Blended Connect

Bierbrouwersweg 29 3449HW Woerden

Schrijf review
Reviewscore
8,9
Reviews: 7

Wij zijn Blended Connect, authorized reseller van de Meeting Owl Pro in de Benelux en úw partner voor het volledig ontzorgen van uw (online en hybride) events.

Wij optimaliseren elke vergaderlocatie t.b.v. hybride vergaderen en online lesgeven. Wij creëren daarmee een ideale omgeving en zorgen voor een verbeterde betrokkenheid van iedere deelnemer.

Vergroot het bereik van uw doelgroep door een live stream te organiseren. Plaats en tijd zijn hierdoor geen probleem meer en u verhoogt op deze manier de bezoekersaantallen van je events. Wij verzorgen voor u het gehele event, zodat u zich kunt richten op de content! Wij werken met eenvoudige, overzichtelijke en betaalbare pakketten. Hulp nodig bij het maken van je keuze? Of op zoek naar extra mogelijkheden (opname en terugkijken, embedden, extra ondersteuning, etc). Neem dan contact met ons op.

Samen zijn we sterk!

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:30
Dinsdag 09:00 - 17:30
Woensdag 09:00 - 17:30
Donderdag 09:00 - 17:30
Vrijdag 09:00 - 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Tijdens weekenden en zon- en feestdagen is ons kantoor gesloten, maar werken wij uiteraard hard door!


Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren

Op ons eigen terrein is altijd voldoende parkeerplek. Je bent van harte welkem!


Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

  2021 2022 2023 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 7 0 0 0
Aantal Quick Reviews 0 0 0 0
Totaal aantal reviews 7 0 0 0
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 - - -
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews - - - -
Weging 5% 7,5% 10%  
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een geschikte meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter of leuke act? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van dagvoorzitter tot leuke act: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer zeer geschikte meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele venues en diensten vinden voor een event of een bijeenkomst en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij Blended Connect in Woerden. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een geschikte evenementenlocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele venues hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de evenementenlocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de entertainment of spreker?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om Blended Connect in Woerden of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de website MeetingReview.com. Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op de website MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een videorapportage of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve review is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest zeer geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je eisen en wensen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of hostess je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of hostess voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!