het event atelier (Almere)

Grote Markt 109 1315 JC Almere

Reviewscore
9,0
Reviews: 15



Bij het event atelier in Almere kun je vergaderen, flexwerken en informele bijeenkomsten organiseren. Het is een creatieve locatie, gelegen in hartje centrum, aan de Grote Markt. het event atelier is kleinschalig, waardoor het persoonlijk is en mensen zich snel thuis zullen voelen.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 175,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 6
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 21:30
Dinsdag 08:30 - 21:30
Woensdag 08:30 - 21:30
Donderdag 08:30 - 21:30
Vrijdag 08:30 - 21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wil je de gehele locatie afhuren? Wij verhuren de gehele ruimte, inclusief de drie vergaderruimtes (2x voor 6 personen en 1x voor 4 personen) voor maximaal één dag in de week. In de avonduren kan dat op elke doordeweekse dag, van 18.30 tot 21.30 uur.

Nog belangrijk om te weten: we openen onze deuren officieel pas in januari, maar je kunt vanaf 1 december al langskomen voor een vergadering.


Parkeermogelijkheden

In principe zijn vrijwel alle parkeergarages in het centrum van almere op loopafstand van het event atelier. Wil je echt zo dichtbij mogelijk staan, kies dan bijvoorbeeld voor Metropole- of Regisseurgarage. Je betaalt maximaal €10 per dag als je parkeert in een garage.

Een budgetvriendelijke optie is gratis parkeren bij P+R Muziekwijk of Parkwijk. Daarna hoef je maar drie minuutjes en één halte met de trein. Je betaalt € 5 voor een retour, zonder korting, tweede klas.

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Bij het event atelier is de hele dag koffie, thee en water en wat snacks inbegrepen.

Voor ontbijt, lunch en diner werken we met externe cateraars. Onze catering is altijd vegetarisch of vegan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
50%
Score 9
40%
Score 8
10%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
20-12-2021 16:19:22
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
20-12-2021 16:13:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-12-2021 13:12:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-12-2021 13:03:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-12-2021 13:02:24
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
08-12-2021 11:06:31
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-12-2021 19:42:48
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2021 10:46:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2021 10:45:20
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
02-11-2021 10:45:05
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 3 2 5
Aantal Quick Reviews 0 10 0 10
Totaal aantal reviews 0 13 2 15
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 9,3 8,0 8,6
Gemiddelde score zaal - 9,7 9,0 9,3
Gemiddelde score eten en drinken - 9,3 9,0 9,1
Gemiddelde score boeking - 9,7 8,5 9,0
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,5 8,6 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 9,4 - 9,4
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Almere

Een goed bruikbare vergaderzaal zoeken in Almere die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Almere aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Almere voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

het event atelier (Almere) in Almere

We publiceren evenementenlocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de evenementenlocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Almere.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Almere of in de regio Almere of exclusief sturen naar het event atelier (Almere)? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Almere verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is het event atelier (Almere) de juiste evenementenlocatie in Almere?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of decorateur? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door recensies als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!