Amrâth Berghotel Amersfoort

Utrechtseweg 225 3818 EG Amersfoort

Reviewscore
8,7
Reviews: 25Uw ontmoeting met uw zakenrelatie, team of netwerk verdient een gastvrije plek in midden Nederland. Dat begrijpen wij bij het Berghotel, waar men elkaar al sinds 1903 ontmoet. Wij bieden u een inspirerende én efficiënte locatie voor al uw bijeenkomsten. Wat is er nodig voor uw zakelijke bijeenkomst? En wat kunnen wij op de Berg betekenen om van een alledaagse meeting een fantastisch geregelde dag te maken? Wij geloven dat hiervoor enkel persoonlijke aandacht nodig is. Uw vergadering, training en zakelijke bijeenkomst verzorgen wij zoals u dat wenst. Wij luisteren naar u en ontzorgen u in het samenstellen van uw bijeenkomst en vatten alles samen in een passende offerte. Zo garanderen wij uw succesvolle bijeenkomst.
Berghotel Amersfoort biedt faciliteiten van topkwaliteit en is gevestigd op een absolute A-locatie: de Amersfoortse Berg. Centraal gelegen, goed bereikbaar en voorzien van gratis parkeergelegenheid.
Het Berghotel biedt 16 multifunctionele vergaderruimtes, geschikt voor iedere gelegenheid tot maximaal 170 personen.
Naast onze zalen beschikken wij over een gezellig restaurant voor lunch, borrel of diner, 86 moderne hotelkamers, een zonneterras en zelfs een fitnessruimte. Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van onze wifi.
U boekt uw bijeenkomst 24/7 online op onze website en Ellen neemt contact met u op om uw wensen te bespreken en met u mee te denken.

$alt
Aantal zalen 16
Basisprijs (4 u/10 p) € 430,00
Wifi Gratis wifi
Toegang invaliden Ja
Daglicht Ja
Tuin Nee
Exclusief te huur Nee
Minimale capaciteit 1
Maximale capaciteit 170
Klimaatbeheersing Ja
Receptie aanwezig Ja
Overnachten Ja
Terras Ja
Presentatiemiddelen Ja

Type

Bar, Congres- & vergaderlocatie, Hotel, Restaurant

Geschikt voor

Brainstorm, Coaching, Conferentie en congres, Examen, Flexwerken, Vergadering, Netwerkbijeenkomst, Online - hybride, Feest, Presentatie, Training, Huwelijk, Workshop

Openingstijden

Maandag 00:01 - 23:59
Dinsdag 00:01 - 23:59
Woensdag 00:01 - 23:59
Donderdag 00:01 - 23:59
Vrijdag 00:01 - 23:59
Zaterdag 00:01 - 23:59
Zondag 00:01 - 23:59

Het Berghotel Amersfoort is 24 uur per dag 7 dagen in de week geopend.


Parkeermogelijkheden

Wij beschikken over gratis parkeergelegenheid.

Bekijk ook op sociale media:Kwalificaties

Hotel classificatie:
YOIN:

Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Koffie, thee en water Ja
Overige dranken Ja
Prijs kop koffie € 3,10
Externe catering Nee

Bezoekers hebben eten & drinken met een 8,6 beoordeeld

Een bewerking voorstellen

Feedback

Scoreverdeling

Score 10
33%
Score 9
33%
Score 8
33%
Score 7
Score 6
Score 5
Score 4
Score 3
Score 2
Score 1

Quick reviewscore
9
Beoordeeld op
17-02-2022 16:17:14
Quick reviewscore
8
Beoordeeld op
17-02-2022 16:16:41
Quick reviewscore
10
Beoordeeld op
17-02-2022 16:16:37
  2022 2023 2024 Actuele score
Aantal geregistreerde reviews 19 0 0 19
Aantal Quick Reviews 3 0 0 3
Totaal aantal reviews 22 0 0 22
 
Geregistreerde reviews
Gemiddelde score locatie 8,7 - - 8,7
Gemiddelde score zaal 8,4 - - 8,4
Gemiddelde score eten en drinken 8,6 - - 8,6
Gemiddelde score boeking 9,1 - - 9,1
Gemiddelde jaarscore geregistreerd 8,7 - - 8,7
Weging 50% 75% 100%  
 
