ConcreetAdvies

Queeckhovenplein 1B 3555 XK Utrecht

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Wie onderneemt in de gastvrijheidsector doet meer dan het verzorgen van lekker eten, drinken, feesten en slapen alleen. Het is een beleving neerzetten die bruist van het enthousiasme, smaken creëren die van het bord spatten en ervoor zorgen dat achter de schermen de vonk ook overspringt.

Dat vraagt om meer dan een passie voor koken en verwennen. Denk aan kennis van wetten en regels. Inzicht hebben in F&B controle, inkoop, boekhouden, hygiëne, personeelsbeleid en sales & marketing. Zaken die nog wel eens kunnen leiden tot kopzorgen. ConcreetAdvies helpt (startende) ondernemers deze inzichtelijk te maken en te overwinnen.
Dit gebeurt door hele concrete zaken zoals bijvoorbeeld:
•een netwerk workshop “durf te delen”;
•het doen van een vergunningenscan;
•het beoordelen van ondernemersplannen;
•de workshop “straatjutten” om zo weer anders te zien voor inspiratie op te doen;
•de workshop social media en online reputatiemanagement voor een horeca ondernemer:
•de workshop Food fotografie met je mobiele telefoon;
•de workshop AI en hoe pas je dit nu concreet toe in je horecabedrijf;
•het ondersteunen van horecaondernemersverenigingen of het opzetten ervan;
•het opzetten, begeleiden en vermarkten van samenwerkingswebsites voor vergaderlocaties
•het organiseren van inspiratietours naar London.

Hulp ook met boekjes zoals "Oesters, ham & koekjes", 51 tips voor horecaondernemers, "Water, koffiebonen & melk", 51 tips voor de (thuis) barista en 'Gasten, klanten & vreemde kostgangers", 51 gastvrije acties. Per boekje €9.95.
tip-boekje 4 is "Vinden, binden & boeien van medewerkers. 51 tips voor personeelsbeleid voor horeca, zorg & retail.
Vraag ook de gratis jaarlijkse horeca inhaakkalender aan voor horeca- en zaalbedrijven.
Na een eerste (vrijblijvend) kennismakingsgesprek doen wij u een voorstel en een offerte voor de gewenste aanpak en na overeenstemming gaan wij voor u aan de slag.

Openingstijden

per mail of telefoon bereikbaar


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

 Jacques Happe
 Raadslid namens D66 Amersfoort, met portefeuilles zorg, jeugdzorg en welzijn at Gemeente Amersfoo
 Zakenpartner
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  08-07-2008

Petra is een fantastische 'dokter' voor bedrijven in de horeca en toerisme. Met haar levendige persoonlijkheid geeft ze opdrachten ook nog een stuk extra flair mee. Ze kent de overheid op haar duimpje en heeft een neus voor ingangen en wegen vinden die haar opdrachtgever beter maken. Ze heeft overzicht en inzicht. Haar jarenlange ervaring in de horeca, maar ook als "hulpdienst" voor ondernemers aangesloten bij Koninklijk Horeca Nederland, maken van haar een perfecte consultant. Inhuren dus

 Janneke Metzlar
 Owner, 0031 boutique hotel en restaurant
 Klant
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  04-10-2009

Petra heeft haar bedrijfsnaam uitstekend gekozen Concreet advies, want dat is waar het haar om gaat, geen wollige verkoopverhalen, maar concreet en duidelijk advies. Haar enthousiasme en haar bereidwilligheid om opdrachtgevers van dienst te zijn gaat heel ver. Service gerichtheid, daadkracht,, doorzettingsvermogen en kennis an de markt waarin zij zich begeeft zijn bij haar zeer sterk ontwikkeld. Bij Concreetadvies ben je in zeer goede handen!!

 Monique Barnhoorn
 Beleidsmedewerker Aanpak Fraude at Ministerie van BZK
 Overig genoemd in testimonial
Bron  :  LinkedIn
Datum  :  31-10-2010

Ik heb tijdens het Horeca digitaal project nauw samengewerkt met Petra. Door haar inzet, enthousiasme, netwerk en inhoudelijke kennis heeft zij een groot aantal ondernemers bewogen om te participeren in het Hd project. Voor ondernemers is zij een groot vraagbaak, als collega denkt ze mee en is het leuk en inspirerend om met haar te brainstormen om dit of andere projecten naar een hoger plan te krijgen en zo gezamenlijk een (nog) beter resultaat neer te zetten.less

Advertentie

Zoeken van een zeer geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of standbouwer? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot standbouwer: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en direct mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij ConcreetAdvies in Utrecht. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of congresorganisator?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om ConcreetAdvies in Utrecht of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een spreker of standbouwer? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke fotograaf of entertainment je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste fotograaf of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!