Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20 3769 AS Soesterberg

Reviewscore
9,0
Reviews: 2.201



Vergaderen in ‘Azië, ‘Zuid-Amerika’, ‘Afrika’ of zelfs in een voormalige kapel? Bij Kontakt der Kontinenten heeft uw conferentiezaal altijd een bijzonder werelds tintje. Het geeft nét dat beetje extra inspiratie aan uw bijeenkomst.

Het conferentiehotel is centraal gelegen tussen Amersfoort en Utrecht en wordt omringd door de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. De locatie bestaat uit twee gebouwen die ooit dienst deden als missiehuis en klooster. Nu vormen ze een eigentijds conferentiehotel met een groot (gratis) parkeerterrein, een bostuin en een evenementenveld. Met keuze uit maar liefst 25 zalen is er altijd een ruimte die past bij uw conferentie of evenement. Sfeervolle koffiecorners en een bezoek aan 'KonneKt restaurant, bar en lounge' maken uw zakelijke verblijf bij Kontakt der Kontinenten compleet. En wilt u blijven overnachten? Dan kan dat in één van de 130 hotelkamers.

Aantal zalen 25
Basisprijs (4 u/10 p) € 210,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Ja
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 220
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Kerk en klooster, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Buitenlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop, Conferentie en congres

Openingstijden

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is in principe het hele jaar 24/7 open.


Parkeermogelijkheden

Het conferentiehotel beschikt over een groot eigen bosterrein. Voor en tussen de panden is ruime gelegenheid voor het parkeren van ca. 275 auto's. Bij de deur zijn plaatsen gereserveerd voor trainers, zodat zij meegenomen materialen niet te veel hoeven te verslepen. Verder zijn er oplaadpunten voor elektrische auto's.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Hotel classificatie:
Greenkey:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering -

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,1 beoordeeld

Van een smakelijk én gezond ontbijt tot een uitgebreid diner; onze keukenbrigade verrast je graag tijdens je verblijf bij Kontakt der Kontinenten. In KonneKt restaurant, bar en lounge verwelkomen we je graag om te komen genieten van een culinaire totaalbeleving.

Een bewerking voorstellen

Feedback

 Viola VZW
 Viola VZW
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  23-11-2017

ik kom al jaren naar het KdK voor mijn opleiding NRT. Ondertussen zijn een aantal collega's mij gevolgd. Het onthaal is zowel professioneel als persoonlijk, de catering is meer dan "in orde" .
Ik kom zeker terug :-)

 Bluedesk CRM
 Bleudesk CRM
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  21-09-2017

Ik wilde nog even zeggen dat de dag goed is verlopen. Onze klanten waren zeer te spreken over de locatie.

 VUMC
 VUMC
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  22-09-2017

Namens de organisatie wil ik jullie hartelijk bedanken, het was erg fijn bij jullie dit weekend. Ik ving van de deelnemers op dat ze de locatie geweldig vonden, het eten lekker en de organisatie goed, en dat vond ik zelf ook. Ook fijn dat zoiets als een Djembe-workshop gewoon kan. De medewerkers achter de balie wil ik nog even speciaal noemen, erg gastvrij, gaven het idee dat niets teveel gevraagd was. Tot een volgende keer,

 TA Academie
 TA Academie
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  12-06-2017

Beste medewerkers van Kontakt der Kontinenten,

Gisteren heb ik afscheid genomen van de TA academie en toen ik wegreed besefte ik dat de plek die jullie hebben geboden voor mij waardevol is geworden.
Ik wil jullie daarom bedanken voor het faciliteren van de opleiding qua locatie, lunch, thee en koffie.
Bedankt voor jullie gastvrijheid, inzet, vriendelijkheid en professionaliteit. Ik heb het steeds weer prettig gevonden om bij Kontakt der Kontinenten te zijn en kom vast nog eens weer.

 IW Company
 IW Company
 Gast
Bron  :  Email
Datum  :  29-05-2017

Gisteren was ik als trainer te gast bij jullie voor het MT van Laar & Berg. Ik MOET even kwijt dat ik zeer onder de indruk was van jullie medewerkers, stuk voor stuk!! Zo vriendelijk, gastvrij, behulpzaam, aardig, netjes, correct, snel en ga zo maar door. Allemaal superlatieven! Ik kom op heel wat locaties als trainer, maar deze is verreweg de aller-allerbeste. Knap hoe jullie dat doen! Een top selectie van de medewerkers door waarschijnlijk dan ook een top management! Echt super! hartelijke groet, Inge Wijffels

 Sweco
 Sweco
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  10-02-2017

Mijn ervaring bij Kontakt vorige week (10 feb) was dus echt heel leuk en goed. In de bar kregen de diner/aanschuivers de kaart al te zien om een keuze te maken, mijn tas werd mij gebracht toen ik bleef hangen bij de bekenden die ik tegenkwam en bij het serveren van het eten wisten ze mijn naam! (van het invullen van het menu, denk ik ). Het eten was trouwens in een zaaltje ipv het restaurant wegens een andere bijeenkomst in het restaurant. Dat was hartstikke leuk, een privé-kamer! Daarna nog gezellig een drankje in de bar: topavond!

  Het Nederlandse Rode Kruis
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  31-01-2017

Een uitstekende locatie voor uw (meerdaagse) overleg, waar u een warm welkom kunt verwachten met uitstekende voorzieningen van vergaderruimte tot lunch en diner tot en met prima hotelkamers

 NVLKNF
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  25-01-2017

Een vergaderlocatie die niet standaard is, goed verzorgd en op een mooie locatie

 
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  08-02-2017

Plezierige conferentieomgeving, vriendelijk personeel,goede prijs / kwaliteitverhouding

 VluchtelingenWerk Nederland
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  01-02-2017

Prachtige locatie met een goede sfeer.

 Network meeting
 
 Gast
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  09-02-2017

De flexibiliteit van Ehab en Aymen was super! De receptie was in het algemeen ook erg behulpzaam en de zalen zelf waren top. Het eten was erg lekker alleen de lunch had iets diverser gemogen.

 
 
 Klant
Bron  :  Gastenboek
Datum  :  07-02-2017

Zeer mooie locatie in alle rust kunnen overleggen. Zeer gastvrije en behulpzame medewerkers.
In alle rust en ruimte goed kunnen overleggen, uitstekend ondersteund door gastvrouwen en gastheren.

Scoreverdeling

Score 10
63%
Score 9
25%
Score 8
10%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
23-11-2021 10:41:55
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-11-2021 16:02:04
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-11-2021 15:59:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
22-11-2021 15:58:09
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:30:19
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:30:08
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:29:43
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:29:37
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:29:09
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
19-11-2021 17:29:05
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
19-11-2021 17:29:04
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
19-11-2021 17:28:33
  2019 2020 2021 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 66 29 27 190
Aantal Quick Reviews 396 156 903 1759
Totaal aantal reviews 462 185 930 1949
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 9,1 9,7 9,5 9,4
Gemiddelde score zaal 8,7 8,8 8,2 8,3
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,4 8,9 9,1
Gemiddelde score boeking 9,1 9,3 8,7 8,8
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 9,0 9,3 8,8 9,0
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,5 9,8 9,6 9,6
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie