Dok 99

Straatweg 99 3054 AB Rotterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 1

Bowlen bij Dok 99 Rotterdam is leuk voor jong en oud! De stoere industriële inrichting gecombineerd met onze volautomatische banen zijn de garantie voor een gezellige middag of avond uit.

Dok 99 Rotterdam beschikt over 12 bowlingbanen, die elk uitgerust zijn met een automatisch scoresysteem. Voor kleine kinderen zijn er natuurlijk funbumpers voor in de goten. Deze kunnen per individuele speler ingesteld worden, zodat het bowlen voor iedereen leuk en uitdagend is!

Bowlingschoenen zijn beschikbaar vanaf maat 30.

Zowel het gebruik van funbumpers als van bowlingschoenen is bij Dok 99 Rotterdam natuurlijk geheel gratis!

Bowlen maakt hongerig, er is dus niets leuker en lekkerder dan een potje bowlen combineren met een heerlijke maaltijd.

Steengrillen, Steengrill de Luxe, de Bowlershap, het Dokwerkersmenu...Bij Dok 99 verzorgen wij diverse arrangementen.

Onze specialiteit: het steengrill arrangementen, is iedere dag van de week te reserveren.
De bowlershap en het dokwerkersmenu zijn van zondag t/m woensdag te reserveren, en in de schoolvakanties elke dag.

Ons restaurant is pas helemaal verbouwd en stoer en industrieel ingericht. Het restaurant is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 100 personen. Bent u met een gezelschap groter dan 100 personen, dan is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om uw bezoek aan ons te combineren met een diner bij Lommerrijk; ons naastgelegen party- en conferentiecentrum.

Openingstijden

Maandag 16:00 - 00:00
Dinsdag 16:00 - 00:00
Woensdag 13:00 - 00:00
Donderdag 16:00 - 00:00
Vrijdag 16:00 - 00:00
Zaterdag 13:00 - 00:00
Zondag 13:00 - 00:00

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een DJ of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van DJ tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een event of een bijeenkomst en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Dok 99 in Rotterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of dagvoorzitter?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Dok 99 in Rotterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door reviews als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een eventplanner of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventplanner of hostess je wil? Laat de venue die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventplanner of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!