8,9
Reviews 75
Nars Hemelrijk
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
28-07-2022
 
Bedrijfsvergadering
Het proces van boeken ging heel soepel en gemakkelijk. De lunch was erg goed verzorgd en er was een breed assortiment om uit te kiezen. Ondanks het warme weer en de vele ramen, was het lekker koel in de ruimte. De audiovisuele middelen werkten allemaal perfect. Parkeergelegenheid was uitstekend. Zeker een plek om terug te komen.
Esther Jagerman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 8
26-07-2022
 
Kick-off Winterdienst
alles was goed geregeld en er wordt goed met je mee gedacht. als je wat vraagt wordt ervoor gezorgd. heel tevreden!
Marjolein Ott
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 8
20-07-2022
 
Zomerborrel & walking dinner
Om het 1e halfjaar af te sluiten hebben wij een zomeborrel & walking dinner bij het Amstel Boathouse geboekt met ons bedrijf. Het contact met Britt Hoveling was heel prettig, energiek en meedenkend. De locatie is buitengewoon geschikt met de mooie ligging aan de Amstel. Uitstekend personeel, vlotte service, goede sfeer en een erg lekker diner. Het was een zeer succesvol event en iedereen heeft ervan genoten. Wij raden de locatie van harte aan!
Seher Room
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 8
07-07-2022
 
Een geslaagde middag!
Onlangs hebben we een bedrijfspresentatie gehouden bij Amstel Boathouse. We waren met ongeveer 75 personen en de ruimte was daar zeer geschikt voor. We werden eerst ontvangen in de beneden ruimte met koffie en thee. Super! De presentatie faciliteiten waren ook goed geregeld (2 schermen, goed geluid). Na de presentatie hebben we heerlijk op het terras kunnen zitten. We zullen zeker nog eens gebruikmaken van Amstel Boathouse. Het personeel was ook erg vriendelijk.
Manon Wagenaar
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
22-06-2022
 
Top locatie
Mooie locatie. Binnen gebruik gemaakt van diverse zalen voor de workshops, buiten heerlijke gelegenheid tot een wandeling langs de Amstel. Eten en drinken was zeer goed verzorgd. Communicatie verliep goed en vlot. Er werd meegedacht met onze wensen.
Maarten Heeg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
08-07-2022
 
Bruiloft
Goede communicatie vooraf met wedding planner Britt. Goede communicatie tijdens de bruiloft met de ceremonie meesters. Lekker eten, goed feest. Redelijke offerte.
Jessica Kamsteeg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
01-07-2022
 
Teamuitje
Wij hebben heerlijk gegeten en gedronken en zijn super vriendelijk en gastvrij behandeld bij Amstel Boathouse. Er werd geweldig rekening gehouden met de dieet wensen en we hebben een heerlijke avond gehad.
Manuela tome
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 8
01-07-2022
 
Verjaardag
Ik heb een topfeest gehad, mooie zaal die ik zelf mocht decoreren. Zag er geweldig uit. Centraal gelegen ook voor mensen buiten de stad. Niets was teveel voor de organisatie , ook niet toen op laatste moment nog een podium geregeld moest worden. Alles was mogelijk. Ik kan geen minpunt bedenken.
prolzwam
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 - 8
24-06-2022
 
fantastisch verjaarsfeestje op de veranda!
Afgelopen vrijdag vierde ik mijn verjaardag met mijn familie en "oude" vrienden (gezelschap van 22 personen) in het Amstel Boathouse. Het was een geweldige avond, niet in het minst door de geweldig sfeervolle plek met uitzicht op de Amstel, de heerlijke drankjes en hapjes en flexibele en leuke bediening. Het gezelschap zei herhaaldelijk "wat een leuke plek en wat een fijne bediening"... We hadden met recht een onvergetelijke avond....met dank aan het Boathouse en personeel! Marielle
Laura Dreissen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
04-06-2022
 
Margriet Timmer
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
14-06-2022
 
Wat een fijne plek en goede service
Van plenair naar subgroep etc. Goede technische ondersteuning. Goede timing en goed overleg gedurende de dag. Het eten was heerlijk!!!
Mischa
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
08-05-2022
 
Prettige ruimte voor een goede bijeenkomst
Wij hebben prima bijeenkomst gehad in Amstel Boathouse en ik zou deze locatie zeker aanbevelen als je je met een groep een dag wil afzonderen om te brainstormen. In de ruimte zelf zou het prettig zijn als je de ramen wat makkelijker open kan zetten, maar verder was deze meer dan prima. Voor het diner hebben we voor vegetarisch gekozen, wat een erg smakelijke risotto bleek. Wel zou ik er een volgende keer graag wat meer groenten bij willen.
Diana Klinkenberg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
09-05-2022
 
