Buro Bic

De Waterkamer 13 7325 HV Apeldoorn

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 13

Buro Bic ondersteunt hotelmanagers, sales, receptie en reserverings teams bij het ontwikkelen van hun (commerciele) kennis en vaardigheden. Hierbij staat gastgericht denken en doen altijd voorop.

Wilt u uw bedrijf laten groeien met een duidelijke verkoop strategie? Heeft u ondersteuning nodig bij sales en marketing activiteiten of wilt u de kwaliteit van de medewerkers naar een hoger niveau brengen dan bent u hier aan het juiste adres.

Als expert snap ik uw branche en deel ik graag mijn kennis en ervaring. Ik help u op weg om uw commerciële organisatie te professionaliseren zodat u 10% meer omzet kunt genereren met meer gasten en meer klanten.

De trainingen zijn vooral gericht op de praktijk waarbij we met veel relevante praktijk situaties oefenen zodat het vervolgens gemakkelijk is toe te passen op de werkvloer.

Er zijn verschillende soorten trainingen mogelijk. Ook grotere opleidingstrajecten waarbij alle medewerkers het hele jaar door getraind worden op verschillende vaardigheden. Meer informatie vindt u op de website.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09:00 - 18:00

Weekenden en avonden zijn ook in overleg beschikbaar


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Bekijk ook op sociale media:


Kwalificaties
Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een spreker of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan mooie locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van spreker tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een conferentie of een vergadering en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Buro Bic in Apeldoorn. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte locatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de locatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de event website of eventplanner?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Buro Bic in Apeldoorn of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door ervaringen als meetingplanners achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed over een promotor of entertainment? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke promotor of decorateur je wil? Laat de meetinglocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste promotor of decorateur voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!