkelijk goed kunnen aankijken.
Loes Rovers-Caspers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 8 8 8 8
27-09-2018
 
Vergadering
Is prima verzorgd zoals altijd
Sanne Vooijs
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 8 8 9
03-10-2018
 
Een prima locatie voor onze meerdaagse groepstraining
Ons contact met IBN verliep vanaf het eerste moment erg soepel. Vriendelijke, betrokken medewerkers die alles in het werk stellen om het ons naar de zin te maken. Ook ervaren wij veel flexibiliteit t.o.v. van lunchwensen en ondersteuning op alle fronten. Al met al een heel positieve beleving!
Carola Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 10 10 9 10
28-09-2018
 
regiobijeenkomst Arbo Unie Zuidoost
Zoals iedere keer weer alleen maar positieve reacties vanuit Arbo Unie. Locatie, catering, personeel en alle voorzieningen zijn geweldig.
Jennifer Hendriks
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 8 7 9
01-08-2018
 
gastvrije, fijne locatie om te vergaderen
Wij werken nu al enige tijd samen met IBN vergadercentrum en vinden de dienstverlening super. Ze zijn altijd bereid om mee te denken en de klant is écht koning. Vooral de lunch efficient wordt door onze medewerkers als zeer lekker ervaren. ga zo door!
Jenny Bosman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
06-07-2018
 
Bijeenkomst jeugdhulp gemeenten Noordoost Brabant
De zaal was ruim opgezet erg prettig. Eten en drinken was goed geregeld en alles op de afgesproken tijden geleverd. Tijdens het boekingsproces werd goed met ons meegedacht. IBN stelde zich erg flexibel op.
Claudia Demarteau
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 10
02-07-2018
 
IBN Vergadercentrum; een rots in de branding
Altijd vriendelijke en deskundige mensen aan de lijn, die heel graag meedenken en vanuit hun expertise gerichte voorstellen doen. Flexibiliteit staat hoog bij hen in het vaandel. Kortom een top locatie met top medewerkers, waar we graag onze bijeenkomsten laten plaatsvinden.
Carola Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 10 10 9 10
20-06-2018
 
Vergaderen met barbecue
Wederom was alles top geregeld, een perfecte vergaderlocatie met alle voorzieningen, geweldige catering en ontzettend vriendelijk en hulpvaardig personeel. Zelfs de door ons gevraagde barbecue is perfect geregeld. Het regende complimenten, voor de keurslager, de variatie, de aankleding en uiteraard ook weer voor het personeel.
Gerald Gnodde
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 8 9
29-03-2018
 
Top. Klantvriendelijk, mooie en functionele ruimtes, gezellige borrelplek.
Marius Broeders
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 8 10
20-02-2018
 
personeel
Zelden zo attent en vriendelijk personeel meegemaakt. Oplettend en anticiperend. Altijd bereid tot meer dan persee moet. TOP
Henri van Zandvoort
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 8 9
19-10-2017
 
Wij komen hier als bedrijf al jaren perfecte lokatie
De locatie is perfect , bediening erg vriendelijk en het eten is goed ! H van Zandvoort Electrotechniek bv te Geffen
Judith Nieuwenhoven
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
30-11-2017
 
Ondernemingsraad Bernhoven
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 7 9 9 9
28-11-2017
 
Pieter-Maarten Bouman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
15-11-2017
 
Mindfulness training
Heel prettige ontvangst, goede ruimte om in te werken en fijne behulpzame mensen. En de bereide maaltijd(en) zijn erg goed. Mijn oprechte complimenten!
Kees van Delft
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
17-11-2017
 
Zeer tevreden
De service was uitstekend, behulpzame mensen. Alles op tijd. Alles werkte. Onze vragen werden uitstekend beantwoord en er werd gevolg aan gegeven. Zeer tevreden.
Maria Mutsaers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 7 10 8
21-11-2017
 
