8,9
Reviews 22
Alexandra Jacob
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 7
20-02-2020
 
The BoatHouse review
Great location and very helpful staff. The reservations couldn't go easier, the team has always a friendly attitude and they go above and beyond to satisfy all wishes. Our teams are extremely happy with meeting room space and support they receive during the meeting / workshops. The only point to develop as we are such regular guest is ...lunch... our teams would like to have a bigger variety of sandwiches served. We are very happy with this location and we are happy to recommended The BoatHouse at all times. Thank you to all of you!
Anke Ruitenberg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
10-02-2020
 
Bedankt voor de top dag! Super goed verzorgd!
Wij hebben een super intressante en leerzame teamdag bij jullie gehad. De locatie is prachtig en aan de de cathering ontbreekt werkelijk niets. Een aanrader om hier naartoe te gaan!
Marijn Geul
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 8
21-01-2020
 
Lieke Kraan
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 9
14-11-2019
 
Goed verzorgde bijeenkomst
De eerste kennismakingsbijeenkomst voor ons projectteam hebben wij bij de Amstel Boathouse plaats laten vinden, een goede keuze! De presentatie vond plaats in zaal 'Waterland', een erg mooie en inspirerende zaal. De Boathouse had alles voor ons goed verzorgd: koffie en thee, snoepjes op de tafels, beamer, scherm en schrijfwaren voor alle genodigden. Het enige minpunt dat op te merken is, is dat de zaal erg het geluid weerkaatst, waardoor de luisteraars goed op moeten letten op wat er gezegd wordt. Na de presentatie werden wij ontvangen in het restaurant voor een borrel met enkele lekkere hapjes. Ook voor de aanwezigen met bijzondere dieetwensen is goed rekening gehouden, zodat zij zich ook welkom voelden. Ten slotte onze bijeenkomst afgesloten met een diner aan een mooi gedekte tafel. Het eten smaakte goed en de bediening was vlot. Al met al een zeer goed verzorgde bijeenkomst, waardoor wij ons volledig op onze projectteamleden konden storten en ons geen zorgen hoefde te maken over de zaken er omheen.
Esther Janknegt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 8
20-11-2019
 
Top locatie!
De locatie is erg prettig, mooie lichte ruimtes, ligt fijn aan het park en het water en daarmee heel geschikt om even een wandelingetje te maken tussendoor. De faciliteiten zijn uitstekend: water met een smaakje, vers gebakken pastry, goeie koffie lekkere lunch in het restaurant. Snelle boeking. De bereikbaarheid is ook heel goed: parkeren op eigen terrein, precies aan de rand van de stad bij de A2. Ook met OV (station Zuid en Amstel) goed te doen. We komen zeke rnog eens terug!
Jolanda Brink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 8
12-11-2019
 
Vergaderdagen
We hebben fijne vergaderdagen gehad in het Amstel Boathouse. De locatie is goed te bereiken en alles is goed verzorgd. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Yvonne van Markus
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 10 8 7
31-10-2019
 
Lichte locatie met 'buitengevoel" midden in de stad
Het Amstel Boathouse is een prachtige lichte locatie. Waar vind je dat? Zo'n mooie plek met het gevoel van "buiten" en tegelijkertijd midden in de stad, met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Prachtige lichte vergaderzalen, overgoten met daglicht en met een moderne en gezellige uitstraling. De verzorging was prima! De goede service (regelen van speciale maaltijden voor iemand met een aantal allergieen) is net dat beetje extra! Iedereen was verrast met deze mooie vergaderplaats.
Kirsten de Mink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 7 9
31-10-2019
 
GMT tweedaagse 29 en 30 oktober 2019
De volgende terugkoppeling heb ik zojuist gekregen van de centrale directie: -locatie prima -verzorging lunch en aperitieven prima verzorgd en erg lekker ook! Jammer alleen dat het twee dagen op rij dezelfde lunch was -leefklimaat op eerste dag erg bedompt en een minpunt was dat er geen ramen waren (Halve Maen) -tweede dag fijne ruimte met ramen en meer frisse lucht Bedankt voor de goede zorgen.
Daphne Linzell
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 10
07-10-2019
 
Internationale Partner vergadering
Onze vergaderingen bij de Amstel Boathouse zijn heel goed verlopen. Alles was perfect geregeld: ontvangst met koffie, thee en koekjes, lunch, bitterballen en hapjes voor mee op de boot, de boottocht zelf, de ruime en lichte zalen, prima presentatiemiddelen....ik vergeet vast nog iets. Het contact met Loïs en Milou verliep prima. Ze gaven heel snel antwoord op mijn vragen en hielpen mij herinneren als ik niet reageerde op een vraag. Het is een heerlijke plek waar iedereen enthousiast over was!
StudiJob Uitzendbureau
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 8
19-09-2019
 
