Leiden Convention Bureau

Stationsweg 26 2312AV Leiden

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Leiden is de oudste en beroemdste universiteitsstad van Nederland. Evenals bij Cambridge en Oxford is er de onmiddellijke associatie van een prachtige historische culturele stad met beeldbepalende universiteitsgebouwen en kennisinstituten. Als onderdeel van Leiden Marketing neemt Leiden Convention Bureau het voortouw om de internationale kennisstad Leiden te profileren als perfecte locatie voor congressen.

Leiden Convention Bureau biedt u concrete hulp bij uw zoektocht naar de beste congreslocatie. Wij bieden gratis en onafhankelijk advies over congreslocaties, hotelaccommodaties en Professional Congress Organisers (PCO’s) en hebben ideeën en suggesties voor een onvergetelijk sociaal programma. Daarnaast kunnen we met u de verschillende locaties bezoeken en helpen we u met het samenstellen en vormgeven van uw bidbook. Promotiemateriaal van Leiden en het gebruik van onze beeldbank helpen u om uw achterban te enthousiasmeren voor Leiden en de mooiste congresinformatie samen te stellen.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een videorapportage of crowd controller? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van videorapportage tot crowd controller: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een netwerkevent of een meeting en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Leiden Convention Bureau in Leiden. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een passende locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de registratiesysteem of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Leiden Convention Bureau in Leiden of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een eventplanner of cateraar? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest zeer geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of cateraar je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!