Workshop Atout France
Het AmstelBoatHouse was gastheer voor onze workshop op 12 april 2022. Tijdens deze bijeenkomst zijn Franse partners uit de regio Grand-Est naar Amsterdam gekomen om tour-operators te ontmoeten. Zowel de Fransen die Nederland bezochten als de Nederlandse tour-operators werden warm onthaald op deze prachtige plek, midden in een groene omgeving aan het water. De service en het onthaal waren onberispelijk. Daarnaast had het AmstelBoatHouse een menu samengesteld dat geïnspireerd was op de regio Grand-Est, inclusief Nederlands tintje. Dit kon iedereen erg waarderen. Dank voor de hartelijke ontvangst.
Adinda van Leeuwen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
19-04-2022
 
Mooie locatie & goed verzorgd
Met een gezelschap van ongeveer 30 personen een Brainstorm- / vergaderdag gehad. Mooie ruime locatie, lekker eten en drinken. Alle voorzieningen waren aanwezig. Er is ook parkeergelegenheid, wat erg fijn is in Amsterdam. Daarna een borrel buiten met uitzicht op de Amstel! Al met al een zeer geslaagde dag. Voor herhaling vatbaar!
T vd Heuvel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 9 7
04-05-2022
 
Sandy Verburg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 - 10
22-04-2022
 
Uitvaart
Beste Britt, dank voor jullie goede zorg en professionele invulling van het samen zijn na de uitvaart van onze nicht Angelique. Iedereen was lovend over dit moment en de goede zorg!
Pia Middelweerd
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 10 10
11-04-2022
 
Feestelijke bridgedrive met borrel en buffet
We hebben echt een fijne avond gehad. Alles was uitstekend verzorgd. Het eten was heerlijk, de tafels zagen er mooi uit. Het personeel was geweldig: vriendelijk, snel, behulpzaam en heel goed op de hoogte van 'ons' draaiboek, waardoor alles heel soepel verliep. Een compliment aan de eventmanagers die dat blijkbaar goed gecommuniceerd hebben. De contacten die we in aanloop naar de avond hebben gehad waren ook altijd makkelijk, er werd goed met ons meegedacht. Het enige lastige in ons geval was dat de online-communicatie steeds maar met een contactpersoon vanuit onze vereniging verliep, terwijl wij de avond met z'n tweeën organiseerden.
Inge van der Werf
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 7
13-04-2022
 
Training
Jelmer Boer
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 9
15-04-2022
 
Zeer goed en top geregeld
Wij hebben een zeer goede, professionele, aangename vergadering mogen houden in de Pimpel kamer van het Amstel Boathouse. Aan alles was gedacht; koffie, thee, koekjes, water, schrijfblokjes, etc. Ook een beamer kon binnen no-time nog worden verzorgd. Ook was er een heerlijke lunch verzorgd voor ons die we, zeer flexibel, in de serre mochten nuttigen. We hebben een bijzonder goede ervaring gehad dankzij de uitstekende service, vriendelijk personeel, heerlijke lunch en fijn assortiment. Dank!
Floortje Opperman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
01-04-2022
 
Uitstekend
We hebben het enorm naar ons zin gehad. Alles liep gesmeerd. Jullie waren extreem flexibel en meegaand. Dachten overal in mee. Alles kon en mocht. Ik heb er weinig omkijken naar gehad. De borrel zelf was perfect. Heel erg bedankt voor alles.
Anoniem20220414
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 7 10 10 8
14-04-2022
 
Job Schepers
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 9 8
25-03-2022
 
Review
We hebben met veel plezier gebruik gemaakt van de goede faciliteiten op deze locatie. Ook de service was top!
Ashley Hennink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
31-03-2022
 
Dank voor de goede service
Prachtige locatie en mooie zaal. Uitstekende service en goede bediening. Locatie is ook makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader!!
Patricia van Meekeren
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 8
10-03-2022
 
Congresdiner Amsterdams Longcongres
Wij hebben in maart een congresdiner hier gehad. Het congresdiner was smaakvol en goed georganiseerd. Het is een erg mooie locatie. Wij hadden vooraf een rondvaart georganiseerd en konden aanmeren op de eigen steiger bij Amstel Boathouse. Het was een hele prettige ervaring ook voorafgaand een fijn contact. deze locatie is zeker een aanrader!
Colette Vodegel Matzen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
25-02-2022
 
