het event atelier (Almere)

Grote Markt 109 1315 JC Almere

Reviewscore
8,8
Reviews: 42



Bij het event atelier in Almere kun je vergaderen en informele bijeenkomsten organiseren. Het is een creatieve locatie en kleinschalig, waardoor het persoonlijk is en mensen zich snel thuis zullen voelen.

$alt
$alt
Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 175,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 6
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Flexwerken, Vergadering, Presentatie, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 21:30
Dinsdag 08:30 - 21:30
Woensdag 08:30 - 21:30
Donderdag 08:30 - 21:30
Vrijdag 08:30 - 21:30



Parkeermogelijkheden

In principe zijn vrijwel alle parkeergarages in het centrum van almere op loopafstand van het event atelier. Wil je echt zo dichtbij mogelijk staan, kies dan bijvoorbeeld voor Metropole- of Regisseurgarage. Je betaalt maximaal €10 per dag als je parkeert in een garage.


Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Bij het event atelier is de hele dag koffie, thee en water en wat snacks inbegrepen.

Voor ontbijt, lunch en diner werken we met externe cateraars. Onze catering is altijd vegetarisch of vegan.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
41%
Score 9
37%
Score 8
20%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-05-2022 15:09:52
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-05-2022 15:04:18
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-05-2022 14:58:26
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
16-05-2022 14:56:08
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
21-04-2022 15:58:25
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-04-2022 15:57:51
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
21-04-2022 15:57:13
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
21-04-2022 15:57:02
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-04-2022 15:55:10
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
21-04-2022 15:54:53
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-04-2022 17:11:13
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
01-04-2022 17:11:03
  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 3 14 1 18
Aantal Quick Reviews 10 14 0 24
Totaal aantal reviews 13 28 1 42
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 8,6 8,0 8,5
Gemiddelde score zaal 9,7 9,0 8,0 8,7
Gemiddelde score eten en drinken 9,3 9,0 8,0 8,6
Gemiddelde score boeking 9,7 9,1 9,0 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,5 8,9 8,3 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,4 9,1 - 9,2
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Almere

Een goed passende meetingspace zoeken in Almere die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Almere aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Almere voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

het event atelier (Almere) in Almere

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Almere.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw evenement: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Almere of in de regio Almere of exclusief sturen naar het event atelier (Almere)? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare meetinglocaties in (de regio) Almere verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is het event atelier (Almere) de juiste locatie in Almere?

Heb je een mooie locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de venues.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door recensies als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!