ATPI Corporate Events

Beechavenue 101 1119 RB Schiphol-Rijk

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

Ineens is alles mogelijk

Verwachtingen waarmaken én overtreffen. Het zit in het DNA van ATP Event Experts. Zo gepassioneerd als u bent over uw plannen, zo betrokken zijn onze experts bij u. Met 100% inzet kleuren wij uw doelstellingen in met emotie. Vertalen uw inhoud naar live beleving. En prikkelen uw zintuigen met het onbekende. We zeggen niet voor niets: events zijn onze wereld, wij weten er de weg. Ontdek onze belofte, zie de bewijzen en ervaar dat ineens alles mogelijk is.

Stimuleer uw medewerkers

Een incentiveprogramma stimuleert uw medewerkers en zorgt ervoor dat u uw doelstellingen behaald. Vijf redenen waarom een incentive campagne werkt:
1. Vergroot de betrokkenheid
2. Vergroot het verkoopresultaat
3. Vergroot de focus
4. Het is een middel om successen te vieren
5. Draagt bij aan het algemeen sentiment

Bespaar tijd en geld

Het zoeken en boeken van accommodaties voor vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten op externe locaties: veel organisaties hebben er een dagtaak aan. Om over de kosten nog maar te zwijgen. ATP Event Experts biedt hiervoor een totaaloplossing: Meeting Management.

Bekijk ook op sociale media:

Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed passende meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter of event website? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van dagvoorzitter tot event website: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de website MeetingReview.com filteren op basis van jouw eisen en wensen. In de grootste database van Nederland kan je vele evenementenlocaties en diensten vinden voor een bedrijfsfeest of een bijeenkomst en één-op-één mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij ATPI Corporate Events in Schiphol-Rijk. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een goed bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele locaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de decorateur of fotograaf?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om ATPI Corporate Events in Schiphol-Rijk of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het de venue-finder MeetingReview.com. Door gastervaringen als management assistenten achter te laten op de venue-finder MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief over een spreker of registratiesysteem? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve beoordeling is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest geschikte diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke dagvoorzitter of cateraar je wil? Laat de evenementenlocatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste dagvoorzitter of cateraar voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!