FlexLounge

Lylantse Plein 1 2908 LH Capelle aan den IJssel
Bent u op zoek naar een inspirerende en flexibele omgeving voor uw zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen , trainingen , opleidingen, coaching en workshops?
Flexlounge heeft 11 verschillende afsluitbare zalen met airco , verdeeld over 2 verdiepingen, voor u ter beschikking van 18 tot 110 m2 voor 2 tot 100 personen en is per dagdeel ( 4 uur) te huur.
Tevens hebben wij de beschikking over een 4tal kamers die geschikt zijn voor coaching, kleine vergaderingen , en als flexibel kantoor. Deze ruimte is per uur te huur.
Onze flexibele instelling zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Wij staan voor u klaar om samen met u te kijken naar alle mogelijkheden om voor u het beste resultaat te behalen door dit persoonlijk en flexibel in te vullen.
Wilt u na afloop van uw meeting even ontspannen dan hebben wij de beschikking over een “bruin café” waar u kunt genieten van een borrel met eventueel uitgebreide hapjes.

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € 37,50
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 100
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Kantoor, Partycentrum, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 08:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 08:30 - 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Zaterdag en zondag zijn wij op afspraak ook gewoon geopend


Parkeermogelijkheden

Wij hebben voor de deur een groot gratis parkeerterrein voor 100 auto's.
Wij zijn gevestigd op een paar minuten van de afrot op de A20

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,75
Externe catering Nee

Onbeperkt koffie en thee voor een dagdeel € 7,50,-.
Lunch en dinner kan a la cart en/of middels een buffet.Uitgebreid Lunch buffet vanaf € 13,50 per persoon. Dinnerbuffet vanaf € 17,50 per persoon.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Capelle aan den IJssel

Een goed passende meetingspace zoeken in Capelle aan den IJssel die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Capelle aan den IJssel aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Capelle aan den IJssel voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

FlexLounge in Capelle aan den IJssel

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Capelle aan den IJssel.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Capelle aan den IJssel of in de regio Capelle aan den IJssel of exclusief sturen naar FlexLounge? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Capelle aan den IJssel verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is FlexLounge de juiste venue in Capelle aan den IJssel?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!