Landgoedhotel Woodbrooke

Woodbrookersweg 1 7244 RB Barchem

Reviewscore
9,3
Reviews: 16Op een prachtige plek in het groen, aan de voet van de Kalenberg, ligt Landgoedhotel Woodbrooke. De ligging is uniek te noemen; gelegen op een eigen landgoed van 17 ha ademt het hotel een warme, persoonlijke en ongedwongen sfeer.

De locatie beschikt over vijf vergaderruimtes en twee spreekkamers, geschikt voor kleine en grotere gezelschappen. Ze zijn allemaal voorzien van een eigen garderobe en bagage-opslag. De Douglas, tevens de grootste vergaderzaal, is gelegen op de begane grond, grenzend aan een zonnig terras dat bereikbaar is via de openslaande deuren. De vergaderruimte ‘Eik’ is gelegen op de eerste verdieping en geeft een prachtig uitzicht over de hoteltuin en het bos. De ‘Bibliotheek’ is gelegen op de begane grond en is bijzonder geschikt voor kleinere gezelschappen.

Naast vergaderen kunt u er ook voor inspirerende teambuildingactiviteiten en vergaderbreaks terecht.

$alt
Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 275,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 110
Klimaatbeheersing -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Parkeermogelijkheden

De locatie is bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.
Vanaf station Zutphen reist u met buslijn 58 van Arriva naar onze locatie. De bus stopt naast de parkeerplaats van het hotel, halte ‘Woodbrookers’.
Met de auto is de locatie vanaf de A1 bereikbaar. U neemt op de A1 afslag 26, Lochem. Van daaruit bent u binnen 20 autominuten bij de locatie, waar voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,5 beoordeeld

In de prachtige Brasserie Woods, wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van streekproducten en biologische wijnen. De maaltijden worden door de koks gedeeltelijk bereid op de braai, uiteraard op het hout van het eigen landgoed. Uniek in de regio!

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
60%
Score 9
40%
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-04-2022 19:41:25
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
20-11-2020 13:57:57
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
20-11-2020 13:36:18
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
20-11-2020 10:32:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
09-11-2020 13:55:48
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 0 0 4
Aantal Quick Reviews 1 0 0 1
Totaal aantal reviews 3 0 0 5
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 - - 9,8
Gemiddelde score zaal 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - - 8,5
Gemiddelde score boeking 9,5 - - 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 - - 9,3
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 10 - - 10
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Barchem

Een goed bruikbare meetinglocatie zoeken in Barchem die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Barchem aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een netwerkevent of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Barchem voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoedhotel Woodbrooke in Barchem

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Barchem.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Barchem of in de regio Barchem of exclusief sturen naar Landgoedhotel Woodbrooke? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Barchem verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoedhotel Woodbrooke de juiste venue in Barchem?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!