ALBA specials bedrijfskleding & maatpakken

Sloterweg 23 1171 CE Badhoevedorp

Schrijf review
Reviewscore
Geen
score
Reviews: 0

BEDRIJFSKLEDINGCONCEPTEN OP MAAT
Wij leveren bedrijfskleding op maat, die past bij de uitstraling en de gebruiksmomenten van uw bedrijf of evenement. Zo maken wij kledingconcepten voor grote multinationals met speciaal voor deze bedrijven geproduceerde kleding, maar ook bedienen we de bakker op de hoek, met de juiste polo's en sloven. Wij helpen u graag aan een onderscheidende uitstraling!

Op onze website vindt u meer informatie over wie wij zijn en hoe wij werken. U vindt er bewust geen kleding, omdat wij staan voor persoonlijke aandacht. Wij komen dan ook graag bij u langs. Dan kunnen wij beter met u meedenken en voor u opzoek gaan naar de juiste kleding.

Parkeermogelijkheden

Gratis parkeren
Een bewerking voorstellen

Reviews

Advertentie

Zoeken van een goed bruikbare meetingdienst voor je volgende meeting of event

Ben je op zoek naar een eventplanner of cateraar? Op MeetingReview vind je meer dan fijne locaties. Uiteraard is een locatie belangrijk voor je evenement of vergadering. Het wordt pas echt een groot succes door gebruik te maken van gespecialiseerde meetingdiensten. Van eventplanner tot cateraar: je vindt ze op MeetingReview.

Eenvoudig zoeken met behulp van filters

Het vinden van een of meer goed passende meetingdiensten moet makkelijk zijn. Daarom kan je op de venue-finder MeetingReview.com filteren op basis van jouw wensen en eisen. In de grootste database van Nederland kan je vele locaties en diensten vinden voor een netwerkborrel of een vergadering en rechtstreeks mee in contact komen. Door het gebruiken van de filters kom je in een paar klikken bij ALBA specials bedrijfskleding & maatpakken in Badhoevedorp. Bekijk de afbeeldingen, videopresentatie en lees de omschrijving om een goed beeld te vormen van je zoekresultaten.

Verschillende categorieën meetingdiensten

De belangrijkste filter bij meetingdiensten is de categorie. We hebben 9 hoofdcategorieën en onder deze tref je subcategorieën aan. Allemaal om het je zo makkelijk mogelijk te maken. We beginnen met de organisatie en de ondersteuning voor je meeting of event. Denk aan eventplanners maar ook aan intermediairs die een bruikbare meetinglocatie voor je kunnen vinden. Eten & drinken is een belangrijk onderdeel van iedere meeting of evenement. Denk aan foodtrucks, professionele cateraars of leveranciers van apparatuur. Ook de decoratie en de bouw horen bij je event. Of het nu gaat om standbouw of een mooie aankleding met bloemen en ballonnen.

Heb je al een leuke act, muzikale afleiding of spannende activiteit in gedachten? Deze vind je in de categorie Entertainment & Activiteiten. In deze categorie tref ook de artiestenbureaus en sprekersbureaus. Op vele meetinglocaties hebben ze al zeer goede audio en videofaciliteiten maar het komt ook steeds vaker voor dat professionals worden ingehuurd voor het verzorgen van beeld & geluid. Denk aan alle hybride events waar je een gastspreker, die niet op de meetinglocatie is wel goed wil horen en zien via het scherm. Tot slot gaat het ook nog om de promotie van het event, het vervoer, de crowd control en registratie, goede verbindingen bijvoorbeeld voor livestream en hulpverlening mocht er onverhoopt iets verkeerd gaan.

Hoe goed is de crowd controller of spreker?

Op iedere pagina van je gevonden meetingdienst kan je ook lezen wat anderen hebben ervaren nadat ze met ze in zee zijn gegaan. Of het nu gaat om ALBA specials bedrijfskleding & maatpakken in Badhoevedorp of een andere dienst die jezelf hebt ervaren. Je kan gevraagd en ongevraagd je ervaring delen op het het online platform MeetingReview.com. Door beoordelingen als management assistenten achter te laten op het online platform MeetingReview.com over een meetingdienst die je hebt ervaren, kun je potentiële toekomstige boekers helpen met hun keuze. Is je ervaring goed of slecht over een fotograaf of event website? Laat het iedereen in onze MICE-branche weten! Jouw positieve recensie is een leuke blijk van waardering. Een mindere ervaring delen is net zo belangrijk. Daarmee kan de dienstverlening worden verbeterd.

Met zijn allen helpen we elkaar om de leukste, mooiste en meest bruikbare diensten voor bijeenkomsten uit te zoeken.

Schrijf een review!

Ook locaties kunnen jou helpen bij het zoeken van de juiste diensten

Om het je extra makkelijk te maken kan je ook de locaties vragen je te helpen bij het zoeken van de gewenste meetingdiensten. Hoe? Maak gebruik van onze online Eventmanager Kim! Bij haar kan je heel eenvoudig aan meerdere locaties in een bepaalde plaats of regio je wensen en eisen aangeven voor het soort evenement waarvoor je hulp zoekt. Locaties weten heel goed wat er in de buurt gedaan kan worden en hebben vaak een fantastisch netwerk met verschillende meetingdiensten. Weet je nog niet welke spreker of entertainment je wil? Laat de locatie die je op het oog hebt je hierbij helpen. Vul je aanvraag in de eventmanager zo uitgebreid mogelijk in. Het gebruik is gratis! Zo kunnen wij de locaties vragen om op zoek te gaan naar de juiste spreker of entertainment voor jouw evenement. Maak nu kennis met Kim onze digitale Eventmanager!