HartelijkHoofddorp

Hoofdweg 661 2131 BB Hoofddorp

Reviewscore
9,5
Reviews: 14Be Soulfull.. Be Kind...Be in Love...HartelijkHoofddorp for soulful meetings. Een sfeervolle, inspirerende vergaderlocatie in een voormalig graanpakhuis met ruim buitenterrein. Rustig gelegen maar toch tegen het centrumgebied aan van Hoofddorp. Vanaf Schiphol binnen 10 minuten te bereiken. Ook met openbaarvervoer goed bereikbaar, bushalte op loopafstand. Grote ruimte van ongeveer 130m2 en een tweede ruimte binnendoor bereikbaar van ongeveer een zelfde afmeting.
Ruim buitenterras en parkeergelegenheid op eigen terrein. Onze keuken is Heatlhy, Puur en Vegetarisch. Kortom een plek waar alles draait om soulful living, healthy food, genieten, ontmoeten en verbinden...
Je huurt onze locatie altijd exclusief!

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 570,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 25
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 07:00 - 22:00
Dinsdag 07:00 - 22:00
Woensdag 07:00 - 22:00
Donderdag 07:00 - 22:00
Vrijdag 07:00 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Parkeermogelijkheden

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,6 beoordeeld

Healthy & Veggie Food.... good for you, the animals and our planet.
Puur en eerlijk eten daar staan wij voor. Zoveel mogelijk lokaal en biologisch maar bovenal vegetarisch en veel plantaardig eten. Ideeal om fit en alert te zijn gedurende dag. Eten dat je energie geeft en niet wegneemt.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
100%
Score 9
Score 8
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2020 13:01:47
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 2 1 13
Aantal Quick Reviews 0 1 0 1
Totaal aantal reviews 7 3 1 14
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,3 10,0 9,0 9,3
Gemiddelde score zaal 9,3 10,0 9,0 9,4
Gemiddelde score eten en drinken 9,7 10,0 9,0 9,6
Gemiddelde score boeking 9,4 9,5 9,0 9,3
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,4 9,9 9,0 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - 10,0 - 10,0
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,5
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige evenementenlocatie voor je meeting in Hoofddorp

Een geschikte vergaderzaal zoeken in Hoofddorp die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Hoofddorp aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Hoofddorp voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

HartelijkHoofddorp in Hoofddorp

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkevent straks plaats kan vinden in Hoofddorp.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Hoofddorp of in de regio Hoofddorp of exclusief sturen naar HartelijkHoofddorp? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Hoofddorp verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is HartelijkHoofddorp de juiste evenementenlocatie in Hoofddorp?

Heb je een fijne locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of cateraar? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een beoordeling

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een venue die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde venue? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de venue waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de venue in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de venue waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!