Brands & Spaces

Gedempt Hamerkanaal 135 1021 KP Amsterdam

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Wij geloven in de connectie tussen merken en ruimtes en de kracht van goede ruimtelijke vormgeving. In belevingsvolle beurs stands, creatieve interieurs en activerende showrooms en events.
Live branding zorgt voor waardevolle connecties, voor merk- en productbeleving én voor gewenste groei.

Een goed ontworpen beurs stand, event of interieur creëert namelijk een ervaring die zorgt voor (zelf)vertrouwen, aantrekkingskracht en neemt mensen fysiek mee in je merk verhaal wat blijft ‘plakken’ op een dieperliggend emotioneel niveau. Op deze manier positioneren we jouw merk nog sterker bij je (potentiele) klanten.

Ons vertrekpunt is daarom altijd het merk: met een mix van onderzoek, inzichten en ervaring formuleren we samen een richting en ontwerpen we een prikkelend concept met een sterke identiteit voor een onderscheidende beurs stand, interieur of showroom.

Onze ervaren en inspirerende crew van visuele, technische en commerciële denkers en doeners is voor jou beschikbaar. We zijn echt pas tevreden als alles klopt en als jij het resultaat hebt behaald dat je voor ogen had. Wij koppelen creatie aan resultaat.

Het resultaat: we garanderen je allereerst een compleet plan en visueel concept voor de activatie van je merk verhaal. Daarnaast organiseren we deze merkomgeving ook tot in de puntjes voor je. Want op deze manier controleren we tijdens het hele (bouwkundige) proces de kwaliteit , nemen jou zaken uit handen en hiermee geven we je kostbare tijd terug. We zorgen, o.a. door nauwe samenwerking met partners uit ons netwerk, voor een soepele en optimale realisatie. Wij voegen waarde toe door ons premium projectmanagement met prettige en open communicatie en volledig inzicht in de planning.

Live branding is een inspirerend en een specialistisch vak. We werken daarom iedere dag met veel plezier, enthousiasme en vakmanschap aan het vergroten van het succes van onze klanten juist door gebruik te maken van hun Brands and Spaces!

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter of decorateur? Op MeetingReview vind je meer dan prettige locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van dagvoorzitter tot decorateur: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed bruikbare meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een congres of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Brands & Spaces in Amsterdam. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een zeer geschikte meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de leuke act of promotor?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Brands & Spaces in Amsterdam of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als meetingplanners achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een spreker of crowd controller? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve ervaring is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest goed bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke dagvoorzitter of cateraar je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste dagvoorzitter of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!