Een hele fijne locatie en een hele fijne service die ook meedenkt. Dank
Floor Bak
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 8
17-02-2022
 
Goede locatie met erg vriendelijk personeel
Alles was ontzettend naar wens. Boeking proces was erg makkelijk en op de dag zelf geholpen door een vriendelijke man. We konden zelf daarna heerlijk blijven eten. Echt een aanrader!
Daphne Hasselbaink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 8 8 8 8
21-02-2022
 
Vergaderen op een mooie locatie
De deelnemers hebben een goede vergadering gehad in een fijne ambiance. Personeel is erg vriendelijk en denkt graag mee ook bij een last minute reservering. Wij komen zeker terug!
Robertjan Reininga
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 7
15-02-2022
 
Frans Wilbrink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
11-02-2022
 
Een perfecte plaats voor een complete vergaderdag!
Wij hebben weer een vergadering gehad bij Amstel Boathouse. Een mooie locatie met mooie vergaderruimten, goede vriendelijke en flexibele service en een lekkere lunch. Ook de "after" borrel is een aanrader. Het is voor ons een vaste vergaderplaats geworden. Een absolute aanrader!
Floor Annevelink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 7 9 7 7
08-02-2022
 
Amsterdam UMC
Alles was prima verzorgd. Deze locatie heeft een perfecte ligging en je kan er gratis parkeren. Erg vriendelijk personeel.
Christine Verweij
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
03-02-2022
 
Brainstormdag
Wij hebben vorige week een zeer prettige brainstormdag gehad in één van de zaaltjes van het Amstel Boathouse. Zeer aan te bevelen!
Dominique Theeuwes
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
15-12-2021
 
Rotary Club Amsterdam Zuid Kerstbijeenkomst & Lunch
Het was een mooie en uiterst goed verzorgde Kerstbijeenkomst met lunch. Alles was tot in de puntjes zeer goed verzorgd en heerlijk met uitstekende en zeer vriendelijke bediening.
Ester Hulleman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
22-12-2021
 
Top locatie!
Wij hebben voor een opleiding diverse korte en lange trainingsdagen bij Amstel Boathouse georganiseerd. Alles was top geregeld. Ruime zaal met veel daglicht en lekker eten. Ik reserveer graag weer bij het Amstel Boathouse voor een volgende opleiding!
Johan Vos
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 7 7 7 7
08-10-2021
 
Uitvalsbasis experiment
Er hebben fijn de plek kunnen gebruiken als uitvalsbasis voor ons experiment. Er is gratis parkeren, maar de ruimte is beperkt. Zalen zijn prima. Het personeel denkt goed mee in afwijkende wensen.
Hans Baaijen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 9
02-12-2021
 
Mooie, rustige plaats, met voldoende parkeergelegenheid
Soepel en prettig contact met de functionarissen van The Boat House. Mooie locatie, ruime zaal met mooie schermen. Ik zou er nog een camera en microfoon + speakers bij doen, zodat mensen van buiten via een videoverbinding kunnen participeren. Dat gaat toch helaas onderhand structureel worden bij besprekingen.. Zelf opzetten door de gebruikers kan ook, maar is toch een beetje gedoe.
Maaike N
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 8
19-11-2021
 
Top locatie!
Een echte aanrader met alles tot op de puntjes verzorgd door Lois en collega's. Veel dank voor het regelen en goede zorg , wij komen graag nog eens terug!
Fleur van Puijenbroek
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 9
19-11-2021
 
Aanrader!
Prettige locatie, goed bereikbaar en het eten voor de lunch is heerlijk!
Petra Angelone
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
5 reviews 7 8 8 8
03-11-2021
 
Diner
Eten was prima, gasten tevreden!
Judith Tervoort
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 8 8
28-10-2021
 
Ik heb een aantal weken geleden een afdelingsborrel georganiseerd voor een grote groep bij Amstel Boathouse. Alles was perfect geregeld van aankleding zaal tot de hapjes en drankjes en de service was uitstekend. Ook is deze locatie zeer goed bereikbaar. Aanrader!
Marianne Stroober
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 9
07-10-2021
 
4o jarig ambtsjublieum
Na een leuk persoonlijk gesprek met Britt werden verschillende opties besproken. De serre was perfect voor ons gezelschap. Het eten voldeed ruim aan de verwachtingen. Meer dan genoeg. Leuke bediening. Lokatie is natuurlij perfect zo langs de Amstel.
GVAZ
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 10 - 10
27-06-2021
 
