Fletcher Landgoed Hotel Avegoor

Zutphensestraatweg 2 6955 AG Ellecom

Reviewscore
8,8
Reviews: 6Aan de rand van de Veluwe, in het Gelderse dorpje Ellecom, vindt u Fletcher Landgoed Hotel Avegoor. Deze bijzondere locatie is gevestigd op het historische landgoed Avegoor. Alleen al het aanzien van het prachtige landhuis is een bijzondere bijdrage aan uw bijeenkomst. Wij doen er alles aan om u zakelijk geheel te ontzorgen, dan voelt ook voor u uw meeting of event op dit unieke landgoed als een ontspannen dagje weg!
Of u nu in het landhuis uw zakelijke bijeenkomst wilt organiseren of deze in wilt zetten als prachtig decor tijdens een groot outdoor event op het historische landgoed. Ons team zal u gegarandeerd ontzorgen!

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 15 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 250 personen
• 73 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Gelegen op een prachtig landgoed in Ellecom
• Direct aan Nationaal Park Veluwezoom
• Gecombineerd ruim 910m2 eventoppervlakte
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Aantal zalen 15
Basisprijs (4 u/10 p) € 290,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 6
Maximale capaciteit 250
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant, Tent

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 23:59 - 00:00
Dinsdag 23:59 - 00:00
Woensdag 23:59 - 00:00
Donderdag 23:59 - 00:00
Vrijdag 23:59 - 00:00
Zaterdag 23:59 - 00:00
Zondag 23:59 - 00:00

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag geopend!


Parkeermogelijkheden

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is uniek gelegen op de Veluwe en wordt omringd door prachtige natuur. Dit maakt de vergaderlocatie in Ellecom veelzijdig en uitermate geschikt voor verschillende activiteiten. Fletcher Landgoed Hotel Avegoor is eenvoudig bereikbaar via de A12 en ligt 17 kilometer bij Arnhem vandaan. Op het terrein vindt u voldoende parkeergelegenheid waar u als gast gratis gebruik van kunt maken. Ook met het OV bent u hier binnen een mum van tijd. Vanaf station Dieren bent u met de bus binnen 5 minuten bij bushalte Avegoor.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,2 beoordeeld

Dit hotel beschikt over een culinair à la carte restaurant waar u in alle luxe en ontspanning kunt genieten van de lekkerste gerechten voor een zakelijke lunch of diner. Tevens zult u op deze locatie een gezellige, sfeervolle bar ontdekken waar u samen met collega's kunt borrelen. Wilt u liever een intiemer etentje organiseren? Hier vindt u ook mogelijkheden op het gebied van private dining.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 0 6
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 0 6
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - - 9,3
Gemiddelde score zaal - - - 8,7
Gemiddelde score eten en drinken - - - 8,2
Gemiddelde score boeking - - - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - - 8,8
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Ellecom

Een passende meetingspace zoeken in Ellecom die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je meetinglocatie Ellecom aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een evenement of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Ellecom voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je ervaringen van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De ervaringen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Ellecom.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw beurs: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ellecom of in de regio Ellecom of exclusief sturen naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor ? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende venues in (de regio) Ellecom verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Landgoed Hotel Avegoor de juiste meetinglocatie in Ellecom?

Heb je een prettige locatie op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een eventorganisator, een energizer, beeld en geluid, of crowd controller? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!