Trainingen door TÜV Nederland gegeven
Al sinds een aantal jaren worden de trainingen door TÜV Nederland gehouden in de zaal De Grote Raat van IBN vergadercentrum. Vooral de goede bereikbaarheid, de mooie zalen en de heerlijke lunch die aangeboden wordt heeft er voor gezorgd dat er nooit sprake is geweest om eens uit te kijken naar een andere locatie voor de trainingen die wij geven in het zuiden van het land. Bij elke evaluatie die door onze deelnemers en trainers wordt ingevuld scoort IBN hoog! Vooral de mooie zaal, de klantvriendelijkheid en flexibiliteit wordt zeer gewaardeerd. Ook de catering wordt als perfect omschreven. Wij hopen dat we nog lang van de faciliteiten van IBN Vergadercentrum gebruik zullen maken.
Miryam de Hoo
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 10 8
09-11-2017
 
Op 9 november mocht ik tijdens een informele netwerkbijeenkomst een presentatie geven bij het vergadercentrum van IBN. De zaal en techniek waren goed op orde, waardoor ik goed voorbereid kon spreken. Erg fijn, dank jullie wel!
Sonja Edelaar
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 9 9
20-11-2017
 
prima vergadercentrum
Ik kom al een aantal jaren trainingen geven in het vergadercentrum van IBN. Ik heb denk ik alle zalen wel een keer gezien. De ruimtes zijn ruim en schoon. Er is altijd voldoende thee en koffie en de mensen met wie ik te maken heb ( receptie en de mensen van de techniek) zijn altijd behulpzaam. Als ik een minpuntje mag geven. In sommige ruimtes maken de koelkastjes heel veel herrie.
Marie-Lou Collombon
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
10-10-2017
 
IBN biedt gastvrijheid van A tot Z
Meedenken met de klant, flexibiliteit, een heldere offerte en een uitstekende verzorging van de gasten in een heel plezierige omgeving, dat biedt IBN Vergadercentrum. En dat je met een boeking bij IBN Vergadercentrum een stukje bijdraagt aan de maatschappij met IBN Social Return, is natuurlijk van grote toegevoegde waarde.
José Verhallen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 7 8 9
14-11-2017
 
Hedi Eggenhuizen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
26-10-2017
 
Kennisdag Ouderenpsychiatrie
Prima ontvangst (zeer gastvrij) meedenkende medewerkers (zeer klantgericht), prima catering! GGZ OB is inmiddels vaste klant geworden en dat is natuurlijk niet zomaar.... we zijn zeer tevreden!
Loes Rovers-Caspers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
3 reviews 8 8 7 8
10-11-2017
 
Dag van de Mantelzorg
We hebben een zeer geslaagde en gezellige bijeenkomst gehad voor de Mantelzorgers. IBN bedankt voor de gastvrijheid.
Judith van Hees
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
12-10-2017
 
Keer op keer maken wij gebruik van de vergaderservice bij IBN Facilitair in Uden. Een gemakkelijk bereikbare locatie. Altijd vriendelijke ontvangst, correcte doorverwijzing, vriendelijk en behulpzaam. Ook de verzorging van arrangementen koffie/thee en lunches zijn perfect. IBN heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan en werken continu aan verbetering. Dit is zichtbaar en voel je ook als klant. Omdat wij hier regelmatig komen, bouw je een goed contact op, waardoor er een wederzijdse belangstelling ontstaat. Wij zijn als organisatie heel erg tevreden.
Janny Brusselers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 9 10
15-11-2017
 
Op en top verzorgd
Onze bestuursbijeenkomsten houden we graag bij IBN. Uitstekend verzorgd, schoon, netjes en alle apparatuur werkt zoals het hoort. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, de catering is prettig. Als je hier boekt, heb je geen zorgen over de faciliteiten en verzorging van je bijeenkomst.
Cindy Uijen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 9 10
30-10-2017
 
I. Martens
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 10 10 10 10
17-10-2017
 
Top locatie
Fijne contacten, goede uitleg. Mooie vergaderruimtes, goed bereikbaar met ruime parkeergelegenheid. De catering is altijd uitmuntend!
Lisette van Zoggel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
13-11-2017
 
