Locatietour

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 10

“Je weet pas echt hoe het is als je er bent geweest”

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben, om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. De Locatietour biedt zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever, uitkomst.

Het event Locatietour brengt leven in de brouwerij van jouw stad of regio, zorgt voor een prachtig podium voor locatiepartners en creëert nieuwswaarde.

***

Met Linda op Locatietour

Initiatiefnemer voor de Locatietour is Linda Kerkhoven, eigenaar van adviesbureau
Linda op Locatie. Met haar creatieve en commerciële inslag helpt en inspireert Linda (vergader)locaties om hun product beter in de markt te zetten waarbij de onderscheidende factor leidend is.

Door haar praktische achtergrond - zij runde zelf een vergaderlocatie, werkte bij een online portaal voor bedrijfsuitjes en boekte als managementassistente locaties - is zij een waardevolle sparringpartner voor (nieuwe) locatiehouders. Haar kennis deelt ze via blogs, presentaties en workshops. Linda op Locatie, afgekort 'LOL' haar dagelijkse motto en drive: 'Heb jij al lol gehad vandaag?'

Linda heeft in haar rol als 'locatieboeker' diverse locatiebezichtigingen en locatietours meegemaakt. Hierdoor is er voldoende inzicht opgebouwd en weet ze precies hoe het wel of juist niet moet. Aan de andere kant heeft ze zelf als bedrijfsleider van een 'vergaderlocatie' veel bezichtigingen verzorgd kan vanuit die invalshoek locaties vooraf begeleiden in hun presentatie.

De ervaringen van de zelf georganiseerde locatietours en feed back van locaties en vooral deelnemers geeft inzicht in waarom meetingplanners een hele dag mee op Locatietour gaan en wat ze daar verwachten. Dit is uitgangspunt voor volgende edities.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een spreker of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van spreker tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een conferentie of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Locatietour in IJsselstein. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Locatietour in IJsselstein of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een eventplanner of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of event website je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of event website voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!