De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord

Korte Papaverweg 2 1032 KB Amsterdam
Het Metabolic Lab en De Crossboat zijn twee prachtige duurzame vergaderlocaties, gelegen aan het centrale plein van De Ceuvel.

De twee verschillende ruimtes zijn te huur voor vergaderingen, brainstorm sessies, team buildings en trainingen, elk tot 12 personen maximaal zodat de 1.5 meter afstand gewaarborgd is. Heeft jouw bijeenkomst meer ruimte nodig? Dan is het ook mogelijk Het Metabolic Lab en de Crossboat gelijktijdig te boeken tegen een verlaagd tarief.

De ruimtes zijn flexibel in te richten. Voorzieningen voor presentaties zijn aanwezig. In elke ruimte is een pantry aanwezig waar koffie en thee gezet kan worden.

Op zoek naar inspiratie tijdens de bijeenkomst? We organiseren diverse programma's op het gebied van duurzaamheid zoals rondleidingen, workshops en masterclasses. Ben je meer op zoek naar een moment van rust? Het is ook mogelijk een mooie wandeling te maken in onze stadse oase of een rustige plek op te zoeken met uitzicht over het water.

Café de Ceuvel is het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel en verzorgt de catering. Alle producten zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. (Non-alcoholische) drankjes en snacks serveren wij in de verhuurruimte. Voor lunch, borrel of diner maken we een reservering in ons Café

Clean Tech Playground De Ceuvel is een speeltuin voor innovatie en creativiteit. Een experiment waarmee we duurzaamheid bereikbaar, begrijpelijk en léuk willen maken. We delen graag onze kennis en hopen dat deze zich vermenigvuldigt. Er is altijd iets leuks en origineels te doen en iedereen is welkom.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 30
Klimaatbeheersing Nee
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Conferentie en congres

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

De vergaderzalen van de Ceuvel gaan open op aanvraag


Parkeermogelijkheden

In Amsterdam-Noord geldt betaald parkeren tegen zeer voordelig tarief van €1,40 p/u.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Café de Ceuvel verzorgt al het eten & drinken op De Ceuvel. We zijn een duurzaam restaurant. We werken samen met de stadstuinen uit de buurt en koken met de producten uit het seizoen of uit onze eigen kas!


Een bewerking voorstellen

Feedback

Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Amsterdam

Een geschikte vergaderlocatie zoeken in Amsterdam die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je locatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat makkelijk. De grootste database van Nederland waar je vele meetinglocaties kunt vinden voor een event of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte meetinglocaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord in Amsterdam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amsterdam .

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar passende evenementenlocaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord de juiste venue in Amsterdam ?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een recensie

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende evenementenlocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!