Het boeken ging heel gemakkelijk (eerst telefonisch contact gelegd en daarna via de mail). Ik werd ook gelijk met de juiste persoon doorverbonden. Geen enkele vraag was teveel, aan al onze wensen is voldaan. Binnen heel korte tijd was onze meeting geregeld inclusief lunch. Ook met speciale dieetwensen werd gelijk rekening gehouden. De verhouding prijs - kwaliteit staat goed in verhouding. De vergaderruimte heeft een heel warme uitstraling. In de toekomst zullen we zeker vaker gebruik maken van deze locatie. Alles TOP geregeld.
Caroline Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 7 9
10-11-2017
 
Zaal Kleine Reat
Jullie klantvriendelijkheid is super. Goede ontvangst en erg service gericht. Jullie zorgen zijn zo goed dat het tav de inrichting van de zaal wat mij betreft een beetje TE was. Op de vergadertafel stond koffie, thee, 2 grote thee dozen, water, heel veel glazen, koekjes, etc. De tafel stond zo enorm vol dat het voor ons wat onrustig was. Vergaderen aan een wat legere opgeruimde tafel geeft vaak ook een opgeruimd gevoel. Nu was het een beetje 'onrustig'. Verder geen op-, of aanmerkingen.
Hedi Eggenhuizen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
26-10-2017
 
Kennisdag ouderenpsychiatrie
Van aankomst tot vertrek; alles was prima geregeld. Meedenkende medewerkers, goede catering. Super!
Anita Raemaekers-van Driel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 10
11-05-2017
 
Vertrouwde, servicegerichte en mooie locatie
Wederom waren wij te gast bij IBN vergadercentrum. Ook dit keer was het weer top. De service krijgt een dikke tien, omdat ze boven het gemiddelde uitstijgen. Dat we terugkomen is niet een vraag, maar een gegeven. Tot de volgende keer.
Johan Dekker
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 10 8 9
14-05-2017
 
Prettige locatie, gemoedelijk en prima verzorgd
Marjolene van Poppel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
22-03-2017
 
scholing RVP
Een fijne locatie, goede parkeergelegenheid, mooie ruimtes, heel vriendelijk en meedenkend personeel. Klantgericht!
Patrice Wouters
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
09-03-2017
 
Zeer tevreden
Een uitstekende locatie met voldoende parkeergelegenheid. De catering was prima verzorgd en een prettige lichte zaal. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Nancy Princen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 10
09-02-2017
 
Brainstormsessie bestuurssecretariaat GGZ Oost Brabant
We hadden een bijeenkomst met drie bestuurssecretaresses om onze werkprocessen opnieuw in te richten. Dit was een perfecte manier om dat op deze manier te doen. Op het werk worden we de hele dag door met allerlei zaken bevraagd en nu was één dag in complete afzondering toch wel erg effectief. We hebben er alle drie een tevreden gevoel aan over gehouden. De perfecte service van IBN help daar enorm bij.
Ondernemingsraad Bernhoven
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 9 9 9
09-02-2017
 
I. Doreleijers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews - 10 10 10
18-01-2017
 
Erg behulpzaam en zeer professioneel
Onze jaarlijkse scholingsdagen zijn geslaagd dankzij IBN. Ontbijt was veelzijdig. Meehelpen met de ontvangst van onze collega's was geen enkel probleem. Zalen waren zeer netjes ingericht. Tussendoor aanpassen/ombouwen en papierwerk uitprinten: ook geen probleem. Kortom, meedenken, meehelpen en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zijn zaken waar IBN goed in is!
Carola Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 10 10 10 10
09-12-2016
 
In één woord GEWELDIG
Alles is naar volle tevredenheid op deze locatie en perfect verzorgd, geen verbeterpunten te bedenken dus een dikke 10!
Mechie Ceelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 9 9
22-12-2016
 
Presentatie voor 150 personen
Een hele goede service, top geregeld allemaal. Veel betrokkenheid en van A tot Z tot in de puntjes georganiseerd. Prettige samenwerking en catering was ook super. Vele mogelijkheden, zodat wensen vervuld kunnen worden. Al met al een dikke prima!
Heijmans Academie
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
20-12-2016
 
