De Hofschuur

Hofweg 12 1452 AG Ilpendam

Reviewscore
9,1
Reviews: 10VERGADEREN IN HET GROEN: DOEN!
De Hofschuur is een originele, landelijke en kleinschalige vergaderlocatie, 20 autominuten van Amsterdam en nabij uitvalswegen richting o.a. Den Haag, Utrecht, Purmerend en Zaandam.

Je boekt deze locatie exclusief voor je gezelschap, dus geen andere gasten aanwezig tijdens je verblijf in de Hofschuur.

Weg van de saaie kantooromgeving krijg je in deze heerlijke groene omgeving wél de inspiratie voor het houden van een succesvolle bijeenkomst, zoals een vergadering, workshop, training, brainstormsessie of presentatie.

De grote informele stamtafel nodigt letterlijk uit tot goede gesprekken, nieuwe ideeën en interessante discussies. De inrichting met veel hout, rustige kleuren en mooie natuurfoto's aan de muur, werkt inspirerend.

Zolang de coronamaatregelen nog van toepassing zijn, is de Hofschuur volgens de RIVM richtlijnen heringericht en is een protocol van toepassing voor gebruik van de Hofschuur.
Het maximaal aantal te ontvangen gasten is hierdoor tijdelijk teruggebracht van 14 naar 8 personen.

Zelfs bij warme zomers is het in De Hofschuur aangenaam van temperatuur. Je puft dan niet van de hitte, want de bomen achter de Hofschuur zorgen voor een natuurlijke koeling.

Met mooi weer is het heerlijk lunchen en genieten in de grote tuin of op de overdekte veranda met uitzicht op de weilanden.

Je kunt de Hofschuur voor een hele dag, halve dag of een aantal uren reserveren. Een ontbijt- of avondsessie zijn eveneens mogelijk.

Onbijtsessie, tussen 07:30 uur – 10:30 uur
Niet zoveel tijd, maar wil je wel even met je team de koppen bij elkaar steken om elkaar bij te praten? Organiseer dan een ontbijtsessie in de Hofschuur en praat en discussieer met je team aan de grote stamtafel.

Avondsessie, vanaf 18:00 uur
Reserveer de Hofschuur bijvoorbeeld voor een korte sessie tussen 18:00 en 21:00 uur. Neem gerust contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Bij een reservering van de Hofschuur is inbegrepen:
• Gratis koffie en thee gedurende je sessie
• Gratis fruit en kleine zoete snacks
• Gratis wifi
• Gratis gebruik van een smart tv voor je presentaties
• Gratis gebruik van flipover en stiften


Aantal zalen 1
Basisprijs (4 u/10 p) € 250,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 14
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:30
Dinsdag 08:30 - 17:30
Woensdag 08:30 - 17:30
Donderdag 08:30 - 17:30
Vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Boek de Hofschuur voor een hele dag (8 uur), een halve dag (4 uur) of een aantal uren, zoals je het wenst.
Een hele dag:
van 08:30 - 16:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn bespreekbaar
Dagdeel:
van 08:30 - 12:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn bespreekbaar
van 13:30 - 17:30 uur; andere (aanvangs)tijden zijn bespreekbaar

Onbijtsessie, tussen 07:30 uur – 10:30 uur
Niet zoveel tijd, maar wil je wel even met je team de koppen bij elkaar steken om elkaar bij te praten?
Organiseer dan een ontbijtsessie in de Hofschuur en praat en discussieer met je team aan de grote stamtafel.

Avondsessie, vanaf 18:00 uur
De Hofschuur is tevens in de avonduren te reserveren. Voor bijvoorbeeld een korte teamsessie of presentatie van 18:00 - 21:00 uur. Neem gerust contact op en we bespreken samen de mogelijkheden.


Parkeermogelijkheden

Geen eigen parkeergelegenheid. Gratis parkeren op de parkeerinham langs de Hofweg.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Nee
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,9 beoordeeld

Van ontbijt tot borrelplank: fijne catering in de Hofschuur!

De Hofschuur is niet alleen een fijne plek om bijeen te komen, maar je kan ook op ieder moment van de dag genieten van fijne catering. ​Van een vroeg ontbijt tot een lekkere borrelplank in de namiddag.

GRATIS, koffie, thee, fruit en kleine zoete snacks gedurende uw verblijf in de Hofschuur.

Voor de catering maken wij gebruik van biologische streekproducten.
Vegetarisch, vegan, lactose- of glutenvrij dieet? We houden hier uiteraard rekening mee en passen de catering aan op je dieetwensen.

Tijdens je ontbijtsessie, kan je gebruik maken van een:
‘Voor-ieder-wat-wils-ontbijt met biologische streekproducten'
Een vers croissantje met een heerlijke biologische jam, of een knapperige cracker met boerenkaas of ham. Tik een vers gekookt eitje, of neem een heerlijke kom yoghurt met biologische ontbijtgranen.

Voor de lunch is er keuze uit 3 soorten lunch:
- Broodjeslunch met biologische streekproducten en soep
- Soep en salade lunch met 2 kleine broodjes.
- Broodplank lunch met 3 sneden landbrood met vegetarisch en niet-
vegetarisch beleg en soep.

Borrelplank
Sluit je bijeenkomst gezellig af met een borrelplank, inclusief drankjes naar keuze.
Wil je een geheel vegetarische borrelplank? Dat kan uiteraard ook!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 5 1 4 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 5 1 4 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,6 9,0 9,3 9,0
Gemiddelde score zaal 9,4 9,0 9,0 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 8,0 9,0 8,7
Gemiddelde score boeking 9,3 9,0 9,0 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,3 8,8 9,1 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie locatie voor je meeting in Ilpendam

Een goed passende meetinglocatie zoeken in Ilpendam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Ilpendam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Ilpendam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Hofschuur in Ilpendam

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van management assistentes. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw vergadering of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Ilpendam.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw congres: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Ilpendam of in de regio Ilpendam of exclusief sturen naar De Hofschuur? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare evenementenlocaties in (de regio) Ilpendam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of direct contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens direct met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Hofschuur de juiste locatie in Ilpendam?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele inspirerende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een DJ, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!