Landgoed Artihove/Vidaa

Hoeksekade 162 2661 JL Bergschenhoek

Reviewscore
9,1
Reviews: 8Efficiënt vergaderen op een eiland, ultieme harmonie en concentratie.

Bij Vidaa kunt u elke dag van de week de mooiste ruimten huren voor uw receptie, presentatie, meeting of congres. Bij Vidaa vergadert u midden in de natuur, omgeven door groen, water en kunst. Ultieme rust en focus, zodat u het beste uit uw business meeting haalt. U kunt uw vergadering ook beginnen met een mindfulness of meditatie oefening, zodat de aandacht optimaal is.

Niet alleen vergroot u de kans op een effectieve bijeenkomst, ook geeft u uw werknemers en/of relaties iets extra waardoor zij u en uw bedrijf meer waarderen. Samen werken en samen genieten van de natuur, zelfontwikkeling en gezonde voeding.

Door de rijke natuurlijke omgeving brengt deze vergaderlocatie in Bergschenhoek de rust en ontspanning die u bij uw meeting kunt gebruiken. Hier geniet u van de privacy die nodig is, zijn alle technische hulpmiddelen voor een goede bijeenkomst aanwezig en kunt u tussendoor energie opdoen met een ontspannende en motiverende break en een wandeling over het eiland.

Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 35,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur -
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 250
Airconditioning -
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Museum & galerie, Buitenlocatie, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Openingstijden

Maandag 08:00 - 01:00
Dinsdag 08:00 - 01:00
Woensdag 08:00 - 01:00
Donderdag 08:00 - 01:00
Vrijdag 08:00 - 01:00
Zaterdag 08:00 - 01:00
Zondag 08:00 - 01:00

Events kunnen tijdens deze openingstijden geboekt worden
De bereikbaarheid van de afdeling Sales is van maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.


Parkeermogelijkheden

U kunt gratis parkeren op het terrein.

Vidaa beschikt over 75 parkeerplaatsen.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,65
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Bij Vidaa kunt u terecht voor voor alle soorten events vanaf 12 personen. Denk bijvoorbeeld aan een vergadering, congres, bedrijfsfeest, heisessie, babyshower, bruiloft, verjaardagsfeest en een jubilieum. Het is mogelijk om bijvoorbeeld een ontbijt, lunch, diner, high tea, high wine te boeken, dit alles in overleg met de afdeling Sales. Wij maken graag een offerte op maat voor u!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 4 0 8
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 4 0 8
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,0 - 9,2
Gemiddelde score zaal 9,0 8,5 - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,3 - 9,3
Gemiddelde score boeking 9,0 9,0 - 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 8,9 - 9,1
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,1
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige meetinglocatie voor je meeting in Bergschenhoek

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Bergschenhoek die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Bergschenhoek aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Bergschenhoek voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Landgoed Artihove/Vidaa in Bergschenhoek

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Bergschenhoek.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bergschenhoek of in de regio Bergschenhoek of exclusief sturen naar Landgoed Artihove/Vidaa? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte locaties in (de regio) Bergschenhoek verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Landgoed Artihove/Vidaa de juiste venue in Bergschenhoek?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!