Eventerim, Special Events & Projects

Wilsonstraat 145 2131 PN Hoofddorp

Schrijf review
Reviewscore
10
Reviews: 12

Concept & Creatie | Projectmanagement | Productie | Advies

Eventerim is een betrokken, inlevende en professionele partner in communicatie en ondersteunt u bij het bedenken, produceren én uitvoeren van een waardevol en onvergetelijk corporate- of publieksevenement. Wij helpen u heel graag uw dromen en ambities te realiseren. Drijvende kracht achter Eventerim is senior eventmanager Michiel Smilde; een enthousiaste, zeer ervaren en onafhankelijke freelance projectmanager met oog voor de grote lijnen en kleine details, maar vooral aandacht voor mensen. ​

Concreet helpt Michiel bedrijven en instanties bij het bedenken, organiseren en realiseren van waardevolle evenementen- & communicatieconcepten. Zowel op strategisch-, management- als op operationeel niveau. Met ruim 30 jaar ervaring in de hospitality- en evenementenbranche, waarbij hij in uiteenlopende functies verantwoordelijk en/of nauw betrokken was bij de realisatie van ruim 1.675 meetings & events, helpt hij u graag bij de planning en organisatie van uw aanstaande evenement of bijeenkomst van 10 tot 25.000 bezoekers.

​​Kleine of grote uitdagingen; Wij garanderen u een zorgeloze voorbereiding, een gezonde nachtrust en een veilig én succesvol verloop van uw project. Met heldere communicatie, relevante content, blije en tevreden deelnemers of gasten en evenzoveel bijzondere en waardevolle herinneringen.

​​Naast de planning en organisatie van live events en de uitvoer van communicatieprojecten helpen wij u ook graag bij het realiseren van alle mogelijke vormen van online- of hybride meetings, events, congressen of trainingen.

Mogen wij u bellen voor een vrijblijvende kennismaking?

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 1 1
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 1 1
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 10 10
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een promotor of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van promotor tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een conferentie of een vergadering en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Eventerim, Special Events & Projects in Hoofddorp. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte venue voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele evenementenlocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de venue is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de leuke act of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Eventerim, Special Events & Projects in Hoofddorp of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door gastervaringen als meeting professionals achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een dagvoorzitter of crowd controller? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke DJ of entertainment je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste DJ of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!