Quick Reviews
Gemiddelde jaarscore Quick Reviews 9,0 - - 9,0
Weging 5% 7,5% 10%  
 
 
De basis voor de berekening is het betrouwbaarheidsmodel van MeetingReview.
Klik hier voor informatie.
Advertentie

Zoeken van een fijne locatie voor je meeting in Amersfoort

Een bruikbare meetinglocatie zoeken in Amersfoort die voldoet aan de eisen en wensen op MeetingReview is heel eenvoudig. Waarschijnlijk heb je al een aantal voorkeuren waar je venue Amersfoort aan moet voldoen. Dan is het wel belangrijk en prettig als je goed kan filteren op basis van jouw eisen en wensen. Bij de website MeetingReview is dat simpel. De grootste database van Nederland waar je vele venues kunt vinden voor een netwerkbijeenkomst of een bijeenkomst en online kunt bekijken. Het gebruik van de filters biedt jou gemak. In een paar klikken naar geschikte venues in Amersfoort voor jouw bijeenkomst. Bekijk de foto’s, video en beschrijvingen om jezelf een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Amrâth Berghotel Amersfoort in Amersfoort

We publiceren meetinglocaties op MeetingReview.com op 2 manieren: uitgebreid en beperkt. Bij vele locaties lees je beoordelingen van meetingplanners. Gebruikerservaringen van mensen die de locatie zakelijk bezocht hebben. Dat levert je een schat aan informatie op. Want je gaat meestal niet alleen af op de mooie online presentatie. Hoe zit het met de gastvrijheid, de snelheid van de wifi, greenkey, het parkeren, de geboden faciliteiten en zoveel andere relevante aspecten? Je wilt weten wat je van een locatie kan verwachten. Het liefst zou je de meetinglocaties zelf bezoeken maar daar heb je wellicht geen tijd voor. De beoordelingen helpen jou om tot een gefundeerde keuze te komen waar jouw meeting of bedrijfsfeest straks plaats kan vinden in Amersfoort.

Gebrek aan tijd of zin

Het kan natuurlijk gebeuren dat je weinig gelegenheid hebt om uitzoekwerk te doen. Maak het jezelf dan gemakkelijk door gebruik te maken van de eventmanager van MeetingReview. Jij zoekt geen locaties, maar locaties vinden jou! Hoe dat werkt? Vul bij de eventmanager de aanvraag in met zoveel mogelijk details van jouw event: jouw eisen- en wensenpakket. Wil je het in Amersfoort of in de regio Amersfoort of exclusief sturen naar Amrâth Berghotel Amersfoort? Zodra je de aanvraag verstuurd hebt wordt deze automatisch naar goed bruikbare locaties in (de regio) Amersfoort verstuurd. Locaties kunnen via de eventmanager jou een voorstel sturen. Of één-op-één contact met jou opnemen. Als jij de voorstellen vergeleken hebt kan je ook zelf contact opnemen om details door te spreken of direct een offerte opvragen. Deze service is kosteloos. MeetingReview bemiddelt niet maar matcht vraag en aanbod om ze vervolgens één-op-één met elkaar in contact te brengen. Locaties betalen MeetingReview geen commissie.

Is Amrâth Berghotel Amersfoort de juiste meetinglocatie in Amersfoort?

Heb je een fijne venue op MeetingReview gevonden? Neem dan één-op-één telefonisch contact met ze op of verstuur een aanvraag voor meer informatie. Je kan ook doorklikken naar de website van de locaties.
Wat heb je nog meer nodig om je bijeenkomst te laten slagen? Op MeetingReview vind je vele passende diensten die actief zijn in de vergader- en evenementenbranche. Een videorapportage, een energizer, beeld en geluid, of standbouwer? Zoek op diensten en laat je verrassen door het aanbod van diensten die jouw bijeenkomst tot een succes kunnen maken.

Schrijf eens een ervaring

Door gastervaringen als meeting specialisten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetinglocatie die je hebt bezocht, kun je potentiële toekomstige bezoekers helpen met hun keuze. Is je ervaring slecht of goed bij een bepaalde meetinglocatie? Laat het de markt weten! Jouw positieve beoordeling helpt ook de meetinglocatie waar je bent geweest. Dat is een leuke blijk van waardering en helpt de meetinglocatie in de toekomst. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de meetinglocatie waar je een slechte ervaring hebt gehad, de dienstverlening of de faciliteiten aanscherpen en verbeteren.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest inspirerende venues voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!