De Hofschuur

Hofweg 12 1452 AG Ilpendam

Reviewscore
9,4
Reviews: 37VERGADEREN IN HET GROEN: DOEN!
De Hofschuur is een originele, landelijke en kleinschalige vergaderlocatie, 20 autominuten van Amsterdam en nabij uitvalswegen richting o.a. Den Haag, Utrecht, Purmerend en Zaandam.

Je boekt deze locatie exclusief voor je gezelschap, dus geen andere gasten aanwezig tijdens je verblijf in de Hofschuur.

Weg van de saaie kantooromgeving krijg je in deze heerlijke groene omgeving wél de inspiratie voor het houden van een succesvolle bijeenkomst, zoals een vergadering, workshop, training, brainstormsessie of presentatie.

GROTE STAMTAFEL VOOR GOEDE GESPREKKEN
De grote informele stamtafel nodigt letterlijk uit tot goede gesprekken, nieuwe ideeën en interessante discussies. De inrichting met veel hout, rustige kleuren en mooie natuurfoto's aan de muur, werkt inspirerend.

Zelfs bij warme zomers is het in De Hofschuur aangenaam van temperatuur. Je puft dan niet van de hitte, want de bomen achter de Hofschuur zorgen voor een natuurlijke koeling.

GROTE TUIN MET VIJVER - PICKNICKTAFELS VOOR LUNCH
Met mooi weer is het heerlijk vertoeven in de grote tuin met vijver. Geniet van het groen en de vogels en gebruik je lunch aan de picknicktafels.

GENIETEN OP DE OVERDEKTE VERWARMDE VERANDA
Je kan ook gezellig zitten op de overdekte veranda met uitzicht op de weilanden. De veranda kan worden verwarmd, dus je kan ook in het najaar ervan genieten.

Je kunt de Hofschuur voor een hele dag, halve dag of een aantal uren reserveren. Een ochtend- of avondsessie zijn eveneens mogelijk.

Ochtendsessie, tussen 07:30 uur – 10:30 uur
Niet zoveel tijd, maar wil je wel even met je team de koppen bij elkaar steken om elkaar bij te praten? Organiseer dan een ochtendsessie in de Hofschuur en praat en discussieer met je team aan de grote stamtafel.

Avondsessie, vanaf 18:00 uur
Je kan van maandag tot en met donderdag, een avondsessie boeken tussen 18:00 – 21:00 uur.
Neem gerust contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bij een reservering van de Hofschuur is inbegrepen:
• Gratis koffie en thee gedurende je sessie
• Gratis fruit en kleine zoete snacks
• Gratis wifi
• Gratis gebruik van een smart tv voor je presentaties
• Gratis gebruik van flipover en stiften


$alt
Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 14
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Boek de Hofschuur voor een hele dag (8 uur), een halve dag (4 uur) of het aantal uren, zoals je het wenst.
Een hele dag:
van 08:30 - 16:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn dus mogelijk
Dagdeel:
van 08:30 - 12:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn dus mogelijk.
van 13:30 - 17:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn dus mogelijk.

Ochtendsessie, tussen 07:30 uur – 10:30 uur
Niet zoveel tijd, maar wil je wel even met je team de koppen bij elkaar steken om elkaar bij te praten?
Organiseer dan een ontbijtsessie in de Hofschuur en praat en discussieer met je team aan de grote stamtafel.

Avondsessie, vanaf 18:00 uur
Van maandag tot en met donderdag is de Hofschuur tevens in de avonduren te reserveren. Voor bijvoorbeeld een korte teamsessie of presentatie van 18:00 - 21:00 uur. Neem gerust contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeergelegenheid. Wel GRATIS parkeren op de parkeerinham op de dijk langs de Hofweg.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Nee
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Van ontbijt tot borrelplank: fijne catering in de Hofschuur!

De Hofschuur is niet alleen een fijne plek om bijeen te komen, maar je kan ook op ieder moment van de dag genieten van fijne catering. ​Van een vroeg ontbijt tot een lekkere borrelplank in de namiddag.

GRATIS, koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks gedurende uw verblijf in de Hofschuur.

Voor de catering maken wij gebruik van biologische streekproducten.
Vegetarisch, vegan, lactose- of glutenvrij dieet? We houden hier uiteraard rekening mee en passen de catering aan op je dieetwensen.

Tijdens je ochtendsessie, kan je gebruik maken van een:
‘Voor-ieder-wat-wils-ontbijt met biologische streekproducten'
Een vers croissantje met een heerlijke biologische jam, of een knapperige cracker met boerenkaas of ham. Tik een vers gekookt eitje, of neem een heerlijke kom yoghurt met biologische ontbijtgranen.

Voor de lunch is er keuze uit 2 soorten lunch:
- Saladelunch met minibolletjes en soep.
- Broodjeslunch met biologische streekproducten en soep

Borrelplank
Sluit je bijeenkomst gezellig af met een borrelplank, inclusief drankjes naar keuze.
Wil je een geheel vegetarische borrelplank? Dat kan uiteraard ook!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 20 3 1 31
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 20 3 1 31
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,0 9,3 10 9,5
Gemiddelde score zaal 8,6 8,7 10 9,2
Gemiddelde score eten en drinken 9,1 9,0 10 9,4
Gemiddelde score boeking 9,0 9,5 10 9,5
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 9,1 10,0 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne meetinglocatie voor je meeting in Ilpendam

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Ilpendam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Ilpendam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een beurs of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Ilpendam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Hofschuur in Ilpendam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je recensies van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, vergaderhamers, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De recensies helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Ilpendam.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkbijeenkomst: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ilpendam of in de regio Ilpendam of exclusief sturen naar De Hofschuur? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed passende locaties in (de regio) Ilpendam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Hofschuur de juiste meetinglocatie in Ilpendam?

Heb je een mooie evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als professionele congres organisatoren (PCO's) achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve ervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!