CAT International

Dongenseweg 145 5047 SE Tilburg

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

CAT International is inmiddels al heel wat jaren een begrip in de evenementenwereld.

In deze jaren is CAT International uitgegroeid van boekingskantoor tot een full service evenementenbureau. Wij helpen u om uw evenement tot een groot succes te maken door niet alleen de artiesten voor u te regelen, maar ook de catering, decoratie en de locatie te verzorgen. We doen dit in samenwerking met onze business partner KIK Events.

Wij hebben voor "elk wat wils" en zijn in staat om voor iedere beurs een passend feest te organiseren. CAT International werkt met bekende en onbekende nationale en internationale artiesten en hoort tot de top als toeleverancier van internationale tributes.

Ook als toeleverancier voor artiesten op grote evenementen is CAT International uw partner. Een klein team van entertainmentspecialisten staat ter beschikking om u op alle markten van advies te voorzien.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op het online platform MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een bedrijfsfeest of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij CAT International in Tilburg. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de entertainment of fotograaf?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om CAT International in Tilburg of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door beoordelingen als meeting specialisten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een dagvoorzitter of leuke act? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve gastervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest passende diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke promotor of standbouwer je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste promotor of standbouwer voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!