Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Professor Weberlaan 1 6961 LX Eerbeek
Sprookjesachtig, vreedzaam en ontspannen. Het charmante landhuis stamt uit de 14e-eeuw en zal voor al uw zakelijke bijeenkomsten een gegarandeerd succes zijn. Zowel de zalen als het veelzijdige landgoed zijn uitermate geschikt ten behoeve van meetings & events! De eeuwenoude eiken, elegante vijvers en sierlijke fonteinen dienen als prachtig decor voor iedere bijeenkomst.
Fletcher staat voor u klaar met raad en daad wanneer het aankomt op uw wensen voor een bedrijfsfeest, training, workshop, netwerkborrel of meeting. Samen kijken we wat voor u de mogelijkheden zijn in het landhuis of op het landgoed.
Capaciteit en mogelijkheden:
Dit rustig gelegen, 14e-eeuwse landhuis in een idyllisch landschap biedt 8 zalen met een capaciteit tot 170 personen. De zalen hebben uitzicht op de bijzondere tuin en zijn uiteraard voorzien van alle benodigde audiovisuele middelen. De zalen op de begane grond beschikken over een ruime capaciteit en kunnen uitermate goed worden ingezet voor bedrijfsfeesten, borrels of netwerkevents. De zalen op de eerste en tweede verdieping hebben de ideale grote voor ruimte brainstormsessies, trainingen en vergaderingen. Zo heeft het landhuis een passende zaal voor alles wat varieert tussen een kleinschalige vergadering of een prachtig bedrijfsfeest!

Voordelen opgesomd:
• Uw event volledig op maat!
• 8 flexibel in te delen, multifunctionele vergaderzalen
• Capaciteit tot 170 personen
• 46 hotelkamers voor aansluitende overnachtingen
• Zalen gelegen in een uniek landhuis
• Gecombineerd ruim 500m2 eventoppervlakte en een mooi outdoor terrein
• Altijd één centraal aanspreekpunt

Als u benieuwd bent geworden naar de mogelijkheden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons enthousiaste team staat voor u klaar!

Aantal zalen 8
Basisprijs (4 u/10 p) € 220,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 170
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Kasteel, land- & herenhuis, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 07:00 - 00:00
Dinsdag 07:00 - 00:00
Woensdag 07:00 - 00:00
Donderdag 07:00 - 00:00
Vrijdag 07:00 - 00:00
Zaterdag 00:00 - 00:00
Zondag 07:00 - 00:00

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.


Parkeermogelijkheden

Fletcher Hotel-Landgoed Huis te Eerbeek ligt direct aan Nationaal Park Veluwezoom in een groene omgeving, maar is desondanks goed bereikbaar met zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer. Op ongeveer 10 minuten loopafstand van dit hotel vindt u verschillende bushaltes. Het hotel beschikt tevens over een ruime hoeveelheid parkeerplaatsen waar u als gast gratis gebruik van kun maken.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

In het sfeervolle à la carte restaurant wat zich in dit hotel bevindt, kunt u genieten van heerlijke culinaire gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een lekker ontbijt, een smakelijke lunch, uitgebreid diner of een verassende High Tea. Door de ongedwongen sfeer van dit restaurant bent u verzekerd van een goed begin of eind van uw meeting of een welverdiende break.

Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een mooie meetinglocatie voor je meeting in Eerbeek

Een passende vergaderlocatie zoeken in Eerbeek die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Eerbeek aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de venue-finder MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkevent of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Eerbeek voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek in Eerbeek

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of personeelsfeest straks plaats kan vinden in Eerbeek.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw bedrijfsfeest: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Eerbeek of in de regio Eerbeek of exclusief sturen naar Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte evenementenlocaties in (de regio) Eerbeek verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek de juiste evenementenlocatie in Eerbeek?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!