De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord

Korte Papaverweg 2 1032 KB Amsterdam

Reviewscore
9,4
Reviews: 10Het Metabolic Lab en De Crossboat zijn twee prachtige duurzame vergaderlocaties, gelegen aan het centrale plein van De Ceuvel.

De twee verschillende ruimtes zijn te huur voor vergaderingen, brainstorm sessies, team buildings en trainingen, elk tot 12 personen maximaal zodat de 1.5 meter afstand gewaarborgd is. Heeft jouw bijeenkomst meer ruimte nodig? Dan is het ook mogelijk Het Metabolic Lab en de Crossboat gelijktijdig te boeken tegen een verlaagd tarief.

De ruimtes zijn flexibel in te richten. Voorzieningen voor presentaties zijn aanwezig. In elke ruimte is een pantry aanwezig waar koffie en thee gezet kan worden.

Op zoek naar inspiratie tijdens de bijeenkomst? We organiseren diverse programma's op het gebied van duurzaamheid zoals rondleidingen, workshops en masterclasses. Ben je meer op zoek naar een moment van rust? Het is ook mogelijk een mooie wandeling te maken in onze stadse oase of een rustige plek op te zoeken met uitzicht over het water.

Café de Ceuvel is het gezellige paviljoen midden op de Ceuvel en verzorgt de catering. Alle producten zijn biologisch, duurzaam, fairtrade of van lokale oorsprong. (Non-alcoholische) drankjes en snacks serveren wij in de verhuurruimte. Voor lunch, borrel of diner maken we een reservering in ons Café

Clean Tech Playground De Ceuvel is een speeltuin voor innovatie en creativiteit. Een experiment waarmee we duurzaamheid bereikbaar, begrijpelijk en léuk willen maken. We delen graag onze kennis en hopen dat deze zich vermenigvuldigt. Er is altijd iets leuks en origineels te doen en iedereen is welkom.

Aantal zalen 2
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 30
Airconditioning Nee
Receptie aanwezig -
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Kantoor, Buitenlocatie, Restaurant

Geschikt voor

Vergadering, Training, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Flexwerken, Conferentie en congres, Workshop, Presentatie, Brainstorm

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 22:00
Zondag 08:00 - 22:00

De vergaderzalen van de Ceuvel gaan open op aanvraag


Parkeermogelijkheden

In Amsterdam-Noord geldt betaald parkeren tegen zeer voordelig tarief van €1,40 p/u.

Sociale media
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,4 beoordeeld

Café de Ceuvel verzorgt al het eten & drinken op De Ceuvel. We zijn een duurzaam restaurant. We werken samen met de stadstuinen uit de buurt en koken met de producten uit het seizoen of uit onze eigen kas!


Een bewerking voorstellen

Feedback

  2018 2019 2020 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 2 4 4 10
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 2 4 4 10
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,0 9,8 9,3 9,4
Gemiddelde score zaal 7,0 8,8 9,5 9,1
Gemiddelde score eten en drinken 9,5 9,5 9,3 9,4
Gemiddelde score boeking 7,0 9,5 10,0 9,6
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 7,9 9,4 9,5 9,4
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 9,4
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige venue voor je meeting in Amsterdam

Een zeer geschikte vergaderlocatie zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord in Amsterdam

Je bent op de pagina gekomen van De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord. We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Amsterdam .

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam . Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is De Ceuvel Duurzame Vergaderlocatie Amsterdam Noord de juiste venue in Amsterdam ?

Heb je een mooie meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je vergadering te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een spreker, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door beoordelingen als meeting professionals achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve gastervaring helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!