Flitz-Events

Schokkerweg 44 2583 BJ Den Haag

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Bij Flitz-Events staan we dagelijks met veel plezier op om onze klanten te voorzien van een unieke beleving in en rondom Scheveningen. Geen dag is bij ons hetzelfde en dat vinden we heerlijk! Of je nu met 5 personen komt voor een gezellige workshop, of een bedrijfsfeest van ruim 100 personen wilt organiseren, wij vinden alles te gek.

Warme relatie met onze klanten
Wij vinden het ontzettend belangrijk om als evenementenbureau tussen de mensen te zijn. Het organiseren van evenementen is onze passie en dat willen we maar wat graag overbrengen naar onze klanten. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Creatief en meedenkend evenementenbureau
Een evenementen bij Flitz-Events is jouw evenement. Wij luisteren altijd naar de wensen van onze klant en spelen daar op in. Toch komt het regelmatig voor dat een klant ons vraagt om mee te denken. Wij komen dan met diverse ideeën, tips en inspiratie om je te helpen bij het organiseren van een onvergetelijke dag.

Unieke activiteiten voor scherpe prijzen
Bij evenementenbureau Flitz-Events denken we graag met je mee, om zo het beste evenement voor jullie groep te kunnen organiseren. Als een van de weinige evenementenbureaus kunnen wij evenementen in heel Nederland verzorgen. Daarnaast proberen wij altijd een scherpe offerte aan te leveren.

Flexibele en behulpzame begeleiders
Tijdens het doen van een evenement is het prettig als je een sociale en ervaren begeleider krijgt toegewezen. Dat weten we bij Flitz-Events. Onze begeleiders zijn altijd behulpzaam en staan altijd open om je te helpen. Loopt iets niet zoals gewend? Geen zorgen, wij zijn flexibel genoeg om altijd tot een gewenste oplossing te komen voor een leuk bedrijfsuitje in Scheveningen.

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een congresorganisator of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van congresorganisator tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een congres of een bijeenkomst en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Flitz-Events in Den Haag. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Flitz-Events in Den Haag of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een spreker of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventplanner of leuke act je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventplanner of leuke act voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!