Bijeenkomst van GVAZ op de veranda
De bijeenkomst was leuk en de verzorging door de bediening was fantastisch
Mijs-instituut
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 10 9 8
18-05-2021
 
Congres in het Amstel Boathouse
Het Mijs-Instituut heeft over de jaren heen meerdere congressen georganiseerd bij het Amstel Boathouse. De communicatie is fijn, de zalen mooi aangekleed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast is de ligging van de locatie natuurlijk prachtig, waarbij mensen tussen de scholingen door even op het terras kunnen zitten of een wandeling aan de Amstel kunnen maken.
Naomi Doelen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
29-03-2021
 
Cleo Amelsfort-Pinck
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 10
15-03-2021
 
Iets te vieren?
We hadden iets te bezegelen en dan is Amstel Boat House de plek om dit te vieren. ALtijd ultieme gastvrijheid.
Freek Ossel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 7 8 9
02-12-2020
 
Workshop nieuw museum
Prettig direct contact in het voorproces. Last minute eet wensen werden probleemloos verwerkt. Alerte bediening, coronaproof, zonder procesverstoring. Werkelijk heerlijk en gezond eten, rekening houdend met vega, allergieën e.d.we komen graag een volgende keer terug.
Hulya Salur
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
23-11-2020
 
Super gedaan
Bedankt het was top!!
Renate Hoogland
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review - 8 8 6
29-09-2020
 
Iris Hofman
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
28-09-2020
 
Team bijeenkomst
Op dinsdag 1 september kwamen wij als team bijeen om met elkaar nader kennis te maken. Amstel Boathouse was hiervoor een hele geschikte locatie. De locatie is heel goed ingericht en goed bereikbaar (ook met de auto). Ook hebben ze goed gelet op onze wensen. Het voelde veilig om hier met elkaar bijeen te komen. Het was goed mogelijk om voldoende afstand van elkaar te houden. We hebben van deze dag genoten. Veel dank voor de goede organisatie!
Wytze Rijkmans
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 8
14-07-2020
 
Regional VicePresident
Dit is niet de eerste keer dat we hier zitten, wij gaan hier als team graag naar toe om op deze geweldige spot in Amsterdam te vergaderen en met elkaar te werken aan nieuwe plannen en toffe ideeen uit te werken. De plek alleen al maakt dat de meeting in erg goede sfeer verloopt, waar je voldoende ruimte hebt tijdens deze rare tijden als Covid 19 om te vergaderen op veilige afstand Daarnaast is parkeren en het aanrijden is erg handig dus voor mij en mijn team(s) the place to be. Als je dan ook nog wilt genieten van een werklunch is er meer dan voldoende keuze van uitstekende kwaliteit. En na afloop in het zonnetje met uitzicht op de Amstel een drankje drinken en de dag is geslaagd. Wytze
Marja Tiepel
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 10 10 10 10
09-07-2020
 
afscheidsborrel
Amstel Boathouse is een geweldige mooie, leuke locatie. Goed verzorgd en vriendelijk personeel. De hapjes en drankjes waren heerlijk. Alle deelnemers aan de bijeenkomst waren zeer lovend over deze locatie. We komen zeker bij hen terug.
Rinia Verschoor
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 8 6 7
07-07-2020
 
De klimaatregeling in de zaal en de mogelijkheid om de zon te weren zijn minpunten. Verderr een mooie open en ruime zaal.
Corrie van de Burgt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 10 7
01-07-2020
 
Heel kort van te voren hebben wij nog van alles kunnen boeken in deze corona tijd. Letterlijk in de ochtend kijken de volgende middag bijeenkomst. Alles was keurig geregeld. De locatie krijgt een 8/9 vanwege dat het met het ov niet echt makkelijk te bereiken is. Je moet echt wel een stuk lopen. We kregen een pauze snack. Zag er leuk uit maar viel niet echt in de smaak, maar dat is persoonlijk denk ik.
Sylvia Brandsteder
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 8
24-06-2020
 
Alexandra Jacob
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 7
20-02-2020
 
The BoatHouse review
Great location and very helpful staff. The reservations couldn't go easier, the team has always a friendly attitude and they go above and beyond to satisfy all wishes. Our teams are extremely happy with meeting room space and support they receive during the meeting / workshops. The only point to develop as we are such regular guest is ...lunch... our teams would like to have a bigger variety of sandwiches served. We are very happy with this location and we are happy to recommended The BoatHouse at all times. Thank you to all of you!
Anke Ruitenberg
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
10-02-2020
 
