Eventerim, Special Events & Projects

Wilsonstraat 145 2131 PN Hoofddorp

Schrijf review
Reviewscore
10
Reviews: 11

Concept & Creatie | Projectmanagement | Productie | Advies

Van idee tot memorabel evenement!
Eventerim is een betrokken, inlevende en professionele partner in communicatie en ondersteunt u bij het bedenken, produceren én uitvoeren van een waardevol en onvergetelijk corporate- of publieksevenement. Full service evenementenbureau Eventerim helpt u uw dromen en ambities te realiseren.

De evenementen- en destinatiespecialisten van Eventerim zijn in verschillende rollen en/of functies inzetbaar, zowel op freelance-, interim- als parttime basis. Samen met zijn professionele en warme netwerk van eventspecialisten staat eigenaar Michiel Smilde altijd garant voor een feilloze voorbereiding, uitvoer én nazorg van uw meeting, congres of evenement. Zowel op strategisch-, tactisch- als operationeel niveau.

Michiel was de afgelopen tientallen jaren nauw betrokken bij en/of verantwoordelijk voor de planning en organisatie van ruim 1.575 meetings, congressen en events. De ervaring, kennis en kunde die hij daarbij op deed zet hij graag in ten gunste van het succes van uw organisatie.

Congressen | Seminars | Awarduitreikingen | Personeelsfeesten | Boardroom meetings | Incentives | Kick-off meetings | Beurzen | Jubilea | Inspiratie Events | Lanceringen | Openingen | Festivals | Product presentaties

Freelance project- en eventmanager Michiel Smilde is een onafhankelijke, flexibele en zeer ervaren vakman. Hij is initiatiefnemer en actief lid van EventTrust, een informeel netwerk van ervaren eventprofessionals, communicatiedeskundigen en congres-specialisten. Dit netwerk deelt op regelmatige basis kennis, kunde en ervaringen, maar biedt ook gelegenheid tot snelle opschaling en continuïteit.

De enthousiaste ondernemer is één van de drijvende krachten achter 'Convention Bureau Event Park Amsterdam', een krachtige samenwerking tussen ruim 36 in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting- en eventlocaties en toeleveranciers. Eventerim is aangesloten bij uiteenlopende regionale- en nationale netwerken en platvormen.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 22:00
Dinsdag 09:00 - 22:00
Woensdag 09:00 - 22:00
Donderdag 09:00 - 22:00
Vrijdag 09:00 - 22:00
Zaterdag 09:00 - 22:00
Zondag 09:00 - 22:00

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 0 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 0 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 10 - 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventorganisator of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventorganisator tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Eventerim, Special Events & Projects in Hoofddorp. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de hostess of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Eventerim, Special Events & Projects in Hoofddorp of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een dagvoorzitter of hostess? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke dagvoorzitter of crowd controller je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste dagvoorzitter of crowd controller voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!