Congrescentrum Orpheus

Churchillplein 1 7314 BZ Apeldoorn

Reviewscore
8,6
Reviews: 60Congrescentrum Orpheus: Ervaar de kracht van aandacht.

Bij Congrescentrum Orpheus gebeurt het! Verrassende ideeën, levendige discussies en spektakel. Laat je inspireren door een smaakvolle catering, state of the art techniek en persoonlijke aandacht. Orpheus is hét congrescentrum centraal in midden Nederland en biedt eindeloos veel mogelijkheden. Aandacht is onze motor, magie het resultaat. Congrescentrum Orpheus maakt jouw event tot een onvergetelijke belevenis voor jou en je gasten!

Onze ervaren eventprofessionals en eventmanagers zien geen enkel detail over het hoofd. Onze gespecialiseerde technici staan garant voor theaterlicht en -geluid van het hoogste niveau. Onze chef-kok serveert verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) keuken. Kortom: bij ons kun je rekenen op een vlekkeloze organisatie.

De drie prachtige theaterzalen met aansluitende foyers bieden alle ruimte om een groot succes van je evenement te maken. Daarnaast beschikken wij over acht verschillende multifunctionele zalen. Bij elkaar bieden onze zalen ruimte aan maar liefst 2.500 personen. Dat maakt van Congrescentrum Orpheus een niet te missen toplocatie!

Bij Congrescentrum Orpheus gaan we verder dan alleen het ter beschikking stellen van de juiste ruimte. We doen er alles aan om te zorgen dat je event tot in de puntjes verzorgd is. Met een volledig pakket aanvullende diensten op het gebied van eventmanagement, marketing & communciatie, techniek en entertainment hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Met onze centrale ligging in Nederland is Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn nooit ver weg. En we zijn uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Vanaf de Randstad ben je binnen een uur in het mooie Apeldoorn, omgeven door de schitterende natuur van de Veluwe. Ook over parkeergelegenheid hoef je je bij ons geen zorgen te maken.

Heb je een vraag, een wens of behoefte aan inspiratie? Of ben je simpelweg benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze eventprofessional Danielle. Zij denkt graag met je mee! Of kom eens langs om kennis te maken en je te laten inspireren door alle mogelijkheden van onze locatie.

Aantal zalen 11
Basisprijs (4 u/10 p) € -
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 10
Maximale capaciteit 2.500
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten -
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Restaurant, Studio- & concertlocatie, Schouwburg & theater

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Parkeermogelijkheden

Orpheus heeft de beschikking over een naast het pand gelegen parkeergarage (425 plaatsen), bewaakte fietsenstalling, verkeersveilige halteplaatsen voor touringcars en er zijn diverse grote parkeergarages in de directe nabijheid.

Bekijk ook op sociale media:
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,3 beoordeeld

Koken met liefde

De kracht van aandacht. Waar ervaar je die sterker dan in de keuken? Koken met aandacht is koken met liefde. En dat proef je.

Geen doorsnee hapje-en-drankje, maar verantwoorde en smaakvolle catering uit onze eigen (!) keuken. Waar de chef-kok graag met je meedenkt over de culinaire mogelijkheden binnen jouw budget. Van heerlijke biologische soep met smaakvolle sandwiches tot een rijk diner bereid met de mooiste Veluwse streekproducten.

Eten kun je overal. Maar bij Orpheus kan je zelfs van een fantastisch diner genieten op het toneel van een van onze theaterzalen!

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 19 3 2 60
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 19 3 2 60
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,6 9,0 8,0 8,6
Gemiddelde score zaal 8,6 8,7 9,0 8,6
Gemiddelde score eten en drinken 8,3 8,7 8,0 8,3
Gemiddelde score boeking 8,8 9,0 9,0 8,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,6 8,8 8,5 8,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7.5% 10%  
 
Actuele gemiddelde score 8,6
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie venue voor je meeting in Apeldoorn

Een bruikbare vergaderruimte zoeken in Apeldoorn die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je evenementenlocatie Apeldoorn aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een conferentie of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Apeldoorn voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Je meetinglocatie in Apeldoorn

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van evenementorganisatoren. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, catering, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Apeldoorn.

Gebrek aan zin of tijd

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar meetinglocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw conferentie: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Apeldoorn of in de regio Apeldoorn. Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte meetinglocaties in (de regio) Apeldoorn verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

De juiste meetinglocatie in Apeldoorn?

Heb je een prettige evenementenlocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de meetinglocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je meeting te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een promotor, een energizer, beeld en geluid, of event website? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve review helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!