CoachLounge - Breukelen

Keulschevaart 8 3621 MX Breukelen

Reviewscore
9,6
Reviews: 16



Een unieke en professionele locatie waar jij jouw partners uitnodigt om in alle rust en privacy gesprekken & meetings te houden. Van vergaderingen tot teambuiding, van individuele coachings tot groepssessies, van masterclasses tot meerdaagse trainingen, alles is mogelijk!

Al onze vergaderruimtes zijn volledig ingericht op de wensen en behoefte van professionals die het maximale resultaat uit hun meetings willen halen: - Privacy - Centraal gelegen - Goed bereikbaar - Gratis parkeren - Volledig flexibel boekbaar - Full-service - GOEDE koffie en thee

$alt
Aantal zalen 6
Basisprijs (4 u/10 p) € 375,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 35
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Nee
Terras Nee
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie, Industriële locatie, Kantoor, Studio- & concertlocatie

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Presentatie, Training, Workshop

Openingstijden

Maandag 08:00 - 22:00
Dinsdag 08:00 - 22:00
Woensdag 08:00 - 22:00
Donderdag 08:00 - 22:00
Vrijdag 08:00 - 22:00
Zaterdag 08:00 - 14:00
Zondag Gesloten

Wij zijn flexibel geopend. Onze weekdagen zijn direct boekbaar via onze website en alle ruimtes zijn flexibel per uur boekbaar (waar vind je dat nog!) Betaal dus nooit te veel voor jouw bijeenkomst.

De avonduren en weekenden zijn op aanvraag in verband met inplannen van personeel en om de specifieke behoeftes en verwachtingen samen af te stemmen! Wij denken graag mee naar de mogelijkheden om van jouw meeting een unieke ervaring te maken.


Parkeermogelijkheden

Wij bieden gratis parkeergelegenheid voor de deur! Direct aan de Keulschevaart 8 ligt ons parkeerterrein waar u direct gebruik van kunt maken.

Electrisch laden is op aanvraag ook mogelijk.

Bekijk ook op sociale media:



Kwalificaties

Greenkey:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 0,00
Externe catering Ja

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,3 beoordeeld

Onze koffie, thee, water en lekkers tijdens de meetings zijn altijd inbegrepen in de zaalhuurprijs/ pakketprijzen per persoon.

Op aanvraag kunnen wij ook de catering verzorgen, maar het is ook toegestaan je eigen catering te verzorgen.

Een bewerking voorstellen

Feedback

  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 0 1 15 16
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 0 1 15 16
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie - 10 9,6 9,8
Gemiddelde score zaal - 9,0 9,8 9,4
Gemiddelde score eten en drinken - 9,0 9,6 9,3
Gemiddelde score boeking - 10 9,9 10
Gemiddelde jaarscore geregistreerd - 9,5 9,7 9,6
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een prettige locatie voor je meeting in Breukelen

Een zeer geschikte vergaderzaal zoeken in Breukelen die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Breukelen aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij het online platform MeetingReview is dat eenvoudig. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een netwerkevent of een meeting en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Breukelen voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

CoachLounge - Breukelen in Breukelen

We publiceren locaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je reviews van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de evenementenlocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, eten & drinken, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een evenementenlocatie kan verwachten. Het liefst zou je de locaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De reviews helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Breukelen.

Gebrek aan gelegenheid

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig tijd of zin hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar venues vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Breukelen of in de regio Breukelen of exclusief sturen naar CoachLounge - Breukelen? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar geschikte venues in (de regio) Breukelen verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of rechtstreeks contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens rechtstreeks met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is CoachLounge - Breukelen de juiste evenementenlocatie in Breukelen?

Heb je een mooie venue op MeetingReview gevonden? Neem dan rechtstreeks telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele geschikte diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een congresorganisator, een energizer, beeld en geluid, of leuke act? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een gastervaring

Door reviews als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende locaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!