Korf Catering

Kennemerlaan 88 1972 ER IJmuiden

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Korf Catering verzorgt de catering van 2 tot 1000 personen op elke gewenste locatie en elk budget. Wij verzorgen uw receptie, verjaardag, jubileum, feestavond of condoleance.Van bittergarnituren tot lunch en buffet en van serviesgoed tot feesttent, wij kunnen alles tot in de puntjes voor u regelen. Korf Catering verzorgt uw festiviteiten in heel Noord-Holland. Naast de regio’s IJmond en Haarlem, leveren wij ook in Graft-de Rijp, Schermer, Beemster, Waterland, Amsterdam, Alkmaar e.o. en West-Friesland.

Een van de grootste talenten van Korf Catering is het luisteren naar hetgeen u als klant in gedachten heeft. Daarnaast kunnen wij u goed adviseren omdat wij jarenlange ervaring hebben op het gebied van catering. Wij bespreken met u de verschillende mogelijkheden en de uiteindelijke aanpak. U krijgt van ons eerst een prijsopgave, zodat u weet waar u aan toe bent, en zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Korf Catering brengt een keur aan internationale gerechten uit Frankrijk, Spanje, Italië, Indonesië, Scandinavië en de Balkan.Maar wij vergeten natuurlijk ook de Nederlandse keuken niet! Heeft u een allergie? Meld het ons! Wij houden rekening met dieetwensen. We passen de gerechten aan, zodat ook gasten met bijvoorbeeld een lactose-, gluten-, of noten intolerantie van een heerlijke maaltijd kunnen genieten.

Ons ruime assortiment van koude- en warme buffetten biedt voor ieder wat wils. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een spreker of crowd controller? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van spreker tot crowd controller: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een event of een meeting en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Korf Catering in IJmuiden. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Korf Catering in IJmuiden of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door recensies als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een congresorganisator of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke congresorganisator of entertainment je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste congresorganisator of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!