Afgelopen donderdag vierde StudiJob haar 20-jarig jubileum in Amstel Boathouse. Wij zijn erg positief over de gastvrijheid en de mogelijkheden bij deze locatie. Milou was zeer behulpzaam tijdens het proces en dacht goed met ons mee. Een absolute aanrader!
Stephanie Rijnders
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 8
16-08-2019
 
Super
Locatie is fijn + altijd parkeergelegenheid. Zeer behulpzaam en gastvriendelijk personeel
Alisa Lugovskaya
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 9
12-07-2019
 
geen opmerkingen. Bedankt voor jullie service.
Anouk Sluijter
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
28-06-2019
 
Accenture Products Talk + Summer Party
Nicole van Erp
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
13-06-2019
 
Inspirerende en leuke locatie voor een afdelingsretraite
De afdelingsretraite van de Nucleaire Geneeskunde van het Antoni van Leeuwenhoek was wederom een succes, mede door het Amstel Boathouse. Zowel de bijeenkomst als de georganiseerde rondvaart en aansluitend de barbecue waren zeer goed verzorgd. Het Amstel Boathouse neemt alle zorgen uit handen.
Ayse Sikier
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 8 10
20-05-2019
 
Het is een top plek om te vergaderen en te dineren!
Anne Boskma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 8
14-05-2019
 
Antoni van Leeuwenhoek
Nathalie Peters
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
10-05-2019
 
Vergadering
Amstel Boathouse is een mooie locatie om te vergadering met verschillende aantallen mensen. Heel goed aan te rijden, eigen parkeerplek en goede verzorging. Omgeving straalt rust uit en stimuleert tot sterke focus. Aansluitend hebben we gedineerd en dat was van hoge kwaliteit en op alle levels goede service.
Wouter Schut
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 -
18-04-2019
 
Seminar succesvol verlopen
Wij vonden de ruimte die wij hebben afgehuurd voor onze seminar erg geschikt. De ruimte was groot en licht en voldeed aan onze wensen. De communicatie verliep ook goed met de organisatie.
Robin Ramkisoensingh
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
12-04-2019
 
Event
Gedurende een event in de RAI hebben wij de Boathouse laten functioneren als off site locatie om gasten te ontvangen. Omdat het een steenworp van de RAI is, was dit zeer goed te realiseren. Geografisch ligt het dus zeer goed. De mogelijkheden m.b.t. inzet van ruimtes (plenair, presentatie, demo, private meeting, hospitality, diner) zijn zeer ruim en 'anders' dan bij de grote(re) ketens. Onze behoefte was meerledig waaraan voldaan kon worden. Service en kwaliteit gedurende de dagen werd door onze gasten zeer goed beoordeeld. Oplossingsgericht (mee)denken, flexibele instelling, direct anticiperen op omstandigheden zijn aspecten die zeker van toepassing zijn.
Maxine de Wilde
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 7 6
11-04-2019
 
Fijne locatie, maar er zijn een paar verbeter punten.
We hebben een persontbijt gehad in de Hollandse Tuin, een hele fijne en mooie locatie. Ook was de Boathouse erg soepel met het vasthouden van de reservering. Het ontbijt was prima, heerlijk yoghurtjes en cake maar de belegsoorten mogen van wat betere kwaliteit. Verder hadden we een beamer aangevraagd, deze was echter niet ingesteld waardoor we veel tijd kwijt waren om alles in orde te krijgen, ook was er geen geluid aanwezig dit was echt een minpunt. Een vaste host in de zaal was handig geweest, toen de koffie en thee op was moesten we daardoor zelf tijdens de presentatie opzoek naar personeel om dit aan te geven.
Merlien van Assen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
10-04-2019
 
Tevreden
Beste relatie, Wij zijn dik tevreden over de locatie, verzorging en de medewerkers tijdens ons MT-dag op dinsdag 9 april 2019 jl. Wij raden de locatie aan!!
Hinke Marijke Jellema
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
05-04-2019
 
aanrader!
Zeer prettige lunch/vergaderbijeenkomst gehad met gezellige borrel aansluitend. Prettige medewerkers, die erg behulpzaam waren. Ook de catering was zeer verzorgd, vers en erg smakelijk. Prachtige zaal met veel licht en goede ventilatie. We komen graag terug!