DEAN Productions

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 3

DEAN Productions is gespecialiseerd in Google Street View Virtual Tours en professionele fotografie. Verbeter de zichtbaarheid van uw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Professionele fotografie ondersteunt uw marketing en sales boodschap zowel online als offline.
DEAN Productions beschikt over een jarenlange internationale ervaring in de hospitality industrie, hierdoor spreken we dezelfde taal als hotels, accommodaties en restaurants en kennen we uw type klanten. We zijn specialisten op het gebied van Hospitality en Hotel Fotografie.

Anouk is een creatieve en professionele fotograaf en marketingprofessional met oog voor detail. Zij is sinds 2011 werkzaam als fotograaf en heeft ruim 17 jaar ervaring in de Leisure en Hospitality branche.
Anouk heeft veel kennis en ervaring opgebouwd in de toeristische sector, zowel op het gebied van productmanagement en city-marketing. Als fotograaf helpt ze accommodaties, hotels en bedrijven met het vastleggen van de locatie en kunnen we tevens Google Street View Virtual Tours leveren.

Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

 Mark de Jong
 Delta Hotel Vlaardingen - Sales & Marketing Manager
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  22-12-2015

Anouk is enthousiast, heeft oog voor details, gevoel voor horeca en brengt sfeer in beeld.
De virtuele tour die Anouk voor het Delta Hotel gemaakt heeft, geeft een totaalbeeld van onze locatie. Onze gasten krijgen online een beeld van onze locatie voorafgaand aan het maken van een reservering.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

 Olaf Scheffers
 Parkhotel Den Haag - General Manager
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  20-06-2016

I would like to recommend Dean Productions - Anouk Bänffer as a highly qualified hospitality photographer. I used to work in former business opportunities with her with high confidence.

This is the reason why we asked Dean Productions to realize the hotel photography for Parkhotel Den Haag after we had renovated the public areas.

Based on the google certifications we also decided to set-up the virtual tour based on 360° view which gives our guests and clients the unique opportunities to have a virtual visit in advance of their stay.

The results are above expectations: https://goo.gl/3O3oLt

We experience a professional and reliable photographer with a hospitality professional focus on what hoteliers these days wants to show the world by a picture.

Dean Production definitely understand the phrase , A picture is worth a thousand words.

Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of crowd controller? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot crowd controller: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een congres of een bijeenkomst en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij DEAN Productions in Heijningen. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed passende evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de standbouwer of eventorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om DEAN Productions in Heijningen of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door recensies als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een spreker of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke eventorganisator of event website je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste eventorganisator of event website voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!