De Stadbroekermolen

Jacqueline Roufsweg 1 6136VG Sittard

Reviewscore
9,5
Reviews: 6Gelegen aan de stadsrand van Sittard in Limburg, bij natuurgebied Swienswei, ligt het monumentale complex de Stadbroekermolen. Bereikbaar op 5 minuten afstand van het centrum van Sittard, 10 minuten vanaf de A2.

De Stadbroekermolen in Sittard is een ideaal gelegen, exclusieve locatie in een prachtige omgeving in het hart van Limburg.

De Stadbroekermolen beschikt over 2 grote sfeervolle ruimtes geschikt voor personeels- en bedrijfsfeesten, communies, vergaderingen, presentaties, seminars en diners. Er zijn 2 plenaire vergaderruimtes tot 75 personen. Daarnaast zijn er 3 ruimtes voor plenair gebruik of subruimte.

Door een combinatie van verschillende zalen zijn ontvangsten tot 650 personen mogelijk.

Als officiële trouwlocatie in Limburg voor de mooiste dag van uw leven én als feestlocatie zoals uw bedrijfsfeest biedt de Stadbroekermolen tal van mogelijkheden.

De beschikt over een ruime parkeerplaats.

U heeft de beschikking over draadloos internet en moderne audiovisuele middelen.

Op het omliggende terrein zijn talrijke mogelijkheden voor teambuilding- en incentive programma’s.
Wij kunnen u in contact brengen met enkele gerenommeerde event organisaties.

Wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wij ontvangen u graag voor een rondleiding om u kennis te laten maken met onze gastvrijheid en ons vakmanschap.

Aantal zalen 5
Basisprijs (4 u/10 p) € 550,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 5
Maximale capaciteit 600
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Partycentrum

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Stadbroekermolen beschikt over ruime parkeergelegenheden.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 2,50
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,5 beoordeeld

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers tot een passende culinaire invulling.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 0 6 6
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 0 6 6
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - - 9,2 9,2
Gemiddelde score zaal - - 9,4 9,4
Gemiddelde score eten en drinken - - 9,5 9,5
Gemiddelde score boeking - - 9,8 9,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - - 9,5 9,5
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne venue voor je meeting in Sittard

Een zeer geschikte vergaderruimte zoeken in Sittard die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Sittard aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een evenement of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Sittard voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Stadbroekermolen in Sittard

We publiceren venues op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de venue zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de fijne online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een venue kan verwachten. Het liefst zou je de venues zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Sittard.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkborrel: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Sittard of in de regio Sittard of exclusief sturen naar De Stadbroekermolen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar bruikbare locaties in (de regio) Sittard verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Stadbroekermolen de juiste meetinglocatie in Sittard?

Heb je een prettige venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of registratiesysteem? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door recensies als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een evenementenlocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring negatief of positief bij een bepaalde evenementenlocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de evenementenlocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de evenementenlocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de evenementenlocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!