Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn

Reviewscore
9,2
Reviews: 16Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen op Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. De 47 hectare bos van het landgoed bieden prachtige wandelroutese en mogelijkheden tot outdooractiviteiten.

De 30 vergaderzalen, waaronder een congreszaal tot 500 personen, hebben veel daglicht en allemaal uitzicht op onze bosrijke omgeving.
Het landgoed biedt 110 moderne hotelkamers, Maarten Maartenshuis met Openluchttheater, Koetshuis, Lodges, Bar en uitstekend restaurant met terras.

Gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Vergaderen op Landgoed Zonheuvel doet u klimaat neutraal. De Green Key Goud waarborgt onze duurzaamheid. U bent van harte welkom!

Aantal zalen 33
Basisprijs (4 u/10 p) € 328,90
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 500
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen -

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest

Parkeermogelijkheden

Wij hebben een gratis parkeergelegenheid voor 250 auto's.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,70
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Groepen tot 30 personen kunnen genieten van onze al la carte menu. Boven dit aantal maken wij graag een aangepast menu.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 3 0 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 3 0 16
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,4 9,3 - 9,4
Gemiddelde score zaal 9,4 8,7 - 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 9,0 - 8,9
Gemiddelde score boeking 9,4 9,0 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,2 9,0 - 9,2
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,2
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Doorn

Een goed passende vergaderlocatie zoeken in Doorn die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Doorn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Doorn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel in Doorn

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Doorn.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Doorn of in de regio Doorn of exclusief sturen naar Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte venues in (de regio) Doorn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel en Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel de juiste meetinglocatie in Doorn?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!