Hotel De Reiskoffer

Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd

Reviewscore
9,0
Reviews: 10Hotel De Reiskoffer is een 4-sterrenhotel gevestigd in een gerestaureerd klooster tussen Breda en Roosendaal. Het hotel is rustig gelegen aan de rand van het bos “De Pagnevaart”, ideaal voor zakenreizigers en vakantiegangers!

We bieden 56 ruime kamers, een restaurant / bar, een ruim terras, een fitnessruimte een gelagkamer en conferentie faciliteiten (diverse multi functionele zalen). De inspirerende vergaderzalen zijn vernoemd naar een ontdekkingsreiziger of bestemming en hebben allemaal een eigen twits. De huiselijk sfeer en gastvrijheid, een belangrijk kenmerk van De Reiskoffer, stimuleert een positief vergaderklimaat. Onze bovenzalen bieden ruimte voor groepen van 4 t/m 18 personen. Op de begane grond zijn de zalen geschikt voor groepen van 10 tot 200 personen.

De Reiskoffer investeert in duurzame relaties en is trotse bezitter van het Gouden Green Key certificaat. Onze keukenbrigade werkt met ambitie en enthousiasme aan eigentijdse, streek- en seizoensgebonden gerechten. Alle bijeenkomsten worden op maat gemaakt en moeten vlekkeloos verlopen. Onze service is er volledig op gericht om alles uit handen te nemen.

Het hotel ligt op 1 km. van de snelweg A58 en toch rustig gelegen in het groene dorp Bosschenhoofd. De historische steden zoals Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen (België) zijn goed te bereiken vanaf het hotel. Er zijn diverse sportieve faciliteiten, culturele bezienswaardigheden, natuurgebieden en tal van attracties in de omgeving.

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 200
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Feest, Conferentie en congres

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren op eigen locatie.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Hotel De Reiskoffer beschikt over een excellente keuken, die je voorzien van lunch en diner. In het hotel kan er in diverse ruimtes worden gegeten. Zo heeft De Reiskoffer een authentieke Kapel, een gezellige Brasserie en de Gelagkamer. Het is mogelijk in een aparte ruimte te eten om uw privacy te waarborgen. In samenspraak met de keuken kan er een apart menu worden samengesteld. De Reiskoffer denkt graag met je mee, om jouw vergadering tot in de puntjes te verzorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Cindy van Dorst
 Gedragstherapeut voor hond en kind
 Gast
Bron  :  Facebook
Datum  :  30-06-2018

Zoek je een locatie voor jouw evenement? Neem dan zeker contact op met Hotel de Reiskoffer.
Een team met ervaring en vriendelijkheid hoog in het vaandel helpt je bij alles wat er nodig is. Onlangs organiseerde ik voor een grote groep (+ 90 personen) een event. Ik kreeg van de deelnemers terug te horen:

' Wat een vriendelijk personeel loopt hier rond'
' Ik voel me verwend'
' Wat een heerlijke lunch, dat heb ik wel eens anders gehad'.
' Wauw..wat een goed georganiseerd hotel'

En natuurlijk kunnen de deelnemers blijven overnachten in een sfeervol hotel.
Ik ben fan van Hotel de Reiskoffer en haar personeel.

Dierbare groet
Cindy van Dorst

  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 10 0 0 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 10 0 0 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,9 - - 8,9
Gemiddelde score zaal 8,8 - - 8,8
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 - - 9,0
Gemiddelde score boeking 9,1 - - 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 - - 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Bosschenhoofd

Een goed passende vergaderruimte zoeken in Bosschenhoofd die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Bosschenhoofd aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een event of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Bosschenhoofd voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je gastervaringen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De gastervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Bosschenhoofd.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Bosschenhoofd of in de regio Bosschenhoofd of exclusief sturen naar Hotel De Reiskoffer? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Bosschenhoofd verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Hotel De Reiskoffer de juiste locatie in Bosschenhoofd?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!