Funjet Rotterdam

Parkhaven 9 3016 GM Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Voel de adrenaline  tijdens deze tocht door Rotterdam. Racen met hoge snelheid onder de
Erasmusbrug en de Willemsbrug, langs de Oude Haven tot aan Delfshaven. Onderweg zie je alle highlights van Rotterdam met grote snelheid aan je voorbijkomen. Zie Hotel New York aan de kade

staan. Bepaal de koers door te turen naar de Euromast. Bekijk Het witte huis en de Rotterdam van Rem Koolhaas. Zie Splashtours het water in Splashen en scheur langszij de SS Rotterdam.

Het decor is mooi maar de jetboat is pas echt indrukwekkend. De jetboat is gebouwd voor actie en

avontuur. De Jetboat haalt een snelheid van 100 km per uur en vaart op bio-ethanol. Voel de kracht van 720 pk en de snelheid van twee waterjets. De jetboat is extreem wendbaar. Dat voel je goed wanneer de schipper een vette drift maakt. De muziekinstallatie aan boord is minstens zo intens en maakt de beleving compleet.

Van deze thrill moet je wel even bijkomen!

Openingstijden

Maandag 11:00 - 16:00
Dinsdag 11:00 - 16:00
Woensdag 11:00 - 16:00
Donderdag 11:00 - 16:00
Vrijdag 11:00 - 16:00
Zaterdag 11:00 - 16:00
Zondag 11:00 - 16:00

De Funjet vaart vanaf zes personen.


Parkeermogelijkheden

Betaald parkeren

Gratis parkeren na 18:00 uur


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een spreker of crowd controller? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van spreker tot crowd controller: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Funjet Rotterdam in Rotterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de leuke act of fotograaf?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Funjet Rotterdam in Rotterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door reviews als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief over een fotograaf of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventorganisator of hostess je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventorganisator of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!