IJSenIJSkoud.nl

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

IJSenIJSkoud is de specialist in ijsproductie. Een aantal jaar geleden startten wij op kleine schaal in onze fabriek met ijsproductie. Vooral glashelder ijs was ons doel. Het proces is in de loop der jaren zo verbeterd, dat wij nu het beste ijs van Nederland verkopen aan particulieren en bedrijven.

IJsfabriek voor ijsblokjes en ijsblokken

Onze ijsfabriek en vrieshal zijn uitgebreid en het logistieke proces geoptimaliseerd. Vandaag de dag leveren wij bijna 24/7 ijs door de gehele Randstad en voor grootgebruik door heel Nederland. Ons productieteam werkt dagelijks aan de beste ijsproductie.

Hoge kwaliteit ijsblokjes, crushed ijs en ijsblokken

Met onze eigen productie van ijs, zorgen wij voor een continue hoge kwaliteit garantie. Wij hebben altijd voldoende ijs op voorraad. Door het geoptimaliseerde proces is ons ijs van zuiver drinkwater en zonder toevoegingen.

Alles weten over ijs? Onze ijsexperts helpen je graag.

Heb je vragen of speciale wensen? Als ijsexpert maken wij bijna alle wensen mogelijk. Wij denken mee met nieuwe ijsoplossingen of ijsproducten en maken alles van IJS mogelijk.

IJSenIJSkoud levert ijs aan:

Restaurants
Benzinestations
Cocktailbars
Evenementen (groot en klein)
Particulieren
Mobiele foodtrucks
Groothandels

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

Op ons adres in Amsterdam hebben we geen ijs. Afhalen is daar dus niet mogelijk

Telefonisch zijn we te bereiken van 08:00 - 22:00 uur. De webwinkel is natuurlijk 24/7 bereikbaar.

Ons Distributiecentrum in Beverwijk is van 08:00 - 17:00 uur open voor afhalen. Daarbuiten kan in overleg.


Parkeermogelijkheden

Geen parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een DJ of decorateur? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van DJ tot decorateur: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele meetinglocaties en diensten vinden voor een event of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij IJSenIJSkoud.nl in Amsterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om IJSenIJSkoud.nl in Amsterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door recensies als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een congresorganisator of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest zeer geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke DJ of decorateur je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste DJ of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!