Klein Wittenoord, privé vergaderlocatie

Wittenoordseweg 3 3927 CE Renswoude

Reviewscore
9,6
Reviews: 284



Klein Wittenoord is een verborgen juweeltje midden in de natuur.
Deze unieke privé vergaderlocatie - in het hart van De Gelderse Vallei - zorgt vanwege de intieme sfeer voor extra inspiratie tijdens bijeenkomsten en presentaties.
Ook bijzonder: wie de moderne en comfortabele accommodatie in Renswoude afhuurt, krijgt het kleinschalige landgoed als privégebruiker tot zijn beschikking.
Lunch, diner of kookworkshop zijn toevoegingen waarmee Klein Wittenoord zich op culinair gebied onderscheidt van andere vergaderlocaties.
Een weldadige plek - in het midden van het land - voor de zakelijke markt om elkaar in alle rust te ontmoeten.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 440,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 18
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag 08:00 - 23:00
Zondag 08:00 - 23:00

U bent van harte welkom om vooraf de sfeer van Klein Wittenoord te komen " proeven" .


Parkeermogelijkheden

Ruim voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,8 beoordeeld

Private Dining
In de sfeervolle eetkamer kunt u in alle beslotenheid dineren met collega's of zakenrelaties, ook wel private dining genoemd.
Vanuit onze professionele keuken verzorgen wij een zeer verfijnd, culinair menu met bijpassende wijnen.
Vooraf bespreken wij uw wensen op basis waarvan wij een aanbieding op maat maken.

Kookworkshop
Wilt u samen met collega’s of zakenrelaties iets ondernemen in een ontspannen en gezellige sfeer dan kunt u ook denken aan een kookworkshop in onze professionele kookstudio. Hier bereidt u met elkaar - en onder leiding van de chef - een culinair 4 gangenmenu.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Lorens Kirchner
 DSB Verzekeringen
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  24-05-2012

Beoordeeld met een 9,0
“Wij zijn er in geslaagd diverse moeilijke beslissingen te nemen en het onderling vertrouwen te versterken in een prachtige omgeving met jullie constante hulp en begeleiding tijdens de breaks. Het eten was heerlijk”.

 Kasper Klaarenbeek
 Talenten en Teams, eigenaar
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-05-2016

Beoordeeld met een 9,5
"Ik ben inmiddels een aantal keren met training- & vergadergroepen te gast geweest bij Klein Wittenoord en deel graag mijn ervaringen. Zoals ze altijd zeggen heeft goede wijn geen krans nodig, toch steek ik graag de loftrompet over Marijke en Wim en hun geweldige locatie. Als je op zoek bent naar een vergaderlocatie waar kleinschaligheid, oprechte persoonlijke aandacht en GEWELDIG eten belangrijk is raad ik je aan jezelf te verwennen met een bezoek aan Klein Wittenoord.
Ik zeg doen!"

 Peter Ribbens
 Medi Optiek
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  19-09-2011

Beoordeeld met een 9,0
“Gastvrijheid, smaak, team buiding en rust zijn zo wat dingen waar ze bij Klein Wittenoord groot in zijn. Marijke en Wim, nogmaals dank voor de geweldige dag”.

 Karen de Loos
 KIKCommunicatie, Eigenaar
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  22-09-2016

Beoordeeld met een 9,5
“Klein Wittenoord is – mede door de grootse (culinaire) gastvrijheid van eigenaren Marijke en Wim – de perfecte locatie geweest voor een 1e editie van een door mij georganiseerde netwerkbijeenkomst.
Geen twijfel over mogelijk dat Klein Wittenoord ook voor de volgende edities de locatie wordt!”

 Jaap Jan Huisman
 Value Support, manager
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-01-2012

“Het was heerlijk om een avond te genieten van de gastvrijheid van Marijke en Wim in hun “Klein Wittenoord”. De culinaire kwaliteit maakte de avond goed, de persoonlijke aandacht en betrokkenheid maakte het groots”.

 Alice Beukema
 Rabobank Nederland, PA
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  14-09-2014

Beoordeeld met een 9,0
“Een locatie waar gastvrijheid – aandacht – rust en inspiratie samenkomen”.

 Gaston Hendriks
 Kapitaalmeester, Financieel Planner
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-02-2014

Beoordeeld met een 9,5
“Klein Wittenoord staat voor gastvrij en culinair vergaderen in een mooie omgeving. Mede dankzij de gastvrijheid van Marijke en Wim hebben wij een hele productieve vergadering gehad.
Klein Wittenoord is een parel.”

 Marijke Horstink
 Happy Nurse, directeur
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  26-06-2014

Beoordeeld met een 10
"Uitstekende en zeer goed bereikbare vergaderlocatie. De faciliteiten zijn zeer goed en het eten fantastisch. Vooral fijn is de rust die er heerst. Je kunt heel geconcentreerd met elkaar vergaderen omdat je ver weg bent van de dagelijkse zakelijke omgeving. Tegelijkertijd is de locatie heel goed bereikbaar en ligt in een prachtige omgeving. De eigenaren zijn zeer servicegericht en voelen precies aan waar je behoefte aan hebt en dat krijg je dan ook. Alles is in overleg mogelijk en ze denken ook proactief mee. Wij waren uitermate tevreden over de dagen in Klein Wittenoord".

 Paul de Jong
 Mercedes-Benz Financial, commercieel manager
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  30-06-2014

Beoordeeld met een 10
"Deze vergaderlocatie is prachtig gelegen en biedt uitstekende faciliteiten. Een echte aanrader !!"

 T.M. Berkhout
 Vastgoedkenniscentrum
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  02-04-2016

Beoordeeld met een 10
"Zeer gastvrij. Tot in de puntjes verzorgd".

 J. Wijnen
 Diligence, adviseur bedrijfsovername
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-04-2016

"Wij zijn met Diligence in de afgelopen jaren al diverse malen te gast geweest en ik kan alleen maar zeggen dat het keer op keer uitstekend is bevallen. De accommodatie levert de mogelijkheid om in alle rust onze bijeenkomsten te organiseren en als we dan aansluitend de keuken in gaan is ook daar door Marijke en Wim alles tot in de puntjes verzorgd. Een absolute aanrader".

Scoreverdeling

Score 10
69%
Score 9
28%
Score 8
2%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:26:35
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:22:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:20:38
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:20:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:17:06
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:15:21
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 18:00:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 17:58:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 17:58:13
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 17:57:47
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 17:51:57
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
11-05-2022 17:48:06
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 4 0 10 35
Aantal Quick Reviews 35 0 50 125
Totaal aantal reviews 39 0 60 160
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,8 - 9,7 9,7
Gemiddelde score zaal 9,4 - 9,2 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,8 - 9,8 9,8
Gemiddelde score boeking 10 - 9,6 9,7
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,8 - 9,6 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,6 - 10 9,8
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Renswoude

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Renswoude die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Renswoude aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een congres of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Renswoude voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Klein Wittenoord, privé vergaderlocatie in Renswoude

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Renswoude.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Renswoude of in de regio Renswoude of exclusief sturen naar Klein Wittenoord, privé vergaderlocatie? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Renswoude verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Klein Wittenoord, privé vergaderlocatie de juiste evenementenlocatie in Renswoude?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!