Bedankt voor de top dag! Super goed verzorgd!
Wij hebben een super intressante en leerzame teamdag bij jullie gehad. De locatie is prachtig en aan de de cathering ontbreekt werkelijk niets. Een aanrader om hier naartoe te gaan!
Marijn Geul
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 8 8
21-01-2020
 
Lieke Kraan
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 7 9
14-11-2019
 
Goed verzorgde bijeenkomst
De eerste kennismakingsbijeenkomst voor ons projectteam hebben wij bij de Amstel Boathouse plaats laten vinden, een goede keuze! De presentatie vond plaats in zaal 'Waterland', een erg mooie en inspirerende zaal. De Boathouse had alles voor ons goed verzorgd: koffie en thee, snoepjes op de tafels, beamer, scherm en schrijfwaren voor alle genodigden. Het enige minpunt dat op te merken is, is dat de zaal erg het geluid weerkaatst, waardoor de luisteraars goed op moeten letten op wat er gezegd wordt. Na de presentatie werden wij ontvangen in het restaurant voor een borrel met enkele lekkere hapjes. Ook voor de aanwezigen met bijzondere dieetwensen is goed rekening gehouden, zodat zij zich ook welkom voelden. Ten slotte onze bijeenkomst afgesloten met een diner aan een mooi gedekte tafel. Het eten smaakte goed en de bediening was vlot. Al met al een zeer goed verzorgde bijeenkomst, waardoor wij ons volledig op onze projectteamleden konden storten en ons geen zorgen hoefde te maken over de zaken er omheen.
Esther Janknegt
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 8 9 8 8
20-11-2019
 
Top locatie!
De locatie is erg prettig, mooie lichte ruimtes, ligt fijn aan het park en het water en daarmee heel geschikt om even een wandelingetje te maken tussendoor. De faciliteiten zijn uitstekend: water met een smaakje, vers gebakken pastry, goeie koffie lekkere lunch in het restaurant. Snelle boeking. De bereikbaarheid is ook heel goed: parkeren op eigen terrein, precies aan de rand van de stad bij de A2. Ook met OV (station Zuid en Amstel) goed te doen. We komen zeke rnog eens terug!
Jolanda Brink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 8
12-11-2019
 
Vergaderdagen
We hebben fijne vergaderdagen gehad in het Amstel Boathouse. De locatie is goed te bereiken en alles is goed verzorgd. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Yvonne van Markus
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
2 reviews 9 10 8 7
31-10-2019
 
Lichte locatie met 'buitengevoel" midden in de stad
Het Amstel Boathouse is een prachtige lichte locatie. Waar vind je dat? Zo'n mooie plek met het gevoel van "buiten" en tegelijkertijd midden in de stad, met meer dan voldoende parkeergelegenheid. Prachtige lichte vergaderzalen, overgoten met daglicht en met een moderne en gezellige uitstraling. De verzorging was prima! De goede service (regelen van speciale maaltijden voor iemand met een aantal allergieen) is net dat beetje extra! Iedereen was verrast met deze mooie vergaderplaats.
Kirsten de Mink
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 7 9
31-10-2019
 
GMT tweedaagse 29 en 30 oktober 2019
De volgende terugkoppeling heb ik zojuist gekregen van de centrale directie: -locatie prima -verzorging lunch en aperitieven prima verzorgd en erg lekker ook! Jammer alleen dat het twee dagen op rij dezelfde lunch was -leefklimaat op eerste dag erg bedompt en een minpunt was dat er geen ramen waren (Halve Maen) -tweede dag fijne ruimte met ramen en meer frisse lucht Bedankt voor de goede zorgen.
Daphne Linzell
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 10
07-10-2019
 
Internationale Partner vergadering
Onze vergaderingen bij de Amstel Boathouse zijn heel goed verlopen. Alles was perfect geregeld: ontvangst met koffie, thee en koekjes, lunch, bitterballen en hapjes voor mee op de boot, de boottocht zelf, de ruime en lichte zalen, prima presentatiemiddelen....ik vergeet vast nog iets. Het contact met Loïs en Milou verliep prima. Ze gaven heel snel antwoord op mijn vragen en hielpen mij herinneren als ik niet reageerde op een vraag. Het is een heerlijke plek waar iedereen enthousiast over was!
StudiJob Uitzendbureau
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 9 8
19-09-2019
 
