Kasteel De Keverberg

Kasteelhof 4 5995 BX Kessel

Reviewscore
9,2
Reviews: 39Een event organiseren in het modernste kasteel van Nederland? Inspiratie is er volop te vinden in ons kasteel, dat zijn oorsprong kent in het jaar 900. Proef de sfeer in de prachtige Van Keverbergzaal of geniet juist van het geweldige uitzicht over de Maas (30 meter hoog!) in de Zusterskap. De parel midden in het kasteel vormt de Binnenplaats met haar mergelstenen nissen én glazen dak. Van een MT-bijeenkomst met 5 personen tot een congres van 100 personen, er zijn volop mogelijkheden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of kom eens langs om een kopje koffie te drinken!

Aantal zalen 7
Basisprijs (4 u/10 p) € 295,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Vergaderingen/trainingen/bijeenkomsten buiten de regulieren openingstijden, zijn uiteraard mogelijk na reservering.


Parkeermogelijkheden

Diverse parkeerplaatsen in de omgeving op loopafstand van het kasteel.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,35
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een basislunch, bestaande uit huisgemaakte soep en luxe belegde broodjes wordt door ons zelf verzorgd. Dit geldt ook voor eenvoudige borrelhapjes.

Voor een uitgebreide (warme) lunch en/of buffet /diner/hapjes werken wij samen met een aantal topcateraars.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 1 1 12 31
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 1 1 12 31
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 10 9,0 9,6 9,5
Gemiddelde score zaal 10 9,0 9,2 9,3
Gemiddelde score eten en drinken 10 8,0 8,4 8,6
Gemiddelde score boeking 10 9,0 9,3 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 10,0 8,8 9,1 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Kessel

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Kessel die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Kessel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een congres of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Kessel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Kasteel De Keverberg in Kessel

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Kessel.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Kessel of in de regio Kessel of exclusief sturen naar Kasteel De Keverberg? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Kessel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Kasteel De Keverberg de juiste venue in Kessel?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!