Fletcher Wellness-Hotel Helmond

Scheepsboulevard 2 5705 KZ Helmond
Fletcher Wellness-Hotel Helmond beschikt naast 81 hotelkamers ook over 5 multifunctionele vergaderzalen met een capaciteit tot 250 personen. Het hotel biedt een totaalpakket aan zalen, diensten en faciliteiten om evenementen en andere zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Zo zijn alle zalen zijn voorzien van natuurlijk daglicht, climate control, Wi-Fi en alle moderne audiovisuele apparatuur die nodig zijn voor een geslaagde bijeenkomst. Wilt u met het team bijeenkomen om een bedrijfsjubileum te vieren? Of snel stappen maken met een brainstormsessie? Voor iedere gelegenheid is er een passende zaal. De unieke combinatie van faciliteiten in dit hotel geeft de mogelijkheid om bijeenkomsten te combineren met bijvoorbeeld een zakelijke lunch of culinair diner, een ontspannend bezoek aan de wellness of een activiteit in Helmond of Eindhoven. Dit alles typeert de multifunctionaliteit van deze unieke locatie!

Voordelen opgesomd

Uw event volledig op maat!
5 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
Capaciteit tot 300 personen
81 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
Gecombineerd ruim 300m2 eventoppervlakte
Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 240,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 4
Maximale capaciteit 300
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Tentoonstellingsruimte, Hotel, Kantoor, Partycentrum, Restaurant, Sportaccommodatie, Trein

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Het Hotel is 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend.


Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Fletcher Wellness-Hotel Helmond biedt uitstekende zakelijke culinaire mogelijkheden. Het hotel beschikt over een restaurant met een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, waaronder vegetarische en glutenvrije opties. Daarnaast zijn er ook verschillende vergaderzalen beschikbaar waar gasten kunnen genieten van heerlijke koffie- en theepauzes, evenals lunch- en dinerarrangementen. Het hotel kan ook maatwerk bieden voor speciale gelegenheden, zoals diners of recepties. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een informeel samenzijn, Fletcher Wellness-Hotel Helmond biedt de perfecte culinaire oplossingen voor elk evenement.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een fijne evenementenlocatie voor je meeting in Helmond

Een bruikbare vergaderlocatie zoeken in Helmond die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Helmond aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele evenementenlocaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte evenementenlocaties in Helmond voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Wellness-Hotel Helmond in Helmond

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkevent straks plaats kan vinden in Helmond.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Helmond of in de regio Helmond of exclusief sturen naar Fletcher Wellness-Hotel Helmond? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Helmond verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Wellness-Hotel Helmond de juiste locatie in Helmond?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!