Afgelopen donderdag vierde StudiJob haar 20-jarig jubileum in Amstel Boathouse. Wij zijn erg positief over de gastvrijheid en de mogelijkheden bij deze locatie. Milou was zeer behulpzaam tijdens het proces en dacht goed met ons mee. Een absolute aanrader!
Stephanie Rijnders
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 9 8
16-08-2019
 
Super
Locatie is fijn + altijd parkeergelegenheid. Zeer behulpzaam en gastvriendelijk personeel
Alisa Lugovskaya
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 9
12-07-2019
 
geen opmerkingen. Bedankt voor jullie service.
Anouk Sluijter
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
28-06-2019
 
Accenture Products Talk + Summer Party
Nicole van Erp
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 8
13-06-2019
 
Inspirerende en leuke locatie voor een afdelingsretraite
De afdelingsretraite van de Nucleaire Geneeskunde van het Antoni van Leeuwenhoek was wederom een succes, mede door het Amstel Boathouse. Zowel de bijeenkomst als de georganiseerde rondvaart en aansluitend de barbecue waren zeer goed verzorgd. Het Amstel Boathouse neemt alle zorgen uit handen.
Ayse Sikier
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 9 8 10
20-05-2019
 
Het is een top plek om te vergaderen en te dineren!
Anne Boskma
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 8 8
14-05-2019
 
Antoni van Leeuwenhoek
Nathalie Peters
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 8 8 9
10-05-2019
 
Vergadering
Amstel Boathouse is een mooie locatie om te vergadering met verschillende aantallen mensen. Heel goed aan te rijden, eigen parkeerplek en goede verzorging. Omgeving straalt rust uit en stimuleert tot sterke focus. Aansluitend hebben we gedineerd en dat was van hoge kwaliteit en op alle levels goede service.
Wouter Schut
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 -
18-04-2019
 
Seminar succesvol verlopen
Wij vonden de ruimte die wij hebben afgehuurd voor onze seminar erg geschikt. De ruimte was groot en licht en voldeed aan onze wensen. De communicatie verliep ook goed met de organisatie.
Robin Ramkisoensingh
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 8 9
12-04-2019
 
Event
Gedurende een event in de RAI hebben wij de Boathouse laten functioneren als off site locatie om gasten te ontvangen. Omdat het een steenworp van de RAI is, was dit zeer goed te realiseren. Geografisch ligt het dus zeer goed. De mogelijkheden m.b.t. inzet van ruimtes (plenair, presentatie, demo, private meeting, hospitality, diner) zijn zeer ruim en 'anders' dan bij de grote(re) ketens. Onze behoefte was meerledig waaraan voldaan kon worden. Service en kwaliteit gedurende de dagen werd door onze gasten zeer goed beoordeeld. Oplossingsgericht (mee)denken, flexibele instelling, direct anticiperen op omstandigheden zijn aspecten die zeker van toepassing zijn.
Maxine de Wilde
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 8 7 6
11-04-2019
 
Fijne locatie, maar er zijn een paar verbeter punten.
We hebben een persontbijt gehad in de Hollandse Tuin, een hele fijne en mooie locatie. Ook was de Boathouse erg soepel met het vasthouden van de reservering. Het ontbijt was prima, heerlijk yoghurtjes en cake maar de belegsoorten mogen van wat betere kwaliteit. Verder hadden we een beamer aangevraagd, deze was echter niet ingesteld waardoor we veel tijd kwijt waren om alles in orde te krijgen, ook was er geen geluid aanwezig dit was echt een minpunt. Een vaste host in de zaal was handig geweest, toen de koffie en thee op was moesten we daardoor zelf tijdens de presentatie opzoek naar personeel om dit aan te geven.
Merlien van Assen
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 10 10 10 10
10-04-2019
 
Tevreden
Beste relatie, Wij zijn dik tevreden over de locatie, verzorging en de medewerkers tijdens ons MT-dag op dinsdag 9 april 2019 jl. Wij raden de locatie aan!!
Hinke Marijke Jellema
Boeking Locatie Zaal Eten & drinken
1 review 9 9 9 9
05-04-2019
 
aanrader!
Zeer prettige lunch/vergaderbijeenkomst gehad met gezellige borrel aansluitend. Prettige medewerkers, die erg behulpzaam waren. Ook de catering was zeer verzorgd, vers en erg smakelijk. Prachtige zaal met veel licht en goede ventilatie. We komen graag terug!