Waardering IBN
Wij maken vaak gebruik van IBN en horen altijd dat het prima is. Zelf maak ik altijd de reserveringen maar eigenlijk nog nooit geweest. Tot 20 december 2016. Een prachtige locatie, nette en van alles voorziene ingerichte zalen. Catering was perfect en heerlijk! Zo doorgaan!
Annemieke van der Doelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 10 9 10
08-12-2016
 
hospitality
Ontvangst goed, fijne service. Alles aanwezig in de vergaderruimte, wifi, verlengsnoeren en ruim voldoende koffie/thee/water en versnaperingen. Ook wordt alles met regelmaat ververst. Lunch uitstekend en smaakvol. Echt een aanrader om te vergaderen of training te volgen zonder je druk te hoeven maken over bijzaken.
Brigitte Marschalk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 10
08-11-2016
 
Bijeenkomst 50 teamleiders
Een gastvrij ontvangst vanaf de deur tot aan het einde van de bijeenkomst. De ruimtes opgesteld zoals afgesproken. Mooie overzichtelijke ruimtes met voldoende bewegingsvrijheid. Helder wie de contactpersoon is vanuit IBN voor deze bijeenkomst. Werkt heel plezierig. Een heerlijk buffet met variatie in vis en vlees. Altijd weer een verrassend voorstel van de kok wat mogelijk is binnen het budget. Kortom ik kom hier graag omdat dit bedrijf een voorbeeld is in je welkom laten voelen en er wordt meegedacht in oplossingen en mogelijkheden.
A. Pieterse
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 9 9 9
14-12-2016
 
+ Goed bereikbaar + Voldoende parkeergelegenheid + Nette locatie + Prima faciliteiten + Vriendelijk/beleefd personeel + Uitstekende catering + Goede dienstverlening
Anita Raemaekers-van Driel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 10 9
15-11-2016
 
Service op niveau
Professionaliteit met een goede prijs-kwaliteitsverhouding . Mooie, verzorgde, moderne vergaderzalen. Flexibel, gastvrij en hoog serviceniveau zijn woorden die passen bij IBN-vergadercentrum. De klant is koning en dat voel je. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat we zijn geweest.
Ben Rijken
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 9 9
30-11-2016
 
catering
Catering was zeer goed en gastvrij.
suzanne iriks
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
11-10-2016
 
zeer gastvrij, brabantse gezelligheid en prima service
vergaderzalen zijn prima (en vooraf volgens afspraak) ingeregeld. Ook beamer, computer zijn vooraf al opgestart en ingesteld. Medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. Lunch is prima en goed verzorgd.
Jennifer Hendriks
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 8 8 -
04-10-2016
 
Goede optie voor vergadering buiten de deur
Het is zeer makkelijk te vinden op internet, vriendelijk contact gehad, zeer meedenken ( dat wordt zeer gewaardeerd). Wilde de zaal in optie zetten en dat was geen probleem.
Carola Reitsma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 10 10 10 9
30-09-2016
 
Toplocatie
Toplocatie met veel (sub)zaalmogelijkheden en geweldig personeel.
Oscar Huls
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 9 10
04-10-2016
 
Prima geholpen bij de reservering.
Locatie is mooi. . Ruimtes om te vergaderen zijn top/ Catering is uitstekend verzorgd
Kim Udo
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
15-09-2016
 
Een mooie, bijzondere, warme en hartelijke locatie, dit maak je zelden mee! Mooie ruimtes, goede catering, echt top!
Anja Thomasse
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 9 9 9
14-07-2016
 
Van Kaathoven Groep BV Eindhoven - personeelsbijeenkomst
Op14 juli hebben we voor ongeveer 90 personeelsleden een presentatie en BBQ geregeld bij IBN in Uden. We zijn heel hartelijk ontvangen en al het werk werd ons uit handen genomen. Super geregeld! Eerst een presentatie in het voorste gedeelte bij binnenkomst en daarna een BBQ op het terras. Het zag er allemaal goed, verzorgd en gezellig uit. Het personeel van IBN heeft ons geweldig geholpen! Dank daarvoor!