Amsterdam Art Center

Donauweg 23 1043 AJ Amsterdam

Reviewscore
8,9
Reviews: 284



“Wij geloven er sterk in dat kunst de creativiteit tijdens het vergaderen stimuleert. Het gevolg? Mensen die out of the box denken, waardoor je als organisatie groeit.”

• Vergaderen in Amsterdam in een industrieel pand met prachtige kunst
• Dé vergaderlocatie langs de westelijke ring van de A10 met gratis parkeergelegenheid
• Inspirerend vergaderen leidt tot creativiteit en fantastische ideeën
• Duidelijke en goed georganiseerde arrangementen
• Vergaderen in Amsterdam met kleine én grote groepen

Je eerste stap naar een succesvolle meeting zet je bij het Amsterdam Art Center.

Aantal zalen 14
Basisprijs (4 u/10 p) € 245,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Nee
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Ja
Minimale capaciteit 2
Maximale capaciteit 170
Airconditioning Ja
Receptie aanwezig Nee
Overnachten Nee
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Congres- & vergaderlocatie

Geschikt voor

Vergadering, Training, Examen, Netwerkbijeenkomst, Coaching, Workshop, Presentatie, Brainstorm, Conferentie en congres

Openingstijden

Het Amsterdam Art Center is standaard geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Het is ook mogelijk om buiten onze standaard openingstijden een boeking te reserveren.


Parkeermogelijkheden

Er kan gratis geparkeerd worden op eigen terrein (max. 70 parkeerplekken).

Bekijk ook op sociale media:




Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 9,0 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
42%
Score 9
43%
Score 8
12%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
12-02-2020 12:58:25
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
07-02-2020 09:43:22
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
07-02-2020 09:43:07
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
05-02-2020 15:29:01
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
05-02-2020 15:28:45
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-01-2020 12:16:33
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
16-01-2020 10:30:53
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 15:02:46
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 15:02:30
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
15-01-2020 15:02:16
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
15-01-2020 14:27:19
Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
15-01-2020 09:48:49
  2020 2021 2022 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 37 3 0 125
Aantal Quick Reviews 12 0 0 110
Totaal aantal reviews 49 3 0 235
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 8,7 - 8,7
Gemiddelde score zaal 8,7 9,0 - 8,9
Gemiddelde score eten en drinken 9,0 9,0 - 9,0
Gemiddelde score boeking 9,4 9,0 - 9,2
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,9 8,9 - 8,9
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,3 - - 9,3
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een mooie evenementenlocatie voor je meeting in Amsterdam

Een zeer geschikte meetinglocatie zoeken in Amsterdam die voldoet aan de wensen en eisen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Amsterdam aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw wensen en eisen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele locaties kunt vinden voor een conferentie of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte locaties in Amsterdam voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Amsterdam Art Center in Amsterdam

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van brancheprofessionals. Gebruikerservaringen van mensen die de meetinglocatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de prettige online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een meetinglocatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw bijeenkomst of netwerkbijeenkomst straks plaats kan vinden in Amsterdam.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig zin of tijd hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar evenementenlocaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw netwerkevent: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amsterdam of in de regio Amsterdam of exclusief sturen naar Amsterdam Art Center? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar zeer geschikte evenementenlocaties in (de regio) Amsterdam verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een aanbod sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Amsterdam Art Center de juiste venue in Amsterdam?

Heb je een fijne meetinglocatie op MeetingReview gevonden? Neem dan direct telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de evenementenlocaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een dagvoorzitter, een energizer, beeld en geluid, of entertainment? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een review

Door ervaringen als management assistenten achter te laten op de website MeetingReview.com over een locatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring positief of negatief bij een bepaalde locatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve recensie helpt ook de locatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de locatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de locatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende meetinglocaties voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!